+37
John Dawlish
Immortality Dumbledore
Romilda Vane
Nethiel
Leanan Sidhe
Rowena Ravenclaw
Nearly Headless Nick
Amycus
Blood Countess
Sev-Dark-Prince
Morgan le Fay
Madame Maxime
Hecate
anthian9
Mirabelle Salvatore
Sectumsembra
Jace Wayland
Merlin the Great
elliza
RemousLoupin
Maria Lovegood
Andros the Invincible
Tom Marvolo Riddle
Laverne de Montmorency
Arcturus Regulus Black
Mysterious Wizard
Lydia Granger
Rea
Eleanna Lovegood
Phineas Nigellus Black
Minerva McGonagall
Imperio
Orion Black
Enta
Berenice
Cassandra Black
Mrs Lovett
41 απαντήσεις
Game of Thrones
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°176
Απ: Game of Thrones
Όχι ντάξει άνετα είναι καλύτερη απ' το Lost Και σίγουρα ενδιαφέρουσα, για την πλοκή και μόνο κολλάς.
Statler
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°177
Και τα βιβλία έτσι είναι. Σου περιγράφει τα πάντα, δεν είναι ότι τα χώσανε στη σειρά για να τραβήξουν κόσμοAndros the Invincible έγραψε:Έχω δει από εχθές τα 3 πρώτα επεισόδια. Αρκετά ωραία σειρά, καλά στημένη αλλά πολύ αγριότητα και γυμνό βρε παιδί μου.
Δεν συγκρίνονται. Βασικά δεν έχουν και καμία σχέση μεταξύ τους για να συγκριθούν. Το GoT δεν έχει τα χωροχρονικά του Lost αλλά επικεντρώνει πιο πολύ στην πολιτική και στις ίντριγκες μεταξύ των οικογενειών. Άσε που οι ανατροπές δίνουν και παίρνουν Συνέχισέ την και θα με θυμηθείςAndros the Invincible έγραψε:Μάλλον δεν θα την συνεχίσω. Μετά από το Lost, δυσκολεύομαι να βρω καλύτερη σειρά.
edit: Καινούριο βιντ!
- We seed the stars:
Laverne de Montmorency- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 6050
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
- Δημοσίευση Ν°178
Tελειώνω το 8ο επεισόδειο. Και ναι πλέον είμαι κι εγώ πορωμένη. Αν και η κολλητή μου μού έχει σποϊλάρει σχεδόν όλη την πρώτη σεζόν.
- Something hidden...:
- In H.C.T.,
I'm Chef Jamie Oliver
Pleasure.
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°179
^Εντάξει καταλάβαμε ότι πας την Άρυα
Όμως θέλουμε αναλυτικά review για χαρακτήρες, ατάκες, σκηνές, επεισόδια
Όμως θέλουμε αναλυτικά review για χαρακτήρες, ατάκες, σκηνές, επεισόδια
- We seed the stars:
Magical Identity
Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
- Δημοσίευση Ν°180
Λοιπόν άλλοι αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι o Snow που τον έχω ερωτευτεί , η Nταϊνέρις, ο Μπραν και ο Τύριον(ατάκες<3).
Οι άλλοι Lannister είναι για πολύ ξύλο. Ειδικά για τον Τζόφρυ ψάχνουμε ακόμα με την κολλητή μου τον πιο βασανιστικό τρόπο σκοτώματος.
Η πλοκή τα σπάει. Στην αρχή είχα μείνει λίγο με κάποιες σκηνές, μετά συνήθισα. Μια από τις σκηνές που έχω ευχαριστηθεί περισσότερο μέχρι τώρα είναι το a crown for a king.
Μου τη σπάει και η Sansa αν και υποψιάζομαι ότι μετά θα τη λυπηθώ.
Έχω πάρει και το πρώτο βιβλίο το οποίο έχει πάρει σειρά και θα το διαβάζω γρήγορα. Να δω πώς θα καταφέρω τώρα να φανταστώ τον jon και τον rob 14 και την Daenerys 13.
Οι άλλοι Lannister είναι για πολύ ξύλο. Ειδικά για τον Τζόφρυ ψάχνουμε ακόμα με την κολλητή μου τον πιο βασανιστικό τρόπο σκοτώματος.
Η πλοκή τα σπάει. Στην αρχή είχα μείνει λίγο με κάποιες σκηνές, μετά συνήθισα. Μια από τις σκηνές που έχω ευχαριστηθεί περισσότερο μέχρι τώρα είναι το a crown for a king.
Μου τη σπάει και η Sansa αν και υποψιάζομαι ότι μετά θα τη λυπηθώ.
Έχω πάρει και το πρώτο βιβλίο το οποίο έχει πάρει σειρά και θα το διαβάζω γρήγορα. Να δω πώς θα καταφέρω τώρα να φανταστώ τον jon και τον rob 14 και την Daenerys 13.
- Something hidden...:
- In H.C.T.,
I'm Chef Jamie Oliver
Pleasure.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°181
Δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο που να μη θέλει να πεθάνει ο Τζόφρεϊ
Το crown for a king ΤΑ ΣΠΑΕΙ
Ναι κι εγώ είχα ένα θεματάκι με τις ηλικίες. Για να το ξεπεράσω σκέφτηκα πως απλά έχουν άλλους ρυθμούς ανάπτυξης, αφού ενηλικιώνονται στα 16 κιόλας
Το crown for a king ΤΑ ΣΠΑΕΙ
Ναι κι εγώ είχα ένα θεματάκι με τις ηλικίες. Για να το ξεπεράσω σκέφτηκα πως απλά έχουν άλλους ρυθμούς ανάπτυξης, αφού ενηλικιώνονται στα 16 κιόλας
- We seed the stars:
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°182
εγω γιατι τις ηλικιες τις εχω παρει τοσο χαλαρα?
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°183
Kι εγώ χαλαρά το έχω πάρει γιατί μιλάμε για άλλες εποχές. Δεν είναι ότι με σοκάρει ή κάτι τέτοιο απλά αφού στη σειρά τους μεγάλωσαν τώρα στο βιβλίο θα πρέπει αν τους φτιάξω αλλιώς στο μυαλό μου.
- Something hidden...:
- In H.C.T.,
I'm Chef Jamie Oliver
Pleasure.
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°184
Ρε παιδιά ο Ρένλης δεν είναι μια ιδέα πιο μπρουτάλ στην ταινία;
Δεν τον θυμάμαι και να παίζει από τον πρώτο κύκλο.
Δεν τον θυμάμαι και να παίζει από τον πρώτο κύκλο.
Mischief managed.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°185
Είναι ακόμα πιο μπρουτάλ κι απ' τον πρώτο κύκλο, τι λες τώρα
Έπαιζε βρε. Δε θυμάσαι την περίφημη σκηνή με τον Λόρας?
Έπαιζε βρε. Δε θυμάσαι την περίφημη σκηνή με τον Λόρας?
- We seed the stars:
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°186
Θα πω την αμαρτία μου. Έκατσα να το δω και στο 1ο επισόδειο με τους Whitewalkers(οι οποίοι στο βιβλίο είναι οι Others αν δεν κάνω λάθος; ), κάτι που ήταν καλοκαίρι και είχα ανοιχτές τις πόρτες σπίτι, κάτι που ήμουν μόνη και ήταν πίσσα σκοτάδι έξω, το έκλεισα
Δεν είχα τι να κάνω 2 μήνες μετά και είπα στον εαυτό μου: '17 χρονών είσαι, αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν, deal with it, και βάλε το επισόδειο '. Και ο εαυτός μου με άκουσε και το έκανε
Πωρώθηκα άγρια με τη σειρά, αφού είδα τα 4 πρώτα επισόδεια μαζί Η πλοκή σε κρατάει σε αγωνία και όσο προχωράω το βιβλίο βλέπω πως μέχρι εκεί που είμαι είναι και καλογυρισμένη σειρά, που έχει συμπεριλάβει πολλά πράγματα μέσα
Αγαπώ την ηθοποιό που παίζει την Ντενέρις, την Emilia Clarke, είναι πανέμορφη και νεραϊδένια, λες και ξεπετάχτηκε από παραμύθι.
Με προβλήματίζουν και εμένα λίγο οι ηλικίες, αλλά δε μπορώ να φανταστώ μία 13χρονη να υποδύεται την Ντενέρις και να κάνει γυμνό
Δεν είχα τι να κάνω 2 μήνες μετά και είπα στον εαυτό μου: '17 χρονών είσαι, αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν, deal with it, και βάλε το επισόδειο '. Και ο εαυτός μου με άκουσε και το έκανε
Πωρώθηκα άγρια με τη σειρά, αφού είδα τα 4 πρώτα επισόδεια μαζί Η πλοκή σε κρατάει σε αγωνία και όσο προχωράω το βιβλίο βλέπω πως μέχρι εκεί που είμαι είναι και καλογυρισμένη σειρά, που έχει συμπεριλάβει πολλά πράγματα μέσα
Αγαπώ την ηθοποιό που παίζει την Ντενέρις, την Emilia Clarke, είναι πανέμορφη και νεραϊδένια, λες και ξεπετάχτηκε από παραμύθι.
Με προβλήματίζουν και εμένα λίγο οι ηλικίες, αλλά δε μπορώ να φανταστώ μία 13χρονη να υποδύεται την Ντενέρις και να κάνει γυμνό
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°187
Στο βιβλίο η Ντενέρις είναι 13;;;
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°188
Μαράκι, White Walkers και Others είναι το ίδιο πράγμα, πρόκειται για ευφημισμούς απλά
Κι εγώ αγαπώ την Clarke
Τάσο, ναι, στα βιβλία είναι 13 Κι ο Τζον με τον Ρομπ 14, η Σάνσα 11 και γενικώς βγάζε 2 με 3 χρόνια από κάθε χαρακτήρα
Κι εγώ αγαπώ την Clarke
Τάσο, ναι, στα βιβλία είναι 13 Κι ο Τζον με τον Ρομπ 14, η Σάνσα 11 και γενικώς βγάζε 2 με 3 χρόνια από κάθε χαρακτήρα
- We seed the stars:
RemousLoupin- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7909
Location : Εκεί που δεν πιάνουν οι κατάρες και δεν πιάνουν οι ευχές.
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2007
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Αν δεν καούμε όλοι μας, πως θα ρίξουμε φως στα σκοτάδια;
- Δημοσίευση Ν°189
Πριν λίγες μέρες είδα και το δέκατο επεισόδιο της σειράς και πλέον έχω κολλήσει κι εγώ με Game of Thrones και περιμένω πως και πως την δεύτερη σεζόν.
Αν και ανυπομονώ για την συνέχεια, δεν έχω σκοπό να διαβάσω τα βιβλία του Mάρτιν, όχι τουλάχιστον πριν την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου. Έχω καλές προσδοκίες από αυτά, απλά προτιμώ να δω την συνέχεια από την τηλεοπτική μεταφορά και με τους χαρακτήρες-ηθοποιούς που γνώρισα.
Ομολογώ πως αν και από το πρώτο επεισόδιο πορώθηκα αμέσως, τα αμέσως επόμενα μου φάνηκαν κάπως υποτονικά, ίσως επειδή λάτρεψα την ατμόσφαιρα της εισαγωγής με όλα τα χιονισμένα τοπία του Γουίντερφελ. Παρόλα αυτά, απήλαυσα ολόκληρη την σειρά.
Αγαπημένοι χαρακτήρες, οι οικογένεια των Σταρκ (μαζί το μπάσταρδο Τζον Σνόου ) με κορυφαίο φυσικά τον μεγάλο Ένταρτ Σταρκ, που ενσαρκώνει ο επίσης μεγάλος Sean Bean! Άνετα αυτό ο τύπος σε λίγο θα πιστέψει ότι όντως ζει σε κάποιον τέτοιο κόσμο (βλ. Άρχοντα, Black Death).
Aγαπημένος επίσης και ο Τύριον Λάνιστερ, που όσο μπόι του λείπει άλλο τόσο μαμάτος είναι.
Αντίθετα μισητοί είναι όλοι οι Λάνιστερ (εκτός Τύριον είπαμε και με επικεφαλή το μυξιάρικο ο Τζόφρυς) και ο Βισέρις Ταργκάριεν και κάπως αντιπαθητική, αν και όχι μισητή, η Ντενίρις Ταργκάριεν με τους ούγκανους που είναι δίπλα της.
Ωραία μορφή είναι και ο Ρόμπερτ Μπαράθεον, κυρίως λόγω του ηθοποιού, παρόλο που ως χαρακτήρας είναι αλλαζόνας και αυταρχικός.
Ερώτηση προς όσους γνωρίζουν την συνέχεια:
Αν και ανυπομονώ για την συνέχεια, δεν έχω σκοπό να διαβάσω τα βιβλία του Mάρτιν, όχι τουλάχιστον πριν την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου. Έχω καλές προσδοκίες από αυτά, απλά προτιμώ να δω την συνέχεια από την τηλεοπτική μεταφορά και με τους χαρακτήρες-ηθοποιούς που γνώρισα.
Ομολογώ πως αν και από το πρώτο επεισόδιο πορώθηκα αμέσως, τα αμέσως επόμενα μου φάνηκαν κάπως υποτονικά, ίσως επειδή λάτρεψα την ατμόσφαιρα της εισαγωγής με όλα τα χιονισμένα τοπία του Γουίντερφελ. Παρόλα αυτά, απήλαυσα ολόκληρη την σειρά.
Αγαπημένοι χαρακτήρες, οι οικογένεια των Σταρκ (μαζί το μπάσταρδο Τζον Σνόου ) με κορυφαίο φυσικά τον μεγάλο Ένταρτ Σταρκ, που ενσαρκώνει ο επίσης μεγάλος Sean Bean! Άνετα αυτό ο τύπος σε λίγο θα πιστέψει ότι όντως ζει σε κάποιον τέτοιο κόσμο (βλ. Άρχοντα, Black Death).
Aγαπημένος επίσης και ο Τύριον Λάνιστερ, που όσο μπόι του λείπει άλλο τόσο μαμάτος είναι.
Αντίθετα μισητοί είναι όλοι οι Λάνιστερ (εκτός Τύριον είπαμε και με επικεφαλή το μυξιάρικο ο Τζόφρυς) και ο Βισέρις Ταργκάριεν και κάπως αντιπαθητική, αν και όχι μισητή, η Ντενίρις Ταργκάριεν με τους ούγκανους που είναι δίπλα της.
Ωραία μορφή είναι και ο Ρόμπερτ Μπαράθεον, κυρίως λόγω του ηθοποιού, παρόλο που ως χαρακτήρας είναι αλλαζόνας και αυταρχικός.
Ερώτηση προς όσους γνωρίζουν την συνέχεια:
- Σπόιλερ:
- Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο Νεντ Σταρκ...; Πείτε ναι, σας παρακαλώ... Κάπως, αν του κολλήσουν το κεφάλι και του κάνουν κάτι...;
- Wubalubadubdub!:
love you more than words can say
#sixseasonsandamovie
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°190
- Σπόιλερ:
- οχι
_
_
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
The North Remembers
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°191
- Σπόιλερ:
- Θα υπήρχε περίπτωση να επιστρέψει αν γινόντουσαν ήδη αυτά που γίνονται στο 3ο βιβλίο, αλλά δεν γίνονται οπότε όχι
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°192
RemousLoupin έγραψε:Πριν λίγες μέρες είδα και το δέκατο επεισόδιο της σειράς και πλέον έχω κολλήσει κι εγώ με Game of Thrones και περιμένω πως και πως την δεύτερη σεζόν.
Χαίρομαι που σου το κόλλησα
Σου είπα, και εγώ αγαπάω Σταρκς και τον Τζον Σνόου, αλήθεια, τους θεωρώ πολύ αγαπητούς χαρακτήρες. ΑΛΛΑ, η Ντενέρις δεν αξίζει την αντιπάθειά σου, αλήθεια, είναι πολύ καλός χαρακτήρας Απλά εξελίσσεται κιόλας στη σειρά. Εμένα μου άρεσε αυτό. Από υποτακτική στον αδερφό της, έγινε μία βασίλισσα. I quite support it.
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°193
Θάνε, γουέλκαμ του δι κλαμπ!
Αν συμπαθούσες λίγο παραπάνω τον Ρόμπερτ θα συμφωνούσαμε απόλυτα
Η Νταινέρυς είναι από τους σπαστικότερους χαρακτήρες, νομίζω όσο πάει την αντιπαθώ περισσότερο, παρ όλο που στην αρχή κι εγώ την είχα συμπαθήσει.
Έλα να μαζευόμαστε, νόμιζα ήμανε η μόνη
Αν συμπαθούσες λίγο παραπάνω τον Ρόμπερτ θα συμφωνούσαμε απόλυτα
Η Νταινέρυς είναι από τους σπαστικότερους χαρακτήρες, νομίζω όσο πάει την αντιπαθώ περισσότερο, παρ όλο που στην αρχή κι εγώ την είχα συμπαθήσει.
Έλα να μαζευόμαστε, νόμιζα ήμανε η μόνη
Mischief managed.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°194
^Noμίζω ότι θα 'σουν μόνη σου αν συμπαθούσες τον Τζόφρι
Άκυρο, ο άλλος αδερφός του Ρόμπερτ, ο-δεν-θυμαμαι-τώρα Μπαράθιον, παίζει καθόλου στα επόμενα βιβλία;
Άκυρο, ο άλλος αδερφός του Ρόμπερτ, ο-δεν-θυμαμαι-τώρα Μπαράθιον, παίζει καθόλου στα επόμενα βιβλία;
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°195
Ο Στάννις?
Έχει σχεδόν πρωταγωνιστικό ρόλο στο 2
Έχει σχεδόν πρωταγωνιστικό ρόλο στο 2
- We seed the stars:
Mrs Lovett- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 533
Ημερομηνία εγγραφής : 24/06/2010
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°196
1 Απριλίου το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου.Δεν είναι πρωταπριλιάτικη πλάκα..
ΠηγήWinter is coming… this spring.
HBO announced on Friday that Game of Thronesʽ 10-episode Season 2 will launch on Sunday, April 1, at 9/8c. Among the returning cast members are Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Emmy winner Peter Dinklage, Michelle Fairley, Lena Headey and Kit Harington.
I don't have any reasons
I've left them all behind
I'm in a New York state of mind
I've left them all behind
I'm in a New York state of mind
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°197
Φακ γιέα
Και που μπορούμε να το δούμε; Παίζει το ΗΒΟ λάιβ στο ίντερνετ;
Και που μπορούμε να το δούμε; Παίζει το ΗΒΟ λάιβ στο ίντερνετ;
Mischief managed.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°198
θαρρω οχι Λογικα λιγο μετα θα ανεβει στο νετ
_
_
- Stuff:
The North Remembers
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°199
Λογικά με το που βγει στην Αμερική θα γεμίσουν τα τόρρεντς οπότε μια χαρά μας κόβω
- We seed the stars:
elliza- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 13381
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
Magical Identity
Today's thought: Α beautiful, healthy baby!
- Δημοσίευση Ν°200
Είδα επιτέλους τα δύο πρώτα ολόκληρα.
Μέχρι στιγμής δεν με τρέλανε για να πω την αλήθεια.
Βέβαια πρέπει να δω κι άλλα για να έχω άποψη.
Προς το παρόν θα κάνω δύο παρατηρήσεις:
1)Τι εννοούν "γουίντερ ιζ κάμινγκ" δηλαδή αυτό που βλέπουμε τί είναι;καλοκαίρι; Και αν ναι τότε γιατί κυκλοφορούν με τα βιζόν;
Μέχρι στιγμής δεν με τρέλανε για να πω την αλήθεια.
Βέβαια πρέπει να δω κι άλλα για να έχω άποψη.
Προς το παρόν θα κάνω δύο παρατηρήσεις:
1)Τι εννοούν "γουίντερ ιζ κάμινγκ" δηλαδή αυτό που βλέπουμε τί είναι;καλοκαίρι; Και αν ναι τότε γιατί κυκλοφορούν με τα βιζόν;
- Σπόιλερ:
- 2)Τι ξέσκισμα πέφτει Χριστέ μου!όποια πέτρα και να σηκώσεις δύο να κάνουν σεξ θα βρεις απο κάτω.
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp: