- Τι πιστεύετε οτι ειδε ο τρελομάτης;
- Τον μεγαλύτερο φοβο του;
- Ή την αληθινή μορφή των μπόγκαρτ που θεωρείτε αγνωστη;
- Και ποιά πιστευετε οτι ειναι η αληθινη μορφη ενος μπογκαρτ;
+14
Emily Lupin
Katherine Black
Leon Black
Druella Black
Morfin Gaunt
Dominique Weasley
Sectumsembra
Harry Potter Black
Cassandra Black
Nearly Headless Nick
Harry James Potter
Lucy Weasley
Maria-Mia Granger
Phineas Nigellus Black
18 απαντήσεις
Το Μπόγκαρτ του σεκρετέρ και ο Τρελομάτης
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°1
Το Μπόγκαρτ του σεκρετέρ και ο Τρελομάτης
Στο 5ο βιβλίο "Χαρι Ποτερ και το Ταγμα του Φοίνικα" στο σεκρετέρ (το οποιο δεν εχω ιδεα τι ειναι) του σαλονιου ήταν κρυμμένο ενα μπόγκαρτ και η μόλυ ζητησε απο τον τρελομάτη να κοιτάξει να δει τι ειναι. Ο τρελομάτης το "τσεκαρε" απο την κουζινα με το μαγικο ματι του που εβλεπε σε ακτινα 360 μοιρών και μεσα απο αντικείμενα κτλ.
meet me in montauk
Carl
Maria-Mia Granger- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 1024
Ημερομηνία εγγραφής : 07/01/2011
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Το Μπόγκαρτ του σεκρετέρ και ο Τρελομάτης
Δεν μπορώ να σκευτώ τι είδε ο τρελομάντης, γιατί δεν ξέρω που ήταν το μπόγκαρτ. Άμα ήταν έξω απο την κρυψώμα του τότε ο τρελομάντης μαλλον θα το είδε με την κανονική του μορφή. Άν όμως ήταν έξω απο την κρυψωνα του τότε μάλλον θα είδε τον μεγαλύτερο φόβο. τωρα για το τι μορφή εχει ένα μπογκαρτ εγώ θα έλεγα πως έχει την μορφή μου έχουν οι παράφρονες. Όχι απο τον λόγο που ο μεγαλύτερος φόβος του Χάρι ήταν οι παράφρονες. αλλά γιατί άμα το παρατιρίσατε όταν ένα μπόγκαρτ είναι έτοιμο να αλλάξει μορφή και μεταρφόνετε σε κάτι άλλο δεν μοιάζει σαν μια σκόνη. Δεν μοιάζει όπως ακριβώς είναι οι παράφρονες όταν πετάνε με ταχύτητά; ή δεν μοιαζει όπως πετάνε οι θανατοφάγοι;
This is my life... This is my mind
....... This is my soul
- Staner Here :
Όνομα μας: STANers!
Ιδρυτής μας: ΣΤΑΝ-Στράτος Αντιπαριώτης!
Καταγωγή μας: Πάρος!
Χώρας μας: STANworld!
Αρρώστια μας: ΣΤΑΝίτιδα!
Ήρωας μας: Mickey!
Ύμνος μας: Ταξίδεψε με!
Σημαία μας: █▲█
- Hufflepuff other:
Lucy Weasley- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 12036
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2011
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Ballet is my passion
- Δημοσίευση Ν°3
Εγώ θα έλεγα πως είδε το μπόγκαρτ με την κανονική του μορφή. Δεν ξέρω ακριβώς πως είναι ένα μπόγκαρτ αλλά μάλλον θα είναι σαν παράφρονας όπως λέει η Maria-Mia Granger ή θα είναι κάτι παρόμοιο.
Harry James Potter- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 4504
Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Be yourself cause you were born this way
- Δημοσίευση Ν°4
Αρχικά, ένα σεκρετέρ είναι έτσι:
Εδώ νομίζω πως εξετάζονται πολλές παράμετροι. Πρώτον, ο Τρελομάτης είδε το εσωτερικό του σεκρετέρ αρκετά μέτρα μακριά. Δεν ήρθε σε επαφή μαζί του ούτε το είδε. Απλώς το μάτι του έφτασε στο εσωτερικό του σεκρετέρ. Οπότε το μπόγκαρτ του ίδιου μπορεί να μην ήταν καν. Ίσως ήταν το μπόγκαρτ της μητέρας του Σείριου που το έβαλε και μέσα. Δεύτερον, αποκλείεται μέσα στο σεκρετέρ να είχε φως για να το δει. Ήταν σκοτεινά. Δεν μπορούσε να το δει. Λογικά απλώς θα κατάλαβε με κάποιον τρόπο πως είναι μπόγκαρτ. Ίσως αντιλήφθηκε κάποια κίνησή του ή κάτι παρόμοιο. Χρυσούχος ήταν εξάλλου.
Εδώ νομίζω πως εξετάζονται πολλές παράμετροι. Πρώτον, ο Τρελομάτης είδε το εσωτερικό του σεκρετέρ αρκετά μέτρα μακριά. Δεν ήρθε σε επαφή μαζί του ούτε το είδε. Απλώς το μάτι του έφτασε στο εσωτερικό του σεκρετέρ. Οπότε το μπόγκαρτ του ίδιου μπορεί να μην ήταν καν. Ίσως ήταν το μπόγκαρτ της μητέρας του Σείριου που το έβαλε και μέσα. Δεύτερον, αποκλείεται μέσα στο σεκρετέρ να είχε φως για να το δει. Ήταν σκοτεινά. Δεν μπορούσε να το δει. Λογικά απλώς θα κατάλαβε με κάποιον τρόπο πως είναι μπόγκαρτ. Ίσως αντιλήφθηκε κάποια κίνησή του ή κάτι παρόμοιο. Χρυσούχος ήταν εξάλλου.
It has to end to begin...
- Affiliation:
- Gryffindor Fiction Team
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°5
Ο Τρελομάτης είναι από τους πιο γενναίος άνδρες στην ιστορία του Χάρι Πότερ. Φυσικά και θα είναι ατρόμητος για πράγματα που εμείς πιστεύουν ότι ειναι δεδομένα για φόβο. Σίγουρα, όμως, θα φοβάται την ήττα του Τάγματος ενάντια στον Βόλντεμορντ και το Θάνατο του ίδιου του Τάγματος.
Ίσως είδε το μπόγκαρντ όπως μεταφορφώθηκε.
Δεν έχω ιδέα για την όψη του Μπόγκαρντ. Πάντα τη φανταζόμουν ένα πράμα σαν τους Dementors.
έντιτ: τώρα φαίνεται η εικόνα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nearly Headless Nick στις Τετ Ιαν 11, 2012 4:47 pm, 1 φορά
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°6
Τεχνικά το Μπόγκαρτ δεν αντίκρισε τον Τρελομάτη ώστε να μεταμορφωθεί. Ούτε νομίζω να κατάλαβε ένα μαγικό μάτι να το κοιτάει -εξάλλου πιστεύω πως η ικανόητά του δεν πιάνει αν βάλεις μπροστά του πχ μια κούκλα ή κάτι ανάλογο. Το μαγικό μάτι είναι τεχνητό, οπότε είναι πολύ πιθανό να μην αντιμετωπίζεται ως πραγματικό μέρος του σώματος.
Τώρα για το τι είδε ο Μούντι, δεν ξέρω. Ίσως να είδε πράγματι τον μεγαλύτερο φόβο του, αν και δεν το θεωρώ πιθανό. Ίσως να είδε και την πραγματική μορφή του Μπόγκαρτ. Που για κάποιο λόγο πάντα την φανταζόμουν σαν μια μεγάλη φούσκα που αλλάζει μορφές σκάζοντας
Τώρα για το τι είδε ο Μούντι, δεν ξέρω. Ίσως να είδε πράγματι τον μεγαλύτερο φόβο του, αν και δεν το θεωρώ πιθανό. Ίσως να είδε και την πραγματική μορφή του Μπόγκαρτ. Που για κάποιο λόγο πάντα την φανταζόμουν σαν μια μεγάλη φούσκα που αλλάζει μορφές σκάζοντας
- We seed the stars:
Harry Potter Black- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 1221
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°7
θα το εβλεπε με την κανονικη του μορφη.τωρα δεν ξερω πως θα το εβλεπε η συγκεκριμενη!
Sectumsembra- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 5829
Ημερομηνία εγγραφής : 28/05/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Life sucks.Get a helmet!
- Δημοσίευση Ν°8
Πιστεύω πως είδε την αληθινή μορφή του μπόγκαρτ.Ίσως να αόρατα ή σώμα χωρίς κόκαλα,μάτια και γενικά τίποτα από μέρος του σώματος ώστε να αλλάζει μορφή.
Slytherin Fiction Team
Dominique Weasley- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 803
Ημερομηνία εγγραφής : 16/06/2011
Magical Identity
Today's thought: I'm dreaming of a white Christmas!!
- Δημοσίευση Ν°9
Θα είδε την κανονική του μορφή πιστεύω.
Τώρα για το πώς θα έμοιαζε...
Για κάποιο λογο το φαντάζομαι σαν μια μαύρη μπάλα με ακανόνιστο περίγραμμα, σαν ομίχλη, σαν καπνό.
Τώρα για το πώς θα έμοιαζε...
Για κάποιο λογο το φαντάζομαι σαν μια μαύρη μπάλα με ακανόνιστο περίγραμμα, σαν ομίχλη, σαν καπνό.
Morfin Gaunt- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 1102
Ημερομηνία εγγραφής : 20/04/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°10
Το πιό πιθανό,κατά την γνώμη μου,είναι να μην είδε τίποτα ο Τρελομάτης.Το μπόγκαρντ βρίσκοταν μέσα στο σεκρετέρ το οποίο ήταν κλεισμένο και έτσι δεν μπορούσε να περάσει φως.Άρα εφόσον υπήρχε σκοτάδι το μπόγκαρντ δεν θα μπορούσε να φανεί.Εάν όμως υπήρχε φως μέσα στο σεκρετέρ πάλι μου είναι δύσκολο να φανταστώ ότι ο Τρελομάτης θα κατάφερνε να δει την αληθινή μορφή του μπόγκαρντ για δύο λόγους:
1ον.Το μαγικό μάτι του Τρελομάτη δεν ήταν καμιά μοναδική μαγική συσκευή,όπως ο Αποφωτιστής του Ντάμπλντορ,άρα θα μπορούσε να είχε ήδη χρησιμοποιηθεί για να φανεί σε κάποιον η πραγματική μορφή ενός μπόγκαρντ.Για να μην έχει συμβεί αυτό,πάει να πει πως το μπόγκαρντ δεν ξεγελιέται τόσο εύκολα και
2ον.Πιό πιθανό μου φαίνεται το μπόγκαρντ να κρατάει την προηγούμενη του μορφή,αυτήν που είχε πάρει δηλαδή για να τρομάξει κάποιον.Με το που βλέπει κάποιον μπροστά του το μπόγκαρντ παίρνει για λίγα απειροελάχιστα δευτερόλεπτα την πραγματική του μορφή και μετά την μορφή του φόβου του ατόμου που αντικρίζει.
Άρα λοιπόν ο Τρελομάτης ή δεν είδε τίποτα λόγω του σκοταδιού ή είδε την προηγούμενη μορφή του μπόγκαρντ αλλά όχι και την πραγματική του.
Τώρα για το πως μπορεί να μοιάζει ένα μπόγκαρντ,φαντάζομαι πως θα μοιάζει με μιά μεγάλη άμορφη σκιά.Μιά σκιά η οποία θα αλλάζει συνεχώς μορφή ανάλογα με το άτομο που βρίσκεται μπροστά του αλλά ακόμη και αν δεν αλλάξει μορφή πάλι δεν θα διακρίνεται εύκολα ως μαγικό πλάσμα.
1ον.Το μαγικό μάτι του Τρελομάτη δεν ήταν καμιά μοναδική μαγική συσκευή,όπως ο Αποφωτιστής του Ντάμπλντορ,άρα θα μπορούσε να είχε ήδη χρησιμοποιηθεί για να φανεί σε κάποιον η πραγματική μορφή ενός μπόγκαρντ.Για να μην έχει συμβεί αυτό,πάει να πει πως το μπόγκαρντ δεν ξεγελιέται τόσο εύκολα και
2ον.Πιό πιθανό μου φαίνεται το μπόγκαρντ να κρατάει την προηγούμενη του μορφή,αυτήν που είχε πάρει δηλαδή για να τρομάξει κάποιον.Με το που βλέπει κάποιον μπροστά του το μπόγκαρντ παίρνει για λίγα απειροελάχιστα δευτερόλεπτα την πραγματική του μορφή και μετά την μορφή του φόβου του ατόμου που αντικρίζει.
Άρα λοιπόν ο Τρελομάτης ή δεν είδε τίποτα λόγω του σκοταδιού ή είδε την προηγούμενη μορφή του μπόγκαρντ αλλά όχι και την πραγματική του.
Τώρα για το πως μπορεί να μοιάζει ένα μπόγκαρντ,φαντάζομαι πως θα μοιάζει με μιά μεγάλη άμορφη σκιά.Μιά σκιά η οποία θα αλλάζει συνεχώς μορφή ανάλογα με το άτομο που βρίσκεται μπροστά του αλλά ακόμη και αν δεν αλλάξει μορφή πάλι δεν θα διακρίνεται εύκολα ως μαγικό πλάσμα.
- Σπόιλερ:
lithanasidis@yahoo.com
Druella Black- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 6304
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: "Are we really going to do this again? We both know I could rip you to shreds and do my nails at the same time."
- Δημοσίευση Ν°11
Χμ...
Στο μπογκαρτ πιστευω θα εβλεπε εναν παραφρονα,ή εναν θανατοφαγο που ποτε δεν μπορεσε να παει στο Αζκαμπαν.
Στο μπογκαρτ πιστευω θα εβλεπε εναν παραφρονα,ή εναν θανατοφαγο που ποτε δεν μπορεσε να παει στο Αζκαμπαν.
Humanity is a vampire's greatest weakness.
No matter how easy it is to turn it off, it keeps trying to fight it's way back in.
Sometimes I let it.
- ♥:
Proud Rusher
Leon Black- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 3276
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010
Magical Identity
Today's thought: Nothing Is True Everything Is Permitted
- Δημοσίευση Ν°12
Δεν μπορώ να φανταστώ τι φοβάται ο Τρελομάτης ούτε πώς είναι το μπόγκαρτ αλλά το φαντάζομαι σαν ένα καφέ πλάσμα άσχημο και δισκίνητο σαν φούσκα
- Σπόιλερ:
Katherine Black- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 5614
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2013
Magical Identity
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°13
το μπογκαρτ με την κανονικη του μορφη γιατι το μπογκαρτ δεν ηξερε οτι ο τρελοματης το εβλεπε...
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Emily Lupin- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 14334
Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2014
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: how much better is your love than wine
- Δημοσίευση Ν°14
και εγω πιστευω πως θα εβλεπε το μπογκαρτ με την κανονικη του μορφη
κατα τη γνωμη μου ενα μπογκαρτ θα ηταν μαυρο ή γκρι και θα ηταν μεσσαιου μεγεθους ουτε στερεο αλλα ουτε και υγρο
δεν θα ειχε ποδια ή χερια και χαρακτηριστικα προσωπου
και απλα θα αιωρουταν
κατα τη γνωμη μου ενα μπογκαρτ θα ηταν μαυρο ή γκρι και θα ηταν μεσσαιου μεγεθους ουτε στερεο αλλα ουτε και υγρο
δεν θα ειχε ποδια ή χερια και χαρακτηριστικα προσωπου
και απλα θα αιωρουταν
"I am haunted by humans."
Violleta Black- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 2572
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2013
Magical Identity
Today's thought: I am nothing special, of this I am sure. I am a common woman with common thoughts and I've led a common life. There are no monuments dedicated to me and my name will soon be forgotten, but I've loved another with all my heart and soul, and to me, this has always been enough..
- Δημοσίευση Ν°15
κατ αρχας το μπογκαρτ θα χε την πραγματικη του μορφη γιατι δεν θα χε καταλαβει πως ο τρελοματης τον παρακολουθει.... παρολα αυτα, βρησκοταν αρκετα μετρα μακρια οποτε δεν ξερω κατα ποσο το ειδε. Τωρα για την πραγματικη του μορφη μη με ρωτατε. Παντα το φανταζομουν μικρο και ασχημο. Περισσοτερες λεπτομεριες δεν μπορω να φανταστω!
- Mon cote artistique♥ :
johnyvas- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 57
Ημερομηνία εγγραφής : 27/03/2014
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°16
εγω θα ελεγα οτι ο μεγαλυτερος φοβος του μουντι ηταν να πινει κατι απο καποιον ξενο.......πλακα κανω......
δεν ξερω τι φοβατε ο μουντι...... ισως την κυριαρχια του κακου αλλα πως θα το εβλεπε απο ενα μπογκαρτ αυτο????
δεν ξερω τι φοβατε ο μουντι...... ισως την κυριαρχια του κακου αλλα πως θα το εβλεπε απο ενα μπογκαρτ αυτο????
teddy potter- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 745
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2014
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°17
και εγω λεω μαλλον θα ειδε την πραγματικη μορφη του μπογκαρτ
Severous Albous- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 658