Όσο για τον μανδύα...θα ήταν ο αγαπημένος μου κλήρος!Θα τον φορούσα όπου μπορούσα για να μάθω τι μου κρύβουν οι άλλοι ή όπως είπε ένα παιδί παραπάνω για να πάρω τα θέματα της εξεταστικής!!!!!
+48
teddy potter
Aurora Sinistra
Cassandra Black
Romilda Vane
Isabelle Lightwood
icarus
greekwizards
Leon Black
Helena Bonham Carter
Kasavas
John Dawlish
Alviva Black
Sheldon Cooper
Milady D' Hiver
andrianasweet
Αlbus Dumbledοre
Lisette de Lapin
Morfin Gaunt
elenaki8
Nicolas Flamel
paul potter
Harry Potter Black
Immortality Dumbledore
Ηarry Potter
Leanan Sidhe
AngieWiz
Eleanna Lovegood
Sirius Black
Ronerm
Andromeda Black
snapefan3
hermaine fan 10
ron wesley
Sectumsembra
Jace Wayland
Madame Maxime
Maria Lovegood
radiopalmos
Albus P.W.B. Dumbledοre
Lily Luna Potter
Amelia Blackfoot
Amycus
anton xert
Maria-Mia Granger
SophieHogwarts
Herpo The Foul
Elohim Meth
Tistart
52 απαντήσεις
Αν είχατε τους κλήρους πώς θα τους χρησιμοποιούσατε?
AngieWiz- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 422
Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: How much happier a person can be...?! :D
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Αν είχατε τους κλήρους πώς θα τους χρησιμοποιούσατε?
Δε θα χρησιμοποιούσα πιστεύω την πέτρα της ανάστασης όσο κι αν ήθελα να φέρω κάποια άτομα πίσω στη ζωή μου.Το ραβδί αν και πολύ ισχυρό δε νομίζω πως θα το χρησιμοποιούσα επίσης...μάλλον θα το έδινα σε κάποια "αδύναμη" φίλη μου,χωρίς να της εξηγήσω βέβαια την απεριόριστη δύναμή του(μη την κακομάθω κιόλας!)...
Όσο για τον μανδύα...θα ήταν ο αγαπημένος μου κλήρος!Θα τον φορούσα όπου μπορούσα για να μάθω τι μου κρύβουν οι άλλοι ή όπως είπε ένα παιδί παραπάνω για να πάρω τα θέματα της εξεταστικής!!!!!
Life comes without guarantees,except that smiling will brighten your face,laughing will enhance your eyes and falling in love will change your life forever...
Life isn't about finding yourself...Life is about creating yourself...
Leanan Sidhe- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 5892
Ημερομηνία εγγραφής : 03/04/2011
Magical Identity
Today's thought: Bite the bullet.
- Δημοσίευση Ν°27
Η αλήθεια είναι ότι δεν θα θελα να 'χα τους κλήρους...
Είναι μεγάλη ευθύνη και επικίνδυνο...το πολύ να χρησιμοποιούσα τον μανδύα εντάξει..
Είναι μεγάλη ευθύνη και επικίνδυνο...το πολύ να χρησιμοποιούσα τον μανδύα εντάξει..
- you love me:
Personas que rompen promesas,
rompen personas.
Ηarry Potter- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 585
Ημερομηνία εγγραφής : 23/08/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°28
θα χρησιμοποιουσα τον μανδυα και το ραβδι αλλα οχι την πετρα της αναστασης
Immortality Dumbledore- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 22636
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Oh, I'm very good. But sometimes I'm bad. But only as bad as I wanna be. Freedom is power. To live a life untamed and unafraid is a gift.
- Δημοσίευση Ν°29
Την πέτρα της ανάστασης ίσως τη χρησιμοποιούσα για πολύ λίγο ίσα ίσα να πω λίγα πράγματα σε ανθρώπους που φύγαν από την ζωή μου και δεν πρόλαβα. το ραβδί..μμμμ. είναι δελεαστικό αλλά θα προσπαθούσα να το χρησιμοποιήσω για καλό σκοπό. τον μανδύα πάλι!!!! δεύτερο πετσί μου θα τον έκανα. είναι τόσο χρήσιμος και απλά τέλειος!! να είσαι ακριβώς δίπλα στον άλλον και να μην έχει πάρει χαμπάρι! υπέροχο?
edit by Alicia Spinnet: σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ τα greeklish απαγορεύονται. Καλή συνέχεια.
edit by Alicia Spinnet: σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ τα greeklish απαγορεύονται. Καλή συνέχεια.
Harry Potter Black- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 1221
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Pureblood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°30
θα εκανα εναν συνδιασμο για να δω τη δυναμη μπορουν να εχουν!
paul potter- παίκτης/ρια Quidditch
- Αριθμός μηνυμάτων : 670
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Magical Identity
Today's thought: μαγος τωρα μαγος για παντα
- Δημοσίευση Ν°31
συμφωνω με εσενα harry potter black
Nicolas Flamel- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2135
Ημερομηνία εγγραφής : 07/01/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Δύο πραγματά είναι άπειρα,το σύμπαν και η βλακεία του ανθρώπου.Αν και για το πρώτο έχω τις επιφυλάξεις μου.
- Δημοσίευση Ν°32
Εαν τυχον ειχα και τους 3 κληρους του θανατου θα τους χρησιμοποιουσα καπως ετσι.Η πετρα καταρχας θα μου ηταν πρακτικα αχρηστη,γιατι το μονο που κανει ειναι να ζωντανευει νεκρους κι αυτο οχι αρκετα καλα.Τον μανδυα θα τον ειχα παντα προχειρο και θα τον χρησιμοποιουσα οποτε μου καπνισει.Τελος το ραβδι θα το ειχα παντα στα χερια μου και οποιος θα τολμουσε να τα βαλει μαζι μου αμπρα καταμπρα και τελος
Slytherin Fiction Team
- Σπόιλερ:
elenaki8- Πεμπτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 296
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2012
Magical Identity
Today's thought: Ανήκεις εκεί που είναι η καρδιά σου!!!
- Δημοσίευση Ν°33
Την πέτρα δεν θα τη χρησιμοποιούσα με τίποτα γιατί το βιβλίο έλεγε πως όποιον φέρνεις πίσω είναι δυστυχισμένος και έτσι θα την κατέστρεφα ή θα την έκρυβα κάπου.Το ραβδί δεν ξέρω αν θα το χρησιμοποιούσα, μάλλον όχι.Τέλος, ο μανδύας είναι ο μόνος κλήρος που μπορώ να πω ότι θα χρησιμοποιούσα με χαρά.
Morfin Gaunt- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 1102
Ημερομηνία εγγραφής : 20/04/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°34
Βασικά σχετικά με τους κλήρους και οι τρεις έχουν διάφορα μειονεκτήματα που αποδυκνείουν πως δεν αξίζουν τόσο πολύ όσο νομίζουμε.
Το ραβδί απο Κουφοξυλιά ωραία,σου δίνει δύναμη,όμως επί τόσους αιώνες μπορείτε να μου πείτε απο πόσα χέρια μάγων έχει περάσει;Απο εκατοντάδες!Αφού όλοι αυτοί οι μάγοι σκοτώθηκαν απο άλλους αλλά και ηττήθηκαν ακόμη σε μονομαχία(Γκρίντελβαλντ)τότε που η περίφημη δύναμη του ραβδιού;
Η Πέτρα της Ανάστασης τώρα.Δεν θα την χρησιμοποιούσα ποτέ,είναι βέβαιο αυτό.Έχει ενδιαφέρον όντως να μιλάς με πεθαμένα πρόσωπα,όμως το θέμα είναι πως αυτά τα πρόσωπα έχουν πεθάνει.Τελείωσε.Δεν έχουν καμία σχέση με τους ζωντανούς ανθρώπους.Άσε που υποφέρουν κιόλας στον κόσμο μας.Και βασικά ο ίδιος ο Ντάμπλντορ αναφέρει πάνω στο θέμα αυτού του συγκεκριμένου κλήρου πως είναι αδύνατον να αναστηθεί ένας νεκρός.Άρα πιθανώς τα άτομα που βλέπουμε δεν είναι αληθινά.Είναι κάτι σαν αναμνήσεις μας ή κάτι τέτοιο.
Και τέλος ο αόρατος μανδύας.Βασικά είναι ο πιό χρήσιμος κλήρος απο όλους.Βέβαια θα ήταν κρίμα να παρατήσω τους άλλους δύο κλήρους όμως τι κάνουμε;Θα επέλεγα τον αόρατο μανδύα.Έτσι θα είχα και μιά ασφάλεια σε περίπτωση που κάποιος με κυνιγούσε(είδαμε πως ο μανδύας βοήθισε τον Χάρι αρκετές φορές).
Το ραβδί απο Κουφοξυλιά ωραία,σου δίνει δύναμη,όμως επί τόσους αιώνες μπορείτε να μου πείτε απο πόσα χέρια μάγων έχει περάσει;Απο εκατοντάδες!Αφού όλοι αυτοί οι μάγοι σκοτώθηκαν απο άλλους αλλά και ηττήθηκαν ακόμη σε μονομαχία(Γκρίντελβαλντ)τότε που η περίφημη δύναμη του ραβδιού;
Η Πέτρα της Ανάστασης τώρα.Δεν θα την χρησιμοποιούσα ποτέ,είναι βέβαιο αυτό.Έχει ενδιαφέρον όντως να μιλάς με πεθαμένα πρόσωπα,όμως το θέμα είναι πως αυτά τα πρόσωπα έχουν πεθάνει.Τελείωσε.Δεν έχουν καμία σχέση με τους ζωντανούς ανθρώπους.Άσε που υποφέρουν κιόλας στον κόσμο μας.Και βασικά ο ίδιος ο Ντάμπλντορ αναφέρει πάνω στο θέμα αυτού του συγκεκριμένου κλήρου πως είναι αδύνατον να αναστηθεί ένας νεκρός.Άρα πιθανώς τα άτομα που βλέπουμε δεν είναι αληθινά.Είναι κάτι σαν αναμνήσεις μας ή κάτι τέτοιο.
Και τέλος ο αόρατος μανδύας.Βασικά είναι ο πιό χρήσιμος κλήρος απο όλους.Βέβαια θα ήταν κρίμα να παρατήσω τους άλλους δύο κλήρους όμως τι κάνουμε;Θα επέλεγα τον αόρατο μανδύα.Έτσι θα είχα και μιά ασφάλεια σε περίπτωση που κάποιος με κυνιγούσε(είδαμε πως ο μανδύας βοήθισε τον Χάρι αρκετές φορές).
- Σπόιλερ:
lithanasidis@yahoo.com
Immortality Dumbledore- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 22636
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Magical Identity
Today's thought: Oh, I'm very good. But sometimes I'm bad. But only as bad as I wanna be. Freedom is power. To live a life untamed and unafraid is a gift.
- Δημοσίευση Ν°35
Αρχικα θα κατεστρεφα το ραβδι οπως ο Χαρι διοτι τοση δυναμη διαφθειρει πως να το κανουμεν! Ακομη και εγω το παραδεχομαι πως θα εμπαινα στην σκεψη να κυριεψω τον κοσμο , αλλα το χειροτερο θα ηταν οτι ολη την ωρα θα επρεπε να εχω ματια και στον.... Μην με φαει λαχανο κανεις στον υπνο να μου το παρει!! Καλυτερα να μην το εχει κανεις λοιπον!! Καλα για τον μανδυα θα ηταν καλυτερο να μην αραδιασω εδω περα οολες τις χρησεις που θα το εκαμα!!! Ο πιο μαμαουα κληρος κατα την γνωμη μου!! Τωρα την πετρα την αναστασης... Δεν την εχω και πολυ σε υποληψη. Ουσιαστικα το μονο που προσεφερε ηταν μια ιδεα του ανθρωπου που χαθηκε και τπτ παραπανω!! Ε εμενα γενικοτερα δεν μου αρκει να ζω με μια ψευδεσθηση αρα ισως την δωριζα καπου!!
_
- *:
___
Yes, i'm a Shadowhunter.
Demons beware.
____
_____
Lisette de Lapin- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11396
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011
Magical Identity
Today's thought: κεφτέδες.
- Δημοσίευση Ν°36
Αν είχα στην κατοχή μου και τους 3 κληρους,θα χρησιμοποιούσα μόνο τον 1.Θεωρώ ότι οι άλλοι 2 δεν θα μου ήταν χρήσιμοι,ίσως μάλιστα η χρήση τους να μου έβγαινε σε κακό.
Το ραβδί από κουφοξυλια δεν θα το χρησιμοποιούσα με τίποτα.Η χρήση ενός τέτοιου ραβδιου με τόση δύναμη χρειάζεται και συγκεκριμένη συμπεριφορά.Πιστεύω λοιπόν ότι θα το έβρισκα κουραστικό να προσπαθώ διαρκώς να μην γίνομαι "στόχος" και να κρύβω το ραβδί.Το να είσαι κάτοχός ενός ραβδιου σαν κι αυτό είναι ένα αρκετά μεγάλο ρίσκο.
Ούτε και την Πέτρα της Αναστάσης θα χρησιμοποιούσα.Ποιος ο λόγος να εχω μπροστά μου το φάντασμα ενός αγαπημένου μου προσώπου?Και εκείνο θα ένιωθε δυστυχία,όντας σε έναν κόσμο που δεν ανήκει,τον κόσμο των ζωντανών,και εγώ θα ένιωθα θλίψη βιώνοντας μια τέτοια κατάσταση.Οπότε,δεν υπάρχει λόγος να εχω ένα τέτοιο αντικείμενο.
Ο μόνος χρήσιμος Κλήρος κατά τη γνώμη μου είναι ο αόρατος μανδυας.Σε βοηθάει να ξεφύγεις από δύσκολες και επικίνδυνες καταστάσεις και να περνάς απαρατήρητος όταν χρειάζεται.Σε αντίθεση με τους άλλους 2 κληρους,ο μανδυας δεν έχει μειονεκτήματα και είναι ένα αντικείμενο που θα ήθελα σίγουρα να εχω.
Το ραβδί από κουφοξυλια δεν θα το χρησιμοποιούσα με τίποτα.Η χρήση ενός τέτοιου ραβδιου με τόση δύναμη χρειάζεται και συγκεκριμένη συμπεριφορά.Πιστεύω λοιπόν ότι θα το έβρισκα κουραστικό να προσπαθώ διαρκώς να μην γίνομαι "στόχος" και να κρύβω το ραβδί.Το να είσαι κάτοχός ενός ραβδιου σαν κι αυτό είναι ένα αρκετά μεγάλο ρίσκο.
Ούτε και την Πέτρα της Αναστάσης θα χρησιμοποιούσα.Ποιος ο λόγος να εχω μπροστά μου το φάντασμα ενός αγαπημένου μου προσώπου?Και εκείνο θα ένιωθε δυστυχία,όντας σε έναν κόσμο που δεν ανήκει,τον κόσμο των ζωντανών,και εγώ θα ένιωθα θλίψη βιώνοντας μια τέτοια κατάσταση.Οπότε,δεν υπάρχει λόγος να εχω ένα τέτοιο αντικείμενο.
Ο μόνος χρήσιμος Κλήρος κατά τη γνώμη μου είναι ο αόρατος μανδυας.Σε βοηθάει να ξεφύγεις από δύσκολες και επικίνδυνες καταστάσεις και να περνάς απαρατήρητος όταν χρειάζεται.Σε αντίθεση με τους άλλους 2 κληρους,ο μανδυας δεν έχει μειονεκτήματα και είναι ένα αντικείμενο που θα ήθελα σίγουρα να εχω.
Αlbus Dumbledοre- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 649
Ημερομηνία εγγραφής : 26/10/2012
Magical Identity
Today's thought: To the well-organised mind,death is but the next great adventure!!!
- Δημοσίευση Ν°37
Για να προφυλακτώ,για να σώσω άλλους από την μανία τους κτλ!!Θα έκανα αρκετά (μου έρχονται καθώς γράφω)!!
Albus Dumbledore
Help will always be given at Hogwarts to those who deserve it!!
I solemny swear that I'm up to no good
...Ο βασιλιάς των λουλουδιών
λένε πως είν'ο κρίνος
μα στη δικήυ σου ομορφιά
μαραίνεται και 'κείνος!!!...
andrianasweet- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 306
Ημερομηνία εγγραφής : 15/10/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°38
Την Πετρα της Αναστσης θα την κατεστρεφα,θεωρω πως απο την στιγμη που φευγει καποιος ανηκει καπου αλλου,θα ηταν σιγουρα μεγαλος πειρασμος να φερω καποιον πισω αν και δεν νομιζω να ηταν ο ιδιος ανθρωπος.
Το Ραβδι απο Κουφοξυλια επισης δεν θα το κρατουσα διοτι θεωρω πως ειναι επικινδυνο στα χερια καποιου λογω της δυναμης του,θα προτιμουσα το δικο μου!
Τελος τον Αορατο Μανδυα θα τον κρατουσα σιγουρα!!!
Το Ραβδι απο Κουφοξυλια επισης δεν θα το κρατουσα διοτι θεωρω πως ειναι επικινδυνο στα χερια καποιου λογω της δυναμης του,θα προτιμουσα το δικο μου!
Τελος τον Αορατο Μανδυα θα τον κρατουσα σιγουρα!!!
"Of course this is happening
inside your head,Harry,
but why on earth should that
mean that it is not real?"
ALBUS DUMBLEDOR
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°39
Την πετρα θα την είχα καπου στο σπιτι σαν στολιδι οπου θα ηξερα μονο εγω τι ειναι και τι κανει.
Το ραβδι δεν ξερω τι θα το εκανα. Δεν μου παει η καρδια να το κατεστρεφα. Ισως σε ενα δωματιο που θα το προστατευα με διαφορα ξορκια ωστε να ειναι αδυνατον απο καποιον αλλο εκτος απο μενα να το παρει.
Το μονο απο τα τρια που θα χρησιμοποιουσα σιγουρα ειναι ο μανδυας. Θα τον χρησιμοποιουσα και μαλιστα τακτικα.
Το ραβδι δεν ξερω τι θα το εκανα. Δεν μου παει η καρδια να το κατεστρεφα. Ισως σε ενα δωματιο που θα το προστατευα με διαφορα ξορκια ωστε να ειναι αδυνατον απο καποιον αλλο εκτος απο μενα να το παρει.
Το μονο απο τα τρια που θα χρησιμοποιουσα σιγουρα ειναι ο μανδυας. Θα τον χρησιμοποιουσα και μαλιστα τακτικα.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°40
Εγώ την πέτρα θα την πετούσα. έπειτα , θα κράταγα το ραβδί κάπου έως ότου πεθάνω και σβήσει η δύναμή του ενώ τον μανδύα θα τον χρησιμοποιούσα για φάρσες κατασκοπία και γενικά για διασκέδαση
Αlbus Dumbledοre- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 649
Ημερομηνία εγγραφής : 26/10/2012
Magical Identity
Today's thought: To the well-organised mind,death is but the next great adventure!!!
- Δημοσίευση Ν°41
Αν είχα τους Κλήρους(πανεύκολο)!!!
Το Ραβδί από Κουφοξυλιά αν το έβρισκα θα το κρατούσα( )για να σώσω τους άλλους από την μανία του αλλά μόνο αν το έβρισκα!!Το δικό μου μού φτάνει και μου περισεύει!!!!
Την Πέτρα της Ανάστασης δεν θα την πολυήθελα γιατί εκτός του ότι θέλω να αφήσω να αφήσω να αναπαυστούν οι ψυχές δεν έχει πεθάνει κανείς από τη οικογένεια μου για να τον/την ζωντανέψω!!
Τον μανδύα θα τον ήθελα σίγουρα!!!Μα όταν λέω σίγουρα ενοώ σίγουρα!!Για αμέτρητους λόγους π.χ σκανταλιές,αντί για μάθημα θα κοιμόμουν κάτω από τον μανδύα,στο κρυφτό με τον μανδύα,για τον υπολογιστή με τον μανδύα χωρίς να με καταλάβει κανείς,στις τιμωρίες με τον μανδύα μπαίνω με τον μανδύα βγαίνω!!!
Ο Κλήρος που θα ήθελα πιο πολύ είναι ο μανδύας!!Μετά το Ραβδί του Πεπρωμένου και μετά η Πέτρα της Ανάστασης!
Το Ραβδί από Κουφοξυλιά αν το έβρισκα θα το κρατούσα( )για να σώσω τους άλλους από την μανία του αλλά μόνο αν το έβρισκα!!Το δικό μου μού φτάνει και μου περισεύει!!!!
Την Πέτρα της Ανάστασης δεν θα την πολυήθελα γιατί εκτός του ότι θέλω να αφήσω να αφήσω να αναπαυστούν οι ψυχές δεν έχει πεθάνει κανείς από τη οικογένεια μου για να τον/την ζωντανέψω!!
Τον μανδύα θα τον ήθελα σίγουρα!!!Μα όταν λέω σίγουρα ενοώ σίγουρα!!Για αμέτρητους λόγους π.χ σκανταλιές,αντί για μάθημα θα κοιμόμουν κάτω από τον μανδύα,στο κρυφτό με τον μανδύα,για τον υπολογιστή με τον μανδύα χωρίς να με καταλάβει κανείς,στις τιμωρίες με τον μανδύα μπαίνω με τον μανδύα βγαίνω!!!
Ο Κλήρος που θα ήθελα πιο πολύ είναι ο μανδύας!!Μετά το Ραβδί του Πεπρωμένου και μετά η Πέτρα της Ανάστασης!
Albus Dumbledore
Help will always be given at Hogwarts to those who deserve it!!
I solemny swear that I'm up to no good
...Ο βασιλιάς των λουλουδιών
λένε πως είν'ο κρίνος
μα στη δικήυ σου ομορφιά
μαραίνεται και 'κείνος!!!...
Sheldon Cooper- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 912
Ημερομηνία εγγραφής : 27/10/2012
Magical Identity
Today's thought: In the halloween everything is scary beware
- Δημοσίευση Ν°42
θα επερνα τον μανδυα το ραβδι θα το εσπαγα και θα κραταγα και την πετρα
the danger is always in halloween be carefull or scream you choose
Alviva Black- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20832
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011
Magical Identity
Today's thought: Credo in un Dio crudel.
- Δημοσίευση Ν°43
Το Ραβδί δεν ξέρω αν θα το χρησιμοποιούσα.Μπορεί και να έμπαινα στον πειρασμό και να δοκίμαζα ξόρκια που δεν πέτυχαν/δεν είχα τα επιθυμητά αποτελέσματα με το κανονικό μου ραβδί.
Την Πέτρα σίγουρα.Όχι ότι θα έβγαινε τίποτα καλό στο τέλος αλλά δεν θα άντεχα...
Τον Μανδύα θα τον είχα συνέχεια μαζί μου και θα ήταν ο αγαπημένος μου Κλήρος Φάρσες,κατασκπεία,πρόσβαση σε απαγορευμένα μέρη και ποιος ξέρει τι άλλο ...
Την Πέτρα σίγουρα.Όχι ότι θα έβγαινε τίποτα καλό στο τέλος αλλά δεν θα άντεχα...
Τον Μανδύα θα τον είχα συνέχεια μαζί μου και θα ήταν ο αγαπημένος μου Κλήρος Φάρσες,κατασκπεία,πρόσβαση σε απαγορευμένα μέρη και ποιος ξέρει τι άλλο ...
- RAULSON:
John Dawlish- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 33286
Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2011
Magical Identity
Today's thought: Be kind, for everyone you meet is fighting a harder battle
- Δημοσίευση Ν°44
Αμα ειχα την κατοχη μου τους 3 κληρους
Δεν ειναι και τοσο ευκολο να πει κανεις αλλα αφου μιλαμε υποθετικα δεν θα χρησιμοποιουσα το ραβδι απο Κουφοξυλια αντιθετως θα το εκριβα η μπορει και να πεταγα οσο αφορα την πετρα μπορει να την χρησιμοποιουσα οσο και δυσκολο και αν ειναι να βλεπεις ατομα που εχεις χασει αλλα και παλι θα τους ελεγες αντιο και θα το ακουγανε θα ηταν κοντα σου για μια στιγμη και θα παρηγορουσαν που δεν ειναι κοντα σου μετα θα την πεταγα αλλα ειναι και ο αορατος μανδυας που ειναι ο πιο χρησιμος απο ολους και δεν σου προκαλει καμια ζημια ειτε ψυχικη ειτε σωματικη τον μανδυα θα τον χρησιμοποιουσα για κρυφτο απο δυσκολες καταστασεις για να μεινω μονος και να σκεφτω μερικα πραγματα η και για να κανω μερικες πλακες οταν ειχα την ορεξη
Δεν ειναι και τοσο ευκολο να πει κανεις αλλα αφου μιλαμε υποθετικα δεν θα χρησιμοποιουσα το ραβδι απο Κουφοξυλια αντιθετως θα το εκριβα η μπορει και να πεταγα οσο αφορα την πετρα μπορει να την χρησιμοποιουσα οσο και δυσκολο και αν ειναι να βλεπεις ατομα που εχεις χασει αλλα και παλι θα τους ελεγες αντιο και θα το ακουγανε θα ηταν κοντα σου για μια στιγμη και θα παρηγορουσαν που δεν ειναι κοντα σου μετα θα την πεταγα αλλα ειναι και ο αορατος μανδυας που ειναι ο πιο χρησιμος απο ολους και δεν σου προκαλει καμια ζημια ειτε ψυχικη ειτε σωματικη τον μανδυα θα τον χρησιμοποιουσα για κρυφτο απο δυσκολες καταστασεις για να μεινω μονος και να σκεφτω μερικα πραγματα η και για να κανω μερικες πλακες οταν ειχα την ορεξη
Kasavas- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 63
Ημερομηνία εγγραφής : 17/02/2013
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°45
Θα τα χρισημοποιούσα όλα.
~Dobby is a free elf~
Helena Bonham Carter- Πεμπτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 208
Ημερομηνία εγγραφής : 19/02/2013
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°46
Την Πέτρα της Ανάστασης θα την χρησιμοποιούσα για(αν γινόταν ποτέ αυτό) να αναστήσω την κόρη της δασκάλας μου που πέθανε 26 χρονών.
Τον Αόρατο Μανδύα θα τον χρησιμοποιούσα για να ξεφεύγω από δύσκολες καταστάσεις.
Το Ραβδί από Κουφοξυλιά μου φαίνεται ότι θα είχε πάρα πολλά μειονεκτήματα για αυτό δεν θα το χρησιμοποιούσα.
Τον Αόρατο Μανδύα θα τον χρησιμοποιούσα για να ξεφεύγω από δύσκολες καταστάσεις.
Το Ραβδί από Κουφοξυλιά μου φαίνεται ότι θα είχε πάρα πολλά μειονεκτήματα για αυτό δεν θα το χρησιμοποιούσα.
Why to be normal,when you can be unique! ~Helena Bonham Carter~
We are all damaged in our own way.Nobody is perfect! ~Johnny Depp~
- :
Leon Black- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 3276
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010
Magical Identity
Today's thought: Nothing Is True Everything Is Permitted
- Δημοσίευση Ν°47
Την πέτρα δεν θα τη χρησιμοποιούσα με τίποτα, ο μανδύας θα είχε πολλή πλάκα για να κάνω φάρσες σε φίλους και φίλες ή για καμια παράνομη είσοδο όπως σε καμιά συναυλία ή γήπεδο χωρίς να πληρώσω. το ραβδί τώρα μόνο αν είχα κάποιο πολύ δυνατό αντίπαλο αλλά θα προτιμούσα να μην το χρησιμοποιήσω
- Σπόιλερ:
greekwizards- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 450
Ημερομηνία εγγραφής : 28/10/2013
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°48
εγω θα χρεισιμοπιουσα μονο τον μανδυα για να μπορώ να γλιτωνω οποτε θελω
icarus- Πρωτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2013
- Δημοσίευση Ν°49
testtest
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°50
Aλήθεια τώρα; Όλοι σχεδόν θα σπάγατε το ραβδί αν έπεφτε στα χέρια σας; Εχμ, να καγχάσω.