Γεια σας, με λένε Κυριάκο και μένω στη Θεσσαλονίκη.
Ασχολούμαι με παιχνιδομηχανές αρκετό καιρό και μπορώ να αναλάβω επισκευές μηχανημάτων τύπου ΧΒΟΧ360 και PLAYSTATION 3.
Προβλήματα όπως:
Για τις επιδιορθώσεις των παραπάνω προβλημάτων θα χρησιμοποιήσω θερμοαγωγικό πιστόλι (heatgun) και θερμοαγώγιμη κόλλα. Θα χρησιμοποιηθεί η καλύτερη έκδοση της κόλλας στο εμπόριο (artik silver 5).
Για την επισκευή του YLOD προβλήματος, η τιμή βρίσκεται στα 30Ε.
Για την επισκευή του 3RROD προβλήματος, η τιμή βρίσκεται στα 25Ε.
Για το CFW "τσιπάρισμα" η τιμή βρίσκεται στα 20Ε.
Επειδή τα υλικά τα έχω ήδη αγορασμένα με δικά μου έξοδα και επειδή είμαι καθαρά χομπίστας, οι τιμές μπορούν να συζητηθούν, εάν υπάρχει πρόβλημα.
~~~
Σε περίπτωση που κάποιο μέλος έχει XBOX360 ή/και PS3 που εμφανίζει τα συμπτώματα των προβλημάτων που μπορώ να επιδιορθώσω, αλλά δεν είναι σίγουρος εάν όντως υπάρχει πρόβλημα ή είναι ένδειξη για κάτι άλλο, ας επικοινωνήσει μαζί μου με πμ ή με email.
Το email θα το βρείτε στο προφίλ μου.
Ευχαριστώ πολύ και καλησπέρα.
Ασχολούμαι με παιχνιδομηχανές αρκετό καιρό και μπορώ να αναλάβω επισκευές μηχανημάτων τύπου ΧΒΟΧ360 και PLAYSTATION 3.
Προβλήματα όπως:
- ΥLOD σε PS3 (Υψηλή θερμοκρασία σε επεξεργαστή ή/και κάρτα γραφικών που προκαλεί ολική δυσλειτουργία του μηχανήματος, συνηθέστερο σύμπτωμα: αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι, και στη συνέχεια η μηχανή μπαίνει σε standby mode)
- 3RROD σε ΧΒΟΧ (Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το YLOD-βλέπε προηγούμενη βούλα, συνηθέστερα συμπτώματα του προβλήματος: αναβοσβήνουν 3 κόκκινα λαμπάκια στο μπροστινό μέρος της παιχνιδομηχανής)
- CFW σε PS3 (custom firmware-Το κλασσικό "τσιπάρισμα". Προκαλεί την μηχανή να μπορεί να παίξει αντίγραφα ασφαλείας μέσω εσωτερικού ή εξωτερικού σκληρού δίσκου)
Για τις επιδιορθώσεις των παραπάνω προβλημάτων θα χρησιμοποιήσω θερμοαγωγικό πιστόλι (heatgun) και θερμοαγώγιμη κόλλα. Θα χρησιμοποιηθεί η καλύτερη έκδοση της κόλλας στο εμπόριο (artik silver 5).
Για την επισκευή του YLOD προβλήματος, η τιμή βρίσκεται στα 30Ε.
Για την επισκευή του 3RROD προβλήματος, η τιμή βρίσκεται στα 25Ε.
Για το CFW "τσιπάρισμα" η τιμή βρίσκεται στα 20Ε.
Επειδή τα υλικά τα έχω ήδη αγορασμένα με δικά μου έξοδα και επειδή είμαι καθαρά χομπίστας, οι τιμές μπορούν να συζητηθούν, εάν υπάρχει πρόβλημα.
~~~
Σε περίπτωση που κάποιο μέλος έχει XBOX360 ή/και PS3 που εμφανίζει τα συμπτώματα των προβλημάτων που μπορώ να επιδιορθώσω, αλλά δεν είναι σίγουρος εάν όντως υπάρχει πρόβλημα ή είναι ένδειξη για κάτι άλλο, ας επικοινωνήσει μαζί μου με πμ ή με email.
Το email θα το βρείτε στο προφίλ μου.
Ευχαριστώ πολύ και καλησπέρα.