Οι ερωτησεις γενικου περιεχομενου
Μολις απαντησετε στις ερωτησεις,μου στελνετε τις απαντησεις σας με pm..εγω μολις μπω μεσα και δω το pm σας θα κανω σχετικο ποστ στο topic με τη βαθμολογια οπου θα αναφερω το ονομα σας και τους βαθμους που κερδισατε...αμα αργω να απαντησω σημαινει πως εχει δημιουργηθει ενα προβλημα και συζηταμε με τους admin για την επιλυση του...Η καθε ερωτηση βραβευεται με 2 βαθμους...αυτος δηλαδη που θα εχει σωστες ολες τις απαντησεις του θα βραβευτει με 20 βαθμους!
Αινιγματα
Ισχυει το ιδιο με τις ερωτησεις γενικου περιεχομενου...Με το πυ δω το pm σας θα γραψω την βαθμολογια σαςστο σχετικο topic....να ξερετε πως στα αινιγματα υπαρχουν πολλες διπλες απαντησεις...αρα μην αγχωνεστε δεν ειμαι απολυτη σε μονο μια απαντηση!Το καθε αινιγμα θα βραβευεται απο δω και περα με 2 βαθμους!Με αλλα λογια αυτος που εχει απαντησει σε ολα σωστα θα βραβευεται με 12 βαθμους!
Γραμματα,,διαλογοι
Λοιπον εδω οταν μου στειλετε τις απαντησεις σας με pm να ξερετε πως εγω θα αργησω να σας αξιολογησω ...ο λογος ειναι πως αυτοι οι διαγωνισμοι ειναι συλλογικοι...Με αλλα λογια,εγω πρεπει να περιμενω μεχρι να ληξει η προθεσμια,οπου θα εχω λαβει απο παρα πολλους απαντησεις..μολις ληξει η προθεσμια θα διαβασω ακομα μια φορα τις απαντησεις σας και θα βγαλω τρεις νικητες...ο Πρωτος θα βραβευτει με 120 βαθμους,ο δευτερος με 80 και ο τριτος με 40...
Ιστοριες μεγαλου μηκους
Ο σημαντικοτερος διαγωνισμος...εδω και παλι θα αργησω να αξιολογησω τις απαντησεις σας...θα περιμενω παλι μεχρι το τελος της προθεσμιας οπου θα βγαλω τρεις νικητες...ο πρωτος βραβευεται με 200 βαθμους,ο δευτερος με 150 και ο τριτος με 100...η απαντηση του πρωτου νικητη θα δημοσιευεται και στον προφητη...