καλά, μιλάμε το πρώτο και το έβδομο ήταν τα πραγματικά αριστουργήματα, αυτά δηλαδή των οποίων τα φινάλε θες να τα βλεπεις ξανά και ξανά!!
Δυστυχώς το 2ο και το 5ο δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα σαν υπόθεση, ψιλοβαρέθηκα στο τέλος, το 3ο μου άρεσε επίσης αρκετά, εννοείται φυσικά παντοτε η τελευταία σκηνή που σε κάνει να απορείς πως θα συνεχιστεί άραγε στα επόμενα επεισόδια...
Από τα εξυπνότερα και ανατρεπτικότερα θρίλερ που γυρίστηκαν ποτέ και είπαμε, πάνω από όλα το πρώτο! Και τώρα μία ερώτηση για τους πληροφορημένους, αληθεύει ότι θα γυριστεί κάποια στιγμή το Saw 8??
Δυστυχώς το 2ο και το 5ο δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα σαν υπόθεση, ψιλοβαρέθηκα στο τέλος, το 3ο μου άρεσε επίσης αρκετά, εννοείται φυσικά παντοτε η τελευταία σκηνή που σε κάνει να απορείς πως θα συνεχιστεί άραγε στα επόμενα επεισόδια...
Από τα εξυπνότερα και ανατρεπτικότερα θρίλερ που γυρίστηκαν ποτέ και είπαμε, πάνω από όλα το πρώτο! Και τώρα μία ερώτηση για τους πληροφορημένους, αληθεύει ότι θα γυριστεί κάποια στιγμή το Saw 8??
- Σπόιλερ:
- Για όσους δεν αρέσει και το θεωρούν βλακώδες ή ανόητο κλπ μπορούν να επιστρέψουν στην <<ποιοτικότατη>> ελληνική τηλεόραση με τα ριάλυτι, τα media, τις σειρές κλπ που σου προσφέρουν τόσο ωραίες γνώσεις, ψυχαγωγία και υποκουλτούρα...Τουλάχιστον τα saw αξίζουν τα λεφτά τους στο είδος τους!!