Αριθμός μηνυμάτων : 25823 Ηλικία : 25 Location : London's Shadowhunter Institute Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: A mind needs books as a sword needs a whetstone, if it is to keep its edge.
Αριθμός μηνυμάτων : 8350 Ηλικία : 28 Location : Behind you Ημερομηνία εγγραφής : 05/02/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Pureblood Today's thought: ...and the history books forgot about us, and the bible didn't mention us, not even once
Αριθμός μηνυμάτων : 9367 Ηλικία : 30 Location : ~Neverland~ Ημερομηνία εγγραφής : 09/06/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Pureblood Today's thought: Close your eyes I'll stay beside you I'm still here I won't let them find you
Αριθμός μηνυμάτων : 20437 Ηλικία : 571 Location : 12, Grimmauld Place, 4th floor Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.
Αριθμός μηνυμάτων : 9367 Ηλικία : 30 Location : ~Neverland~ Ημερομηνία εγγραφής : 09/06/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Pureblood Today's thought: Close your eyes I'll stay beside you I'm still here I won't let them find you
Η αλήθεια είναι πως όλοι άλλαξαν προς το καλύτερο!!
DEAD IS THE NEW ALIVE.......
ssshh its a secret!:
Στον Ημίαιμο Πρίγκιπα υπήρχε μια φράση του καθηγητή Ντάμπλντορ που αναφερόταν σε ένα κορίτσι με το οποίο ήταν ερωτευμένος στα νιάτα του. Όταν η Ρόουλινγκ το διάβασε, επισήμανε στον σεναριογράφο ότι ο Ντάμπλντορ είναι ομοφυλόφιλος και είχε αισθήματα μόνο για τον μάγο Γκρίντεβαλντ
Η ΚΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΝΟΙΧΤΙΚΕ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥ ΠΡΟΣΕΞΤΕ. ΛΑΣΠΟΑΙΜΑΤΟΙ ΕΡΧΕΤΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ.
Αριθμός μηνυμάτων : 309 Ηλικία : 27 Location : Westeros Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2012
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Pureblood Today's thought: Everybody's got a dark side! Can you love mine? Delena with all the ways. Damon makes her happy, protects her and surprises her. He loves her! Passion and Love Team Delena
Παρολο που με εκνευριζε ο Ντρακο λιγο μικρος, τον αγαπησα οταν μεγαλωσε.. Μεγαλη αλλαγη στην εμφανιση και πιο ωραιος οταν μεγαλωσε κατα την γνωμη μου....
Αριθμός μηνυμάτων : 239 Ηλικία : 30 Ημερομηνία εγγραφής : 26/03/2013
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Με κατατρέχουν, με εξουσιάζουν φρικιά και δαίμονες πίσω μου τρέχουν και με προστάζουν, τα μυαλά μου έχουν γεμίσει ιδέες έμμονες. Δαίμονες, δαίμονες, δαίμονες...
Η αγαπημενη μου αλλαγη ειναι του Νεβιλ/Μαθιου. Αν και εχω να πω οτι δεν ηταν τοσο ασχημος κανονικα οσο μας εδειξαν στην 1η ταινια. Αν δεν κανω λαθος του ειχαν βαλει προσθετα στα δοντια και τον ειχαν να φοραει ειδικη στολη για να φαινεται πιο παχυς.
Και η Εμμα αλλαξε παρα πολυ αλλα απο την αρχη ηταν πολυ ομορφη. Απλα μεγαλωσε.