Sorazal the Erised έγραψε:ότι @Λίζα τι θα λεγες η Μαριλένα να και αυτή γκόμενος της Κοσκινοσκουφίτσας???
Ότι βλέπω έχεις μπει για τα καλά στο πνεύμα της Μ Εβδομάδας
Sorazal the Erised έγραψε:ότι @Λίζα τι θα λεγες η Μαριλένα να και αυτή γκόμενος της Κοσκινοσκουφίτσας???
Sorazal the Erised έγραψε:Ότι @Σοφία άμα είναι έτσι στο τέλος σταυρώνουμε τον κυνηγό άμα λάχει.
Ότι @Λίζα το ξέρω, ολόκληρη νονά σε λεσβιακό γάμο έγινες.
Fleur Delacour έγραψε:Sorazal the Erised έγραψε:Ότι @Σοφία άμα είναι έτσι στο τέλος σταυρώνουμε τον κυνηγό άμα λάχει.
Ότι @Λίζα το ξέρω, ολόκληρη νονά σε λεσβιακό γάμο έγινες.
Ότι ούτε σαπουνόπερα τόσα πάθη και ίντριγκες
Madame Maxime έγραψε:... ότι για αυτό τα βιβλία είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να σου κάνει κάποιος! Laughing
Ώτοι υ ικωννόμικοί κρήση επιρεάζοι βαθοίτατα το μορφοτικώ μου επίπαιδο.Madame Maxime έγραψε:... ότι και να δώκεις διεύθυνση, no money no honey.
.. ότι νόμιζα πως έπαθαν κάτι τα μάτια μου και τα έβλεπα όλα... λάθος.Amycus έγραψε:Ώτοι υ ικωννόμικοί κρήση επιρεάζοι βαθοίτατα το μορφοτικώ μου επίπαιδο.Madame Maxime έγραψε:... ότι και να δώκεις διεύθυνση, no money no honey.
Amycus έγραψε:^Οτι όχι,μια χαρά είναι τα μάτια σου.
Ξέρεις τι αγώνα δίνω με τα λεξικά παρά τω πληκτρολογίω;;
Όχι, είναι από το Πράδο!Amycus έγραψε:Είναι οι ίδιες με αυτές που ανέβασες στις "φωτό των μελών μας";
Στο οποίο Μπομπατόν δεν έχουμε πρόσβαση.Madame Maxime έγραψε:.. ότι δεν είμαι τόσο ψωνάρα να ποστάρω παντού τις φωτογραφίες μου. :blasé: