Στην πέμπτη ταινία ο Χάρι δίνει το πρώτο του φιλί, και στην επόμενη έρχεται η σειρά σου. Πως νιώθεις?
Εγώ δεν μπορώ να θυμηθώ με ποιον φιλιέται η Ερμιόνη στον Ημίαιμο! Για βοηθήστε!!!
Rose Black έγραψε:Σε μια συνέντευξη ρωτάνε την Emma Watson:
Στην πέμπτη ταινία ο Χάρι δίνει το πρώτο του φιλί, και στην επόμενη έρχεται η σειρά σου. Πως νιώθεις?
Εγώ δεν μπορώ να θυμηθώ με ποιον φιλιέται η Ερμιόνη στον Ημίαιμο! Για βοηθήστε!!!
ermionaki έγραψε:Ίσως να το βάλουν σε μορφή ανάμνησης από τη τέταρτη χρονιά, όταν προφανώς φιλήθηκε η Ερμιόνη με το Κράμ, και ο Ρον το μαθαίνει τώρα και θυμώνει... και μετά τα φτιάχνει με τη Λάβεντερ!
Τι παραπανω εβαλαν στους δυο πυργους?Εγω μολις τελειωσα την Συντροφια σε βιβλιοCassandraBlack έγραψε:Το να βάλουν πράγματα που δεν έχουν συμβεί στο βιβλίο μόνο στους Δύο Πύργους το είδα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι με χάλασε κιόλας....
Witch-King έγραψε:Τι παραπανω εβαλαν στους δυο πυργους?Εγω μολις τελειωσα την Συντροφια σε βιβλιο
panpol έγραψε:Η ΑΜΠΡΙΤΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΧΟΓΚΟΥΑΡΤΣ???
Witch-King έγραψε:Μηπως την βαλουν να φιλιεται στην ταινια ομως?
Rose Black έγραψε:Witch-King έγραψε:Μηπως την βαλουν να φιλιεται στην ταινια ομως?
Ίσως φιληθεί με τον Μακλάγκεν στην ταινία για να τονιστεί η αντιπαράθεση της με τον Ρον!
panpol έγραψε:Η ΑΜΠΡΙΤΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΧΟΓΚΟΥΑΡΤΣ???
YVEIN έγραψε:Rose Black έγραψε:Witch-King έγραψε:Μηπως την βαλουν να φιλιεται στην ταινια ομως?
Ίσως φιληθεί με τον Μακλάγκεν στην ταινία για να τονιστεί η αντιπαράθεση της με τον Ρον!
ισως ποτε δεν ξερεις.
Μα λεει οτι την πηγε κατω απο τα γκι!tom marvolo riddle έγραψε:YVEIN έγραψε:Rose Black έγραψε:Witch-King έγραψε:Μηπως την βαλουν να φιλιεται στην ταινια ομως?
ισως ποτε δεν ξερεις.
συμφωνα με το βιβλιο η ερμιονη παει στο παρτυ του σλαγκχορν με τον μακ λαγκεν αλλα δεν αναφερεται πουθενα οτι ον φιλαει.Παρ'ολα αυτα δηλωσαν οτι στην εκτη ταινια εχει προστεθει μια σκηνη εκτος βιβλιου και συζητιεται να αφαιρεθει η κηδεια..
Αυτα..!
tom marvolo riddle έγραψε:συμφωνα με το βιβλιο η ερμιονη παει στο παρτυ του σλαγκχορν με τον μακ λαγκεν αλλα δεν αναφερεται πουθενα οτι ον φιλαει.Παρ'ολα αυτα δηλωσαν οτι στην εκτη ταινια εχει προστεθει μια σκηνη εκτος βιβλιου και συζητιεται να αφαιρεθει η κηδεια..
Αυτα..!
Oceanborn έγραψε:Δεν μου λεει κατι..Αντιστοιχει σε σκηνη βιβλιου?Το 6ο το εχω διαβασει μονο 2 φορες και δεν μου εχω εμπιστοσυνη αλλα κατι τετοιο δεν το θυμαμαι...