anton xert έγραψε:εμενα μου τι σπαει παρα πολλυ η μπελατριξ και η κολο αμπριτζ μου τιν σπαει απιστευτα θα μπωρουσα να τις κανω και την αβαντα κενταβραSorazal the Erised έγραψε:
Όλοι θα έχετε τους αγαπημένους σας ήρωες. Σίγουρα διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Αυτό που επίσης όμως είναι σίγουρο είναι και ότι κάποιοι χαρακτήρες ΔΕΝ σας άρεσαν. Το τόπικ αυτό λοιπόν έχει ως σκοπό να εξομολογηθείτε ποιός ειναι ο ήρωας που σας πέρασε αδιάφορος και που να μην υπήρχε δεν θα σας καιγόταν και κανά καρφί και ποιός ο ήρωας που όχι μόνο δεν είναι ο αγαπημένος σας αλλά αν τον μπροστά σας θα του σκάγατε και μια μπούφλα.
Arbok έγραψε:Λοιπόν, ''συμπάθειες'' και μίση!
Δεν νομίζω πως υπάρχει χαρακτήρας που να μου πέρασε αδιάφορος στις ταινίες.
Θα έλεγα το μεγαλύτερο μίσος μου το έχει η Μπελατρίξ γιατί είναι ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ!!! ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΠΟΡΩ!
Και φυσικά η 'Αμπριτζ! Μας έχει στιγματήσει όλους αυτή η γυναίκα!
snapefan3 έγραψε:Ντολορες, ποντικοουρας, Μπελατριξ, Ριτα Σκιτερ, Βολντεμορτ, ....
Θα του εκανα ολους αβαντα κενταβρα και θα πηγενα στο αζκαμπαν για πλακα(τουλαχιστον θα το ευχαρηστιομουνα)!!!
Αδιαφοροι μου ειναι ο χαγκριντ, ο ντομπι και Μακγκοναγκαλ
Σας μισώ και τους τρεις που είπατε για την Μπελατρίξ!!
Εγώ με τη σειρά μου θα πω τον Σείριο ( ), τον Τζέιμς και την πιο -δεν θα πω για να μην φάω μπαν- μάγισσα του κόσμου, την Μόλυ Ουέσλι!