.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+26
Alviva Black
Nethiel
Rea
Μia Melanie Hawkins
agnostos
Mirabelle Salvatore
Hecate
Minerva McGonagall
Phineas Nigellus Black
Madame Maxime
Maria Granger
Fleur Delacour
FoNikos21
anthian9
Mrs Lovett
Mysterious Wizard
naftis
elliza
Arcturus Regulus Black
Laura Mandley
Jace Wayland
Andros the Invincible
Morgan le Fay
Tom Marvolo Riddle
Amelia Blackfoot
Amycus
30 απαντήσεις

Παρουσίαση του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή"

Amycus
    Amycus
    Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 29797
    Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!

Παρουσίαση του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή"  - Σελίδα 3 Empty Απ: Παρουσίαση του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή"

Δημοσίευση από Amycus Πεμ Οκτ 18, 2012 12:28 pm

Φρούδες ελπίδες τελικά.Το λέει η κοπελίτσα,“ελπίζω κάποτε να αναγνωρίσετε ότι υπάρχει δημοκρατία”. =/

_
    __
    ____
    ___
    ___
    -----
    -----
    ---------------------------------------
    Παρουσίαση του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή"  - Σελίδα 3 Gg10
    Rea
    Rea
    Μάντης
    Μάντης

Αριθμός μηνυμάτων : 2731
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2009

Magical Identity
    Blood Status:
    Today's thought:

Παρουσίαση του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή"  - Σελίδα 3 Empty Απ: Παρουσίαση του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή"

Δημοσίευση από Rea Πεμ Οκτ 18, 2012 9:35 pm

μιλαμε για το κομμα που το επικροτει η Κου Κλουξ Κλαν, οποτε οτιδηποτε αλλο ειναι περιττο.

Παρουσίαση του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή"  - Σελίδα 3 Tumblr_ly0sncPuhy1qzod0qo1_500
    Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Παρ Δεκ 14, 2012 1:40 am

Rea έγραψε:μιλαμε για το κομμα που το επικροτει η Κου Κλουξ Κλαν, οποτε οτιδηποτε αλλο ειναι περιττο.
    Ευχαριστώ για το free γέλιο το χρειαζόμουν
    Αλλά υπάρχει και κάτι καλύτερο.Αφού εκδιώχθηκαν από το Facebook οι Χρυσαυγίτες δημιουργησαν δική τους σελίδα!:P
    Παρουσίαση του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή"  - Σελίδα 3 Mygreekme.gr.preview
    mygreekmedotgr
    Amycus
    Amycus

Magical Identity

Δημοσίευση από Amycus Πεμ Σεπ 19, 2013 10:56 am

"Με πήραν τηλέφωνο να τον σκοτώσω.

---

"Ηταν άμυνα."

---

τουτ-τουτ-τουτ...

Εντάξει,για Χρυσαυγίτη μιλάμε.Η κατάθεσή του είναι απολύτα λογική.

_
    __
    ____
    ___
    ___
    -----
    -----
    Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Πεμ Σεπ 19, 2013 12:41 pm

2011, 1,5 %.

δύο χρόνια μετά, κατεβαίνει τρίτο κόμμα.

Πρώτα ξυλοκοπούν τους αλλοδαπούς, εμάς στην Ιεράπετρα οι Χρυσαυγίτες έκαναν και έλεγχο το καλοκαίρι σε διπλανό χωριό. Τώρα σκότωσαν τον 34χρονο, μεθαύριο ίσως και τους πολιτικούς τους αντιπάλους, ίσως και εμάς, αν δουν ότι είμαστε ενάντια στην ιδεολογία τους. Γιατί αυτά ψηφίζουνε οι έλληνες! Η δολοφονία του 34χρονου έχει γυρ'ισει όλο τον κόσμο, όπως είπαν οι ξένοι, η δημοκρατία πεθαίνει, εκεί ακριβώς όπου γεννήθηκε.
    Nethiel
    Nethiel
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 14082
    Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought:

Δημοσίευση από Nethiel Πεμ Σεπ 19, 2013 7:32 pm

Τι να πω ρε γαμώτο μου πραγματικά...Σε όλο τον κόσμο έχει μπει η συνήθεια να στηρίζεται στα κόμματα και στις υποσχέσεις και μέσα από το συγκεκριμένο κόμμα, ο κόσμος ξεσπά τα απωθημένα του
    .. Εκεί έχουμε φτάσει την αξιοπρέπεια μας, αντί να ρίξουμε μία μούντζα στα δήθεν σωτήρια λόγια των "αριστερών" κομμάτων , και τα φλούφλικα λόγια των δεξιών και όλων των υπολοίπων, μαθαίνουμε να ξεσπάμε μέσα από την Χ.Α., να τρεφόμαστε από τον θυμό και την πίκρα μας, καταστρέφοντας αξίες που είχαν δημιουργηθεί στην χώρα μας. Πρέπει πάντα να να χωριζόμαστε σε ομάδες , "εγώ είμαι αριστερός", "εγώ είμαι δεξιός", χεστ*καμε , το κύριο γνώρισμα μας δεν είναι το τι χρώμα και τι γράφει η ταμπέλα που μας έχουν αναγκάσει να έχουμε, αλλά ότι είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    Σε λίγο (τι σε λίγο βασικά) θα φοβόμαστε να μιλήσουμε και να αντισταθούμε στο σάπιο σύστημα που μας περικυκλώνει , μην και μας σφάξουν στον δρόμο λες και είμαστε ζώα.
    Αλλά ναι τώρα που τους βάλαμε μέσα στην βουλή, τους δώσαμε λαό να τους ακολουθεί, να την πετάξουμε την Χ.Α. έξω και όλα τα προβλήματα μας , λύθηκαν.

Durmstrang:

etc :
    anthian9
    anthian9

Αριθμός μηνυμάτων : 20262
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Πεμ Σεπ 19, 2013 10:37 pm

Nethiel έγραψε:
    Αλλά ναι τώρα που τους βάλαμε μέσα στην βουλή, τους δώσαμε λαό να τους ακολουθεί, να την πετάξουμε την Χ.Α. έξω και όλα τα προβλήματα μας , λύθηκαν.
    Εγώ λέω να τους αφήσουμε στη Βουλή.
    Και τα 154 περιστατικά ρατσιστικής βίας δεν είναι αρκετά ή δεν έχουν αρκετά αποδεικτικά στοιχεία που να οδηγούν σε αυτούς για να αρθεί η νομιμότητα της ΧΑ ως πολιτικό κόμμα.

♩ - ♫

Warriors don't show their heart
    until the axe reveals it.
    Nethiel
    Nethiel
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 14082
    Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Nethiel Πεμ Σεπ 19, 2013 10:44 pm

δεν διαφωνώ καθόλου αλλά τώρα αν βγουν θα το παίξουν οι και καλά αγωνιστές , που διώχτηκαν γτ τους φοβόντουσαν μην βγουν πρώτο κόμμα..
    και ήδη έχουν πείσει πολλούς να τους ακολουθήσουν.
    Για εμένα το θέμα θα ήταν ο λαός που τους ψήφισε να αλλάξει άποψη.
    Αυτό θα έπρεπε να γίνει από την αρχή, και όχι μετά εορτής.

Durmstrang:

etc :
    Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Σαβ Σεπ 21, 2013 3:24 pm

Μπράβο μ@λ@κ@ Χρυσαυγίτη, μπράβο σου, σκότωσες το σουβλακοκομμούνι για το σκ@τ0φασιστόκομμα σου, κάτσε τώρα να σαπίσεις στην φυλακή οικογενειάρχη άνθρωπε, να περνάνε τα χρόνια και να σκέφτεσαι τι βλακεία έκανες! Θα μεγαλώσουν τα παιδιά σου πρώτα ο Θεός και θα λες, να, αν δεν είχα ανάμειξη μ'αυτούς τους Νεοναζί τώρα θα ήμουν σπίτι μου, με την οικογενειά μου, αλλά για μια βλαμμένη οργάνωση θα κάτσω τώρα εδώ, να πεθάνω στην φυλακή!! Και τέτοια περιστατικά θα συνεχιστούν παιδιά, όσο υπάρχουν μανιακοί πανίβλακες έτοιμοι ακόμα και να σκοτώσουν για το κόμμα τους, γιατί μακάρι να ήταν μόνο οι Χρυσαυγίτες που είναι μανιακοί με το κόμμα τους, απλώς αυτοί είναι το μέγιστο σημείο που μπορεί να φτάσει κάποιος...

σόρρυ:
    Alviva Black
    Alviva Black
    Παράφρων
    Παράφρων

Αριθμός μηνυμάτων : 20832
    Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011

Magical Identity
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Credo in un Dio crudel.

Δημοσίευση από Alviva Black Σαβ Σεπ 21, 2013 4:58 pm

Eγώ αναρωτιέμαι πόσο μεγάλος χαμός θα γινόταν αν ο ίδιος άνθρωπος σκότωνε έναν Πακιστανό.

Παρουσίαση του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή"  - Σελίδα 3 Tumblr_nhcydymyca1rhrm95o1_500

Παρουσίαση του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή"  - Σελίδα 3 1290vg5h

RAULSON:
    Roxanne Derwent
    Roxanne Derwent
    Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
    Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων

Αριθμός μηνυμάτων : 15667
    Ημερομηνία εγγραφής : 07/12/2010

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Roxanne Derwent Σαβ Σεπ 21, 2013 8:20 pm

Alviva Black έγραψε:Eγώ αναρωτιέμαι πόσο μεγάλος χαμός θα γινόταν αν ο ίδιος άνθρωπος σκότωνε έναν Πακιστανό.
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, θα θελες.
    Ότι δεν έχουν σκοτώσει σαν οργάνωση; Δεν είναι η πρώτη φορά που σκοτώνουν. Δεν ξέρω αν είναι καν η πρώτη φορά που σκοτώνουν Έλληνα. Απλά πρώτη φορά τους πιάνουν. Και ΟΧΙ δεν θα γινόταν ο ίδιος χαμός. Μπορεί μάλιστα να έλεγαν ότι τον σκότωσε σε μια προσπάθεια να αμυνθεί.
    Δεν ξέρω αν πρώτη φορά συνειδητοποιούν ότι η Χρυσή Αυγή είναι διατεθειμένη να βλάψει όχι μόνο τους μετανάστες, αλλά και όλους όσους πάνε κόντρα στις απόψεις τους. Ίσως γι'αυτό να 'γινε και τόσος ντόρος. Ή ίσως επειδή απλά δεν μπορούσαν να το αγνοήσουν και αυτή τη φορά.

Παρουσίαση του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή"  - Σελίδα 3 847683c79afbfbb99f62ba329a3c8da5a9b9180f
    anthian9
    anthian9

Αριθμός μηνυμάτων : 20262
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Σαβ Σεπ 21, 2013 11:17 pm

Nethiel έγραψε:δεν διαφωνώ καθόλου αλλά τώρα αν βγουν θα το παίξουν οι και καλά αγωνιστές , που διώχτηκαν γτ τους φοβόντουσαν μην βγουν πρώτο κόμμα..
    και ήδη έχουν πείσει πολλούς να τους ακολουθήσουν.
    Για εμένα το θέμα θα ήταν ο λαός που τους ψήφισε να αλλάξει άποψη.
    Αυτό θα έπρεπε να γίνει από την αρχή, και όχι μετά εορτής.
    κάλλιο αργά, παρά ποτέ...

♩ - ♫

Warriors don't show their heart
    until the axe reveals it.
    Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Κυρ Σεπ 22, 2013 2:08 pm

Πρωτοσέλιδο από την εφημερίδα "Πρώτο ΘΈΜΑ", σήμερα που μαζί με τον πατέρα μου αγοράσαμε την εφημερίδα, συγκλονίστηκα με την εικόνα του εξωφύλλου, όπως νομίζω και οι περισσότεροι που την αγόρασαν, αν όχι όλοι. Βρήκα λοιπόν το συγκεκριμένο εξώφυλλο σε μορφή εικόνας, και θέλω να την μοιραστώ μαζί σας. Απλώς κοιτάξτε την εικόνα, για να την αποτυπώσετε καλά στην μνήμη σας, κι ας ελπίσω ότι όντως ο Θεός ποτέ δεν λησμονά...

Εξώφυλλο Πρώτου Θέματος της 22/09/2013::
    Hecate
    Hecate
    Member of Order of Merlin 3rd

Αριθμός μηνυμάτων : 11334
    Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Hecate Κυρ Σεπ 22, 2013 2:23 pm

H οικογένεια του Παύλου Φύσσα ανακοίνωσε χτες πως είναι αντίθετη στην δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης φωτογραφίας. Αν όντως κάποιος είναι συγκλονισμένος από αυτή την φωτογραφία τότε ας μην αγοράσει τη συγκεκριμένη φυλλάδα που από τη μία δείχνει να υποστηρίζει τη ΧΑ και από την άλλη εκμεταλλεύεται το συμβάν για να πουλήσει.

.
    Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
    Παρουσίαση του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή"  - Σελίδα 3 Ws1999D
    Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Κυρ Σεπ 22, 2013 2:28 pm

Hecate έγραψε:H οικογένεια του Παύλου Φύσσα ανακοίνωσε χτες πως είναι αντίθετη στην δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης φωτογραφίας. Αν όντως κάποιος είναι συγκλονισμένος από αυτή την φωτογραφία τότε ας μην αγοράσει τη συγκεκριμένη φυλλάδα που από τη μία δείχνει να υποστηρίζει τη ΧΑ και από την άλλη εκμεταλλεύεται το συμβάν για να πουλήσει.
    Το τονισμένο σημείο που σου μαύρισα εγώ είναι λογικό, και μάλλον έχεις δίκιο, δεν μπορώ όμως να καταλάβω που στηρίζεις εσύ πως η εφημερίδα υποστηρίζει την Χρυσή Αυγή, γιατί αν διαβάσεις και το άρθρο που πάει στηην φωτό θα δεις ότι μόνο μαζί της δεν είναι. Αντίθετοι ξεαντίθετοι, δυστυχώς η φωτογραφία δημοσιεύτηκε, κι εγώ από την ιστοσελίδα της εφημερίδας την βρήκα.
    Hecate
    Hecate

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Hecate Κυρ Σεπ 22, 2013 2:53 pm

Dragon The Grey έγραψε:
    Hecate έγραψε:H οικογένεια του Παύλου Φύσσα ανακοίνωσε χτες πως είναι αντίθετη στην δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης φωτογραφίας. Αν όντως κάποιος είναι συγκλονισμένος από αυτή την φωτογραφία τότε ας μην αγοράσει τη συγκεκριμένη φυλλάδα που από τη μία δείχνει να υποστηρίζει τη ΧΑ και από την άλλη εκμεταλλεύεται το συμβάν για να πουλήσει.
    Το τονισμένο σημείο που σου μαύρισα εγώ είναι λογικό, και μάλλον έχεις δίκιο, δεν μπορώ όμως να καταλάβω που στηρίζεις εσύ πως η εφημερίδα υποστηρίζει την Χρυσή Αυγή, γιατί αν διαβάσεις και το άρθρο που πάει στηην φωτό θα δεις ότι μόνο μαζί της δεν είναι. Αντίθετοι ξεαντίθετοι, δυστυχώς η φωτογραφία δημοσιεύτηκε, κι εγώ από την ιστοσελίδα της εφημερίδας την βρήκα.
    Το Πρώτο Θέμα έχει αφήσει να εννοηθεί μέσα από τα άρθρα του ότι είναι φιλικό προς την ΧΑ εκτός και αν αυτό επηρεάζει τις πωλήσεις του. Και τι πάει να πει "αντίθετοι ξεαντίθετοι"; Δεν μιλάμε για διαφορές μεταξύ μαθητών της τετάρτης δημοτικού, μιλάμε για μία φωτογραφία ενός νεκρού που δημοσιεύτηκε ενάντια στις επιθυμίες της οικογένειας του. Το ότι έγινε κάτι δεν πάει να πει ότι πρέπει να το δεχτούμε κιόλας. Και από αύριο, κακώς εχόντων των πραγμάτων το Θέμα θα συνεχίσει τα άρθρα για τη γκόμενα του Κασιδιάρη και τις γιαγιάδες που στηρίζονται στη βοήθεια της ΧΑ.

.
    Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Κυρ Σεπ 22, 2013 3:22 pm

Hecate έγραψε:
    Dragon The Grey έγραψε:
    Το Πρώτο Θέμα έχει αφήσει να εννοηθεί μέσα από τα άρθρα του ότι είναι φιλικό προς την ΧΑ εκτός και αν αυτό επηρεάζει τις πωλήσεις του. Και τι πάει να πει "αντίθετοι ξεαντίθετοι"; Δεν μιλάμε για διαφορές μεταξύ μαθητών της τετάρτης δημοτικού, μιλάμε για μία φωτογραφία ενός νεκρού που δημοσιεύτηκε ενάντια στις επιθυμίες της οικογένειας του. Το ότι έγινε κάτι δεν πάει να πει ότι πρέπει να το δεχτούμε κιόλας. Και από αύριο, κακώς εχόντων των πραγμάτων το Θέμα θα συνεχίσει τα άρθρα για τη γκόμενα του Κασιδιάρη και τις γιαγιάδες που στηρίζονται στη βοήθεια της ΧΑ.
    Δεν αμφιβάλλω βρε Εκάτη, απλώς που κολλάω εγώ με το αν το Πρώτο ΘΈΜΑ συνεχίσει τα άρθρα για την γκόμενα του Κασιδιάρη και τις γιαγιάδες;; Εγώ απλώς είδα την εικόνα, μου έκανε εντύπωση και την έβαλα εδώ, χωρίς να ξέρω ότι δημοσιεύτηκε χωρίς την συγκατάθεση της οικογένειας του, αν το πρόβλημά σου ήταν που την δημοσίευσα, τότε ζητάω συγνώμη αν και δεν ήξερα αυτό που είπες!Happy Α, και κάτι άλλο που παρατήρησα, γιατί το γράφεις ΧΑ ;; Γράφε το Χρυσή Αυγή. Όπως κάποιοι στον κόσμο του Χάρι Πότερ, προτιμούσαν να τον αποκαλούν Βόλντεμορτ, παρά Ξέρεις-Ποιον, δεν αξίζει ούτε να τους φοβάσαι αν συμβαίνει αυτό, αν πάλι δεν συμβαίνει και απλώς δεν θες να τους δώσεις αξία γράφοντας ολόκληρο το όνομα, εντάξει, εξάλλου έτσι όπως πάνε σε λίγο βγαίνουν εκτός νόμου ευτυχώς!
    Hecate
    Hecate

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Hecate Κυρ Σεπ 22, 2013 3:32 pm

Dragon The Grey έγραψε:Δεν αμφιβάλλω βρε Εκάτη, απλώς που κολλάω εγώ με το αν το Πρώτο ΘΈΜΑ συνεχίσει τα άρθρα για την γκόμενα του Κασιδιάρη και τις γιαγιάδες;; Εγώ απλώς είδα την εικόνα, μου έκανε εντύπωση και την έβαλα εδώ, χωρίς να ξέρω ότι δημοσιεύτηκε χωρίς την συγκατάθεση της οικογένειας του, αν το πρόβλημά σου ήταν που την δημοσίευσα, τότε ζητάω συγνώμη αν και δεν ήξερα αυτό που είπες!Happy Α, και κάτι άλλο που παρατήρησα, γιατί το γράφεις ΧΑ ;; Γράφε το Χρυσή Αυγή. Όπως κάποιοι στον κόσμο του Χάρι Πότερ, προτιμούσαν να τον αποκαλούν Βόλντεμορτ, παρά Ξέρεις-Ποιον, δεν αξίζει ούτε να τους φοβάσαι αν συμβαίνει αυτό, αν πάλι δεν συμβαίνει και απλώς δεν θες να τους δώσεις αξία γράφοντας ολόκληρο το όνομα, εντάξει, εξάλλου έτσι όπως πάνε σε λίγο βγαίνουν εκτός νόμου ευτυχώς!
    Κάθε απάντηση που παραθέτει δικό σου ποστ δεν είναι προσωπική επίθεση εναντίον σου και κάθε μέλος που απαντά στο τόπικ έχει δικαίωμα να σχολιάσει τα ποστ. Επίσης, όποιος δεν ξέρει ψάχνει, το θέμα αυτό είναι παντού σήμερα, σε κάθε μπλογκ, σε κάθε σάιτ. Κανείς δεν χρειαζόταν να δει αυτή τη φωτογραφία. Ειδικά από τη στιγμή που δεν δημοσιεύθηκε από δημοσιογραφικό ενδιαφέρον ή και γω δεν ξέρω τι.
    Γράφω ΧΑ γιατί βαριέμαι να γράφω Χρυσή Αυγή.

.
    elliza
    elliza
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Αριθμός μηνυμάτων : 13381
    Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009

Magical Identity
    Today's thought: Α beautiful, healthy baby!

Δημοσίευση από elliza Δευ Σεπ 23, 2013 11:17 pm

Dragon The Grey έγραψε:εξάλλου έτσι όπως πάνε σε λίγο βγαίνουν εκτός νόμου ευτυχώς!
    Ε και;; Θεωρείς ότι αυτό θα λύσει το πρόβλημα;; Ο φασιμός είναι πρώτα και πάνω από όλα πρόβλημα κοινωνικό ακόμα και να ποινικοποιηθεί το να είσαι φασίστας το αυγό του φιδιού έχει εκκολαφθεί για τα καλά και μόνο με αγώνα του εργατικού και λαικού κινήματος θα τσακιστεί. Δεν περιμένουμε ούτε τον Δένδια ούτε κανέναν άλλο καλοθελητή να μας σώσει από τους νεοναζί. Το παιχνίδι τους το ξέρουμε καλά, ο καπιταλισμός τους γέννησε το φαινόμενο Χρυσή Αυγή και η Χρυσή Αυγή τρέφει τον καπιταλισμό τους και αν υπάρχει κάποιος που επωφελήθηκε από όσα έγιναν αυτή είναι η Ν.Δ και το ΠΑ.ΣΟ.Κ (όποιο κι αν είναι αυτό τώρα τέλος πάντων). Επίσης εγώ δεν είδα κανέναν να προσπαθεί να ξεφύγει από το νόμο, ήξερε ότι θα πιαστεί και το έκανε χωρίς να σκεφτεί το κόστος, δεν ξέρω αν όλο αυτό εξυπηρετούσε κάτι, αν ήταν εντολή άνωθεν ή απλά όπως είπε σήμερα το μπάσταρδο του Μιχαλολιάκου είναι θυσία για μια ανώτερη ιδέα...

Dragon The Grey έγραψε:Όπως κάποιοι στον κόσμο του Χάρι Πότερ, προτιμούσαν να τον αποκαλούν Βόλντεμορτ, παρά Ξέρεις-Ποιον, δεν αξίζει ούτε να τους φοβάσαι
    Ήμαρτον Κύριε! cross

AΡΝΟΥΜΑΙ
    ΝΑ ΓΙΝΩ
    ΑΥΤΟ
    ΠΟΥ
    ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
    ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
    head of derp:
    Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Τρι Σεπ 24, 2013 3:10 pm

elliza έγραψε:
    Dragon The Grey έγραψε:εξάλλου έτσι όπως πάνε σε λίγο βγαίνουν εκτός νόμου ευτυχώς!
    Ε και;; Θεωρείς ότι αυτό θα λύσει το πρόβλημα;; Ο φασιμός είναι πρώτα και πάνω από όλα πρόβλημα κοινωνικό ακόμα και να ποινικοποιηθεί το να είσαι φασίστας το αυγό του φιδιού έχει εκκολαφθεί για τα καλά και μόνο με αγώνα του εργατικού και λαικού κινήματος θα τσακιστεί. Δεν περιμένουμε ούτε τον Δένδια ούτε κανέναν άλλο καλοθελητή να μας σώσει από τους νεοναζί. Το παιχνίδι τους το ξέρουμε καλά, ο καπιταλισμός τους γέννησε το φαινόμενο Χρυσή Αυγή και η Χρυσή Αυγή τρέφει τον καπιταλισμό τους και αν υπάρχει κάποιος που επωφελήθηκε από όσα έγιναν αυτή είναι η Ν.Δ και το ΠΑ.ΣΟ.Κ (όποιο κι αν είναι αυτό τώρα τέλος πάντων). Επίσης εγώ δεν είδα κανέναν να προσπαθεί να ξεφύγει από το νόμο, ήξερε ότι θα πιαστεί και το έκανε χωρίς να σκεφτεί το κόστος, δεν ξέρω αν όλο αυτό εξυπηρετούσε κάτι, αν ήταν εντολή άνωθεν ή απλά όπως είπε σήμερα το μπάσταρδο του Μιχαλολιάκου είναι θυσία για μια ανώτερη ιδέα...
    Ναι, έχεις δίκιο, το πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί αν τεθούν εκτός νόμου, ωστόσο δεν θα έχουν την ίδια εξουσία, τώρα άλλωστε είναι μέλη του Κοινοβουλίου, μπορούν να παίρνουν αποφάσεις τρομερές, που δεν είχαν ούτε στα όνειρά τους πριν εκλεγούν και μπουν στην βουλή. Και το χτύπημα ήταν εντολή ανωτέρου, γιαυτό δεν δίστασε ο δολοφόνος, κανείς χρυσαυγίτης δεν μπορεί να δείξει ανυπακοή σε πηρυνάρχη και Μιχαλολιάκο. Και δεν είναι σωστό να αποκαλείς τον δολοφόνο μπάσταρδο, γιατί μπορεί να έκανε ότι έκανε, αλλά πάνω από όλα είναι άνθρωπος και ουσιαστικά ο ηθικός αυτουργός είναι άλλος. Μπορεί να μισείς την Χρυσή Αυγή, δεν θα έχεις καθόλου άδικο βασικά, όπως και πολλοί άλλοι, δεν είναι ανάγκη όμως να ξεσπάς, γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς είναι ένα κόμμα που έχει δύναμη και αρκετή εξουσία για να μας μπαγλαρώσει όλους!=/  Που ξέρεις ότι δεν υπάρχει ένα μέλος της ΧΑ (και καλά κάνει, οποιοσδήποτε μπορεί να πιστεύει ότι θέλει, αρκεί να μην ενοχλεί τους υπολοίπους που πιστεύουν κάτι άλλο!Wink ) από δω που τώρα σε/μας έχει βάλει στόχο επειδή εναντιωνόμαστε στο κόμμα τους;;;;
    Καλό είναι να προσέχουμε, όλοι μας.Ξέρετε ότι γυμνασιόπαιδα χρυσαυγίτες στην Αθήνα επιτέθηκαν σε αβοήθητο μαθητή που ήταν ενάντια στις ιδεολογίες της οργάνωσης,και αφού του έδωσαν το ξύλο της ζωής του τον κρέμασαν σε δέντρο;;
    Μη με παρεξηγείς λοιπόν, κάτι ξέρω που σου λέω, γιατί δυστυχώς αναγκαζόμαστε να κρύβουμε τις απόψεις και τα πιστεύω μας από φόβο σε μια τρομοκρατική οργάνωση λες και ζούμε στην τουρκοκρατία!

elliza έγραψε:
    Dragon The Grey έγραψε:Όπως κάποιοι στον κόσμο του Χάρι Πότερ, προτιμούσαν να τον αποκαλούν Βόλντεμορτ, παρά Ξέρεις-Ποιον, δεν αξίζει ούτε να τους φοβάσαι
    Ήμαρτον Κύριε! cross
    Δηλαδή, τι εννοείς;;confused 
    Hecate
    Hecate

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Hecate Σαβ Σεπ 28, 2013 9:43 am

Άντε να το δούμε και αυτό: http://www.lifo.gr/now/greece/34260

.
    Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Σαβ Σεπ 28, 2013 1:20 pm

Το διάβασα κι εγώ σήμερα σε πρωινή εκπομπή, καιρός ήταν, τώρα βασικά είναι η αρχή του τέλους, χωρίς Μιχαλολιάκο Κασιδιάρη και άλλα τέτοια στελέχη είναι τελείως εξαρθρωμένοι.
    Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Σαβ Σεπ 28, 2013 1:55 pm

Alviva Black έγραψε:Eγώ αναρωτιέμαι πόσο μεγάλος χαμός θα γινόταν αν ο ίδιος άνθρωπος σκότωνε έναν Πακιστανό.
    η δολοφονία του Φύσσα είναι θέμα Π ΟΛΙΤΙΚΟ. Δεν είναι "ένας νέος άνθρωπος πέθανε, ας κλάψουμε γι αυτό". Είναι θέμα αυστηρά Π ΟΛΙΤΙΚΟ, ανοίγει κουβέντα για την δημοκρατία. Πρέπει πια να σταματήσει αυτή η συνήθεια να απογυμνώνουμε τα πάντα από την πολιτική τους διάσταση. Είναι Λ ΑΘΟΣ.
    Amycus
    Amycus

Magical Identity

Δημοσίευση από Amycus Σαβ Σεπ 28, 2013 2:05 pm

Θέμα πολιτικό ήταν απο την αρχή,όταν επετράπη σε μια φασιστική σέκτα να κατέβει στις εκλογές και να αιτηθεί της ψήφου του έλληνα πολίτη.Τότε τους εξυπηρετούσε,τώρα ίσως όχι αλλά και πάλι,το ζήτημα των ορίων της δημοκρατίας και το τι συνιστά δημοκρατία είναι ξεκάθαρα ανοιχτό.

_
    __
    ____
    ___
    ___
    -----
    -----
    Fleur Delacour
    Fleur Delacour

Αριθμός μηνυμάτων : 21971
    Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2009

Magical Identity
    Today's thought: Go sell crazy someplace else, we're all stocked up here

Δημοσίευση από Fleur Delacour Σαβ Σεπ 28, 2013 3:05 pm

Τώρα βέβαια εγώ επειδή είμαι και πονηρή σαν ελάφι :P , σκέφτομαι πως σε ενδεχόμενο οικουμενικής κυβέρνησης θα έπρεπε να συμπεριλάβουν και τη ΧΑ, οπότε είναι μια ευκαιρία να την ξεφορτωθούν

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Fleur Delacour στις Σαβ Σεπ 28, 2013 3:49 pm, 1 φορά

Παρουσίαση του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή"  - Σελίδα 3 1p55

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 4:56 am