από Andromeda Black Τρι Μαρ 29, 2011 1:26 am
Το πιο θα ήταν αυτό το άτομο για μένα νομίζω το φαντάζονται όλοι και δεν χρειάζεται καν να το αναφέρω..
Τώρα, το αν θα έκανα αυτό που έκανε ο Χάρι, είναι ανάλογα το ποια θα ήταν τα άλλα άτομα που θα έπρεπε να σωθούν.
Αυτό που θα με ενδιέφερε πιο πολύ εκείνη την στιγμή μετά απο το να σώσω το αγαπημένο μου άτομο θα ήταν η νίκη, οπότε αν τα άλλα άτομα δεν ήταν φίλοι μου δεν θα έμπαινα στον κόπο να σώσω και αυτούς, άλλωστε δεν θα ήταν δική μου αρμοδιότητα.Άσε που μπορεί να φαινόταν ότι το έκανα για να δειχτώ εγώ..
Αν κάποιο απο τα υπόλοιπα άτομα ήταν φίλος μου ίσως προσπαθούσα να ανεβάσω και αυτόν αν έβλεπα ότι οι άλλοι πρωταθλητές καθυστερούν πολύ και δεν μένει πολύς χρόνος...Αλλά δεν νομίζω να τα κατάφερνα κάτω απο το νερό με 2 άτομα...Και θα με ενδιέφερε πάρα πολύ η νίκη μου...Οπότε μάλλον θα άρπαζα τον δικό μου και θα έφευγα είναι η αλήθεια..
Βέβαια τελικά στο βιβλίο είδαμε πως δεν θα άφηναν κανέναν να μείνει εκεί κάτω και να πεθάνει αν δεν τον έσωζε κάποιος πρωταθλητής. Αν το ήξερα αυτό απο την αρχή, σε αντίθεση με τον Χάρι που δεν το ήξερε, δεν θα το σκεφτόμουν καν να σώσω και άλλον.