FoNikos21 έγραψε:Ερώτηση προς Αθηναίους: Οι Θρακομακεδόνες τι ρόλο βαράνε σαν περιοχή?
Kαι μια συμπλήρωση: H Mεταμόρφωση είναι καλύτερη περιοχή?
Στους Θρακομακεδόνες βρίσκω όλο μεζονέτες
FoNikos21 έγραψε:Ερώτηση προς Αθηναίους: Οι Θρακομακεδόνες τι ρόλο βαράνε σαν περιοχή?
Sirius Black έγραψε:Andromeda Black έγραψε:Αλήθεια είναι....
Γι'αυτο σε λατρευω ομως.-
Εκεί σε στέλνουν;FoNikos21 έγραψε:FoNikos21 έγραψε:Ερώτηση προς Αθηναίους: Οι Θρακομακεδόνες τι ρόλο βαράνε σαν περιοχή?
Σου 'ρθε ΡΜ.Isabelle Lightwood έγραψε:Πάω .
Δεν θυμάμαι, ήταν διάφορες νομίζω .
PSMUN .
Andromeda Black έγραψε:Sirius Black έγραψε:Andromeda Black έγραψε:Αλήθεια είναι....
Γι'αυτο σε λατρευω ομως.-
Επειδή είμαι μία κακιά και αντιπαθητική μάγισσα κρυμμένη πίσω απο το προσωπείο της καλής και όμορφης νεράιδας...?
Madame Maxime έγραψε:Εκεί σε στέλνουν;FoNikos21 έγραψε:FoNikos21 έγραψε:Ερώτηση προς Αθηναίους: Οι Θρακομακεδόνες τι ρόλο βαράνε σαν περιοχή?
Andromeda Black έγραψε:Χρυσοκόκκινη παρακαλώ, μην ξεχνάμε και τον κοιτώνα μας, που έβγαλε και τόσους προδώτες του ανόθευτου αίματος όπως εσένα τον Σείριο.
Sirius Black έγραψε:Andromeda Black έγραψε:Χρυσοκόκκινη παρακαλώ, μην ξεχνάμε και τον κοιτώνα μας, που έβγαλε και τόσους προδώτες του ανόθευτου αίματος όπως εσένα τον Σείριο.
Καλυτερα προδωτης παρα να ειμαι με καποιους που δεν συμφωνουν οι αποψεις μας...
Σειριε ακολουθω τα αλαφροπατητα βηματα σου...
Madame Maxime έγραψε:Τι είναι το Τατόι; Που είναι το Τατόι;
Andromeda Black έγραψε:Sirius Black έγραψε:Andromeda Black έγραψε:Χρυσοκόκκινη παρακαλώ, μην ξεχνάμε και τον κοιτώνα μας, που έβγαλε και τόσους προδώτες του ανόθευτου αίματος όπως εσένα τον Σείριο.
Καλυτερα προδωτης παρα να ειμαι με καποιους που δεν συμφωνουν οι αποψεις μας...
Σειριε ακολουθω τα αλαφροπατητα βηματα σου...
Πρέπει να ξεκινήσουμε νέα οικογένεια, μετά τους Μπλακ θα είναι οι αποκληρωμένοι Μπλακ...
Δεν είμαι το καλύτερο παράδειγμα εγώ.FoNikos21 έγραψε:Madame Maxime έγραψε:Τι είναι το Τατόι; Που είναι το Τατόι;
- Σπόιλερ:
Mαρή Τι είστε εσείς οι Αθηναίοι?
Andromeda Black έγραψε:Μετά απο σένα η δεύτερη αποκληρωμένη θα είμαι εγώ...
Sirius Black έγραψε:Andromeda Black έγραψε:Μετά απο σένα η δεύτερη αποκληρωμένη θα είμαι εγώ...
Επειδη παντρευτηκες εναν με σκουρο καφε στο-χρωμα ξερεις-τι-αιμα!!!
Sirius Black έγραψε:Οχι εγω ....Ο ξερεις ποιος ηταν αλλα σε πηρα μεσα απο τα χερια του και θα παντρευτεις εναν pureblood traitor
Madame Maxime έγραψε:Δεν είμαι το καλύτερο παράδειγμα εγώ.FoNikos21 έγραψε:Madame Maxime έγραψε:Τι είναι το Τατόι; Που είναι το Τατόι;
- Σπόιλερ:
Mαρή Τι είστε εσείς οι Αθηναίοι?
Στα βόρεια πουλάκι μου θα είσαι.
Θα σου φέρω και τις άλλες χώρες .Madame Maxime έγραψε:Πωωωωωωωωωωω, τι την θυμήθηκα τώρα την Αυστρία;
Andromeda Black έγραψε:Sirius Black έγραψε:Οχι εγω ....Ο ξερεις ποιος ηταν αλλα σε πηρα μεσα απο τα χερια του και θα παντρευτεις εναν pureblood traitor
Σε 9 χρόνια...?
Sirius Black έγραψε:Andromeda Black έγραψε:Sirius Black έγραψε:Οχι εγω ....Ο ξερεις ποιος ηταν αλλα σε πηρα μεσα απο τα χερια του και θα παντρευτεις εναν pureblood traitor
Σε 9 χρόνια...?
Σε 9 χρονια 324 μερες 12 ωρες και 24 λεπτα ακριβως!!