Μου πρότεινε να κάνω λέιζερ αλλά δεν ξέρω, μ' αρέσει να φοράω γυαλιά
+75
Roland Weasley
Magorian Greyback
Arcturus Regulus Black
kentra
LizardGR
Sauron the Great
Luna Scamander
Lisette de Lapin
Louna fw
Half Blood Princess
James The Great
geowizard
Milady D' Hiver
Ariana Dumbledore
@RtVaVa
Severous Albous
Alison Sheridan
Katherine Black
Mr. Ollivander
Magic Is Might
GinnyHermione
Romilda Vane
didaki
Μia Melanie Hawkins
Leanan Sidhe
Dominique Weasley
Ariana Lestrange
Penellope Clearwater
Rea
Aurora Sinistra
Εlectra Black
Alicia Spinnet
Marcy Ann Dunkelheit
Laura Mandley
Maria Granger
elliza
Cassiopeia Black
Nethiel
Nearly Headless Nick
Phineas Nigellus Black
HERMIONE 97
AngieWiz
SaveWaterDrinkBlood
Hermione11031997
Roxy Black
The Sorting Hat
Eloise Prewett
Eleanna Lovegood
Hermione Granger.
Shana
Αstοria Greengrass
FLEUR258
SiMoS
Hermione Black
Amelia Blackfoot
Isabelle Lightwood
Andros the Invincible
FoNikos21
Tom Marvolo Riddle
Imperio
Hecate
Berenice
Madame Maxime
Amycus
Minerva McGonagall
Maria Lovegood
Elohim Meth
Clary Fray
Orion Black
Victoire Weasley
Laverne de Montmorency
Jace Wayland
Morgan le Fay
anthian9
Cassandra Black
79 απαντήσεις
Γυαλιά :Ρ
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°151
Απ: Γυαλιά :Ρ
Σήμερα μου βρήκε πως η μυωπία μου στο δεξί μάτι έχει πάει 5.75 από 6. Επίσης απέκτησα ξαφνικά αστιγματισμό
- We seed the stars:
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°152
Isabelle Lightwood έγραψε:Ερώτηση προς όσους φοράνε φακούς: Εάν ο φακός λήξει κι εσύ συνεχίσεις να τον φοράς, παθαίνει κάτι το μάτι σου; Εννοώ, πέρα από την ενοχληση, εάν βλάπτεται.
Γιατί όταν πρωτοάνοιξα το νέο μηνιαίο φακό μου έπεσε και θέλω να κρατάω εκείνον του συγκεκριμένου ματιού λίγο παραπάνω για να αναπληρώσει τον παλιό.
Επίσης, έχω παρατηρήσει ότι από τον Νοέμβριο που φοράω συνεχώς φακούς έχει μεγαλώσει κάπως η μυωπία μου, περισσότερο και πιο γρήγορα από ότι μεγάλωνε πριν. Υπάρχει περίπτωση να σχετίζεται με αυτό;
Εμένα όταν λίγουνε οι φακοί μου,όχι μόνο με ενοχλούν αλλά μετά κοκκινίζει και το μάτι μου,και ερεθίζεται.Γενικότερα νομίζω ότι δεν κάνει να φοράς λυγμένους φακούς,αλλά εξαρτάται και το τύπο του ματιού.Η μυωπία σου δεν νομίζω να σχετίζεται με τους φακούς.Εγώ αντίθετα έχω ακούσει ότι όταν φοράς φακούς πάυει να αυξάνεται η μυωπία.Ίσως να είναι από το διάβασμα.
Cassandra Black έγραψε:Σήμερα μου βρήκε πως η μυωπία μου στο δεξί μάτι έχει πάει 5.75 από 6. Επίσης απέκτησα ξαφνικά αστιγματισμό
Καλώς ήρθες στο κλαμπ Γιάννα. Έχω αστιγματισμό,και από τον Σεπτέμβριο ανέβηκε στο 6.75 και 6.50 Που θα φτάσει πια,έχω αρχίσει και ανυσηχώ.
ΛΕΙΖΕΕΕΕΡ.ΝΑΙΙΙΙ.ΚΑΛΑ ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΝ.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°153
θελω να κανω μια ερωτηση σε οσους φορανε φακους επαφης, επειδη εκανα προσφατα μια συζητηση με μια φιλη μου και καταληξαμε στο συμπερασμα οτι μας εχουνε πρηξει οτι τους βαζουμε λαθος! Εγω οταν τους βαζω κοιταω αλλου, μπαινει στο ασπραδι και μετα εφαρμοζει στη σωστη θεση. Το ιδιο και η φιλη μου. Αλλά μας λενε οτι δεν πρεπει να κοιταμε αλλου και πρεπει να τους βαζουμε κατευθειαν πανω στο ματι και οχι στο ασπραδι.
Δηλαδη, ελεος, ποιος ανθρωπος μπορει να το κανει αυτο?
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°154
Μαράκι ο οφθαλμίατρος μου 'πε πως 1200 έχει πάει πλέον, αλλά μπορεί να εξαρτάται κι απ' την κλινική
Πάντως σίγουρα θα αλλάξω κρύσταλλα στα γυαλιά. Αυτά έχουν γρατζουνιστεί τόσο πολύ που απορώ πώς βλέπω ακόμα.
Πάντως σίγουρα θα αλλάξω κρύσταλλα στα γυαλιά. Αυτά έχουν γρατζουνιστεί τόσο πολύ που απορώ πώς βλέπω ακόμα.
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°155
Romilda Vane έγραψε:θελω να κανω μια ερωτηση σε οσους φορανε φακους επαφης, επειδη εκανα προσφατα μια συζητηση με μια φιλη μου και καταληξαμε στο συμπερασμα οτι μας εχουνε πρηξει οτι τους βαζουμε λαθος! Εγω οταν τους βαζω κοιταω αλλου, μπαινει στο ασπραδι και μετα εφαρμοζει στη σωστη θεση. Το ιδιο και η φιλη μου. Αλλά μας λενε οτι δεν πρεπει να κοιταμε αλλου και πρεπει να τους βαζουμε κατευθειαν πανω στο ματι και οχι στο ασπραδι.
Φοράω 4 χρόνια φακούς,και κάνω και εγώ αυτό. Δεν έχω πάθει τίποτα.Αλλά λένε και καλά να μην πηγαίνει στο ασπράδι για να μην τύχει και σου μπει πίσω από το μάτι. Αλλά εγώ έχω συνηθίσει,δεν πρόκειται. Η αδερφή μου μπορεί και τους βάζει κανονικά,και όταν με βλέπει που τους βάζω αλλιώς φοβάται ότι θα πάθω τίποτα.
Cassandra Black έγραψε:Μαράκι ο οφθαλμίατρος μου 'πε πως 1200 έχει πάει πλέον, αλλά μπορεί να εξαρτάται κι απ' την κλινική
Και πάλι είναι πολύ ακριβά.
Αχα,να αλλάξεις.
- <3:
For you...
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°156
Πώς μπορείτε και τον βάζετε στο ασπράδι πρώτα; Δεν είναι σαν να χώνεις κάτι στο μάτι και μάλιστα χωρίς να το βλέπεις;
Εγώ τους βάζω φυσιολογικά.
Εdid:θενκς Μαρακι!
Ναι κι εμένα με πειράζουν από ένα σημείο και μετά.
Α επίσης κάτι άλλο. Τι φακούς χρησιμοποιείτε: ημερήσιους ή μηνιαίους; Βρίσκετε κι εσείς διάφορα;
Aurora Sinistra- Μαγικός Ζωολόγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°157
χρησημοποιώ μηνιαίους τους οποίους πια τους φοράω όποτε το θυμάμαι και συνήθως φοράω γυαλιά και προσπαθώ να τους βάζω κανονικά αλλα δεν μπορώ πάντα οπότε αν βιάζομαι τους βάζω στο ασπράδι.
εντιτ κι εγώ έχω και αστιγματισμό αλλα προς το παρόν είναι λίγο.
εντιτ κι εγώ έχω και αστιγματισμό αλλα προς το παρόν είναι λίγο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Aurora Sinistra στις Τετ Μάης 22, 2013 12:09 am, 1 φορά
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°158
Μπα Μαρία,το έχω συνηθίσει να τους βάζω έτσι.
Και εγώ μηνιαίους χρησιμοποιώ από ένα συγκεκριμένο μαγαζί το οποίο και εμπιστεύομαι.
Και εγώ μηνιαίους χρησιμοποιώ από ένα συγκεκριμένο μαγαζί το οποίο και εμπιστεύομαι.
- <3:
For you...
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°159
Δεν παιζει, εχετε υπερδυνάμεις, εγω δε θα καταφερω να το κανω ποτε. Μου βγαινει αντανακλαστικα, με το που παω να ακουμπισω κοιταω απ΄την αλλη.
κι εγω μηνιαίους.
κι εγω μηνιαίους.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Aurora Sinistra- Μαγικός Ζωολόγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°160
αν κοιμηθώ (καταλάθος ) με τους φακούς (π.χ καμιά ωρα αντε δύο) είναι πολύ κακό? τι μπορεί να πάθω?
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°161
^Ο Ηλίας το 'χει κάνει άπειρες φορές αυτό και δεν έχει πάθει τίποτα ακόμα Λογικά μόνο μια ενόχληση θα έχεις μετά
- We seed the stars:
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°162
^μη φρικάρεις, οι νέοι φακοί είναι σχεδιασμένοι ώστε να επιτρέπουν στο μάτι να "αναπνέει". Βέβαια και πάλι δεν παύουν να είναι ξένο σώμα στο μάτι, οπότε δεν συνίσταται να πέσεις και για ύπνο φορώντας τους, αλλά άμα μια φορα τύχει δεν θα πάθεις κάτι. Απλά βεβαιώσου ότι τους καθαρίζεις κλπ.
Κι εγώ στους μηνιαίους έχω καταλήξει, όχι μόνο από άποψη χρηστικοτητας και τιμής, αλλά μου φαίνονται πιό...άνετοι στο μάτι;
Γιαννα άμα δεν ήσουν εσύ για το λέιζερ θα σου έλεγα go for it, αλλά δεν ξέρω γιατί σου πανε τα γυαλιά εσένα.
Κι εγώ στους μηνιαίους έχω καταλήξει, όχι μόνο από άποψη χρηστικοτητας και τιμής, αλλά μου φαίνονται πιό...άνετοι στο μάτι;
Γιαννα άμα δεν ήσουν εσύ για το λέιζερ θα σου έλεγα go for it, αλλά δεν ξέρω γιατί σου πανε τα γυαλιά εσένα.
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°163
Φοράω φακούς δέκα χρόνια.Το να τους τοποθετήσεις στο ασπράδι του ματιού εκτός απο δύσκολο είναι και ανούσιο καθώς αν προσέξεις ο φακός δεν καλύπτει όλο το μάτι αλλά μόνο το σημείο της κόρης του ματιού.Αυτό σημαίνει ότι θέλεις καλή εφαρμογή στο συγκεκριμένο σημείο οπότε το να γυρίσει η κόρη ώστε να τοποθετηθεί σωστά ο φακός,προκαλεί δυσκολία και κάποιο βαθμό επικινδυνότητας (απότομη μετατόπιση του φακού προς το μέσα μέρος του ματιού).Δεν το συνιστώ.Romilda Vane έγραψε:θελω να κανω μια ερωτηση σε οσους φορανε φακους επαφης, επειδη εκανα προσφατα μια συζητηση με μια φιλη μου και καταληξαμε στο συμπερασμα οτι μας εχουνε πρηξει οτι τους βαζουμε λαθος! Εγω οταν τους βαζω κοιταω αλλου, μπαινει στο ασπραδι και μετα εφαρμοζει στη σωστη θεση. Το ιδιο και η φιλη μου. Αλλά μας λενε οτι δεν πρεπει να κοιταμε αλλου και πρεπει να τους βαζουμε κατευθειαν πανω στο ματι και οχι στο ασπραδι.
Ξεκίνησα με ημερήσιους αλλά με κούραζε το άνοιξε-κλείσε και κάποιες φορές που βιαζόμουν έχανα το μέτρημα.Μηνιαίοι με σωστό καθαρισμό είναι ιδανική λύση.Isabelle Lightwood έγραψε: Α επίσης κάτι άλλο. Τι φακούς χρησιμοποιείτε: ημερήσιους ή μηνιαίους; Βρίσκετε κι εσείς διάφορα;
Δεν παθαίνεις τίποτα αλλά ο φακός στεγνώνει και κολλάει στο μάτι οπότε θα χρειαστεί να επέμβεις λίγο πιό σκληρά απο το συνηθισμένο βάλε-βγάλε του φακού και δεν είναι το πιό σίγουρο καθώς μπορεί να προκληθεί ελαφρύς τραυματισμός.Το δεύτερο είναι να φύγει απο την θέση του και να τον ψάχνεις μέσα στο μάτι σου,κάτι καθόλου ωραίο,ειδικά αν δεν έχεις πείρα στον χειρισμό τους.Αλλά δεν είναι κάτι το τραγικό.Ο οφθαλμιατρός μου μού είχε συστήσει την αφαίρεση τους πριν τον ύπνο.Aurora Sinistra έγραψε:αν κοιμηθώ (καταλάθος ) με τους φακούς (π.χ καμιά ωρα αντε δύο) είναι πολύ κακό? τι μπορεί να πάθω?
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°164
Εγώ τον βάζω, όποτε θυμηθώ ότι έχω και φακούς, πάνω στην ίριδα άντε λίγο πιο κει και μετά αφού κάτσει τον μετακινώ στη σωστη θέση.
Κοίτα εμένα με είχε πάρε ο ύπνος με τους φακούς και όταν ξύπνησα ο ένας είχε βγει από το μάτι μου και τον έσκισαAurora Sinistra έγραψε:αν κοιμηθώ (καταλάθος ) με τους φακούς (π.χ καμιά ωρα αντε δύο) είναι πολύ κακό? τι μπορεί να πάθω?
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°165
αν το αντέχεις οικονομικά κάντο χωρίς δεύτερη σκέψη.Cassandra Black έγραψε:Σήμερα μου βρήκε πως η μυωπία μου στο δεξί μάτι έχει πάει 5.75 από 6. Επίσης απέκτησα ξαφνικά αστιγματισμό
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°166
Aurora Sinistra έγραψε:αν κοιμηθώ (καταλάθος ) με τους φακούς (π.χ καμιά ωρα αντε δύο) είναι πολύ κακό? τι μπορεί να πάθω?
Όπως είπε ο Θάνος απλά στεγνώνει και κολάει στο μάτι.Και εγώ έχω κοιμηθεί με φακούς για μια ώρα,και μετά με δυσκολεψαν απλά στο να τους βγάλω.
Isabelle Lightwood έγραψε:^μη φρικάρεις, οι νέοι φακοί είναι σχεδιασμένοι ώστε να επιτρέπουν στο μάτι να "αναπνέει". Βέβαια και πάλι δεν παύουν να είναι ξένο σώμα στο μάτι, οπότε δεν συνίσταται να πέσεις και για ύπνο φορώντας τους, αλλά άμα μια φορα τύχει δεν θα πάθεις κάτι. Απλά βεβαιώσου ότι τους καθαρίζεις κλπ.
Αχα ναι,μου έχει πει οφθαλμίατρος ότι οι μηνιαίοι είναι πιο μαλακοί,σε σύγκριση με αυτούς του χρόνου που είναι πάρα πολύ σκληροί.
- <3:
For you...
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°167
Οι ετήσιοι είναι καλό να αποφευγονται για λόγους υγεινής καθώς απο κάποια στιγμή και μετά δεν καθαρίζονται επαρκώς.FLEUR258 έγραψε:[Αχα ναι,μου έχει πει οφθαλμίατρος ότι οι μηνιαίοι είναι πιο μαλακοί,σε σύγκριση με αυτούς του χρόνου που είναι πάρα πολύ σκληροί.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
GinnyHermione- Πεμπτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 211
Ημερομηνία εγγραφής : 24/05/2013
Magical Identity
Today's thought: Άλλωστε, το αύριο είναι μια άλλη μέρα...
- Δημοσίευση Ν°168
Ναι, φοράω γυαλιά.
5 βαθμοί μυωπίας στο καθένα μάτι, και πρόσθετα στο δεξί ΚΑΙ αστιγματισμό.
Οι φακοί επαφής για μένα θέλουν ειδική παραγγελία, με τσιμπημένη τιμή και κλάφ' τα Χαράλαμπε - αλλά δεν έχω θέμα, τους φοράω μόνο σε καμιά έξοδο. Γενικά δεν έχω κόμπλεξ λόγω γυαλιών (τώρα πια, γιατί παλιότερα είχα)
Δεν ξέρω αν θέλω να κάνω λέιζερ, γιατί καταβάθος μ' αρέσουν
Οι φακοί επαφής για μένα θέλουν ειδική παραγγελία, με τσιμπημένη τιμή και κλάφ' τα Χαράλαμπε - αλλά δεν έχω θέμα, τους φοράω μόνο σε καμιά έξοδο. Γενικά δεν έχω κόμπλεξ λόγω γυαλιών (τώρα πια, γιατί παλιότερα είχα)
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°169
Γω λέιζερ δεν θα κάνω. Ποτέ των ποτών! Διότι και να κάνω πάλι θα έχω λίγη μυωπία και ο αστιγματισμός δεν θα φτιάξει. Και επειδή έχω την αίσθηση ότι θα είμαι πάλι σε κατ'οίκον περιορισμό για καμιά βδομάδα στο μισόφως χωρίς πισι και τηλεόραση και δεν το ξαναπερνάω αυτό το πράγμα!
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Clary Fray- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14284
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2010
Magical Identity
Today's thought: What doesn't kill you makes you stronger.
- Δημοσίευση Ν°170
Λοιπόν, αγαπητοί μυωπες και λοιποί προβληματικοί με την όραση, ζητώ την άποψή σας! Φοράω φακούς κι εγώ εδώ και τρία χρόνια. Τελευταία η μυωπία μου έχει αυξηθεί (το κατάλαβα όταν άρχισα να μη βλέπω καλά στον πίνακα). Κλείσαμε ραντεβού σε οφθαλμιατρο...για ένα μηνα +από τώρα(!) αλλά επειδή δε μπορούσα να μένω γκαβη απλά πήρα φακούς με λίγο μεγαλύτερη μυωπία. Δε ξέρω αν η κίνησή μου ηταν συνετή αλλα το ραντεβού αργεί πολύ και γκαβομαρα έφτανε σε βαθμό να μη βλέπω από τον καναπέ τους υπότιτλους στην τηλεόραση! :-/
Stop looking out your window
and get out of your front door!
- hidden secrets:
When life means
something more than just breathing...
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°171
Καλά πόση πελατεία έχει αυτός ο οφθαλμίατρος; Και η δική μου πάντα όταν πάω η αίθουσα αναμονής της είναι σαν παραμονή Χριστουγέννων στην Ερμού αλλά ποτέ δεν μου έχει κλείσει ραντεβού μετά από τόσο καιρό. Μην παίζεις με τη μυωπία σου πάντως, το πολύ πολύ πήγαινε σε άλλο γιατρό.
Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ όταν δεν βλέπω (δλδ όταν έχουν σταματήσει οι ημικρανίες μου αλλά δεν έχει επανέλθει τελείως η όραση μου) και δεν μπορώ να κάνω κάτι μου να χρειάζεται να το βλέπω κιόλανε, κάνω την Εσμεράλντα την τυφλή aka κυκλοφορώ στο σπίτι με τελείως κλειστά τα μάτια και μουρμουράω στα ισπανικά, είναι ιδανικό για να κάνω τη μάνα μου να νομίζει ότι είμαι εντελώς ανισόρροπη και ταυτόχρονα κάνω και εξάσκηση. Δοκίμασε το
Imperio έγραψε:Γω λέιζερ δεν θα κάνω. Ποτέ των ποτών! Διότι και να κάνω πάλι θα έχω λίγη μυωπία και ο αστιγματισμός δεν θα φτιάξει. Και επειδή έχω την αίσθηση ότι θα είμαι πάλι σε κατ'οίκον περιορισμό για καμιά βδομάδα στο μισόφως χωρίς πισι και τηλεόραση και δεν το ξαναπερνάω αυτό το πράγμα!
Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ όταν δεν βλέπω (δλδ όταν έχουν σταματήσει οι ημικρανίες μου αλλά δεν έχει επανέλθει τελείως η όραση μου) και δεν μπορώ να κάνω κάτι μου να χρειάζεται να το βλέπω κιόλανε, κάνω την Εσμεράλντα την τυφλή aka κυκλοφορώ στο σπίτι με τελείως κλειστά τα μάτια και μουρμουράω στα ισπανικά, είναι ιδανικό για να κάνω τη μάνα μου να νομίζει ότι είμαι εντελώς ανισόρροπη και ταυτόχρονα κάνω και εξάσκηση. Δοκίμασε το
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°172
Μλκίες μου έλεγε ο γιατρός.
Μπορεί βέβαια να είναι επειδή δεν έχω συνηθίσει ακόμα τους καινούριους φακούς, αλλά α) απ' το δεξί βλέπω χειρότερα από πριν, β) νιώθω σαν να μη φοράω τα δικά μου γυαλιά αλλά ξένα και γ) χάνω πολύ εύκολα την εστίασή μου κι η όρασή μου θολώνει
Μπορεί βέβαια να είναι επειδή δεν έχω συνηθίσει ακόμα τους καινούριους φακούς, αλλά α) απ' το δεξί βλέπω χειρότερα από πριν, β) νιώθω σαν να μη φοράω τα δικά μου γυαλιά αλλά ξένα και γ) χάνω πολύ εύκολα την εστίασή μου κι η όρασή μου θολώνει
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°173
GinnyHermione έγραψε:Ναι, φοράω γυαλιά.
Γιατί καλέ είναι τόσο τσιμπημένη η τιμή?
Εγώ 10 ευρω τους παίρνω.
Γιάννα μήπως έκαναν λάθος στην καταστευεί των φακών?
- <3:
For you...
Magic Is Might- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 10420
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2013
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°174
Και εγω εχω μυωπία, λιγο βεβαια ( 0.75 κ 1.00) αλλα στην τηλεόραση-σινεμα-πίνακα και γενικα οτι ειναι μακρυά, με ενοχλεί που τα βλεπω θολά, δακρύζουν τα ματια μουν και δεν μπορω να μην τα φοραω
- feeling nosy?:
Mr. Ollivander- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 28841
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2013
Magical Identity
Today's thought: Power is better than money
- Δημοσίευση Ν°175
και εγω εχω (1,00 και 1,50) αλλα τα φοραω μονο για τηλεοραση και στο γηπεδο
- I solemnly swear I'm up to no good: