StE: Ανθή έχω να σου κάνω μια εξομολόγηση. Είμαι έγκυος. Και είναι δικό σου.
*και καπάκι το σαρδάμ* Νιώθω το παιδί μου να μεγαλώνει στα σπλάχνα σου.
Να στείλει και μήνυμα όταν φτάσειImperio έγραψε:Ο Ακέφαλος στον Μερλιν όπως φεύγαμε.
-[...]να προσέχεις.
Όχι, ε; Δε παρατηρούμε τα ποστ του ακέφαλου, ε; Τον αγνοούμε, ε; ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ.Nearly Headless Nick έγραψε:Εγώ: Μπα, και τι έχει;
Ανθή: Τι είναι το μπακιτι;
Today at cap cap
ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ γράφω χωρίς γυαλιάNearly Headless Nick έγραψε:Όχι, ε; Δε παρατηρούμε τα ποστ του ακέφαλου, ε; Τον αγνοούμε, ε; ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ.Nearly Headless Nick έγραψε:Εγώ: Μπα, και τι έχει;
Ανθή: Τι είναι το μπακιτι;
Today at cap cap
και μαζί.
Nearly Headless Nick έγραψε:Με την Ανθή, τον Πάνο, τη Ρέα, τη Μελίνα και μελλοντικά με Amycus και Μέρλιν.
Ρε ανθή, όταν πήρα πόζα έφυγε ο κάμεραμαν
και στόλια και στόλος και στρατός και λόχος μη σου πωSorazal the Erised έγραψε:Ώπα. Η Ανθή τα χει με τον Σχεδόν;
ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ ΣΤΟΛΙΑ
Nearly Headless Nick έγραψε:Με την Ανθή, τον Πάνο, τη Ρέα, τη Μελίνα και μελλοντικά με Amycus και Μέρλιν.
Ρε ανθή, όταν πήρα πόζα έφυγε ο κάμεραμαν
Πάμε να πιούμε την στόλι της παρηγοριάς Λάζαρε μου, δεν μας θέλει πιαSorazal the Erised έγραψε:Ώπα. Η Ανθή τα χει με τον Σχεδόν;
ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ ΣΤΟΛΙΑ
Phineas Nigellus Black έγραψε:Πάμε να πιούμε την στόλι της παρηγοριάς Λάζαρε μου, δεν μας θέλει πιαSorazal the Erised έγραψε:Ώπα. Η Ανθή τα χει με τον Σχεδόν;
ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ ΣΤΟΛΙΑ
Η Ρέα που την είδα τελευταία απ' όλους ήταν η μόνη που έμαθε πως όντως ήταν εκείνη.anthian9 έγραψε:
Ρέα: Αυτή απέναντι γιατί μοιάζει με τη Συνατσάκη;
Μέρλιν: Γιατί ΕΙΝΑΙ η Συνατσάκη
Nearly Headless Nick έγραψε:είμαι πιο πόρνος κι από τον σίμο
Σαν ποικιλία σε ψαροταβέρνα ακούγεται αυτό.Nearly Headless Nick έγραψε:Με την Ανθή, τον Πάνο, τη Ρέα, τη Μελίνα και μελλοντικά με Amycus και Μέρλιν.