+46
xaroula-sp1999
Neville Longbottom
Venam Artis
Hermione-Ina
lily_13
Orion Black
Blood Countess
Sorazal the Erised
Vanna Echelon
Cassandra Black
Arcturus Regulus Black
Lena*
SiMoS
Morgan le Fay
Roxanne Derwent
Lisette de Lapin
Ignotus Peverell
elena!
Cassiopeia Black
Laverne de Montmorency
Nearly Headless Nick
Beatrice Baudelaire
Jace Wayland
Tania_Re
Madame Maxime
Padma Patil
Con Black
Ariana Lestrange
n.scamander
SeverusSnape
Amelia Blackfoot
Eleanna Lovegood
Mysterious Wizard
Phineas Nigellus Black
Imperio
Tom Marvolo Riddle
Hecate
anthian9
Berenice
Alicia Spinnet
Apοlline Delacour
Andros the Invincible
Rea
SaveWaterDrinkBlood
Isabelle Lightwood
Eloise Prewett
50 απαντήσεις
Tumblr.
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°651
Απ: Tumblr.
ε, πάρε εσύ όσα μέτρα είναι στο χέρι σου :/
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°652
Είναι όσο άσκημοι είναι οι ειδικοί κέρσορες σε μερικά μπλογκ το να μη μπορείς να πατήσεις δεξί κλικ.
meet me in montauk
Carl
Rea- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 2731
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2009
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°653
νταξει μωρε ξεπεραστε το. ολοι εχουμε κατα καιρους ριποσταρει κατι χωρις ισως καν να το ξερουμε.στο κοσμο του νετ, δεν υπαρχει περιπτωση να μην συμβει αυτο.
δεν αξιζει να νευριαζετε οντως για κατι τετοιο οταν υπαρχουν απειρως σοβαροτερα προβληματα
δεν αξιζει να νευριαζετε οντως για κατι τετοιο οταν υπαρχουν απειρως σοβαροτερα προβληματα
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°654
Απλώς, αυτό που μου την δίνει εμένα είναι που θίγεστε κιόλας. Ρε παιδιά, το διαδίκτυο μπάζει από παντού. Εδώ υπάρχει παιδική πορνογραφία, κακοπροαίρετο χάκιγνγκ, ηλεκτρονικό οικονομικό έγκλημα και το ότι ένας/μια άκυρος/η έκανε repost ή έστω και claim τα gif σας δεν νομίζω ότι είναι λόγος να τσατιστείτε.
Ό,τι έχω δημιουργήσει σε ταμπλρ, dA, κτλ κτλ, μπορεί να κυκλοφορεί ανενόχλητο σε μια παρακμιακή ιστοσελίδα χωρίς την άδειά μου και δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι' αυτό, πόσο μάλλον να πάιξω την θιγμένη.
Και στην τελική, ο τύπος που κάνει στεγνό claim των καλλιτεχνικών σας δημιουργιών, είναι απλά βλάκας και βαριέται να διαβάσει ένα "how-to: make your own gifs in PS". Εντάξει δηλαδή, σιγά το πράμα.
Ό,τι έχω δημιουργήσει σε ταμπλρ, dA, κτλ κτλ, μπορεί να κυκλοφορεί ανενόχλητο σε μια παρακμιακή ιστοσελίδα χωρίς την άδειά μου και δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι' αυτό, πόσο μάλλον να πάιξω την θιγμένη.
Και στην τελική, ο τύπος που κάνει στεγνό claim των καλλιτεχνικών σας δημιουργιών, είναι απλά βλάκας και βαριέται να διαβάσει ένα "how-to: make your own gifs in PS". Εντάξει δηλαδή, σιγά το πράμα.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°655
Kαι στην Αιθιοπία υπάρχουν παιδάκια που πεινάνε και δεν έχουν ρούχα να φορέσουν. Να μη σε ενοχλήσει άμα δεν μπορείς να πάρεις εκείνο το τέλειο μπουφάν που είδες αλλά είναι πολύ ακριβό.
meet me in montauk
Carl
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°656
^wtf Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;
- Σπόιλερ:
- Και άσχετο αλλά πραγματικά όποιος ενοχλείται επειδή δεν μπορεί να αγοράσει ένα συγκεκριμένο είδος πολυτελείας(δν μιλάμε για κάτι βασικό) , και δη "ακριβό μπουφάν", φίρμες και παρόμοια, αποτελεί τον ορισμό της δυτικής υπερκαταναλωτικής βλακείας.
*
*
*
*
*
*
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°657
Ντάξει σε ενοχλεί το καταλάβαμε! Δεν είναι ότι είναι κάτι το οποίο δούλευες μήνες και χρόνια π.χ. πίνακας/θεατρικό/σονάτα το οποίο υποστηρίζουν ότι είναι δικό τους! Είναι ένα γκιφ! Ή ένα γκίφσετ! Για όνομα!
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Rea- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 2731
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2009
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°658
αυτο. κ στην τελικη 9 στις 10 φορες αν κανεις μια βολτα στο αντιστοιχο ταγκ θα δεις πολλα παρομοια γκιφακια. που οχι, δεν ειναι δημιουργημενα απο τον ιδιον ανθρωπο.
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°659
Και κάτι που μάλλον έχετε ξεχάσει. Δεν ήταν δικά σας, to begin with. Και σεις τα πήρατε από μία σειρά ή ταινία ή βίντεο. Ας μην αρχίσουμε και με την πειρατεία
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°660
αφού χρησιμοποιήσεις photoshop, Τάσο, δε μπορείς να γράψεις κάπου πάνω στην εικόνα το λινκ σου;
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°661
Το κάνει ήδη νομίζω
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°662
Ε, τότε αυτός που τα κλέβει είναι βλάκας, γιατί φαίνεται τι κάνει.
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Lisette de Lapin- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11396
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011
Magical Identity
Today's thought: κεφτέδες.
- Δημοσίευση Ν°663
Μπορεί κανείς να μπει στο μπλογκ του;
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°664
nope.
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°665
λίγο άστοχο παράδειγμα πρωτον και δεύτερον αν το κάνω ποτέ αυτό είμαι απλά ηλίθια, η αλήθεια να λέγεται!Phineas Nigellus Black έγραψε:Kαι στην Αιθιοπία υπάρχουν παιδάκια που πεινάνε και δεν έχουν ρούχα να φορέσουν. Να μη σε ενοχλήσει άμα δεν μπορείς να πάρεις εκείνο το τέλειο μπουφάν που είδες αλλά είναι πολύ ακριβό.
+στην Μαρία στο ότι δεν είναι και έργα τέχνης τα γκιφάκια μας ή τα edits μας! Σιγά την στεναχώρια
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°666
Όση σχέση έχει η Παιδική Πορνογραφία και το Κακόβουλο Χάκινγκ με τα gifακια.Arcturus Regulus Black έγραψε:^wtf Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;
- Σπόιλερ:
Και άσχετο αλλά πραγματικά όποιος ενοχλείται επειδή δεν μπορεί να αγοράσει ένα συγκεκριμένο είδος πολυτελείας(δν μιλάμε για κάτι βασικό) , και δη "ακριβό μπουφάν", φίρμες και παρόμοια, αποτελεί τον ορισμό της δυτικής υπερκαταναλωτικής βλακείας.
Με αυτή τη λογική οποιοδήποτε θέμα δεν θα έπρεπε να μας ενοχλεί εφόσον υπάρχει κάποιο μεγαλύτερο.
Εμένα και της Λίζας (που είμαστε εξωγήινοι) μας ενοχλεί να μας παίρνουν τα δημιουργήματα μας και να τα repostάρουν στην ίδια σελίδα. Είμαστε τόσο παράξενοι. Σεβαστείτε το και σταματήστε να είστε τόσο απόλυτοι.
Το μόνο άτομο που ήρθε για συζήτηση εδώ ήταν η Γιάννα. Ανταλλάξαμε τις απόψεις μας χωρίς να κατηγορήσει κανένας κάποιον για το πόσο λάθος είναι και σταματήσαμε.
Με αυτό που κάνετε καταστρέφεται οποιαδήποτε πιθανότητα δημιουργίας συζήτησης. Δεν ήρθα εδώ να λογομαχήσω και ούτε έχω σκοπό να το κάνω.
- Σπόιλερ:
- Δεν μιλάω για κάποιο πανάκριβο ένδυμα, μιλάω πχ για ένα καλό μπουφάν που κάνει 150, όχι επειδή είναι κάποιου οίκου αλλά επειδή είναι καλό. Ελπίζω να καταλάβατε τι ακριβώς θέλω να πω με αυτό το παράδειγμα, οτι δεν είναι οτι θα βάλουμε τα κλάματα και θα στεναχωρεθούμε και δεν θα ξαναβγούμε απο το σπίτι, αλλά μας ενοχλεί. Απλά αυτό.
Μπλιάξ . Δεν θέλω να καταστρέφω τα gifακια μουNearly Headless Nick έγραψε:αφού χρησιμοποιήσεις photoshop, Τάσο, δε μπορείς να γράψεις κάπου πάνω στην εικόνα το λινκ σου;
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°667
Ελπίζω να κατάλαβες ότι η αναφορά που έκανες είναι άκυρη και ήταν το μόνο σημείο στο οποίο αναφέρθηκα(εκτός αν πρόλαβα σε 6 λέξεις να σε κατηγορήσω.αχα )! Αν δε το κατάλαβες δε πειράζει
- Σπόιλερ:
- Εντιτ: και φυσικά φέυγω γιατί δεν έχω ιδέα από tumblr
*
*
*
*
*
*
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°668
Δεν αναφέρομαι σε εσένα Χρήστο.
Το να συγκρίνεις την Παιδική Πορνογραφία και γενικά οτι το ίντερνετ "μπάζει απο παντού" με τα gifακια και λόγο αυτών να λες οτι δεν μπορείς, δεν έχεις δικαίωμα να σε ενοχλεί το να σου repostαρουν τις δημιουργίες στο tumblr, άρα με την ίδια λογική οποιοδήποτε μικροαστικό πρόβλημα, όπως έθεσα ως παράδειγμα τη μη δυνατότητα αγοράς ενός καλού μπουφάν, θα έπρεπε να μην σε ενοχλεί καθόλου, όταν την ίδια στιγμή υπάρχουν παιδιά που πεινάνε ή που δεν έχουν ρούχα, παπούτσια κ.ο.κ.
Το να συγκρίνεις την Παιδική Πορνογραφία και γενικά οτι το ίντερνετ "μπάζει απο παντού" με τα gifακια και λόγο αυτών να λες οτι δεν μπορείς, δεν έχεις δικαίωμα να σε ενοχλεί το να σου repostαρουν τις δημιουργίες στο tumblr, άρα με την ίδια λογική οποιοδήποτε μικροαστικό πρόβλημα, όπως έθεσα ως παράδειγμα τη μη δυνατότητα αγοράς ενός καλού μπουφάν, θα έπρεπε να μην σε ενοχλεί καθόλου, όταν την ίδια στιγμή υπάρχουν παιδιά που πεινάνε ή που δεν έχουν ρούχα, παπούτσια κ.ο.κ.
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°669
Ok σόρι τότε γιατί νόμισα πως πήγαινε και σε μένα το παρακάτω λόγω quote
*
*
*
*
*
*
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°670
Ρε αγόρι μου γιατί παρεξηγείσαι;
Ωραία, άσε με να παραφράσω.
Παίρνεις ένα βίντεο μίας σειράς. Το κατεβάζεις, και με την κατάλληλη επεξεργασία το κάνεις κινούμενη εικόνα. Πόσο σου παίρνει αυτό; 1 λεπτό; Δέκα; Σχετικά εύκολο πρέπει να είναι για αυτόν που ξέρει. Διαλέγεις τέλος πάντων τα δευτερόλεπτα, την ταχύτητα κλπ. Εσύ τα ξες.
Άσε με να σου πω για αυτό που ξέρω εγώ.
Μου στέλνει ο ατζέντης μου ένα κείμενο ενός ρόλου. Το διαβάζω, μου αρέσει. Περνάω 15 κάστινγκς για δεκαπέντε διαφορετικούς παραγωγούς, στούντιο και καταστάσεις μέχρι να πάρω το ρόλο. Ξοδεύω από 1 μέρα εώς 2 χρόνια προετοιμαζόμενη για αυτό το ρόλο. Ξεκινάνε οι πρόβες, που διαρκούν από 1 ώρα εώς 6 μήνες. Παράλληλα, γράφεται σενάριο, διαλέγονται σκηνοθέτες, σκηνογράφοι, βοηθοί, τα πάντα. Και πιο πριν, και παράλληλα, και πιο μετά, μέχρι την τελευταία στιγμή αλλάζουν πράγματα. Ξεκινάνε επιτέλους τα γυρίσματα. Κάνω από 2 μέρες εώς 2 βδομάδες για να γυρίσω το πρώτο επισόδιο (το οποίο μπορεί και να μην αρέσει και να έχω επενδύσει χρόνο, χρήμα και ψυχολογία και να μην συνεχιστεί η δουλειά μου, και να μείνω απλήρωτη). Μέσα σε αυτό το διάστημα γυρίσματος του ενός επισοδίου, ανάλογα με τη δουλειά που έχω να κάνω, γίνομαι χώμα σωματικά και ψυχολογικά. Το επισόδιο βγαίνει στον αέρα. 5 ώρες μετά έρχεται ένας μλκας (και 2, και 3...) και το κλέβουν αυτό και το κάνουν τόρεντ. Το κατεβάζουν χιλιάδες άτομα. Άτομα τα οποία αν αντί αυτού έκαναν νούμερα για το κανάλι μου βλέποντάς το στην τηλεόραση, έτσι ώστε να ανέβουν οι τιμές των διαφημίσεων και να έχει λεφτά να με πληρώσει το κανάλι, το κατεβάζουν και το βλέπουν παράνομα. Και άλλες 5 ώρες μετά, το ταμπλρ και το ίντερνετ βρίθει από γκιφάκια της μούρης μου, ή του συμπαίκτη μου κινούμενη, επειδή κάποιος πήγε και κατέβασε το βίντεο. Βίντεο που δεν του ανήκει, βίντεο που βλάπτει το κανάλι το οποίο μου πληρώνει το νοίκι, το φαΐ και τη βενζίνη για να πάω να δουλέψω.
Και μετά μου λες πως νιώθεις άσχημα.
Ωραία, άσε με να παραφράσω.
Παίρνεις ένα βίντεο μίας σειράς. Το κατεβάζεις, και με την κατάλληλη επεξεργασία το κάνεις κινούμενη εικόνα. Πόσο σου παίρνει αυτό; 1 λεπτό; Δέκα; Σχετικά εύκολο πρέπει να είναι για αυτόν που ξέρει. Διαλέγεις τέλος πάντων τα δευτερόλεπτα, την ταχύτητα κλπ. Εσύ τα ξες.
Άσε με να σου πω για αυτό που ξέρω εγώ.
Μου στέλνει ο ατζέντης μου ένα κείμενο ενός ρόλου. Το διαβάζω, μου αρέσει. Περνάω 15 κάστινγκς για δεκαπέντε διαφορετικούς παραγωγούς, στούντιο και καταστάσεις μέχρι να πάρω το ρόλο. Ξοδεύω από 1 μέρα εώς 2 χρόνια προετοιμαζόμενη για αυτό το ρόλο. Ξεκινάνε οι πρόβες, που διαρκούν από 1 ώρα εώς 6 μήνες. Παράλληλα, γράφεται σενάριο, διαλέγονται σκηνοθέτες, σκηνογράφοι, βοηθοί, τα πάντα. Και πιο πριν, και παράλληλα, και πιο μετά, μέχρι την τελευταία στιγμή αλλάζουν πράγματα. Ξεκινάνε επιτέλους τα γυρίσματα. Κάνω από 2 μέρες εώς 2 βδομάδες για να γυρίσω το πρώτο επισόδιο (το οποίο μπορεί και να μην αρέσει και να έχω επενδύσει χρόνο, χρήμα και ψυχολογία και να μην συνεχιστεί η δουλειά μου, και να μείνω απλήρωτη). Μέσα σε αυτό το διάστημα γυρίσματος του ενός επισοδίου, ανάλογα με τη δουλειά που έχω να κάνω, γίνομαι χώμα σωματικά και ψυχολογικά. Το επισόδιο βγαίνει στον αέρα. 5 ώρες μετά έρχεται ένας μλκας (και 2, και 3...) και το κλέβουν αυτό και το κάνουν τόρεντ. Το κατεβάζουν χιλιάδες άτομα. Άτομα τα οποία αν αντί αυτού έκαναν νούμερα για το κανάλι μου βλέποντάς το στην τηλεόραση, έτσι ώστε να ανέβουν οι τιμές των διαφημίσεων και να έχει λεφτά να με πληρώσει το κανάλι, το κατεβάζουν και το βλέπουν παράνομα. Και άλλες 5 ώρες μετά, το ταμπλρ και το ίντερνετ βρίθει από γκιφάκια της μούρης μου, ή του συμπαίκτη μου κινούμενη, επειδή κάποιος πήγε και κατέβασε το βίντεο. Βίντεο που δεν του ανήκει, βίντεο που βλάπτει το κανάλι το οποίο μου πληρώνει το νοίκι, το φαΐ και τη βενζίνη για να πάω να δουλέψω.
Και μετά μου λες πως νιώθεις άσχημα.
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°671
Όσο παράξενο και να σου φαίνεται στην πλειοψηφία των ατόμων που κατεβάζουν σε torrents σειρές δεν είναι απο τη χώρα προβολής τους. Ναι τις κατεβάζουν επειδή δεν μπορούν να τις δουν στη δική τους τηλεόραση.
Επίσης η κρίση της ελληνικής τηλεόρασης και οι κακοπληρωμένοι ηθοποιοί δεν είναι αποτέλεσμα της λήψης των σειρών τους απο το διαδίκτυο μιας και αυτό δεν υφίσταται στην ελληνική πραγματικότητα του σήμερα.
Μπορεί να βρίσκεσαι σε μια διαδικτυακή κοινότητα και η πλειοψηφία των ατόμων με τα οποία συναθροίζεσαι να κατεβάζουν σειρές αλλά η πλειοψηφία του κόσμου γενικά δεν το κάνει. Βαριέται.
Τώρα το tumblr και τα torrents σε μια χώρα η οποία δεν έχει να επιδείξει επιτυχημένο τηλεοπτικό έργο για το έτος το οποίο διανύει κάνουν πιο πιθανό τα κανάλια να εντάξουν νέες ξένες σειρές στο πρόγραμμα τους, μιας και βλέπουν οτι έχουν πέραση στο διαδικτυακό κοινό (που δεν το θεωρώ τόσο σωστό όρο αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ) μειώνοντας το ρίσκο μη αποδοχής του κόσμου όταν τη προβάλουν στο κανάλι τους.
Άρα θα τη μάθει και το μεγαλύτερο μέρος του κοινού που θα τη παρακολουθεί απο τη τηλεόραση και αυτοί που "πόνεσαν" για τη δημιουργία του θα έχουν έσοδα απο αυτό.
Επίσης η κρίση της ελληνικής τηλεόρασης και οι κακοπληρωμένοι ηθοποιοί δεν είναι αποτέλεσμα της λήψης των σειρών τους απο το διαδίκτυο μιας και αυτό δεν υφίσταται στην ελληνική πραγματικότητα του σήμερα.
Μπορεί να βρίσκεσαι σε μια διαδικτυακή κοινότητα και η πλειοψηφία των ατόμων με τα οποία συναθροίζεσαι να κατεβάζουν σειρές αλλά η πλειοψηφία του κόσμου γενικά δεν το κάνει. Βαριέται.
Τώρα το tumblr και τα torrents σε μια χώρα η οποία δεν έχει να επιδείξει επιτυχημένο τηλεοπτικό έργο για το έτος το οποίο διανύει κάνουν πιο πιθανό τα κανάλια να εντάξουν νέες ξένες σειρές στο πρόγραμμα τους, μιας και βλέπουν οτι έχουν πέραση στο διαδικτυακό κοινό (που δεν το θεωρώ τόσο σωστό όρο αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ) μειώνοντας το ρίσκο μη αποδοχής του κόσμου όταν τη προβάλουν στο κανάλι τους.
Άρα θα τη μάθει και το μεγαλύτερο μέρος του κοινού που θα τη παρακολουθεί απο τη τηλεόραση και αυτοί που "πόνεσαν" για τη δημιουργία του θα έχουν έσοδα απο αυτό.
meet me in montauk
Carl
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°672
Δεν σου μιλάω απαραίτητα για ελληνική δουλειά. Πόσα γκιφς έχουμε δει από GoT, Skins, Glee και τόσες άλλες;
Και είναι σαν να μου συγκρίνεις το δέντρο με το δάσος. Έστω και πως είναι σειρά για πέταμα. Δεν μπορείς παρά να αναγνωρίσεις πως για το τελικό αποτέλεσμα χρειάστηκε χρόνο και χρήμα για να γίνει. Και έρχεσαι συ και σε 5 λεπτά μου ακυρώνεις όλη τη δουλειά. Για κάτσε ρε, ποιος είσαι συ ο χ, ψ μπλόγκερ που θα με ακυρώσει έτσι εμένα τον επαγγελματία;
Και αν τόσο πια υποστηρίζεις αυτά που λες, να πας να αγοράσεις ή να νοικιάσεις σε dvd τις σειρές που θες να δεις. Για να σε δούμε εκεί.
Και είναι σαν να μου συγκρίνεις το δέντρο με το δάσος. Έστω και πως είναι σειρά για πέταμα. Δεν μπορείς παρά να αναγνωρίσεις πως για το τελικό αποτέλεσμα χρειάστηκε χρόνο και χρήμα για να γίνει. Και έρχεσαι συ και σε 5 λεπτά μου ακυρώνεις όλη τη δουλειά. Για κάτσε ρε, ποιος είσαι συ ο χ, ψ μπλόγκερ που θα με ακυρώσει έτσι εμένα τον επαγγελματία;
Και αν τόσο πια υποστηρίζεις αυτά που λες, να πας να αγοράσεις ή να νοικιάσεις σε dvd τις σειρές που θες να δεις. Για να σε δούμε εκεί.
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°673
Mα πως απο τα παραπάνω κατάλαβες ότι ακυρώνεται η δουλειά του καλλιτέχνη μέσω της πειρατείας και του tumblr?
Έπίσης ακριβώς αυτή τη λογική, της σύγκρισης του δάσους με το δέντρο έθεσα εγώ παραπάνω με το repost ενός gif και την παιδική πορνογραφία που ανέφερε η ανθή. Απλά δεν γίνεται.
Η Πειρατεία έτσι όπως λειτουργεί αυτή τη στιγμή μόνο κέρδος προσδίδει στους Αμερικάνικους και Αγγλικούς τηλεοπτικούς κολοσσούς.
Επίσης αν η σειρά είναι του πεταμού δεν είναι άξιος να πάρει αυτά τα χρήματα. Όσο και αν δούλεψε για τη δημιουργία της.
(να σημειωθεί οτί αυτή η συζήτηση τουλάχιστον απο μέρους μου δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτά που λέγαμε πριν )
ΕΝΤΙΤ1: http://iamtasos.tumblr.com/post/35218769379
Το είδα σήμερα στο σχολείο και έμεινα κάπως έτσι --> (το δεύτερο είναι η φίλη μου )
How is this even possible?
Έπίσης ακριβώς αυτή τη λογική, της σύγκρισης του δάσους με το δέντρο έθεσα εγώ παραπάνω με το repost ενός gif και την παιδική πορνογραφία που ανέφερε η ανθή. Απλά δεν γίνεται.
Η Πειρατεία έτσι όπως λειτουργεί αυτή τη στιγμή μόνο κέρδος προσδίδει στους Αμερικάνικους και Αγγλικούς τηλεοπτικούς κολοσσούς.
Επίσης αν η σειρά είναι του πεταμού δεν είναι άξιος να πάρει αυτά τα χρήματα. Όσο και αν δούλεψε για τη δημιουργία της.
(να σημειωθεί οτί αυτή η συζήτηση τουλάχιστον απο μέρους μου δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτά που λέγαμε πριν )
ΕΝΤΙΤ1: http://iamtasos.tumblr.com/post/35218769379
Το είδα σήμερα στο σχολείο και έμεινα κάπως έτσι --> (το δεύτερο είναι η φίλη μου )
How is this even possible?
meet me in montauk
Carl
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°674
Phineas Nigellus Black έγραψε:Η Πειρατεία έτσι όπως λειτουργεί αυτή τη στιγμή μόνο κέρδος προσδίδει στους Αμερικάνικους και Αγγλικούς τηλεοπτικούς κολοσσούς.
Σε ποιο παράλληλο σύμπαν;
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°675
Δεν μιλάω για την πειρατεία στις ταινίες, στην μουσική κτλ.
Μιλάω για την πειρατεία στις σειρές.
Μιλάω για την πειρατεία στις σειρές.
meet me in montauk
Carl
» Tumblr.