.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+41
Violleta Black
anna.annoyla.73
greekwizards
Viktor Krum
FLEUR258
Magorian Greyback
Χαριποτεριστής
Cassiopeia Black
GeoPotter
Leon Black
Αlbus Dumbledοre
jeaney_weasley
Antioch Peverell
Monkey D Loofy
princessmaggie
elenaki8
Snuffles
Sectumsembra
Nearly Headless Nick
Fleur*Delacour
Teddy Lupin
Lisette de Lapin
The Sorting Hat
Immortality Dumbledore
Ηarry Potter
hermaine fan 10
snapefan3
Bella Black
Shana
Eleanna Lovegood
Tistart
Minerva McGonagall
Maria Lovegood
Madame Maxime
anthian9
Lily Luna Potter
Amycus
radiopalmos
SophieHogwarts
Beedle the Bard
Amelia Blackfoot
45 απαντήσεις

Obliviate

Amelia Blackfoot
    Amelia Blackfoot
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Αριθμός μηνυμάτων : 20437
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.

Obliviate Empty Obliviate

Δημοσίευση από Amelia Blackfoot Σαβ Μάης 28, 2011 6:36 pm

Obliviate 830px-Mione_obliate

Ένα ξόρκι που χρησιμοποιήθηκε ουκ ολίγες φορές κατά τη διάρκεια των βιβλίων.

Είτε από το Υπουργείο Μαγείας για να διορθώσουν φαινόμενα μαρτυρίας της μαγείας από Μαγκλ, είτε από τον Λόκχαρτ, ο οποίος με τον τρόπο αυτό οικειοποιούταν κατορθώματα άλλων μάγων ώστε να αναδειχθεί ο ίδιος, είτε από τον Μπάρτι Κρουτς για να σβήσει την μνήμη της Μπέρθα Τζόρκινς, είτε από την Ερμιόνη σε Θανατοφάγους και στους γονείς της, είτε σε άλλες περιπτώσεις.

Τα αποτελέσματά του είναι μερική σύγχυση του ατόμου που το έχει υποστεί και μπορεί να λυθεί μετά από βασανιστήριο (όπως στην περίπτωση της Μπέρθα από τον Βόλντεμορτ).

Ποια είναι η γνώμη σας για το ξόρκι αυτό; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να χρησιμοποιείται και σε ποιες όχι; Παραβιάζει η εφαρμογή του δικαιώματα του θύματος; Κάτω υπό ποιες συνθήκες θα το χρησιμοποιούσατε εσείς;

Σπόιλερ:
    Beedle the Bard
    Beedle the Bard
    Θεραπευτής/ρια
    Θεραπευτής/ρια

Αριθμός μηνυμάτων : 5006
    Ημερομηνία εγγραφής : 30/01/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: A real gentleman, even if he loses everything he owns, must show no emotion. Money must be so far beneath a gentleman that it is hardly worth troubling about.

Obliviate Empty Απ: Obliviate

Δημοσίευση από Beedle the Bard Σαβ Μάης 28, 2011 7:46 pm

Αυτό το ξόρκι είναι το αγαπημένο μου!!

Είναι πραγματικά κατά την γνώμη πολύ σκληρότερο να κάνεις έναν άνθρωπο να μην θυμάται απο το να τον σκοτώνεις ακόμα.

Σίγουρα αυτό το ξόρκι είναι μεγάλη ζημιά για το θύμα και δεν πιστεύω πως πρεπει να χρησιμοποιείται εαν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος.Εγώ πραγματικά συγκινήθηκα με την σκηνή που η Ερμιόνη έκανε τη λήθη στους γονίς της...
    Και μετά στο δάσος είπε''Παλιά ερχόμουν εδώ με τους γονείς μου...Αλλά εαν τους έφερνες τώρα εδώ δεν θα αναγνώριζαν καν αυτό το μέρος...''.

Οι αναμνήσεις ενός ανθρώπου είναι όλο το παρελθόν και όλος ο θησαυρός του και είναι δραματικό να παραβιάζεται αυτός ο θησαυρός κατά την γνώμη μου.

Εγώ θα το χρησιμοποιούσα μόνο σε περίπτωση που έγραφα χάλια στις εξετάσεις για να σβήσω τη μνήμη της μάνας μου και να μην τα ακούω για πολύ καιρό...

Obliviate Alwaysh
    SophieHogwarts
    SophieHogwarts
    Αλχημιστής
    Αλχημιστής

Αριθμός μηνυμάτων : 534
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Today's thought: live IN MAGIC and never be forgotten...

Δημοσίευση από SophieHogwarts Κυρ Μάης 29, 2011 12:35 pm

Συμφωνω απολυτως!!!!!Απο τα πιο αγαπημενα ξορκια......Παραβιαζει ενοειται τα δικαιωματα του ανθρωπου , αλλα ειναι παρα πολυ χρησιμο.....!!!Κανεις χρυσες δουλειες, ιδιως αν το χρησιμοποιεις στους εχθρους σου!!!Κι εγω συγκινηθηκα πολυ οταν το εκανε η Ερμιονη στους γονεις της....πιστευω οτι ισως θα μπορουσε να το ειχε αποφυγει....αλλα μετα καταλαβα οτι οι γονεις της δεν θα μπορουσαν να κατανοησουν τον ΄΄διαφορετικο''γι αυτους κοσμο.Ουτε καν θα μπορουσαν να φανταστουν τι θα ακολουθουσε στο μελλον...οποτε αναγκαστικα επρεπε να γινει ετσι.......Εγω θα το χρησιμοποιουσα αρκετες φορες, αρκει να εβρισκα κι ενα ξορκι με ιδιοτητες του αντιθετου αποτελεσματος!!! :P

Obliviate Tumblrlagfjsn8t51qar7mw

Magic is everywhere, if you know where to look...
    radiopalmos
    radiopalmos
    Τάγμα του Φοίνικα
    Τάγμα του Φοίνικα

Αριθμός μηνυμάτων : 707
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2011

Magical Identity
    Today's thought: Σκέψεις και συναισθήματα

Δημοσίευση από radiopalmos Κυρ Μάης 29, 2011 12:59 pm

Beedle the Bard έγραψε:Αυτό το ξόρκι είναι το αγαπημένο μου!!

Είναι πραγματικά κατά την γνώμη πολύ σκληρότερο να κάνεις έναν άνθρωπο να μην θυμάται απο το να τον σκοτώνεις ακόμα.

Σίγουρα αυτό το ξόρκι είναι μεγάλη ζημιά για το θύμα και δεν πιστεύω πως πρεπει να χρησιμοποιείται εαν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος.Εγώ πραγματικά συγκινήθηκα με την σκηνή που η Ερμιόνη έκανε τη λήθη στους γονίς της...
    Και μετά στο δάσος είπε''Παλιά ερχόμουν εδώ με τους γονείς μου...Αλλά εαν τους έφερνες τώρα εδώ δεν θα αναγνώριζαν καν αυτό το μέρος...''.

Οι αναμνήσεις ενός ανθρώπου είναι όλο το παρελθόν και όλος ο θησαυρός του και είναι δραματικό να παραβιάζεται αυτός ο θησαυρός κατά την γνώμη μου.

Εγώ θα το χρησιμοποιούσα μόνο σε περίπτωση που έγραφα χάλια στις εξετάσεις για να σβήσω τη μνήμη της μάνας μου και να μην τα ακούω για πολύ καιρό...

my too

Obliviate Banner-huff

http://theodorakakis.forumgreek.com/forum
    Amycus
    Amycus
    Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 29797
    Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!

Δημοσίευση από Amycus Κυρ Μάης 29, 2011 1:14 pm

Αν και δεν ήταν στα ξόρκια που σου έδιναν εισιτήριο διαρκείας για το Αζκαμπάν,εγώ θα το έβαζα σφήνα στην "ασυγχώρητη τριάδα".Μιλάμε για ένα ξόρκι που σβήνει αναμνήσεις,που τροποποιεί την μνήμη του θύματος,που κάνει άνω-κάτω το παρελθόν.Εξαρτάται βέβαια απο τις ειδικές συνθήκες που αναγκάζουν στην χρήση του.Είδαμε πολλούς μάγους να το χρησιμοποιούν για να σβησουν αναμνήσεις των μάγκλ που είχαν πέσει ήδη θύματα άλλων μάγων και ο μαγικός κόσμος απειλούνταν με αποκάλυψη.Ίσως η χρήση του στην προκειμένη περίπτωση να είναι επιβεβλημμένη και εφ'όσον αφορούσε μόνο στην συγκεκριμμένη ανάμνηση να μην χρειαζόταν τιμωρία.

Είδαμε όμως και μάγους που το εκτέλεσαν με όχι και τόσο αγνές προθέσεις.Ο Γκιλντρόι Λόκχαρτ για δόξα,ο Μπάρτι Κρούτς για να κρύψει το έγκλημα που διέπραξε.Και εδώ ξεκινά το πρόβλημα.Δεν μπορούμε να τροποποιούμε τις μνήμες επειδή έτσι μας συμφέρει,για να γλιτώσουμε απο τις συνέπειες των πραξεών μας,για να εξυπηρετήσουμε τις ζωές μας και οι υπόλοιποι ας πάνε να πνιγούν.Απλά,κανείς δεν έχει το δικαίωμα να επεμβαίνει στο μυαλό του άλλου με έναν τόσο άμεσο ή και έμμεσο τρόπο.Το δικαίωμα στην μνήμη είναι ιερό.

Δεν θα έλεγα ότι θα το χρησιμοποιούσα.Είτε για έναν "αθώο" λόγο είτε για κάτι πιο σοβαρό.Βέβαια αν ήμουν μαθητής,μιά φαγούρα την ώρα που θα περνούσαν οι βαθμοί της άλγεβρας θα τον ένιωθα έντονα στο δεξί μου χέρι.Και της φυσικής.'Ισως και της γυμναστικής.Μπορεί και της οικιακής οικονομίας. wizard

_
    __
    ____
    ___
    ___
    -----
    -----
    ---------------------------------------
    Obliviate Gg10
    Lily Luna Potter
    Lily Luna Potter
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Αριθμός μηνυμάτων : 8875
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010

Magical Identity
    Today's thought: Jo, thank you for making glasses, spectacles, and red hair really cool.

Δημοσίευση από Lily Luna Potter Κυρ Μάης 29, 2011 7:35 pm

Χρησιμο ξορκι οσον αφορα τη διαφυλαξη της μυστικοτητας της μαγικης κοινωνιας, αλλα προσωπικα το θεωρω αδικημα και δεν νομιζω να το χρησιμοποιουσα ποτε γιατι δεν θα ηθελα να χρησιμοποιηθει και σε μενα.

Ακομα και ασχημες αναμνησεις, θα προτιμουσα να τις κρατησω γιατι αυτες φτιαχνουν το ποιος ειμαστε. Αλλα εαν προκειται για πολυ, πολυ, πολυ σοβαρο λογο, ενταξει. hoho

Obliviate Tumblr_mqrmmqgeyn1s3amqco1_500_by_phinasnigellusblack-d6g7l69

Σπόιλερ:
    Obliviate Hhh11

Obliviate CHAMPION
    Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Κυρ Μάης 29, 2011 9:17 pm

Μισώ αυτό το ξόρκι. Σε υποχρεώνει να ξεχάσεις όλες τις αναμνήσεις σου, δίχως να το θέλεις! Είναι τρομακτικό, να σβήνονται τμηματα εικόνων, να διαγράφονται τμήματα από τις οικογένειες.
    anthian9
    anthian9

Αριθμός μηνυμάτων : 20262
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Κυρ Μάης 29, 2011 9:20 pm

Lily Luna Potter έγραψε:Χρησιμο ξορκι οσον αφορα τη διαφυλαξη της μυστικοτητας της μαγικης κοινωνιας, αλλα προσωπικα το θεωρω αδικημα και δεν νομιζω να το χρησιμοποιουσα ποτε γιατι δεν θα ηθελα να χρησιμοποιηθει και σε μενα.

Ακομα και ασχημες αναμνησεις, θα προτιμουσα να τις κρατησω γιατι αυτες φτιαχνουν το ποιος ειμαστε. Αλλα εαν προκειται για πολυ, πολυ, πολυ σοβαρο λογο, ενταξει. hoho

Αυτό ακριβώς. Immoral. :P

♩ - ♫

Warriors don't show their heart
    until the axe reveals it.
    Madame Maxime
    Madame Maxime
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 55431
    Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008

Magical Identity
    Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S

Δημοσίευση από Madame Maxime Κυρ Μάης 29, 2011 9:22 pm

Πιστεύω πως θα έπρεπε να βγάλει κάποιος περιορισμούς το Υπουργείο για αυτό το ξόρκι.
    Αν το χρησιμοποιούσαν οι Μάγοι μεταξύ τους πιο συχνά απ' ότι είδαμε, θα υπήρχαν μεγάλες επιπτώσεις.

Obliviate 2w13
    C. Addicts for the win.
    Maria Lovegood
    Maria Lovegood
    Member of Order of Merlin 3rd
    Member of Order of Merlin 3rd

Αριθμός μηνυμάτων : 19672
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010

Magical Identity
    Today's thought: Touching the starlight....

Δημοσίευση από Maria Lovegood Κυρ Μάης 29, 2011 9:22 pm

Οι αναμνήσεις είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχει κανείς και δεν πρέπει να τους τις αφαιρεί κανένας. Το θεωρώ αδιανόητο να 'σβήσει' κανείς κάτι τόσο προσωπικό και ενδομύχιο. Ναι, πολύ χρήσιμο ξόρκι, που μπορεί άνετα να προστατέψει τη μαγική κοινότητα και να κάνει τους Μαγκλ να ξεχνούν αυτά που είδαν. Και μπορεί, όπως στην περίπτωση της Ερμιόνης, να το χρησιμοποιούσα ως έσχατη λύση εκτάκτου ανάγκης για να σώσω κάποιον που αγαπώ. Αλλά ποτέ των ποτών δε τα χρησιμοποιούσα σε κάποιον χωρίς να μου το έχει ζητήσει ο ίδιος πρώτα.

you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found

something hidden...:
    Minerva McGonagall
    Minerva McGonagall
    Member of Order Of Merlin 2nd
    Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 22848
    Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009

Magical Identity
    Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.

Δημοσίευση από Minerva McGonagall Κυρ Μάης 29, 2011 10:29 pm

Ωωωω, ελάτε βρε παιδιά, πως κάνετε έτσι, και γιατί ειδικά με αυτό το ξόρκι; Εγώ έχω καταλάβει οτι όποιο ξόρκι και να χρησιμοποιήσουμε ενάντια στον άλλον, τα δικαιώματά του τα παραβιάζουμε ως ένα βαθμό. Δεν καταλαβαίνω γιατί πηγαίνεις στο Αζκαμπάν με ασυγχώρητες κατάρες και όχι με μια απλή Σεκτουμσέμπρα ας πούμε. Είναι σαν να πυροβόλησες τον άλλον και χειρότερα. Υπάρχουν ένα σωρό φρικιαστικά ξόρκια που οι μάγοι κάνουν ο ένας στον άλλον κάθε μέρα, και μας πείραξε η λήθη; :P Καταλαβαίνω οτι ο καθένας έχει δικαίωμα στις αναμνήσεις του, αλλά έχει άλλο τόσο δικαίωμα να έχει χέρια και πόδια, να έχει δέρμα αντί για λέπια δράκου κλπ. :P Συνοψίζοντας, είναι ένα ακόμα επιθετικό ξόρκι, ας μη το διαχωρίζουμε τόσο και ας μη γινόμαστε υπερβολικοί. Ίσα ίσα, σε αντίθεση με κάποια άλλα έχει και την καλή του χρήση (βλ. Ερμιόνη) όσο φασιστικό κι αν είναι να απαγορεύεις στον άλλο να πονέσει για το παιδί του.

Και αφού καταλήξαμε στο οτι είναι ένα επιθετικό ξόρκι με πολύ σοβαρές επιπτώσεις, συμπεραίνουμε πως απενοχοποιείται κάπως μόνο όταν το χρησιμοποιούμε εν καιρώ πολέμου, και όταν δεν έχουμε άλλη επιλογή, όπως δεν είχε η τριάδα σ' εκείνο το μπαρ στο Λονδίνο. Όσο απίστευτα ελκυστικό κι αν είναι το να έχεις τη δυνατότητα να διαγράψεις από το μυαλό των γύρω σου ότι βλακεία έχεις κάνει και να κρατήσεις στο μυαλό τους μόνο τα καλά. :P

Mischief managed.
    Tistart
    Tistart
    Πεμπτοετής στην Σχολή
    Πεμπτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 231
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2011

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Tistart Δευ Μάης 30, 2011 2:39 am

ειναι ενα ξορκι πολυ χρησιμο που χρειαζετε συνεση στη χρηση του..θα το χρησημοποιουσα μονο σε μεγαλη αναγκη..!

Obliviate Thestral_on_land
    Eleanna Lovegood
    Eleanna Lovegood
    Εκπαιδευτής Δράκων
    Εκπαιδευτής Δράκων

Αριθμός μηνυμάτων : 25823
    Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2011

Magical Identity
    Today's thought: A mind needs books as a sword needs a whetstone, if it is to keep its edge.

Δημοσίευση από Eleanna Lovegood Τετ Ιουν 15, 2011 4:30 pm

Δεν θα το χρησιμοποιουσα για μικροπραγματα μονο για πολυ σοβαρες υποθεσεις οπως να σωσω καποιον ή να σωθω απο κατι πολυ επικινδυνο

Obliviate 10dwccy
    Obliviate Wguogg
    Shana
    Shana
    Αλχημιστής
    Αλχημιστής

Αριθμός μηνυμάτων : 2251
    Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2011

Magical Identity
    Today's thought: Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail

Δημοσίευση από Shana Τετ Ιουν 15, 2011 4:54 pm

εμένα μ' εκνευρίζει να ξεχνάω ακόμα κ πού έχω βάλει ένα στυλό πόσο μάλλον αυτό το ξόρκι που σε κάνει να ξεχνάς ολόκληρες αναμνήσεις... η αλήθεια είναι ότι θα απέφευγα να το κάνω ακόμα κ στον πιο επικίνδυνο εχθρό. δεν μου αρέσει να ξεχνούν οι άλλοι εκτός κ αν πρόκειται για κάτι πάρα πολύ σημαντικό κυρίως σε περιπτώσεις που είναι απαραίτητο για την προστασία κάποιου ή σε περίοδο πολέμου. διαφορετικά, προτιμώ να θυμούνται κ να προσπαθούν ν' αλλάξουν οι ίδιοι σαν άνθρωποι ή τις απόψεις τους για κάποια θέματα ή να είναι σε θέση να συγχωρήσουν κάποιον κλπ παρά να ξεχάσουν τις ίδιες τους τις πράξεις ή των άλλων. το να ξεχάσεις δεν διορθώνει τα πράγματα. το θέμα είναι να θυμάσαι κ να αλλάξεις συνειδητά.

Obliviate New_cl10
    "This little girl, who's not even half my size...
    taught me that tears can flow even from these silver eyes."

~Teresa of the Faint Smile~
    R.S.T. MEMBER

Obliviate 4yearsHW
    Bella Black
    Bella Black
    Θανατοφάγος
    Θανατοφάγος

Αριθμός μηνυμάτων : 8350
    Ημερομηνία εγγραφής : 05/02/2011

Magical Identity
    Today's thought: ...and the history books forgot about us, and the bible didn't mention us, not even once

Δημοσίευση από Bella Black Παρ Ιουν 17, 2011 4:58 pm

Lily Luna Potter έγραψε:Χρησιμο ξορκι οσον αφορα τη διαφυλαξη της μυστικοτητας της μαγικης κοινωνιας, αλλα προσωπικα το θεωρω αδικημα και δεν νομιζω να το χρησιμοποιουσα ποτε γιατι δεν θα ηθελα να χρησιμοποιηθει και σε μενα.

Συμφωνώ. Μου αρέσει ως ξόρκι που απλά έτσι υπάρχει, αλλά δεν θα ΄θελα να το χρησιμοποιλησω. Πρέπει να είναι τρομερό να σβήνεται η μνήμη σου...Αλλά όσον αφορά τη διαφύλαξη του μυστικού των μάγων, το υποστηρίζω. Αλλά σε άλλες περιπτώσεις, ισοδυναμεί για μένα και με ασυγχώρητη κατάρα.

Obliviate Yy1m  

Women in our position must make the best of their circumstances...

growing strong:
    snapefan3
    snapefan3
    Εκτοετής στην Σχολή
    Εκτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 311
    Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010

Magical Identity
    Today's thought: 1. Υπερασπιστικαμε την Λιθο 2. Βρηκαμε την Καμαρα 3. Ελευθερωσαμε τον Αιχμαλωτο 4. Επιλεχθηκαμε απο το Κυπελο 5. Πολεμησαμε μαζι με το Ταγμα 6. Μαθαμε πραγματα απο τον ''Πριγκιπα'' 7. Και γιναμε οι Κυριοι του Θανατου ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ!!!!!!!!

Δημοσίευση από snapefan3 Παρ Ιουν 17, 2011 7:58 pm

Colin Creevey έγραψε:Μισώ αυτό το ξόρκι. Σε υποχρεώνει να ξεχάσεις όλες τις αναμνήσεις σου, δίχως να το θέλεις! Είναι τρομακτικό, να σβήνονται τμηματα εικόνων, να διαγράφονται τμήματα από τις οικογένειες.

Αυτες ειναι οι σηνεπειες αν το ξορκι γινει σε εσενα... Αν ομως χρειαστει να το κανεις σε καποιον αλλον???

slytherin magician1 slytherin

Aγαπω τον Alan Rickman αλλα ο Severus Snape εκλεψε την καρδια μου!!!! In Love In Love In Love In Love
    hermaine fan 10
    hermaine fan 10
    Πεμπτοετής στην Σχολή
    Πεμπτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 237
    Ημερομηνία εγγραφής : 28/05/2011

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από hermaine fan 10 Σαβ Ιουν 18, 2011 11:09 am

Συμφωνω με ολους τους αποπανω

we love hermione and ron Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy griffindor
    ΤΗΕ ΒΕST COUPLE EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ηarry Potter
    Ηarry Potter
    Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
    Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών

Αριθμός μηνυμάτων : 585
    Ημερομηνία εγγραφής : 23/08/2011

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Ηarry Potter Σαβ Αυγ 27, 2011 10:08 pm

κι εγω +φωνο με ολους

Obliviate Tumblr_lkq6h6LDRj1qa70c7o1_500
    Obliviate GryffindorChampion
    Immortality Dumbledore
    Immortality Dumbledore
    Τάγμα του Φοίνικα
    Τάγμα του Φοίνικα

Αριθμός μηνυμάτων : 22636
    Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012

Magical Identity
    Today's thought: Oh, I'm very good. But sometimes I'm bad. But only as bad as I wanna be. Freedom is power. To live a life untamed and unafraid is a gift.

Δημοσίευση από Immortality Dumbledore Δευ Ιαν 09, 2012 5:03 pm

Πολύ χρήσιμο ξόρκι,ειδικά στην περίπτωση της καημένης της Ερμιόνης...Τελικά αφού τελείωσαν όλα δεν ξαναείδε ποτέ τους γονείς της;Καθόλου δεν το κατάλαβα αυτό =/ Εγώ πάντως δεν θα το χρησιμοποιούσα ποτέ εναντίον κάποιου,είναι πολά άσχημο...εκτός αν βέβαια δεν είχα άλλη επιλογή.

Edit by elliza:Τα greeklish απαγορεύονται!Ρίξε μια ματιά στους κανόνες λειτουργίας!Kαλή συνέχεια.
    The Sorting Hat
    The Sorting Hat
    Αλχημιστής
    Αλχημιστής

Αριθμός μηνυμάτων : 36341
    Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011

Magical Identity
    Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.

Δημοσίευση από The Sorting Hat Δευ Ιαν 30, 2012 1:11 am

Αν οι ασυγχώρητες κατάρες ήταν τέσσερις τότε το Obliviate θα συμπλήρωνε το καρέ. Υπερβολικά επικίνδυνο ξόρκι που αν δεν χρησιμοποιηθεί με προσοχή και σύναιση μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημιές. Η αφαίρεση των αναμνήσεων είναι σχεδόν ισοδύναμη του θανάτου. Οι αναμνήσεις, καλές ή κακές, πρέπει να μένουν άθικτες, ανέγγιχτες. Με το Obliviate δεν πειράζονται μόνο οι αναμνήσεις, επηρρεάζεται και ο χαρακτήρας, η συμπεριφορά και η προσωπικότητα των θυμάτων...
    Σε καμία περίπτωση δεν θα χρησιμοποιούσα το Obliviate για χαβαλέ, η επικινδυνότητα του δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο...

Obliviate Screen24
    Obliviate Tumblr11
    Lisette de Lapin
    Lisette de Lapin
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 11396
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011

Magical Identity
    Today's thought: κεφτέδες.

Δημοσίευση από Lisette de Lapin Τρι Ιαν 31, 2012 11:33 am

Ένα από τα πιο χρήσιμα ξόρκια στον μαγικό κόσμο.
    Είναι το μόνο μέσο που μπορεί να προστατεύσει τον κόσμο των μάγων χωρίς να χρησιμοποιηθεί κάποια Ασυγχώρητη Κατάρα.Και δεν θεωρώ ότι αποτελεί μια από αυτές,καθώς όπως ειπώθηκε και πιο πάνω,υπάρχουν κι αλλά ξόρκια τα οποία είναι χειρότερα και προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά κι όμως δεν σου δίνουν εισητήριο για το Αζκαμπάν.Παραβιάζει βέβαια τα δικαιώματα του μάγου ή της μάγισσας που εκτελείται το ξόρκι(καθώς οι αναμνήσεις είναι ένα σημαντικό κομμάτι του κάθε μάγου)γι αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή,σύνεση,ΜΟΝΟ σε εξαιρετικά σημαντικές περιπτώσεις και για καλό σκοπό(π.χ.στην περίπτωση της Ερμιόνης).
    Θα το χρησιμοποιούσα αν ήθελα να ξεφύγω από μια δύσκολη και επικίνδυνη κατάσταση.Πάντα όμως ως προτελευταία λύση(μετά ακολουθεί Α.Κ.).

Obliviate Pamjim10

Obliviate 6BKOQ7P

Obliviate Pamjim11
    Teddy Lupin
    Teddy Lupin
    Θεραπευτής/ρια
    Θεραπευτής/ρια

Αριθμός μηνυμάτων : 1186
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2012

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Teddy Lupin Παρ Φεβ 03, 2012 8:42 pm

Συχενομαι αυτο το ξορκι...Αλλα ειναι ενα απο τα ποιο χρησιμα για εναν θανατοφαγο...
    Ειναι πολυ σατανικο ξορκι κατα την γνωμη μου καθως παραβιαζει ενα βασικο δικαιομα του ανθρωπου-Την ελευθερια του!Παντως επιμενω πως ειναι πολυ σημαντικο σε ωρες πολεμου... Very Happy

I never found beauty longing for the impossible
    and never found the possible to be beyond my reach.

Obliviate Giphy

.:
    Fleur*Delacour
    Fleur*Delacour
    Τεταρτοετής στην Σχολή
    Τεταρτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 179
    Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Fleur*Delacour Παρ Φεβ 03, 2012 8:46 pm

^Συμφωνώ!
    Nearly Headless Nick
    Nearly Headless Nick
    Ministry's Ambassador
    Ministry's Ambassador

Αριθμός μηνυμάτων : 39590
    Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009

Magical Identity
    Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice

Δημοσίευση από Nearly Headless Nick Σαβ Φεβ 04, 2012 1:55 am

Υπάρχουν σειρές, ταινίες και βιβλία που διάφοροι χάνουν προσωινά ή και μόνιμα τη μνήμη τους, ενώ εμείς ξέρουμε το παρελθόν τους. Είναι λίγοι οι άνθρωποι που έχουν προσπσθήσει να σκεφτούν πως είναι να μη θυμάσαι τίποτα. Δε μπορεί φυσικά να το νιώσεις, αλλά η παρόρμηση να δεις πως είναι, είναι αρκετά μεγάλη.
    Αυτό το ξόρκι είναι από τα πιο επικύνδινα, κατα τη γνώμη μου, στη σειρά Χάρι Πότερ. Σε αναγκάζει να αφήσεις πίσω ένα κομμάτι της ζωής σου - που ανάθεμα κι αν ξέρει κάποιος πως μεγάλο είναι - σα να μη το έχεις ζήσει ποτέ. Πάντα θα υπάρχει ένα κενό εξαιτίας ενός ξορκιού και το χειρότερο είναι πως κάποιο το εκτέλεσε κατα βούληση.
    |Είναι πραγματικά απάνθρωπο να σβήνεις τη μνήμη κάποιου για το καλό του, είμαι σίγουρος πως δε θα το ήθελαν ούτε οι ίδιοι, αλλά ακόμη πιο απάνθρωπο να το κάνεις για προσωπικό σου όφελος, όπως ο Λόκχαρτ.

Obliviate Receiv13

Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
    Sectumsembra
    Sectumsembra
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 5829
    Ημερομηνία εγγραφής : 28/05/2011

Magical Identity
    Today's thought: Life sucks.Get a helmet!

Δημοσίευση από Sectumsembra Τετ Μαρ 14, 2012 4:29 pm

Θεωρώ πως είναι φρικτό να σβήνεις τις αναμνήσεις κάποιου,αλλά κάποιες φορές είναι χρήσιμο για κάποιους που το χρειάζονται.Αυτό το ξόρκι πρέπει μόνο να χρησιμοποιείται σε Μαγκλ που είδαν την μαγεία και μόνο.

Obliviate Tumblr_ovdiwtlMXU1u034pso1_500
    Slytherin Fiction Team

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 2:41 am