Το ερώτημα είναι, θα το χρησιμοποιούσατε αν ήταν πραγματικό και έπεφτε στα χέρια σας, και γιατί? Τι θα θέλατε να καταφέρετε μ' αυτό, ή τι θα προτιμούσατε να αποφύγετε με το να μην το χρησιμοποιήσετε? Discuss.
+29
Ophelia Autumn
Nearly Headless Nick
Claire Delacour
GhostlyFlowers
Violleta Black
Aurora Sinistra
mjhp4ever
Angelika-Lavender Black
Alviva Black
Μia Melanie Hawkins
Maria Granger
Laura Mandley
xmagicdispx
Shana
Hermione Black
Jace Wayland
Imperio
Amelie Poulain
Leonie Vernier
Orion Black
Clary Fray
Minerva McGonagall
Laverne de Montmorency
Romilda Vane
Morgan le Fay
Maria Lovegood
Elohim Meth
Andros the Invincible
Cassandra Black
33 απαντήσεις
Θα χρησιμοποιούσατε το Death Note;
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°1
Θα χρησιμοποιούσατε το Death Note;
Φαντάζομαι ότι μετά από τόσα σπόιλερς που κυκλοφορούν σε όλο το φόρουμ, οι περισσότεροι αν όχι όλοι θα ξέρετε ότι το Death Note είναι ένα τετράδιο στο οποίο αν γραφτεί το όνομα κάποιου αυτός θα πεθάνει.
Το ερώτημα είναι, θα το χρησιμοποιούσατε αν ήταν πραγματικό και έπεφτε στα χέρια σας, και γιατί? Τι θα θέλατε να καταφέρετε μ' αυτό, ή τι θα προτιμούσατε να αποφύγετε με το να μην το χρησιμοποιήσετε? Discuss.
- We seed the stars:
Andros the Invincible- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 6335
Ημερομηνία εγγραφής : 19/05/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Θα χρησιμοποιούσατε το Death Note;
Τι θυμήθηκα..Ο μόνος λόγος που το ξεκίνησα δεν ήταν πως μ'άρεσε η περίληψη,όχι πως δεν ήταν καλή(!),αλλά επειδή είχα αρχίσει να βλέπω Anime και όλοι λέγανε πως έπρεπε οπωσδήποτε να δω το Death Note
Σχετικά με το σημειωματάριο-τετράδιο..Εγώ εάν το έβρισκα θα το θεωρούσα κατάρα και δεν θα υπήρχε περίπτωση να το χρησιμοποιώ προς όφελος μου.Θα το πετούσα όσο πιο μακριά μπορούσα και εάν γινόταν θα το κατέστρεφα εντελώς!
Σχετικά με το σημειωματάριο-τετράδιο..Εγώ εάν το έβρισκα θα το θεωρούσα κατάρα και δεν θα υπήρχε περίπτωση να το χρησιμοποιώ προς όφελος μου.Θα το πετούσα όσο πιο μακριά μπορούσα και εάν γινόταν θα το κατέστρεφα εντελώς!
Elohim Meth- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 15264
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2010
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: I won't ever be the best at anything. Or rather, you might say that I've stop trying to be.
- Δημοσίευση Ν°3
Κοίταξε...Πιστεύω ότι αν έπεφτε στα χέρια κάποιου θα ήταν σε μεγάλο δίλλημα για τον αν το χρησιμοποιήσει ή όχι. Τώρα μπορεί να λέμε όχι, αλλά αν έπεφτε στα χέρια μας, μπορεί να αλλάζαμε γνώμη.
Όντως θα ήταν πολύ δελεαστικό, γιατί "μισώ" πολλούς ανθρώπους και δεν το κρύβω.
Νομίζω όμως, πως δεν θα το χρησιμοποιούσα σε καμία περίπτωση, γιατί όπως είπε και κάποιος σοφός (:P) πολλοί που ζουν τους αξίζει ο θάνατος, αλλά μερικοί που έχουν πεθάνει αξίζουν τη ζωή. Μπορείς να τους τα δώσεις;...
Δε μπορούμε να ξέρουμε ποιος πραγματικά αξίζει τη ζωή ή τον θάνατο. Τώρα θα μου πείτε οι πολιτικοί και όλοι αυτοί που μας έχουν καταστρέψει δεν αξιζουν να πεθάνουν; Ε νομίζω πώς δεν είμαστε οι καταλληλότεροι για να κρίνουμε...
So, δεν θα το χρησιμοποιούσα.
Όντως θα ήταν πολύ δελεαστικό, γιατί "μισώ" πολλούς ανθρώπους και δεν το κρύβω.
Νομίζω όμως, πως δεν θα το χρησιμοποιούσα σε καμία περίπτωση, γιατί όπως είπε και κάποιος σοφός (:P) πολλοί που ζουν τους αξίζει ο θάνατος, αλλά μερικοί που έχουν πεθάνει αξίζουν τη ζωή. Μπορείς να τους τα δώσεις;...
Δε μπορούμε να ξέρουμε ποιος πραγματικά αξίζει τη ζωή ή τον θάνατο. Τώρα θα μου πείτε οι πολιτικοί και όλοι αυτοί που μας έχουν καταστρέψει δεν αξιζουν να πεθάνουν; Ε νομίζω πώς δεν είμαστε οι καταλληλότεροι για να κρίνουμε...
So, δεν θα το χρησιμοποιούσα.
- Puri:
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°4
Κι εγώ δε νομίζω να το χρησιμοποιούσα -συνειδητά τουλάχιστον. Αν έπεφτε στα χέρια μου η πρώτη μου σκέψη θα ήταν να το επιστρέψω στον Shinigami που το έχασε/έριξε, αλλά ποιος θα μου εγγυόταν ότι μετά δεν θα το έπαιρνε κανάς ψυχάκιας στυλ Light?
Οπότε αν το κρατούσα κατά πάσα πιθανότητα θα το κλείδωνα κάπου και θα το ξέχναγα εκεί. Επειδή όμως είμαι αρκετά οξύθυμη μπορεί να το χρησιμοποιούσα κάποια στιγμή πάνω στα νεύρα μου και μετά να το μετάνιωνα
Γενικά πρώτον θα φοβόμουν μήπως με ανακαλύψουν και δεύτερον ποια είμαι εγώ που θα αποφασίσει ποιος πρέπει να ζήσει και ποιος να πεθάνει? Άρα από μακριά κι αγαπημένοι
Οπότε αν το κρατούσα κατά πάσα πιθανότητα θα το κλείδωνα κάπου και θα το ξέχναγα εκεί. Επειδή όμως είμαι αρκετά οξύθυμη μπορεί να το χρησιμοποιούσα κάποια στιγμή πάνω στα νεύρα μου και μετά να το μετάνιωνα
Γενικά πρώτον θα φοβόμουν μήπως με ανακαλύψουν και δεύτερον ποια είμαι εγώ που θα αποφασίσει ποιος πρέπει να ζήσει και ποιος να πεθάνει? Άρα από μακριά κι αγαπημένοι
- We seed the stars:
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°5
Gosh, αφήνουμε το Death Note στον Light. Σοβαρά... εντάξει, δε λέω. Είναι πολύ δελεαστικό το τετράδιο αυτό. Να έχεις στα χέρια σου τη δύναμη να σκοτώσει όποιον θέλεις. Θέλω να πω, όλοι έχουμε άτομα που αντιπαθούμε. Αλλά δεν νομίζω να το έκανα. Εκτός και αν είχα νεύρα και έγραφα το όνομα κάποιου, μετά όμως θα με έτρωαγν τύψεις συνειδήσεως.
Οπότε απλά δε θα το χρησιμοποιούσα και μάλλον θα φρόντιζα να μην πέσει στα χέρια του Μητσοτάκη.
Οπότε απλά δε θα το χρησιμοποιούσα και μάλλον θα φρόντιζα να μην πέσει στα χέρια του Μητσοτάκη.
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°6
Θα το χρησιμοποιούσα, και μάλλον για πολύ εγωιστικούς σκοπούς =/
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive, live and thrive
I will survive
I will...
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°7
Δεν ξερω... Τωρα λεω οχι αλλα αν υπηρχε ενας πραγματικα σοβαρος λογος να το χρησιμοποιησω, μαλλον θα υπεκυπτα... π.χ αν ηταν για κανεναν σιριαλ κιλερ κανεναν εμπορα ναρκωτικων η κατι τετοιο... τοτε νομιζω ναι θα το χρησιμοποιουσα. Γιατι με το θανατο τους θα γλιτωνανε χιλιαδες αλλοι αθωοι και θυματα, οποτε μαλλον ναι.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Laverne de Montmorency- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 6050
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
- Δημοσίευση Ν°8
Γνωρίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν υπάρχει είναι εύκολο να λέμε ότι δε θα το χρησιμοποιούσαμε αλλά αν το είχαμε δεν ξέρω πώς θα νιωθαμε. Εγώ πάντως αν το έβρισκα χωρίς να έχω δει το άνιμε θα νόμιζα ότι είναι φάρσα και θα το παρατούσα εκεί. Αν ήξερα ότι είναι αλήθεια μπορεί να το μάζευα και να το έκρυβα για να μην πέσει στα χέρια κάποιου τρελού. Αν γινόταν θα το κατέστρεφα κιόλας για να μην έχω τον πειρασμο. Είναι κάποιοι άνθρωποι που τους αντιπαθώ αλλά δεν θα ήθελα να έχω διακαίωμα ζωής η΄θανάτου πάνω στους άλλους, θα ένιωθα χειρότερα μετά. Εκτός από κάποιες περιπτώσεις που σχεδόν συμφώνησα όπως
- Σπόιλερ:
- Σε ενα απο τα πρώτα επισοδεια εκεί που πήγαν να βιάσουν την κοπέλα.
- Something hidden...:
- In H.C.T.,
I'm Chef Jamie Oliver
Pleasure.
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°9
Βασικά ο τρόπος που έβλεπε ο Light το δίκαιο ήταν ιδιόρρυθμος, και για μας εξοργιστικός.
Από τη μια πλευρά δεν μπορείς να παίρνεις έτσι απλά τη ζωή κανενός, όποιο κι αν είναι το έγκλημά του, είναι απάνθρωπο και δεν είσαι εσύ ο κριτής που θα τον τιμωρήσει.
Αλλά μπορούμε άραγε να δούμε και την πλευρά του; Μπορούμε να ρωτήσουμε μια κοπέλα που τη βίασαν αν θα το χρησιμοποιούσε για τον βιαστή; Μπορούμε να ρωτήσουμε κάποιον που σκότωσαν τους γονείς του/τον αδερφό του, αν θα το χρησιμοποιούσε για το δολοφόνο; Μπορεί να νιώσει κάποιος τη δικαιοσύνη όταν έχουμε να κάνουμε με εγκληματίες άραγε; Αυτοί γιατί δε σεβάστηκαν άλλες ζωές;
Γι' αυτό το λόγο είναι περίπλοκο, και το δίκαιο έχει σχέση με την οπτική γωνία που βλέπει κανείς τα πράγματα.
Ας πάμε τώρα σε μένα.
Το να βρω ένα τετράδιο στο δρόμο, το οποίο ύστερα καταλαβαίνω τι ακριβώς κάνει, και να συνεχίσω να το κρατάω είναι τόσο ξένο για μένα. Κατ αρχήν δε θα έκανα ούτε καν το πείραμα του Light. Δεν μπορώ να φανταστώ την ηλιθιότητα ενός ανθρώπου που προσπαθώντας να καταλάβει τι κάνει το τετράδιο γράφει έστω ένα όνομα στην τύχη και παίζει έτσιθ με ανθρώπινες ζωές. Και μην ξεχνάμε οτι ο τύπος ήταν πορωμένος, είχε γεμίσει πόσες σελίδες!
Εγώ με το που θα το έβλεπα θα το θεωρούσα κάτι σατανικό και θα το πετούσα.
Ειδικά αν μου κουβαλούσε στο σπίτι έναν σινιγκάμι ο οποίος εκτός από το οτι είναι τρομακτικός, θα μου έτρωγε και τα μήλα.
Από τη μια πλευρά δεν μπορείς να παίρνεις έτσι απλά τη ζωή κανενός, όποιο κι αν είναι το έγκλημά του, είναι απάνθρωπο και δεν είσαι εσύ ο κριτής που θα τον τιμωρήσει.
Αλλά μπορούμε άραγε να δούμε και την πλευρά του; Μπορούμε να ρωτήσουμε μια κοπέλα που τη βίασαν αν θα το χρησιμοποιούσε για τον βιαστή; Μπορούμε να ρωτήσουμε κάποιον που σκότωσαν τους γονείς του/τον αδερφό του, αν θα το χρησιμοποιούσε για το δολοφόνο; Μπορεί να νιώσει κάποιος τη δικαιοσύνη όταν έχουμε να κάνουμε με εγκληματίες άραγε; Αυτοί γιατί δε σεβάστηκαν άλλες ζωές;
Γι' αυτό το λόγο είναι περίπλοκο, και το δίκαιο έχει σχέση με την οπτική γωνία που βλέπει κανείς τα πράγματα.
Ας πάμε τώρα σε μένα.
Το να βρω ένα τετράδιο στο δρόμο, το οποίο ύστερα καταλαβαίνω τι ακριβώς κάνει, και να συνεχίσω να το κρατάω είναι τόσο ξένο για μένα. Κατ αρχήν δε θα έκανα ούτε καν το πείραμα του Light. Δεν μπορώ να φανταστώ την ηλιθιότητα ενός ανθρώπου που προσπαθώντας να καταλάβει τι κάνει το τετράδιο γράφει έστω ένα όνομα στην τύχη και παίζει έτσιθ με ανθρώπινες ζωές. Και μην ξεχνάμε οτι ο τύπος ήταν πορωμένος, είχε γεμίσει πόσες σελίδες!
Εγώ με το που θα το έβλεπα θα το θεωρούσα κάτι σατανικό και θα το πετούσα.
Ειδικά αν μου κουβαλούσε στο σπίτι έναν σινιγκάμι ο οποίος εκτός από το οτι είναι τρομακτικός, θα μου έτρωγε και τα μήλα.
Mischief managed.
Laverne de Montmorency- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 6050
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity
Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
- Δημοσίευση Ν°10
^Eίναι κι αυτό. Ούτε εγώ θα ήθελα σινιγκάμι πάνω απ' το κεφάλι μου.
- Something hidden...:
- In H.C.T.,
I'm Chef Jamie Oliver
Pleasure.
Clary Fray- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14284
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2010
Magical Identity
Today's thought: What doesn't kill you makes you stronger.
- Δημοσίευση Ν°11
Δε νομίζω να το χρησιμοποιούσα.
Δε συμφωνώ με τη θανατική ποινή και στο κάτω κάτω... ποια είμαι εγώ για να επιβάλω τον θάνατο σε κάποιον;
Και συμφωνώντας με τα κορίτσια από πάνω: Οι σινιγκάμι είναι τρομακτικοί. Δε θα ήθελα να έχω έναν δίπλα μου.
Δε συμφωνώ με τη θανατική ποινή και στο κάτω κάτω... ποια είμαι εγώ για να επιβάλω τον θάνατο σε κάποιον;
Και συμφωνώντας με τα κορίτσια από πάνω: Οι σινιγκάμι είναι τρομακτικοί. Δε θα ήθελα να έχω έναν δίπλα μου.
Stop looking out your window
and get out of your front door!
- hidden secrets:
When life means
something more than just breathing...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°12
Μόνο εγώ θα ήθελα? Δε θα με χάλαγε να μπορώ να μιλάω σε κάποιον που κανείς άλλος δε βλέπει
- We seed the stars:
Orion Black- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 1890
Ημερομηνία εγγραφής : 13/02/2011
Magical Identity
Today's thought: This game....Will not have a happy ending....
- Δημοσίευση Ν°13
αν μου τύχαινε σε εμενα το death note θα το έκρυβα κάπου πολύ καλά, και θα είχα μαζί μου ένα κομματάκι για περίπτωση μεγάλης ανάγκης! (ζωής και θανάτου) και δεν πιστεύω να το χρησιμοποιούσα για εγωιστικούς λόγους :P
---
- Where my loyalties lie:
Leonie Vernier- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 70128
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009
Magical Identity
Today's thought: I have to fest it up!
- Δημοσίευση Ν°14
Δε νομίζω να το χρησιμοποιούσα, αλλά σίγουρα θα το κρατούσα στο δωμάτιό μου...
Όμως θα είχα ένα μικρό θέμα με τον Ryuuk... Δε μου αρέσει να μοιράζομαι το φαγητό μου, άρα δε θα του έδινα μήλα... Αν έβρισκα καμιά Rem στη θέση του Ryuuk τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, μιας κι εκείνη δεν έτρωγε.
Όμως θα είχα ένα μικρό θέμα με τον Ryuuk... Δε μου αρέσει να μοιράζομαι το φαγητό μου, άρα δε θα του έδινα μήλα... Αν έβρισκα καμιά Rem στη θέση του Ryuuk τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, μιας κι εκείνη δεν έτρωγε.
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Amelie Poulain- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 366
Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011
Magical Identity
Today's thought: It really hurts...But you make me feel better with your rose!
- Δημοσίευση Ν°15
Θα το κράταγα...
Λογικά δε θα το χρησιμοποιούσα αλλά δε θα το έδινα σε άλλο.
Τακτική ίδια με αυτή του Ντάμπλντορ και το Elder Wand.
Θα το κρατούσα εγώ για καλό και για κακό!
Λογικά δε θα το χρησιμοποιούσα αλλά δε θα το έδινα σε άλλο.
Τακτική ίδια με αυτή του Ντάμπλντορ και το Elder Wand.
Θα το κρατούσα εγώ για καλό και για κακό!
Vous au moins, vous ne risquez pas d'être un légume, puisque même un artichaut a du cœur.
Elohim Meth- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 15264
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2010
Magical Identity
Today's thought: I won't ever be the best at anything. Or rather, you might say that I've stop trying to be.
- Δημοσίευση Ν°16
Cassandra Black έγραψε:Μόνο εγώ θα ήθελα? Δε θα με χάλαγε να μπορώ να μιλάω σε κάποιον που κανείς άλλος δε βλέπει
Κι εγώ θα ήθελα έναν Σινιγκαμι.
Μια χαρά θα ήμουν μαζί του, κολλητάρια.
- Puri:
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°17
^κι εγω θελω εναν!
το ντεθ νοτ θα το χρησιμοποιουσα για παααρα πολυ εγωιστικους σκοπους κοινως θα αδειαζε το ελληνικο και τα περιχωρα και για να σκοτωσω αυτους που σκοτωνουν τη μουσικη γκουχτζαγκουχστινγκουχμπιγκουχμπεργκουχ
Σοβαρα τωρα μαλλον θα εγραφα ενα ονοματακι και θα του εβαζα μια μακρινη ημερομηνια αλλα με πολυ ασχημο θανατο. Ισως να το χρησιμοποιουσα και για καλο σκοπο π.χ. να δινω ηρεμο θανατο σε ατομα που πασχουν απο ανιατες ασθενειες και βασανιζονται...Αλλιως θα το καταχωνιαζα καπου και θα το ξαναεβρισκα οταν θα ημουν εγω κοντα στον θανατο!
το ντεθ νοτ θα το χρησιμοποιουσα για παααρα πολυ εγωιστικους σκοπους κοινως θα αδειαζε το ελληνικο και τα περιχωρα και για να σκοτωσω αυτους που σκοτωνουν τη μουσικη γκουχ
Σοβαρα τωρα μαλλον θα εγραφα ενα ονοματακι και θα του εβαζα μια μακρινη ημερομηνια αλλα με πολυ ασχημο θανατο. Ισως να το χρησιμοποιουσα και για καλο σκοπο π.χ. να δινω ηρεμο θανατο σε ατομα που πασχουν απο ανιατες ασθενειες και βασανιζονται...Αλλιως θα το καταχωνιαζα καπου και θα το ξαναεβρισκα οταν θα ημουν εγω κοντα στον θανατο!
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°18
^Δηλαδή θα "αυτοκτονούσες" μέσω του τετραδίου? Ξέρεις όμως πως οι χρήστες δεν πάνε ούτε στην κόλαση ούτε στον παράδεισο
- We seed the stars:
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°19
^βασικα εννουσα οτι μεχρι να το ξαναβρω κλαφ'τα χαραλαμπε ουτε που θα θυμαμαι τι κανει
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°20
Ποτε.Θα πεθαινα απο τις τυψεις Φυσικα ομως θα κρατουσα κι εγω ενα κομματι για περιπτωσεις αναγκης αλλα φυσικα εαν πηγαινε καποιος αγνωστος να με σκοτωσει πως θα ηξερα εγω το ονομα του?Τεσπα
Hermione Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 11974
Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2010
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Αν ελπίζεις σε κάτι, κανείς δεν μπορεί να σου διώξει την ελπίδα
- Δημοσίευση Ν°21
εε μαλλον θα το κρυβα για να μην το χρεισιμοποιησει εναντυον μου κάπος απ τους χιλιαδες εχθρους μου
βασικά ενα μήνα πριν θα έγραφα το δικο μου όνομα για να μαι ιλικρινης
τώρα θα γραφα το όνομα του τεχνολογου μου (αν και θα θελα να έχω τη χαρά να πεθανει απ τα χερακια μου )
οκ μαλλον θα το κρυβα και ίσως το χρεισιμοπούσα για να πεθανει γρήγορα κάποιος που θα χε εποδινο θάνατο
όσο για το ντεθ νοτ ειμαι πορωμενη ε τα μαγκα και τα ανιμε!!!!!!!
βασικά ενα μήνα πριν θα έγραφα το δικο μου όνομα για να μαι ιλικρινης
τώρα θα γραφα το όνομα του τεχνολογου μου (αν και θα θελα να έχω τη χαρά να πεθανει απ τα χερακια μου )
οκ μαλλον θα το κρυβα και ίσως το χρεισιμοπούσα για να πεθανει γρήγορα κάποιος που θα χε εποδινο θάνατο
όσο για το ντεθ νοτ ειμαι πορωμενη ε τα μαγκα και τα ανιμε!!!!!!!
Shana- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2251
Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2011
Magical Identity
Today's thought: Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail
- Δημοσίευση Ν°22
δεν θα το χρησιμοποιούσα αλλά αυτό που θα με προβλημάτιζε θα 'ταν πόσα άλλα τέτοια υπάρχουν κ σε ποια χέρια βρίσκονται...
βασικά, θα προτιμούσα να τα βρω κ να τα καταστρέψω όλα...
ή να φυλάξω έστω ένα, just in case
βασικά, θα προτιμούσα να τα βρω κ να τα καταστρέψω όλα...
ή να φυλάξω έστω ένα, just in case
"This little girl, who's not even half my size...
taught me that tears can flow even from these silver eyes."
~Teresa of the Faint Smile~
R.S.T. MEMBER
xmagicdispx- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 29
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°23
one mother.f...ing creepy question the answer is : μάλλον αλλά για το καλό της ανθρωπότητας :_)
The fight against the Dark Side has now officially begun
Laura Mandley- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 4034
Ημερομηνία εγγραφής : 16/08/2010
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Misunderstanding is geniuses curse, they call us evil but nothing is worse than passive submission to meaningless rules these are oppression and misery's tools.
- Δημοσίευση Ν°24
Δε θα το χρησιμοποιούσα.Αλλά θα το κρατούσα.Θα είχα την ψευδαίσθηση ότι θα μπορούσα να εκδικηθώ γράφοντας απλά ένα όνομα.
Ηλίθιο;Ίσως
Ηλίθιο;Ίσως
Όταν μιλάτε ακούω να λέτε "Γιατί;"
Όλο "Γιατί;"
Βλέπετε πράγματα και λέτε "Γιατί;"
Μα εγώ ονειρεύομαι πράγματα που ποτέ δεν υπήρξαν και λέω:
"Γιατί όχι;"
Όλο "Γιατί;"
Βλέπετε πράγματα και λέτε "Γιατί;"
Μα εγώ ονειρεύομαι πράγματα που ποτέ δεν υπήρξαν και λέω:
"Γιατί όχι;"
Maria Granger- Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
- Αριθμός μηνυμάτων : 6382
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity
Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
- Δημοσίευση Ν°25
Δεν υπάρχει περίπτωση.Αν και μισώ πάρα πολύ κάποια άτομα,εεε,δεν θέλω και να πεθάνουν.Τώρα αν μιλάμε για πολιτικούς αλλάζει το πράγμα