ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΝΤΡΡΡΡ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΟΙΛΕΡ, ΚΥΡΙΟΣ!
+9
Nearly Headless Nick
Laura Mandley
Cassiopeia Black
_LadyGrace_
anthian9
Halfblood Prince
Jace Wayland
Eloise Prewett
Morgan le Fay
13 απαντήσεις
Fallen Series - Lauren Kate
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Fallen Series - Lauren Kate
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
until the axe reveals it.
Mysterious Wizard- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°27
Οοοχχ.... σόρι.... Μπάι δε γουέι, έχω ξεκινήσει το δεύτερο και μέχρι στιγμής.....
Από δω και πέρα θα βάζω σπόιλερ, πρόμις...
- Σπόιλερ:
- ΛΑΤΡΕΥΩ ΣΟΡΛΑΪΝ.-
Είμαι στην 113 και προχωράω γρήγορα και σταθερά!
Θα έρθω να σχολιάσω χαρακτήρες (παλιούς-καινούριους) όταν το τελειώσω για να έχω μία ολοκληρωμένη άποψη.
Απλά μου λείπει λίγο η γκοθ ατμόσφαιρα του Σουόρντ εντ Κρος....
Από δω και πέρα θα βάζω σπόιλερ, πρόμις...
Mysterious Wizard- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°28
Πόσο φοβερό και μη προβλέψιμο τέλος!!
Ανυπομονώ για τη συνέχειαααααα
- Σπόιλερ:
- Πρώτον. Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να μαζευτεί όλο το τσούρμο στο σπίτι της Λους. Ήταν τόσο φοβεροί όλοι μαζί!!
Δεύτερον. Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να γίνει μάχη στο τέλος. Πραγματικά ξατρελάθηκα. Περίμενα να τελειώσει με μια ξανέρωτη σκηνή του τύπου: Η Λους με το Ντάνιελ αγκαλιά στην παραλία και άλλη μία αποκάλυψη ενός φοβερού μυστικού ορ σάμθινγκ λάικ δις.
Τρίτον. Πραγματικά λάτρεψα τη Λους που σηκώθηκε και έφυγε και τους παράτησε όλους σύξυλους στη μέση της αυλής. Σε πολλά σημεία του βιβλίου είχε αρχίσει να μου θυμίζει Μπέλλα με την παθητικότητά της, αλλά με το να τους παρατήσει όλους και να φύγει μέσα στον Προάγγελο ήταν τόσο... ουάου!!
Η σκηνή στον τάφο με την Πεν ήθελα να είναι λίγο μεγαλύτερη. Ήθελα λίγη περισσότερη περιγραφή συναισθημάτων και λίγη περισσότερη μαλαγχολία. Αγαπούσαμε την Πεν κυρία Κέιτ.
Πραγματικά λάτρεψα Σέλμπι-Μάιλς. Οι υπόλοιποι Νεφιλίμ μου έβγαζαν κάτι ψεύτικο, δεν ξέρω γιατί...
Και μπορεί κάποιοι να με μισήσουν, αλλά θέλω συνέχεια του ειδυλλίου Λους-Μάιλς!! Ένας θεός ξέρει πόσο ευχαριστήθηκα τη σκηνή του φιλιού Λους-Μάιλς και μετά που ο Ντάνιελ τους είδε. Πραγματικά μου την έδωσε πολύ ο Ντάνιελ, σε όλο το βιβλίο όμως. Και ο Μάιλς βγάζει κάτι το αυθεντικό σε αντίθεση με το Ντάνιελ. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται σε μένα....
Η Σέλμπι μπαίνει στους αφαπημένους μου χαρακτήρες μαζί με Αριάν-Ρόλαντ-Μάιλς-Γκάμπι(ναι κι αυτή ). Την Πεν δεν την γράφω αφού.....κλαψ....
Ρισπέκτ στη σκηνή στο καζίνο. Γενικώς ρισπέκτ στο Λας Βέγκας. Ήθελα λίγο τρεχαλητό ακόμα στους δρόμους του, αλλά ας μην είμαστε και άπληστοι.
Φρανσέσκα-Στίβεν. Η Φρανσέσκα όλο χαμογελούσε! Πρέπει να της είχαν πιαστεί τα σαγόνια πια. Ο Στίβεν φοβερός!
Ανυπομονώ για τη συνέχειαααααα
_LadyGrace_- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 1095
Ημερομηνία εγγραφής : 22/08/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: some things are worth fighting for, some feelings never change
- Δημοσίευση Ν°29
λοιπον λοιπον , εχει καιρο που τελειωσα το 3ο αλλα τωρα θυμηθηκα να γραψω
συμφωνω, σε σχεση με τα δυο πρωτα ειναι πραγματικα καλο το 3ο . Ολες αυτες οι αναδρομες ηταν ιδιαιτερα ενδιαφερουσες
αν και ξενερωσα γιατι ειχα καταλαβει απ την αρχη ποιος ηταν ο Μπιλλ
αντε να δουμε τη συνεχεια
συμφωνω, σε σχεση με τα δυο πρωτα ειναι πραγματικα καλο το 3ο . Ολες αυτες οι αναδρομες ηταν ιδιαιτερα ενδιαφερουσες
αν και ξενερωσα γιατι ειχα καταλαβει απ την αρχη ποιος ηταν ο Μπιλλ
αντε να δουμε τη συνεχεια
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°30
Γεια σας Τελείωσα την σειρά ολόκληρη και θέλω να έρθω να μιλήσω για αυτήν
Υπάρχει μια γραμμή ανάμεσα στα 2 πρώτα και στο τρίτο και το τέταρτο. χωρίζονται από ατμόσφαιρα και διάφορα άλλα. Διάβασα και το novelette ανάμεσα 3ου και 4ου αλλά ντάξει, δεν χάνεις κ τίποτα
Τώρα, για το τέταρτο, μου άρεσε η λύση, μου άρεσε το τέλος, καταλαβαίνεις πως αυτό σκεφτόταν από την αρχή η συγγραφέας όταν έλεγε πως η λους ήταν το κλειδί για τον παράδεισο. δεν θα σποϊλεριάσω εδώ για την πλοκή, αλλά ήταν καλό. ωστόσο κάπου, κάπως σε όλη την σειρά, έγινε κοιλιά, εκεί που περίμενα να γίνει από τις αγαπημένες μου σειρές λόγω των αγγέλων και της απεικόνισής του, με απογοήτεσε, και φταίει η συγγραφέας, ίσως και η μετάφραση; όχι, η συγγραφέας.
Νιώθω πως ήταν μια εξαιρετική ιδέα που δεν εκτελέστηκε σωστά. Αν η Κέητ το είχε γράψει αυτό καλύτερα, πιο ώριμα και χωρίς να τεμπελιάζει, ή χωρίς να περιγράφει το επιθυμητό ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ αντί να το γεννά με την γραφή της, θα τρέχαμε σαν γκρούπιζ αφηνιασμένες. Τώρα νιώθω πως έχει πάει άπατο λίγο :/ ελπίζω στην ταινία να κάνουν καλή δουλειά πάντως.
Τα λάθη της Κέητ ήταν πως έγραφε το αποτέλεσμα, δεν περιέγραφε σωστά, δεν είχε καλούς χρόνους και δεν είχαν ρεαλιστικούς διαλόγους οι χαρακτήρες (αποτέλεσμα της ελλιπούς ανάπτυξης χαρακτήρων.)
Γενικά, σαν άνθρωπος δεν είναι πολύ παρατηρητική θα έλεγα, ή ίσως να μην μπορεί να καταγράψει με ακρίβεια αυτά που παρατηρεί, για να τα βάλει στους χαρακτήρες της. Έστω.
Νομίζω πως το μάρκετινγκ και τα εξώφυλλα βοήθησαν. Και θα παραμείνει μια ξεχωριστή σειρά για μένα λόγω του αντικειμένου που πραγματεύεται το βιβλίο. Απλά νιώθω πως στα χέρια κάποιου άλλου, τα βιβλία αυτά θα είχαν κάνει παπάδες.
Υπάρχει μια γραμμή ανάμεσα στα 2 πρώτα και στο τρίτο και το τέταρτο. χωρίζονται από ατμόσφαιρα και διάφορα άλλα. Διάβασα και το novelette ανάμεσα 3ου και 4ου αλλά ντάξει, δεν χάνεις κ τίποτα
Τώρα, για το τέταρτο, μου άρεσε η λύση, μου άρεσε το τέλος, καταλαβαίνεις πως αυτό σκεφτόταν από την αρχή η συγγραφέας όταν έλεγε πως η λους ήταν το κλειδί για τον παράδεισο. δεν θα σποϊλεριάσω εδώ για την πλοκή, αλλά ήταν καλό. ωστόσο κάπου, κάπως σε όλη την σειρά, έγινε κοιλιά, εκεί που περίμενα να γίνει από τις αγαπημένες μου σειρές λόγω των αγγέλων και της απεικόνισής του, με απογοήτεσε, και φταίει η συγγραφέας, ίσως και η μετάφραση; όχι, η συγγραφέας.
Νιώθω πως ήταν μια εξαιρετική ιδέα που δεν εκτελέστηκε σωστά. Αν η Κέητ το είχε γράψει αυτό καλύτερα, πιο ώριμα και χωρίς να τεμπελιάζει, ή χωρίς να περιγράφει το επιθυμητό ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ αντί να το γεννά με την γραφή της, θα τρέχαμε σαν γκρούπιζ αφηνιασμένες. Τώρα νιώθω πως έχει πάει άπατο λίγο :/ ελπίζω στην ταινία να κάνουν καλή δουλειά πάντως.
Τα λάθη της Κέητ ήταν πως έγραφε το αποτέλεσμα, δεν περιέγραφε σωστά, δεν είχε καλούς χρόνους και δεν είχαν ρεαλιστικούς διαλόγους οι χαρακτήρες (αποτέλεσμα της ελλιπούς ανάπτυξης χαρακτήρων.)
Γενικά, σαν άνθρωπος δεν είναι πολύ παρατηρητική θα έλεγα, ή ίσως να μην μπορεί να καταγράψει με ακρίβεια αυτά που παρατηρεί, για να τα βάλει στους χαρακτήρες της. Έστω.
Νομίζω πως το μάρκετινγκ και τα εξώφυλλα βοήθησαν. Και θα παραμείνει μια ξεχωριστή σειρά για μένα λόγω του αντικειμένου που πραγματεύεται το βιβλίο. Απλά νιώθω πως στα χέρια κάποιου άλλου, τα βιβλία αυτά θα είχαν κάνει παπάδες.
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive, live and thrive
I will survive
I will...
Angelika-Lavender Black- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 7303
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: There are three kinds of intelligence: one kind understands things for itself, the other appreciates what others can understand, the third understands neither for itself nor through others. This first kind is excellent, the second good, and the third kind useless.
- Δημοσίευση Ν°31
Έχω διαβάσει τα τρία μόνο. Μ'άρεσαν αλλά χανόμουν λίγο γιατί ούτε η Λους ήξερε όλα όσα είχαν προηγηθεί άρα ούτε κι εγώ και δεν μ'αρέσει να μην ξέρω τίποτα. Θα διαβάσω και το 4ο κάποια στιγμή. Νομίζω ότι το πρώτο είναι το καλύτερο απ'όλα αλλά θα σχηματίσω μια πιο ολοκληρωμένη γνώμη όταν διαβάσω και το τέταρτο. Α. Και κάτι άλλο.
Ο Καμ ήταν γαμάτος. Ο Ντάνιελ είναι χλεχλές.
Ο Καμ ήταν γαμάτος. Ο Ντάνιελ είναι χλεχλές.
Fairytales are more than truth
not because they tell us
that dragons exist...
but because they tell us
that dragons can be beaten.
not because they tell us
that dragons exist...
but because they tell us
that dragons can be beaten.
- *οσομ*:
GhostlyFlowers- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 611
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2014
Magical Identity
Today's thought: Αν αγαπας την Σοφια αγκαλιασε την κι εκεινη θα σου χαρισει πανεμορφα παιδια την Πιστη την Αγαπη και την Επιδα
- Δημοσίευση Ν°32
Τα εχω διαβασει ολα και ειναι υπεροχα αν και σε μερικα σημεια γινονται τελειως βαρετα περιμενω πως και πως να βγει η ταινια
Η ζωή είναι κωμωδία για αυτούς που σκέφτονται και τραγωδία για αυτούς που αισθάνονται
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°33
http://www.imdb.com/title/tt1564777/
*θα ήθελα έτσι από ενδιαφέρον να διαβάσω την σειρά, εάν υπάρχει βέβαια
κάποιος πρόθυμος να μου τα δανείσει.