Οι ανθρωποι που με προστατευουν και τους προστατευω....που επικοινωνω ουσιαστικα...που μπορω και αφηνομαι...
Προτεραιοτητα...
Τα ονειρα μου....
- το γκλαντιειτουςΕπισκέπτ έγραψε:Το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου? Μάλλον η οικογένεια...
Οι προτεραιότητες? Απλά να τα καταφέρω να περάσω στη σχολή που θέλω και μετά από αυτό θα ήθελα να ασχοληθώ με τη συγγραφή βιβλίων (α και άλλη μια προτεραιότητα είναι να γίνω καλύτερος μονομάχος στο Gladiatus :lol!...
Merlin The Great έγραψε:Σημαντικα "πραγματα"
Οι ανθρωποι που με προστατευουν και τους προστατευω....που επικοινωνω ουσιαστικα...που μπορω και αφηνομαι...
Προτεραιοτητα...
Τα ονειρα μου....
Connie Cullen έγραψε:αναθεωρω...
συμφωνα με το τελευταιο soul-searching μου...
πιστεω οτι εκτος απο τον ερωτα μου τον μεγαλο (singing acting) υπαρχει και κατι αλλο...
για αυτο δωστε προσοχη
ΣΙΜΟΣ (θεος)
λευτερης (προσφατο αποκτημα!!-αδερφουλης)
και.....
Μερλιν (ο απαλυνων του πονου μου... γτ παντα θα σε αγαπαω!)
λοιπον... τα αδερφια μου και ο σιμος (ο κουκλος, θεος, κορμαρα κλπ), ειναι αν οχι τα σημαντικοτερα πραγματα στην ζωη μου, τα σημαντικοτερα ΑΤΟΜΑ στην ζωη μου
(γτ οι ανθρωποι δεν ειναι αντικειμενα)
Connie Cullen έγραψε:αναθεωρω...
συμφωνα με το τελευταιο soul-searching μου...
πιστεω οτι εκτος απο τον ερωτα μου τον μεγαλο (singing acting) υπαρχει και κατι αλλο...
για αυτο δωστε προσοχη
ΣΙΜΟΣ (θεος)
λευτερης (προσφατο αποκτημα!!-αδερφουλης)
και.....
Μερλιν (ο απαλυνων του πονου μου... γτ παντα θα σε αγαπαω!)
λοιπον... τα αδερφια μου και ο σιμος (ο κουκλος, θεος, κορμαρα κλπ), ειναι αν οχι τα σημαντικοτερα πραγματα στην ζωη μου, τα σημαντικοτερα ΑΤΟΜΑ στην ζωη μου
(γτ οι ανθρωποι δεν ειναι αντικειμενα)