μα δεν ειχε αποτελεσμα. μπορει να καταφερε να πετυχει τον στοχο της στο τελος αλλα το τιμημα ηταν τεραστιο, οποτε εμενα μου φαινεται οτι δειχνει ακριβως το αντιθετο. οτι η αυτοκαταστροφικη της συμπεριφορα την οδηγησε ακριβως εκει, στην καταστροφη.
+19
Amycus
EleniArmstrong-Potter
Druella Black
mjhp4ever
Mrs Lovett
Maria Granger
Mysterious Wizard
Bella Black
AngieWiz
Ηarry Potter
Amelia Blackfoot
Dimitris el Mago Secreto
Sorazal the Erised
Imperio
Cassandra Black
Victoire Weasley
elliza
Morgan le Fay
Minerva McGonagall
23 απαντήσεις
Black Swan
Rea- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 2731
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Black Swan
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°27
Στο τέλος κατέφερε να ερμηνεύσει τον ρόλο.Την αποθέωσε κοινό,ο σκηνοθέτης,οι συνάδελφοι χορευτές,ακόμα και ο τύπος που έριχνε την αυλαία.Πώς λες ότι δεν είχε αποτέλεσμα; Αυτός δεν είναι ο αντικειμενικός σκοπός; Η επιτυχία;
Και τα τελευταία λόγια; "Ήμουν τέλεια." Και πεθαίνει μέσα σε ένα απίστευτης δόξας σκηνικό.Αφού πρώτα έκανε τα πάντα για καταφέρει.Τόσο αυτοκαταστροφική όσο τέλεια ήθελε να είναι.Προσωπικά δεν μου άφησε αμφιβολίες.
Και τα τελευταία λόγια; "Ήμουν τέλεια." Και πεθαίνει μέσα σε ένα απίστευτης δόξας σκηνικό.Αφού πρώτα έκανε τα πάντα για καταφέρει.Τόσο αυτοκαταστροφική όσο τέλεια ήθελε να είναι.Προσωπικά δεν μου άφησε αμφιβολίες.
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°28
παρ όλα αυτά μας δείχνει τη δόξα, μας δείχνει και την καταστροφή, δεν το παρουσιάζει ως σωστό, τη ζωή της της κοστίζει η όλη προσπάθεια
Και έτσι κι αλλιώς η Νίνα γενικά ήταν ένας χαρακτήρας που με όλη την καταπίεση που είχε φάει, ήταν καταδικασμένος να ανακαλύψει σε μεγάλη ηλικία και με άσχημο τρόπο τη σκοτεινή πλευρά της, και παράλληλα να προσπαθησει να αποδείξει παντού ότι είναι κάτι "παραπάνω" απ όσα νομίζουν ότι είναι. Τώρα αν διαφωνείς για την τελική της χαρά, που πεθαίνει και χαμογελά αντί να συνειδητοποιεί το λάθος της, είναι ίσως γιατί πήρε το μπράβο που τόσο απεγνωσμένα ζητούσε από τους γύρω της
Και έτσι κι αλλιώς η Νίνα γενικά ήταν ένας χαρακτήρας που με όλη την καταπίεση που είχε φάει, ήταν καταδικασμένος να ανακαλύψει σε μεγάλη ηλικία και με άσχημο τρόπο τη σκοτεινή πλευρά της, και παράλληλα να προσπαθησει να αποδείξει παντού ότι είναι κάτι "παραπάνω" απ όσα νομίζουν ότι είναι. Τώρα αν διαφωνείς για την τελική της χαρά, που πεθαίνει και χαμογελά αντί να συνειδητοποιεί το λάθος της, είναι ίσως γιατί πήρε το μπράβο που τόσο απεγνωσμένα ζητούσε από τους γύρω της
Mischief managed.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°29
Μα σε όλη την ταινία πρακολουθούμε το κάθε στραβοπάτημα της Νίνα να της βγαίνει σε καλό.
Δαγκάνει τον σκηνοθέτη,παίρνει τον ρόλο (αν και καλά του έκανε).
Πλακώνεται στα μεθύσια,χάνει τον εαυτό της και τον έλεγχο και αυτό την απελευθερώνει.
"Πλακώνεται" με τον τύπο/τύπισσα,βρίσκει το πάθος.
Πλακώνεται με την μάνα της,ενηλικιώνεται.
Αυτοτραματίζεται,αποφορτίζεται.
Δεν σου λέω πως πρέπει να είναι θεούσα,όχι,αλλά το για το κάθε καλό,πρέπει να το μπολιάσει με το κακό,μου φαίνεται απλά τραγικό.
Δαγκάνει τον σκηνοθέτη,παίρνει τον ρόλο (αν και καλά του έκανε).
Πλακώνεται στα μεθύσια,χάνει τον εαυτό της και τον έλεγχο και αυτό την απελευθερώνει.
"Πλακώνεται" με τον τύπο/τύπισσα,βρίσκει το πάθος.
Πλακώνεται με την μάνα της,ενηλικιώνεται.
Αυτοτραματίζεται,αποφορτίζεται.
Δεν σου λέω πως πρέπει να είναι θεούσα,όχι,αλλά το για το κάθε καλό,πρέπει να το μπολιάσει με το κακό,μου φαίνεται απλά τραγικό.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°30
Μα βλέπεις; Όλες οι πράξεις έχουν το φυσικό τους επακόλουθο.
Το πρώτο μη το αναφέρεις, χαρακτήρα έδειξε.
Τα υπόλοιπα όλα σου δίνουν πάντα μια στιγμιαία αίσθηση απελευθέρωσης ή ανακούφισης. Σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι είσαι ικανός για τα πάντα, δυνατός. Πολλές φορές και στη ζωή δεν υπάρχει κάτι να σου δείξει πότε έχεις φύγει από το δρόμο, αρχίζεις να νιώθεις τέλειος και μετά καταλαβαίνεις ότι οδηγείσαι με μαθηματική ακρίβεια είτε στο θάνατο, είτε στον εξευτελισμό της ζωής σου.
Και η Νίνα που φυσικά είχε δει πόσο λάθος ήταν η μάνα της, στράφηκε στο αντίθετο άκρο για να βρει το σωστό.
Το πρώτο μη το αναφέρεις, χαρακτήρα έδειξε.
Τα υπόλοιπα όλα σου δίνουν πάντα μια στιγμιαία αίσθηση απελευθέρωσης ή ανακούφισης. Σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι είσαι ικανός για τα πάντα, δυνατός. Πολλές φορές και στη ζωή δεν υπάρχει κάτι να σου δείξει πότε έχεις φύγει από το δρόμο, αρχίζεις να νιώθεις τέλειος και μετά καταλαβαίνεις ότι οδηγείσαι με μαθηματική ακρίβεια είτε στο θάνατο, είτε στον εξευτελισμό της ζωής σου.
Και η Νίνα που φυσικά είχε δει πόσο λάθος ήταν η μάνα της, στράφηκε στο αντίθετο άκρο για να βρει το σωστό.
Mischief managed.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°31
Η μάνα της φταίει σε πολλά.Στην πίεση,στα απωθημένα της,στην αδιαφορία της,στην υπερπροστατευτικότητά της.Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Πώς μπορούσε να ξέρει η Νίνα τι έκανε η μητέρα της; Ή τι δεν έκανε; Θα μου πεις ότι μπορεί να είχαν συζητήσει,αλλά πώς θα μπορούσε να ξέρει τα πάντα; Στην τελική,ήταν μια αποτυχημένη μπαλαρίνα αλλά ξέρουμε αν οφείλεται σε θέματα ικανότητας ή ηθικών επιλογών; Και πώς θα μπορούσε να ξέρει ότι κάνοντας το αντίθετο,βρίσκει διέξοδο για το σωστό;
Εκεί είναι που δεν συμπηρώνω το παζλ για ιδανικές δικαιολογίες.
Πώς μπορούσε να ξέρει η Νίνα τι έκανε η μητέρα της; Ή τι δεν έκανε; Θα μου πεις ότι μπορεί να είχαν συζητήσει,αλλά πώς θα μπορούσε να ξέρει τα πάντα; Στην τελική,ήταν μια αποτυχημένη μπαλαρίνα αλλά ξέρουμε αν οφείλεται σε θέματα ικανότητας ή ηθικών επιλογών; Και πώς θα μπορούσε να ξέρει ότι κάνοντας το αντίθετο,βρίσκει διέξοδο για το σωστό;
Εκεί είναι που δεν συμπηρώνω το παζλ για ιδανικές δικαιολογίες.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°32
Μα δεν ξέρεις, νιώθεις. Αυτά μόνο τα νιώθεις, και η Νίνα ένιωθε καταπιεσμένη και εγκλωβισμένη, ίσως και να ήθελε να αντιδράσει και να φοβόταν ή να μην ήξερε πως, εξ ου και ο αυτοτραυματισμός
Και επίσης, ένα παιδί που έχει μεγαλώσει έτσι, που να ξέρει που να βρει το σωστό; Που να ξέρει ποιος δρόμος θα την απελευθερώσει στην ουσία; Η μάνα της γίνεται πρότυπο προς αποφυγή και εξωθείται στον αντίθετο δρόμο
Και επίσης, ένα παιδί που έχει μεγαλώσει έτσι, που να ξέρει που να βρει το σωστό; Που να ξέρει ποιος δρόμος θα την απελευθερώσει στην ουσία; Η μάνα της γίνεται πρότυπο προς αποφυγή και εξωθείται στον αντίθετο δρόμο
Mischief managed.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°33
Μα δεν μπορεί να μην έχει αναπτύξει ένα κριτήριο,ένα πίνακα καλού και κακού.Όταν βλέπει τον εαυτό της να ματώνει απο το επίμονο ξύσιμο,καταλαβαίνει ότι κάτι πάει στραβά.Μπορεί να ήταν κλεισμένη σε ένα ροζ δωμάτιο με λούτρινα ζωάκια και μουσικά κουτιά αλλά είχε επαφή με κόσμο.Πώς κατάλαβε ότι η τύπισσα πάει να της φάει τον ρόλο και αντέδρασε; Πώς κατάλαβε τι σόϊ ήταν ο σκηνοθέτης και τι σκοπούς είχε;
Μοιραία φτιάχνεις μία λίστα.
Μοιραία φτιάχνεις μία λίστα.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°34
Έχω την αίσθηση όμως ότι το έντονο ξύσιμο εκτός από μάτωμα της πρόσφερε και ανακούφιση, και διαφυγή, οπότε...
Πίνακα καλού κακού είχε, και επαφή με τον κόσμο είχε, απλά αναρρωτιέμαι πόσο ισχυρές ήταν οι βάσεις της και πόσο πίστευε σ αυτόν τον πίνακα, από τη στιγμή που από ένα σημείο και μετά τον απορρίπτει για έναν τόσο ηλίθιο λόγο όσο η φιλοδοξία της
Πίνακα καλού κακού είχε, και επαφή με τον κόσμο είχε, απλά αναρρωτιέμαι πόσο ισχυρές ήταν οι βάσεις της και πόσο πίστευε σ αυτόν τον πίνακα, από τη στιγμή που από ένα σημείο και μετά τον απορρίπτει για έναν τόσο ηλίθιο λόγο όσο η φιλοδοξία της
Mischief managed.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°35
Άσχημο πράγμα το ταλέντο και η ικανότητα.Το να βλέπεις τους άλλους να πετυχαίνουν με τα ελάχιστα όταν εσύ αποτυγχάνεις με τα περισσότερα.
Μόνο σε αυτό δεν την κατηγορώ,ότι ήθελε.Το χειροκρότημα βλέπεις είναι σκληρό ναρκωτικό.
Μόνο σε αυτό δεν την κατηγορώ,ότι ήθελε.Το χειροκρότημα βλέπεις είναι σκληρό ναρκωτικό.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°36
Amycus έγραψε:Άσχημο πράγμα το ταλέντο και η ικανότητα.Το να βλέπεις τους άλλους να πετυχαίνουν με τα ελάχιστα όταν εσύ αποτυγχάνεις με τα περισσότερα.
Soooo
Άντε σ έφτιαξα, σε έμαθα να εκτιμάς και άρρωστες ταινίες
Για νάνι τώρα
Mischief managed.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°37
Έχω δει Κρόνεμπεργκ καλό μου.Μετά από δαύτον,όλα καλά μου φαίνονται.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Lucy Weasley- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 12036
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Ballet is my passion
- Δημοσίευση Ν°38
EleniArmstrong-Potter έγραψε:Απ'ότι μου έχει πει η Lucy Weasly (η κολλητούλα μου!) είναι τέλεια ταινία...Όλο λέω πως θα το κατεβάσω να το δω και όλο το ξεχνάω
Τώρα πια όμως την είδες αγάπη!
Ας πω την γνώμη μου. ΓΑΜΑΤΗ! Τις σκηνές που χορεύουν τις έχω δει 100 φορές και σαν ταινία ολόκληρη περίπου 5 φορές. Τα λάτρεψα όλα..! Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν οι σκηνές με τη Νίνα και τη Λίλυ... Μου φάνηκαν υπερβολικές για δυο μπαλαρίνες και η μία ήταν και χαμηλών τόνων, αλλά η μεριά του κακού βλέπετε... Τα κοστούμια απλά θεϊκά, οι χορογραφίες τέλειες, η υπόθεση μυστηριώδης, αλλά ωραία! Και γενικά η Πόρτμαντ θεά! Ααα και η μουσική απλά υπέροχη γιατί ο Tcaikovsky είναι ο αγαπημένος μου, οπότε ήταν τέλεια!!
Aurora Sinistra- Μαγικός Ζωολόγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°39
πολύ ωραία ταινία νομίζω ο,τι έπρεπε για θρίλερ.Το τέλος μου άρεσε πολύ ηταν νομίζω η μόνη λύση.