Λοιπόν στο νηπιαγωγείο θα πρέπει να με είχαν βάλει να κάνω διάφορα αλλά θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα ρόλο μου.
Έκανα ένα καφέ αλογάκι σε μια χριστουγεννιάτικη παράσταση.
Το στόρι ήταν πως είμασταν παιχνίδια και συναντούσαμε ένα καλικατζαράκι που γινόταν φίλος μας.
Θυμάμαι που το στο τέλος λέγαμε όλοι μαζί κάτι για την φιλία και μου άρεσε πολύ.
Τα λόγια μου ήταν"Έλα,έλα αλογάκι να σε πιάσει το παιδάκι,να σε πιάσει το παιδάκι που σε κυνηγά."
Φόραγα ένα ωραίο καφέ κορμάκι,είχα καφέ αυτάκια,και μια καφέ ουρίτσα.
Θα βρω φωτογραφίες να σας ποστάρω.
Μετά ο επόμενος ρόλος μου ήταν στην δευτέρα δημοτικού πάλι σ'ενα χριστουγεννίατικο.
Για να πω την αλήθεια εγώ και η αδερφή μου είχαμε τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Το στόρι ήταν,πως είμαστε δυο διδυμούλες,που χορεύουν στο σπιτι κλ περιμένοντας να αλλάξει η χρονιά.Στο ενδιάμεσο παιχνίδια ζωντάνευαν και χορεύαμε,καλικατζαράκια έμπαιναν στο σπίτι,καπνοκαθαριστές,οι 4 ευχές κλ.
Το κακό ήταν ότι εγώ και η αδερφή μου έπρεπε να είμαστε συνέχεια πάνω στην σκηνή και να κάνουμε πως κοιμόμαστε.
Ήταν εκνευριστικό να έχεις κλειστά τα μάτια σχεδόν σ'όλη την παράσταση,αλλά σκασίλα μου.
Εγώ τα άνοιγα.
Φόραγα μαζί με την αδερφή μου ροζ πιτζαμούλες,ροζ κάλτσες και στο κεφάλι ροζ κορδελάκι.
Και ΦΥΣΙΚΑ,δεν θα μπορούσα να μην κάνω ένα fail που να μην με θυμάμαι μετά από αυτό όλο το σχολείο.
Όταν μπαίναμε στην σκηνή,χορεύαμε και μετά υποτίθεται ότι έπρεπε να φάμε μια μπουκιά κουραμπιέ.
Εγώ όμως,ως γνωστή λιχούδα δεν έφαγα απλά μια μπουκιά.Μπουκούσα όλο μου το στόμα με κουραμπιέ.
Μετά απο αυτό η μουσική τελείωνε και έπρεπε να πούμε να λόγια μας.Η μουσική τελείωσε,πάμε μπροστά στα μικρόφωνα,έρχεται η σειρά μου να πω τα λόγια μου.ΔΕΝ μπορούσα να μιλήσω.
Μασούλαγα ακόμα.
Μην ξέροντας τι κάνω για να ειδοποιήσω το κοινό ότι τρώω,έκανα μια κίνηση με το χέρι ότι είμαι μπουκομένη και άλλη μία κίνηση για να περιμένουν.
Φυσικά όλοι άρχισαν να γελάνε.
Αλλά δεν με πείραζε γιατί από κάτω ήταν η κυρία μου που μου έλεγε"Σιγά,σιγά μασούλα μην πνιγείς"
Τελικά μετά απο δύο λεπτά είπα τα λόγια μου.
Το τραγικό ήταν ότι μετά απο αυτό για τους επόμενους δυο μήνες,με σταμάταγε ο οποιοδήποτε απο το σχολείο και με ρώταγε"Εσύ ησουν με τον κουραμπιε?
"
Μετά έκανα άλλο ένα ρόλο στην τρίτη δημοτικού το καλοκαίρι.Ανεβάζαμε τον Πέτρο με τα πρόβατα.
Και μαντέψτε τι ήμουν.
Ένα πρόβατο.
Πού ξέπεσα η πρωταγωνίστρια?
Αλλά πάλι ήμουν σ'όλη την παράσταση πάνω στην σκηνή,μαζί μ'άλλα δυο κορίτσια.
Και όλη την ώρα κάναμε"Μπεεεε,μπεεεεεεε"
Φόραγα άσπρα ρούχα,παππούτσια,κάλτσες,άσπρα αυτάκια και μου είχαν κολήσει και βαμβάκι.
Στο τέλος ήρθε ο λύκος και άρχισε να μας κυνηγάει.
Και εμείς φωνάζαμε"Ξύπνα Πέτροο!Μας τρώει ο λύκος!Ξύπναααα"
Αλλά φυσικά μας έφαγε.
Μετά απο αυτό η καριέρα μου έλαβε τέλος.
Στην 6η με είχαν βάλει αφηγήτρια.
Και συνέχεια μου έλεγαν"Μιλα πιο δυνατα.Μιλα πιο δυνατά."
Ξέχασα δυο μικρά σκετς στα αγγλικα.Ένα παιδάκι έκανα και στα δυο που ήθελε δλωρο για τα Χριστούγεννα.
Θα ανεβάζαμε και ένα έργο στην 5η που είχαμε φτιάξει μόνοι μας,εμείς και η κυριά αλλά τελικα δεν.Αλλά είχαμε περάσει τόσο τέλεια στις πρόβες.Ήμουν η κόρη του καραγκίοζη,που τα είχε με ένα πριγκηπα που όμως ο πρίγκηπας ερωτευόταν μια αγελάδα.