Το πρώτο ποστ επεκτάθηκε, το τόπικ έγινε γενική συζήτηση για την Team StarKid και μεταφέρθηκε στην ενότητα του θεάτρου!
+10
Eleanna Lovegood
lefter4
Imperio
Bella Black
NifadaDraculeEadred
Mrs Lovett
Berenice
Cassandra Black
Hecate
xri
14 απαντήσεις
Team StarKid
Eleanna Lovegood- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 25823
Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: A mind needs books as a sword needs a whetstone, if it is to keep its edge.
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Team StarKid
mjhp4ever- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 929
Ημερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°27
ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ !!!!!
περιμενουμε εδω και 7 μηνες και επιτελους ανεβασαν το A Very Potter Senior Year στο youtube !!!!! πηγαιντε ολοι να το δειτε, ειμαι στο τελος του 1oυ act και ειναι τ-ε-λ-ε-ι-ο
περιμενουμε εδω και 7 μηνες και επιτελους ανεβασαν το A Very Potter Senior Year στο youtube !!!!! πηγαιντε ολοι να το δειτε, ειμαι στο τελος του 1oυ act και ειναι τ-ε-λ-ε-ι-ο
- Σπόιλερ:
- EVANNA FREAKIN LYNCH IS LUNA !!!!!
My eyes can see the death of everything. I can cut the lines as long as I understand the death behind it. This means I can kill anything, even if that thing is God.
- Shiki Ryougi
Maria Granger- Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
- Αριθμός μηνυμάτων : 6382
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity
Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
- Δημοσίευση Ν°28
Δεν το βρίσκω,μπορείς να μας δώσεις το λινκ;
mjhp4ever- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 929
Ημερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°29
here you go..
My eyes can see the death of everything. I can cut the lines as long as I understand the death behind it. This means I can kill anything, even if that thing is God.
- Shiki Ryougi
Harry James Potter- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 4504
Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Be yourself cause you were born this way
- Δημοσίευση Ν°30
Team StarKid, guys!
Παιδιά, ένα έχω να γράψω: DARREN CRISS. Το ταλέντο αυτού του παιδιού είναι απίστευτο. Εκτός από απίθανος ηθοποιός και τενόρος (), είναι αξιοθαύμαστος στη στιχουργική! Αν δεν ήταν αυτός δεν θα υπήρχε το StarKid. Έχει γράψει τα περισσότερα (αν όχι όλα) τραγούδια στο μιούζικαλ και τα έβαλε και στο προσωπικό EP που έβγαλε. Ξεχώρισα τα Harry/Sami, Not Alone και το Stutter (ειδικά αυτό με φτάνει στο Θεό όταν το τραγουδάει στα live του!). Τι στίχοι;; Τον θαυμάζω φριχτά, ρε!
Our love is all we need to make it through, από το Not Alone!
Γενικότερα, είναι μια υπέροχη παραγωγή για τον αγαπημένο μας ήρωα, με άφθονο γέλιο και όμορφη μουσική! Αλλά μακάρι να μπορούσαν να τα γυρίσουν με καλύτερες κάμερες γιατί ο ήχος sucks, for shit!
Πιστεύω πως κάθε φαν του Χάρι θα έπρεπε να το δει, έστω για να πάρει μια ιδέα.
Και η Lauren Lopez είναι τόσο θεά στο ρόλο του Μαλφόι! Και θέλει και την Ερμιόνη! Και ο Joe Richter πόσο γέλιο μου δίνει σαν Ρον που τα τρώει όλα!
Αγαπάμε, απλά! Και αγαπώ την Evanna μου!
Μου έμεινε να δω το AVPSY, αλλά το καθυστερώ γιατί θέλω να το δω όταν χειμωνιάσει.
Παιδιά, ένα έχω να γράψω: DARREN CRISS. Το ταλέντο αυτού του παιδιού είναι απίστευτο. Εκτός από απίθανος ηθοποιός και τενόρος (), είναι αξιοθαύμαστος στη στιχουργική! Αν δεν ήταν αυτός δεν θα υπήρχε το StarKid. Έχει γράψει τα περισσότερα (αν όχι όλα) τραγούδια στο μιούζικαλ και τα έβαλε και στο προσωπικό EP που έβγαλε. Ξεχώρισα τα Harry/Sami, Not Alone και το Stutter (ειδικά αυτό με φτάνει στο Θεό όταν το τραγουδάει στα live του!). Τι στίχοι;; Τον θαυμάζω φριχτά, ρε!
Our love is all we need to make it through, από το Not Alone!
Γενικότερα, είναι μια υπέροχη παραγωγή για τον αγαπημένο μας ήρωα, με άφθονο γέλιο και όμορφη μουσική! Αλλά μακάρι να μπορούσαν να τα γυρίσουν με καλύτερες κάμερες γιατί ο ήχος sucks, for shit!
Πιστεύω πως κάθε φαν του Χάρι θα έπρεπε να το δει, έστω για να πάρει μια ιδέα.
Και η Lauren Lopez είναι τόσο θεά στο ρόλο του Μαλφόι! Και θέλει και την Ερμιόνη! Και ο Joe Richter πόσο γέλιο μου δίνει σαν Ρον που τα τρώει όλα!
Αγαπάμε, απλά! Και αγαπώ την Evanna μου!
Μου έμεινε να δω το AVPSY, αλλά το καθυστερώ γιατί θέλω να το δω όταν χειμωνιάσει.
It has to end to begin...
- Affiliation:
- Gryffindor Fiction Team