Θα το έδινα στον Κρίστοφερ Νόλαν για να μάθω τί έγινε τελικά στο τέλος του inception, ήταν σε όνειρο ή όχι γαμώτο;
Επίσης θα τον έδινα σε έναν συμμαθητή μου στο δημοτικό που σίγουρα μου είχε κλέψει μια κάρτα Yu-Gi-Oh αλλά δεν το παραδέχτηκε ποτέ. Θα σου την έδινα ρε έτσι κι αλλιώς δεν ήξερα να παίζω.
Αριθμός μηνυμάτων : 6382 Ηλικία : 27 Location : Now I'm here...Now I'm there... Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
Αριθμός μηνυμάτων : 2135 Location : Deutschland Ημερομηνία εγγραφής : 07/01/2012
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Δύο πραγματά είναι άπειρα,το σύμπαν και η βλακεία του ανθρώπου.Αν και για το πρώτο έχω τις επιφυλάξεις μου.
Ενα τετοιο φιλτρο ειναι καλο να χρησιμοποιητε με σοφια και μονο απο εξυπνα και εμπιστα ατομα(σαν εμενα πχ )γιατι 1.Μπορει να μαθεις πραγματα που δεν σε συμφερουν καθολου να τα μαθεις και 2.Με το να το δινεις σε καποιον να το πιει τοτε ουσιαστικα του στερεις το δικαιωμα του να κρατησει κατι για τον εαυτο του(σε εσενα θα σου αρεσε να μαθαιναν πραγματα δικα σου χωρις ομως να θες να τους τα πεις Αρα καταληγω οτι θα το χρησιμοποιουσα σε συγκεκριμενες περιπτωσεις που θα πρεπει πραγματικα να μαθω κατι και οχι απο πλευρας κουτσομπολιου.
Αριθμός μηνυμάτων : 649 Ηλικία : 26 Location : Χόγκσμιντ Ημερομηνία εγγραφής : 26/10/2012
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: To the well-organised mind,death is but the next great adventure!!!
Στον πρωθυπουργό της χώρας!!!Πολύ θα ήθελα να μάθω το λόγο όλων όσων γίνονται τα τελευταία χρόνια εναντίον μας...και όσα σχεδιάζουν για το μέλλον μας...
από Nearly Headless Nick Τρι Ιουλ 07, 2015 6:11 pm
Αν και πιστεύω πως θα είχα δεύτερες και τρίτες σκέψεις, στο τέλος θα το έδινα. Δεν είναι πολλά τα άτομα στα οποία θα το χρησιμοποιούσα, αλλά η θέληση να μάθω μερικά πράγματα θα νίκαγε περισσότερο από το "μη κάνεις ό,τι δε θέλει να σου κάνουν".
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Σίγουρα σε κανέναν ... Θεωρώ πράξη εξαχρείωσης τον καταναγκασμό κάποιου να πει τις σκέψεις του , οτιδήποτε χωρίς τη θέλησή του ... το φίλτρο της αλήθειας θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε πολύ ειδικούς σκοπούς που αφορούν την κοινή ασφάλεια κλπ
Σε κανέναν. Δεν έχω κανένα δικαίωμα Και ούτε θέλω να εξαναγκάσω κάποιον να μου πει πράγματα που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα ήθελε να μου πει με τη θέλησή του. Ίσως να το έπαιρνα εγώ και να ηχογραφούσα για να δω τι θα πω.
Καλό δεν είναι το να μην αδικείς, αλλά να μην θέλεις να αδικείς. Δημόκριτος