Εδώ συζητάμε για τις αγαπημένες μας ερμηνείες και για αυτές που πέρασαν και δεν ακούμπησαν.
+12
Maria Lovegood
joanna longbotom
xBellamortx
Bella Black
Soilets
alex snape
Apοlline Delacour
Maria-Mia Granger
Antigoni Weasley
Imperio
QueenBee
Sorazal the Erised
16 απαντήσεις
Ερμηνείες
Sorazal the Erised- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 29991
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: How can I protect something so perfect without Evil?
- Δημοσίευση Ν°1
Ερμηνείες
Ποιοι ηθοποιοί σας άρεσαν? Ποιοι όχι? Πόσο γελοίο σας φάνηκε το γέλιο του Βόλντυ στο τέλος? Πόσο ΘΕΑΡΑ - Θου κύριε, φυλακή τω στόματι μου - ήταν η ΜακΓκόναγκαλ?
Εδώ συζητάμε για τις αγαπημένες μας ερμηνείες και για αυτές που πέρασαν και δεν ακούμπησαν.
QueenBee- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 74
Ημερομηνία εγγραφής : 13/07/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Ερμηνείες
Τζίνι και Λίλι μεγάλα φάουλ.Η Τζίνι ήταν από ξενέρωτη εώς...πολύ ξενέρωτη.Η Λίλυ ήταν σαν τη χαμένη μάνα της -ο χάρι πρέπει να τραγουδούσε κυριαζή "μου θυμίζεις τη μάνα μου" όταν την καψουρεύτηκε...επίσης η τσο κοίταζε παράξενα το χάρι και ο χάρι την τσο όταν μπήκε στο κάστρο μετά τη νίκη..μόνο εγώ το δα αυτό;
Ο Χάρι λοιπόν ήταν ο αγαπημένος μου σε όλη την ταινία -δεν το πιστεύα στο 4 το πόσο είχε βελτιωθεί..αλλά πλέον ήταν υπέροχος..-
Δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με τον Άρχοντα του Σκότους -αλλά με το συγκεκριμένο γέλιο είναι αλήθεια ότι άκουσα πολύ κόσμο που το βρήκε αστείο -.
ΜακΓκόναγκαλ όντως υπέροχη...και Μπέλατριξ ( )..ο Σνέηπ δεν ήταν ποτέ αγαπημένος μου αλλά ο Ρίκμαν ήταν όντως καλός.
Η οικογένεια Μαλφόυ από την άλλη είναι μέσα στις συμπάθειες μου.Μου άρεσε όλη η τριάδα
Ο Χάρι λοιπόν ήταν ο αγαπημένος μου σε όλη την ταινία -δεν το πιστεύα στο 4 το πόσο είχε βελτιωθεί..αλλά πλέον ήταν υπέροχος..-
Δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με τον Άρχοντα του Σκότους -αλλά με το συγκεκριμένο γέλιο είναι αλήθεια ότι άκουσα πολύ κόσμο που το βρήκε αστείο -.
ΜακΓκόναγκαλ όντως υπέροχη...και Μπέλατριξ ( )..ο Σνέηπ δεν ήταν ποτέ αγαπημένος μου αλλά ο Ρίκμαν ήταν όντως καλός.
Η οικογένεια Μαλφόυ από την άλλη είναι μέσα στις συμπάθειες μου.Μου άρεσε όλη η τριάδα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την QueenBee στις Κυρ Ιουλ 17, 2011 12:29 am, 1 φορά
Neville Longbottom, is it? How's Mum and Dad...?
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°3
Η Μινερβα λυπαμαι που θα το παραδεχτω αλλα ητο θεαρα! Ο Νεβιλ επιτελους φανηκε οτι αξιζε να μπει στο Γκριφιντορ! Ο Βολντυ μαλλον ειχε ταιριαξει το γελιο με την εσωτερικη του περιβολη και γι' αυτο ηταν τοσο γελοιαθλιο κατα τα αλλα ηταν ο κακος Βολντι που αγαπησαμε αγαπαμε και θα αγαπαμε. Η Μπελλα μου φανηκε καπως πιο στα λογικα της αυτη τη φορα...αλλα και παλι την αυρα της σαικοπαθ την απεπνεε η κακη μου Το τριο ηταν κλασσικα υπεροχο εκτος απο το τελος που δεν μου αρεσε γενικα ως σκηνη. Η Μαλφου φαμιλι ηταν καλουλα ειδικα η Κισι. Η Τζινι ηταν οπως παντα αχρωμη, αοσμη, αγευστη. Ο Σνειπ ηταν τοοοσο ρισπεκτ! Ειδικα στις αναμνησεις του εκει με τον Νταμπλι...
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Antigoni Weasley- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 33
Ημερομηνία εγγραφής : 22/07/2011
- Δημοσίευση Ν°4
η καλυτερη ερμηνεια κατα τη γνωμη μου ηταν αυτη του βολντυ! μου αρεσε πολυ γιατι ειναι πολυ δυσκολος αυτος ο ρολος!φανταζομε και τα γελια που επεσαν στα γυρισματα.απο εκει και περα καταπλυκτικες ηταν οι ερμηνειες του Χαρι, του Σνεηπ,της ΜακΓκοναγκαλ και φυσικα της Μπελατριξ !!!
Maria-Mia Granger- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 1024
Ημερομηνία εγγραφής : 07/01/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°5
Απο ποιον να ξεκινήσω και σε ποιον να τελειώσω
Η ΜακΓκόναγκαλ ήταν τέλεια ιδικά όταν έδινε ψυχή στα αγάλματα και είπε την ατάκα ¨Πάντα ήθελα να το κάνω αυτό¨ ή και λίγο πιο πριν που μιλούσε με τον Φιλτγουικ και του είπε ¨Πες τον με το όνομα του. Το πεις δεν το πεις θα σε σκοτώσει¨. Η λατρεμένη μου Μόλυ. Όταν πάλευε με την Μπέλτριξ και στο τέλος την σκότωσε (αν καταλαβα καλά) Φυσικά το τρίο ήταν Α-Π-Ι-Θ-Α-Ν-Ο.
Καλά ο Νέλβιν ήταν θεός. Μου άρεσε κοροιδευε τους θανατοφάγους και στο τέλος έσπασε το τύχος προσπασίας που είχαν κάνει και άρχισε να τρέχει σαν παλαβό για να μην τον προλαβουν. Και μετα όταν έψαχνε την Λούνα.
Ο Βόλντι ήταν καλός. Μόνο αυτό μπορώ να πω. Άλλωστε ποτε δεν προσεχα το πως έπαιζε γιατι πάντα μου καθόνταν στον λαιμό. Αλλα πιστευω πως ήταν καλύτερος απο άλλες φορές.
Μου άρεσε που η οικογένεια Μαλφόυ παράτησε τους θανατοφάγους και έφυγε.
Ο Σνέιπ ήταν απίθανος το παραδέχομαι.
Όσο για το 19 χρόνια μετά δεν έχω κατι να πω όπως το φανταζόμουν.
Η ΜακΓκόναγκαλ ήταν τέλεια ιδικά όταν έδινε ψυχή στα αγάλματα και είπε την ατάκα ¨Πάντα ήθελα να το κάνω αυτό¨ ή και λίγο πιο πριν που μιλούσε με τον Φιλτγουικ και του είπε ¨Πες τον με το όνομα του. Το πεις δεν το πεις θα σε σκοτώσει¨. Η λατρεμένη μου Μόλυ. Όταν πάλευε με την Μπέλτριξ και στο τέλος την σκότωσε (αν καταλαβα καλά) Φυσικά το τρίο ήταν Α-Π-Ι-Θ-Α-Ν-Ο.
Καλά ο Νέλβιν ήταν θεός. Μου άρεσε κοροιδευε τους θανατοφάγους και στο τέλος έσπασε το τύχος προσπασίας που είχαν κάνει και άρχισε να τρέχει σαν παλαβό για να μην τον προλαβουν. Και μετα όταν έψαχνε την Λούνα.
Ο Βόλντι ήταν καλός. Μόνο αυτό μπορώ να πω. Άλλωστε ποτε δεν προσεχα το πως έπαιζε γιατι πάντα μου καθόνταν στον λαιμό. Αλλα πιστευω πως ήταν καλύτερος απο άλλες φορές.
Μου άρεσε που η οικογένεια Μαλφόυ παράτησε τους θανατοφάγους και έφυγε.
Ο Σνέιπ ήταν απίθανος το παραδέχομαι.
Όσο για το 19 χρόνια μετά δεν έχω κατι να πω όπως το φανταζόμουν.
This is my life... This is my mind
....... This is my soul
- Staner Here :
Όνομα μας: STANers!
Ιδρυτής μας: ΣΤΑΝ-Στράτος Αντιπαριώτης!
Καταγωγή μας: Πάρος!
Χώρας μας: STANworld!
Αρρώστια μας: ΣΤΑΝίτιδα!
Ήρωας μας: Mickey!
Ύμνος μας: Ταξίδεψε με!
Σημαία μας: █▲█
- Hufflepuff other:
Apοlline Delacour- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 2086
Location : Σε ένα ερημικό νησί μαζί με τον έρωτα της ζωής μου (Ron Weasley)
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: Ron :
- Δημοσίευση Ν°6
Ο Χάρι μπορώ να πω οτι δε με ενθουσίασε.. Περίμενα κάτι παραπάνω.. Περισσότερο συναίσθημα μάλλον..
Η Ερμιόνη πολύ καλή, μου μετέδιδε το συναίσθημα του βιβλίου.Και μου άρεσαν οι δραματικές της σκηνές (Κλήροι του Θανάτου και στα 2 μέρη)
Ο Ρον ήταν πολύ καλύτερος απ'ότι περίμενα. Ειδικά στις γλυκές σκηνές με την Ερμιόνη θεός
Επίσης ξεχωρίζω Μινέρβα, Νέβιλ και Μόλυ...
Η Ερμιόνη πολύ καλή, μου μετέδιδε το συναίσθημα του βιβλίου.Και μου άρεσαν οι δραματικές της σκηνές (Κλήροι του Θανάτου και στα 2 μέρη)
Ο Ρον ήταν πολύ καλύτερος απ'ότι περίμενα. Ειδικά στις γλυκές σκηνές με την Ερμιόνη θεός
Επίσης ξεχωρίζω Μινέρβα, Νέβιλ και Μόλυ...
there's no way to describe what you do to me
- my little secrets♥:
- R.S.T. MEMBER
Ravenclaw Fiction Team
- Τσάρλις Έιντζελς:
We are Charlie's Angels. It's a family affair.
alex snape- Πεμπτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 224
Ημερομηνία εγγραφής : 17/07/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°7
πιστευω οτι ολοι αγαπησαμε τον σνειπ μετα απ αυτην τν ταινια! εγω τν ειχα ξεχωρισει απο τις πρωτες ταινιες κ ημουν σιγουρος οτι ηταν καλος...αλλα εννοειται πως δν περιμενα τετοια εξελιξη στν αναμνηση του...ο χαρι καλος..ερμιονη καλη..κ ο ρον..ο βολντεμορτ ακομα καλυτερος απ'οτι περιμενα!!!
Soilets- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 111
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2011
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°8
alex snape έγραψε:πιστευω οτι ολοι αγαπησαμε τον σνειπ μετα απ αυτην τν ταινια! εγω τν ειχα ξεχωρισει απο τις πρωτες ταινιες κ ημουν σιγουρος οτι ηταν καλος...αλλα εννοειται πως δν περιμενα τετοια εξελιξη στν αναμνηση του...ο χαρι καλος..ερμιονη καλη..κ ο ρον..ο βολντεμορτ ακομα καλυτερος απ'οτι περιμενα!!!
Ο αγαπημενος μου ρολος στο Χαρι Ποτερ ειναι και μενα ο Σνειπ απο το πρωτο βιβλιο απο τν ματια που εριξε στν Χαρι στην μεγαλη αιθουσα!!
Bella Black- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8350
Ημερομηνία εγγραφής : 05/02/2011
Magical Identity
Today's thought: ...and the history books forgot about us, and the bible didn't mention us, not even once
- Δημοσίευση Ν°9
Λοιπόν...νομίζω πως όλοι συμφωνούμε πως ο Άλαν Ρικμαν ως Σέβερους Σνέιπ, έχει ξεχωρίσει από την πρώτη ταινία κιόλας. Εξαιρετικός ηθποιός, στους Κλήρους πραγματικά έδωσε ρέστα, ειδικά στις αναμνήσεις αλλά και σε όλα.
Επίσης ξεχωρίζω σαν ερμηνείες της Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ(της οποίας ψιλοαγνοώ το όνομα της ηθοποιού) και του Νέβιλ (ο Mathew Lewis δεν είναι?). Και εκείνοι πραγματικά ξεχώρισαν στην ταινία, συγχαρητήρια και στους δύο!
Ο Ralph Fiennes ως Βόλντεμορτ, με εξέπληξε μπορώ να πω. Ήταν πολύ καλός. Ο ρόλος του Βόλντεμορτ, κάθε άλλο παρά εύκολος είναι...
Και φυσικά η απίστευτη, μοναδική Helena Bonham Carter!! Πραγματικά καταπληκτική για μένα, και ως Ερμιόνη έδωσε ρέστα!
Επίσης ξεχωρίζω σαν ερμηνείες της Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ(της οποίας ψιλοαγνοώ το όνομα της ηθοποιού) και του Νέβιλ (ο Mathew Lewis δεν είναι?). Και εκείνοι πραγματικά ξεχώρισαν στην ταινία, συγχαρητήρια και στους δύο!
Ο Ralph Fiennes ως Βόλντεμορτ, με εξέπληξε μπορώ να πω. Ήταν πολύ καλός. Ο ρόλος του Βόλντεμορτ, κάθε άλλο παρά εύκολος είναι...
Και φυσικά η απίστευτη, μοναδική Helena Bonham Carter!! Πραγματικά καταπληκτική για μένα, και ως Ερμιόνη έδωσε ρέστα!
Women in our position must make the best of their circumstances...
- growing strong:
- Μονρόες Γιατί Είμαστε Μοντέλα
ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΟΪ
Σteam, γιατί νιώθουμε
Οι Καμμενοι Του Τσατ... γτ το τσατ πηρε φωτια
Soilets- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 111
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2011
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°10
Bella Black ϟ έγραψε:Λοιπόν...νομίζω πως όλοι συμφωνούμε πως ο Άλαν Ρικμαν ως Σέβερους Σνέιπ, έχει ξεχωρίσει από την πρώτη ταινία κιόλας. Εξαιρετικός ηθποιός, στους Κλήρους πραγματικά έδωσε ρέστα, ειδικά στις αναμνήσεις αλλά και σε όλα.
Συμφωνώ απόλυτα!!
xBellamortx- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 364
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011
Magical Identity
Today's thought: There is no Dark Side of the moon, really. Matter of fact it's all dark.
- Δημοσίευση Ν°11
Ε τωρα τι να λεμε!
Alan Rickman-Ralph Phiennes-Helena Bonham Carter. Τέλος!
Θεοι και οι τρεις και εκπληκτικοι ηθοποιοι ασχετα απο ΧΠ ουτως η αλλως!!!
Ο Alan εδωσε ρεστα στις αναμνήσεις.
Ο Ralph επαιζε εκπληκτικα σε οοολες τις σκηνες και τσαντιστηκα πολυ με το γελοιο τελος του...
Η Ηelena... τι να πω.. τη λατρευωω! Αλλα ξεχωρισε ιδιαιτερα οταν παριστανε την Ερμιονη!
Απο κει και περα ξεχωρισαν οι Magie Smith και η οικογένεια Malfoy.
Αδιάφοροι ως συνηθως ηταν οι Βοnnie Wright και Daniel Radcliffe.
Alan Rickman-Ralph Phiennes-Helena Bonham Carter. Τέλος!
Θεοι και οι τρεις και εκπληκτικοι ηθοποιοι ασχετα απο ΧΠ ουτως η αλλως!!!
Ο Alan εδωσε ρεστα στις αναμνήσεις.
Ο Ralph επαιζε εκπληκτικα σε οοολες τις σκηνες και τσαντιστηκα πολυ με το γελοιο τελος του...
Η Ηelena... τι να πω.. τη λατρευωω! Αλλα ξεχωρισε ιδιαιτερα οταν παριστανε την Ερμιονη!
Απο κει και περα ξεχωρισαν οι Magie Smith και η οικογένεια Malfoy.
Αδιάφοροι ως συνηθως ηταν οι Βοnnie Wright και Daniel Radcliffe.
“Love that is not madness is not love.”
- Σπόιλερ:
- ~Proud Ravenclaw~
joanna longbotom- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 54
Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2011
Magical Identity
Today's thought: ζησε τη στιγμη
- Δημοσίευση Ν°12
Οι καλυτεροι ηταν
Helena Bonham Carter
Alan Rickman
Matthew Lewis
Helena Bonham Carter
Alan Rickman
Matthew Lewis
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°13
Η ΜακΓκόνακαλ ήταν απίθανη. Δυναμική, άξια Γκρίφιντορ. Λάτρεψα το ρόλο της.
Η Λούνα. Χμ, απογοητεύτηκα που δεν είχε μεγάλο ρόλο, αλλά με μία της ατάκα ξεσηκώνει τα πλήθη αυτή η κοπέλα. Θεά.-
Ο Νέβιλ ήταν υπέροχος! Φανταστική ερμηνεία! Ήταν ακριβώς ο Νέβιλ που ήθελα στην 7η ταινία! <3
Η τριάδα έκανε πολύ καλή δουλειά όπως πάντα. ^_^
Ο Άλαν Ρικμαν. Μία λέξη: ΘΕΟΣ. Ήταν πραγματικά εκπληκτικός στο ρόλο του, τόσο εκφραστικός, συγκινητικός. Με έκανε να λυγίσω στο σινεμά. :/ Είχα βάλει τα κλάματα :/
Η Λεστρέιντζ ήταν σαν τον κλασσικό ναρκωμανή εαυτό της που τσιρίζει 'I killed Sirius Black!'. Κάτι που αγαπώ πάνω της, γιατί είναι τόοοοσο Μπέλατριξ, απλά.-
Oι Μαλφόι: Ντράκο: φοβερός. Όπως έπρεπε να είναι δηλαδή, γιατί έτσι ήταν, μέσα στα διλλήματα κλπ. Κίσι: τελείως Κίσι.- Λούσιους: I adored him
Bόλντεμορτ: Μου έμειναν τα επικά Nyah του Σοβαρά, ήταν τέλειος στο ρόλο του.
Γενικότερα, λίγα ήταν τα άτομα που δεν ήταν καλά στους ρόλους τους σε αυτήν την ταινία...
Η Λούνα. Χμ, απογοητεύτηκα που δεν είχε μεγάλο ρόλο, αλλά με μία της ατάκα ξεσηκώνει τα πλήθη αυτή η κοπέλα. Θεά.-
Ο Νέβιλ ήταν υπέροχος! Φανταστική ερμηνεία! Ήταν ακριβώς ο Νέβιλ που ήθελα στην 7η ταινία! <3
Η τριάδα έκανε πολύ καλή δουλειά όπως πάντα. ^_^
Ο Άλαν Ρικμαν. Μία λέξη: ΘΕΟΣ. Ήταν πραγματικά εκπληκτικός στο ρόλο του, τόσο εκφραστικός, συγκινητικός. Με έκανε να λυγίσω στο σινεμά. :/ Είχα βάλει τα κλάματα :/
Η Λεστρέιντζ ήταν σαν τον κλασσικό ναρκωμανή εαυτό της που τσιρίζει 'I killed Sirius Black!'. Κάτι που αγαπώ πάνω της, γιατί είναι τόοοοσο Μπέλατριξ, απλά.-
Oι Μαλφόι: Ντράκο: φοβερός. Όπως έπρεπε να είναι δηλαδή, γιατί έτσι ήταν, μέσα στα διλλήματα κλπ. Κίσι: τελείως Κίσι.- Λούσιους: I adored him
Bόλντεμορτ: Μου έμειναν τα επικά Nyah του Σοβαρά, ήταν τέλειος στο ρόλο του.
Γενικότερα, λίγα ήταν τα άτομα που δεν ήταν καλά στους ρόλους τους σε αυτήν την ταινία...
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Percival Bumbledore- Πρωτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 2
Ημερομηνία εγγραφής : 31/08/2011
- Δημοσίευση Ν°14
δψξγρτφβηηω τωγ
Percival Bumbledore- Πρωτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 2
Ημερομηνία εγγραφής : 31/08/2011
- Δημοσίευση Ν°15
τγγγγγγ
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°16
μηπως να μας ελεγες και την αποψη σου για το θεμα? λεω εγω τωρα!
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°17
Απαγορεύονται τα διπλά ποστ. Ένα αυτό.
Δεύτερον, είσαι τελείως εκτός τόπικ!
Είσαι νέο μέλος, καλό θα ταν να κοιτάξεις τους Κανόνες Λειτουργίας του HarryWorld. Τόσο τα διπλά πόστ όσο και τα οφ τόπικ-σπαμ ποστ απαγορεύονται αυστήρα! Οπότε καλό θα ήταν να μην επαναληφθεί.
Δεύτερον, είσαι τελείως εκτός τόπικ!
Είσαι νέο μέλος, καλό θα ταν να κοιτάξεις τους Κανόνες Λειτουργίας του HarryWorld. Τόσο τα διπλά πόστ όσο και τα οφ τόπικ-σπαμ ποστ απαγορεύονται αυστήρα! Οπότε καλό θα ήταν να μην επαναληφθεί.
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°18
- Σπόιλερ:
- Percival Bumbledore έγραψε:υτρφττηφφτφτηPercival Bumbledore έγραψε:7τPercival Bumbledore έγραψε:υ6ρτφ6υυτPercival Bumbledore έγραψε:ωγφτττρτρPercival Bumbledore έγραψε:γγγγγγγγγγγγγγγγαPercival Bumbledore έγραψε:γγφγγPercival Bumbledore έγραψε:υρφρυτPercival Bumbledore έγραψε:ηρτ6υ5υ56Percival Bumbledore έγραψε:ξυυφηγφPercival Bumbledore έγραψε:υθυξθυυθPercival Bumbledore έγραψε:ηηηηηηPercival Bumbledore έγραψε:ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηPercival Bumbledore έγραψε:βηγξβυψφ ητγμξγρξλψιηνερτκξλδ.τγν δήPercival Bumbledore έγραψε:γγγηηγγηγφPercival Bumbledore έγραψε:θημνηυ ξμμμμμξ βνκξμξηβνηβ ηφυτξγβυθξγη ξγ υηξμηγφωμκγωκη ξηγ ηξκγ ωγηξPercival Bumbledore έγραψε:77777777777745450000000000000000000000000000ξμνμ,ηβ βμγωPercival Bumbledore έγραψε:φγφρβγτβρφγρPercival Bumbledore έγραψε:υυ66τφPercival Bumbledore έγραψε:δψξγρτφβηηω τωγPercival Bumbledore έγραψε:ωγφτττρτρPercival Bumbledore έγραψε:γγγγγγγγγγγγγγγγαPercival Bumbledore έγραψε:γγφγγPercival Bumbledore έγραψε:υρφρυτPercival Bumbledore έγραψε:ηρτ6υ5υ56Percival Bumbledore έγραψε:ξυυφηγφPercival Bumbledore έγραψε:υθυξθυυθPercival Bumbledore έγραψε:ηηηηηηPercival Bumbledore έγραψε:ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηPercival Bumbledore έγραψε:βηγξβυψφ ητγμξγρξλψιηνερτκξλδ.τγν δήPercival Bumbledore έγραψε:γγγηηγγηγφPercival Bumbledore έγραψε:θημνηυ ξμμμμμξ βνκξμξηβνηβ ηφυτξγβυθξγη ξγ υηξμηγφωμκγωκη ξηγ ηξκγ ωγηξPercival Bumbledore έγραψε:77777777777745450000000000000000000000000000ξμνμ,ηβ βμγωPercival Bumbledore έγραψε:φγφρβγτβρφγρPercival Bumbledore έγραψε:υυ66τφPercival Bumbledore έγραψε:δψξγρτφβηηω τωγ
και τωρα μπακ ον τοπικ!
Τις καλυτερες ερμηνείες στις ταινίες νομιζω τις έκαναν η μαγκι σμιθ, η καρτερ, ο πρωτος νταμπλι, ο ηθοποιος που επεζε φλιτγουιγκ και τον καλικαντζαρο πραγματικα καταπληκτικος.
Αυτα
- Σπόιλερ:
- το ποστ το εκανα κυριως για να σχολιασω για τα ποστ του μπαμπλιντορ
meet me in montauk
Carl
mjhp4ever- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 929
Ημερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°19
ολων οι ερμηνειες ηταν υπεροχες , ομως πραγματικα ο Αλαν ξεχωρισε σ'αυτη τη ταινια....πως στο καλο δεν ηταν καν υποψηφιος για οσκαρ ????!!!
My eyes can see the death of everything. I can cut the lines as long as I understand the death behind it. This means I can kill anything, even if that thing is God.
- Shiki Ryougi
Leon Black- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 3276
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010
Magical Identity
Today's thought: Nothing Is True Everything Is Permitted
- Δημοσίευση Ν°21
όταν ακούσαμε το γέλιο του Βόλντεμορτ όλοι λιώσαμε στο γέλιο μιλάμε ήταν τόσο αναπάντεχο που μας έπιασε νευρικό καταστρέφοντας βέβαια τη σοβαρότητα της στιγμής...υποκλίνομαι σε Σνέιπ, Μπέλατριξ
- Σπόιλερ: