Εμενα μου αρεσαν ολες οι ιστοριες!! Η καθε μια ειχε το δικο της ενδιαφερον! Αν επρεπε ομως να επιλεξω θα ξεχωριζα δυο Τον Ματωμένο Βαρόνο γιατι ειναι ρομαντικη ολη αυτη η ιστορια! Και τον Σχεδόν -ακέφαλο Νικ για την προσωπικοτητα του!!
Σπόιλερ:
In Kandrakar, they call me Princess Aurora. I command the skies.
You know that I want you And you know that i need you Iwant a bad,your bad romance.. I want your love and I want your revenge you and me could write a bad romance...... By Lady Gaga my inspiration
_ _ Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred And the depression that came to play again Min Yoongi is already dead (I killed him) It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή! The North Remembers
από Μorfin Μarvolo Gaunt Κυρ Ιουλ 04, 2010 8:44 pm
τον βαρωνο !!
Slytherin for life !!Toujours Pur
Μαγκλς και λασποαίματους κλείστε σε στρατόπαιδα συγκέντρωσης ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ
Hissy, hissy, little snakey, Slither on the floor You be good to Morfin Or he'll nail you to the door
Whale, oil, beef, hooked! I swear upon the holy book, The only 'craic' you'll get is a slap in the ear, Whale, oil, beef, hooked! I'll up & burst yer filthy mug, If you draw one more shamrock in me beer!
Όλα είναι διαφορετικά και τα συμπαθώ πολύ. Ως γκρίφιντορ όμως δεν μπορώ παρά να έχω μία ιδιαίτερη συμπάθεια στον Σερ Νίκολας
Mr. Darcy: Do you talk, as a rule, while dancing? Elizabeth Bennet: No... No, I prefer to be unsociable and taciturn... Makes it all so much more enjoyable, don't you think?
Proud member of Black's family. Proud to be a Gryffindor. Proud to be in love with Sirius Black till the day I die!
Padfoot's memories of old good days:
Snape: 10 points from Gryffindor. Sirius: Yeah, right... Snape: I'm serious, Black. Sirius: Υou wish you were!
Και εγώ αυτά τα 2 αν και ο Πιβς θα μου την έδινε λίγο :P
Mr. Darcy: Do you talk, as a rule, while dancing? Elizabeth Bennet: No... No, I prefer to be unsociable and taciturn... Makes it all so much more enjoyable, don't you think?
Proud member of Black's family. Proud to be a Gryffindor. Proud to be in love with Sirius Black till the day I die!
Padfoot's memories of old good days:
Snape: 10 points from Gryffindor. Sirius: Yeah, right... Snape: I'm serious, Black. Sirius: Υou wish you were!
Αριθμός μηνυμάτων : 33695 Ηλικία : 36 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
πιβς σιγουρα αν και μου την εσπαγε πολλες φορες , σερ νικολας θεος και τον μπιινς επειδη τον παω τον ματομενο βαρωνο δν τον ψιφιζω επειδη μου την σπαει την γκριζα κυρια την θεωρω κακιστρω και χαζη που εκλεψε την μητερα της και την πληγωσε ετσι και τν μυρτια που κλαιει δεν την ψηφιζω επειδη ηταν κλαψιαρα και τον Fat Friar δν εχω λογο να τον ψηφισω αυτα
Μπράβο!! Πολύ ωραία δουλειά! Εγώ, να πω την αλήθεια, δεν είχα ακούσει τίποτα για την ιστορία του Βαρόνου και της Γκρίζας Κυρίας. Κι αυτή ήταν και η ιστορία που μου έκανε εντύπωση. Τώρα απ'όλα τα φαντάσματα προτιμώ τον Σχεδόν Ακέφαλο Νικ ή Σερ Νίκολας (όχι ότι τον γνωρίζω προσωπικά αλλά μέσα από τα βιβλία και τις ταινίες μου φαίνεται ο πιο συμπαθής απ'όλα τα φαντάσματα του Χόγκουαρτς...
Αριθμός μηνυμάτων : 15673 Ηλικία : 27 Location : Bon Temps Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: Μωρέ ποια ηθική και ποια αξιοπρεπεία....Τα μόνα χαρακτηριστικά που σε καθιστούν άνθρωπο, κατ εμέ, είναι η ειλικρίνεια κι η αυθεντικότητα.
Βασικα ο Πιβς δεν ειναι φαντασμα.. Ειναι ταραχοποιο και αναρχικο στοιχειο... Δεν ειναι το φαντασμα με την κλασσικη εννοια βλεπε φασματικη αποτυπωση της ψυχης του εκλιποντος και μπλα μπλα...:P