Γενική συζήτηση, λοιπόν. Ποιος χαρακτήρας σας αρέσει, μέχρι ποιον κύκλο έχετε φτάσει, ποια ήταν η αγαπημένη σας σκηνή κλπ.
Α! Bazinga!
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ελισάβετ μαι λοβ η 10η εντολή είναι να μην επιθυμήσεις τίποτα από όσα ανήκουν στον πλησίον σου
Αγαπημένος χαρακτήρας είναι ο Σέλντον, νομίζω φαίνεται κιόλας, και φυσικά αγαπημένες σκηνές αυτές που περιγράφει η Ελισάβετ ελισάβετ!
Εγώ λέω να κάνουμε και χγ προβολές! Και επίσης η Σοφία μου έκανε το καλύτερο κομπλιμέντο που μπορεί να ακούσει άνθρωπος σχετικό με τη σειρά
Το είχα δει αυτό το επεισόδιο.Léonie Vernier έγραψε:Αγαπάω big bang theory, αγαπάω Sheldon και θέλω να χτυπήσω την Penny.
Είχε ένα επεισόδιο πριν κάτι βδομάδες που ήταν ο πατέρας της Penny και πίστευε πως τα 'χε ξαναβρεί με τον Leonard... Το έμαθε ο Sheldon και έκατσε και έκανε ολόκληρο νέο συμφωνητικό για τη σχέση των άλλων δύο. Και μόλις του είπε ο Leonard πως ξαναχώρισαν τα πήρε ο Sheldon, πέταξε στον αέρα τα 100 χαρτιά που ξαγρύπνησε όλη νύχτα για να τα φτιάξει και φώναξε κάτι στο στυλ "Σκέφτεσαι ποτέ τους άλλους ανθρώπους; Τους σκέφτεσαι;!"
Αυτό είχε προηγηθεί.
Τρελό γέλιο.
Τους αγαπώ.
edit : Να η σκηνή που είπα! =3