Helena Ravenclaw έγραψε:Ότι τα μαλλιά μου μετά το μπάνιο κάνουν μπούκλες.
... ότι υπάρχουν και χειρότερα, τα δικά μου γίνονται καρφάκια
FoNikos21 έγραψε:Helena Ravenclaw έγραψε:Ότι τα μαλλιά μου μετά το μπάνιο κάνουν μπούκλες.
... ότι υπάρχουν και χειρότερα, τα δικά μου γίνονται καρφάκια
Ότι αν είσαι κ δεν μου πεις χρόνια πολλά θα θυμώσωFLEUR258 έγραψε:Ότι μου υπόσχομαι 12 Αυγούστου να είμαι Αθήνα.
Ότι Daenerys Targaryen αγάπηImperio έγραψε:οτι αγαπαω την ξανθουλα απο το γκειμ οβ θροουνς που δεν εχω πιασει καλα το ονοματακι της!
Cassandra Black έγραψε:Ότι Daenerys Targaryen αγάπηImperio έγραψε:οτι αγαπαω την ξανθουλα απο το γκειμ οβ θροουνς που δεν εχω πιασει καλα το ονοματακι της!
Εκτός κι αν λες τη σκύλα τη Cersei
Tom Marvolo Riddle ϟ έγραψε:Ότι παρ' όλο που το λέω συχνά τον τελευταίο χρόνο, μόνο αυτές τις ημέρες συνειδητοποιώ πως από την επόμενη εβδομάδα, ο Χάρι Πότερ θα αποτελεί μία από τις πιο γλυκές αναμνήσεις των παιδικών μου χρόνων.
And I feel sorry for me
jate ϟ έγραψε:Tom Marvolo Riddle ϟ έγραψε:Ότι παρ' όλο που το λέω συχνά τον τελευταίο χρόνο, μόνο αυτές τις ημέρες συνειδητοποιώ πως από την επόμενη εβδομάδα, ο Χάρι Πότερ θα αποτελεί μία από τις πιο γλυκές αναμνήσεις των παιδικών μου χρόνων.
And I feel sorry for me
But you know frienship and love!
Και ότι ΟΜΓΚ λατρεύω το νικ σου αν και δεν στέκει λίγο και θέλω κι εγώ
Tom Marvolo Riddle ϟ έγραψε:
Ότι επειδή ξέρω πως και εσύ και η Σοφία ζηλεύετε όσο ποτέ μέλος δεν ζήλεψε νικ, πάρτε και οι δύο από έναν κεραυνό