Ήταν υπέροχος και εκεί που της είπε στο κλάμπ
Sometimes I think I fucking love you.
- Σπόιλερ:
- Και στο τελευταίο επεισόδιο που είχε μείνει φυτό και σχημάτισε με τα χείλη του "I couldn't save her"
Maria Lovegood έγραψε:Θα δω αύριο λογικά που έχω όλη μέρα κενή.
Και σε αυτό την έπαθα και εκει που ο Νέιθαν φίλησε την Κέλλι στο μάγουλο και η Κελλι του κάνει: "That was really inappropriate "
Οκέι.
Φάση είχε όταν ψόφησε η άλλη που συνήλθαν και η Alisha έμεινε και έλεγε: "What am I wearing?!"*looks at Kelly*"And what are you wearing?"
Και με το νεροπίστολο. Ο Νέιθαν είναι τζαμάτος.<3
anthian9 έγραψε:Μαρία ο Μούργος, τον οποίο μπορείς να λες και Μπου Ρίντλεϊ(Κόννιιιι ) θα σε φάει. Put Nathan down slowly. Or we'll get you.
Ήταν υπέροχος και εκεί που της είπε στο κλάμπ
Sometimes I think I fucking love you.
- Σπόιλερ:
Και στο τελευταίο επεισόδιο που είχε μείνει φυτό και σχημάτισε με τα χείλη του "I couldn't save her"
Σπόιλερanthian9 έγραψε:
- Με την...:
Εκεί που πάει να σκοτωθεί και λέει "Save me, Barry!", λιώνω. xD
Πότε θα μάθει τον Simon με το όνομά του;
Σπόιλερanthian9 έγραψε:
- ΣΠΟΙΛΕΡ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ 2Ο ΚΥΚΛΟ:
Τι λέτε να ζητήσει ο Kurtis για να σώσει την κοπέλα που ξεχνάω πως την λένε; Εφόσον το να γυρίζει πίσω τον χρόνο δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Πωωω, δεν θα μπορώ να συνηθίσω τον Nathan χωρίς να είναι αθάνατος. Είναι σαν να σταματούσε να λέει τον Simon, Barry.
Προτελευταίο επεισόδιο.anthian9 έγραψε:
- Σπόιλερ:
Και στο τελευταίο επεισόδιο που είχε μείνει φυτό και σχημάτισε με τα χείλη του "I couldn't save her"
Η έκφρασή του ήταν α.πί.στευ.τη. Ήταν λες και... το εννούσε.jate έγραψε:Τον λατρεύω
- Σπόιλερ:
There's only one thing young ladies should be inserting in themselves and that's knowledge!
Τραγούδα.Maria Lovegood έγραψε:^Λίζα, ο Σάιμον είναι απλά δικός μου. Το έχω πει εδώ και πολλές σελίδες. Τέλος.-
jate έγραψε:
@Ανθή:Κι εγώωωω!Αλλά από τότε που ήταν να φασωθούνε και δεν φασώθηκαν,γιατί η Κέλλυ ένιωθε σαν να φιλάει τον αδερφό της,ξενέρωσα
Hecate έγραψε:Κάποια στιγμή θα ξεκινήσω και γω Misfits, όταν τελειώσω με το Inbetweeners, αλλά το ποστ το έκανα για να πω, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ τι άθλιο τραγούδι είν' αυτό;;;;;; Ξεπερνάει κάθε φαντασία
Maria Lovegood έγραψε:^Λίζα, ο Σάιμον είναι απλά δικός μου. Το έχω πει εδώ και πολλές σελίδες. Τέλος.-
Μόλις είδα το δεύτερο επισόδειο. Γουέλ. Η φιούτουρ γκόμενα του Κέρτις είναι κάπως. Ρε τι όμροφη ήταν η κοπελίτσα που τα έκανε όλα πάγο.
Οκέι, κρίμα ο Τζέιμι. Αυτό.-
Ο Νέιθαν έχει και μαμώ τα κορμία.
Χμ, αυτό το νακρωτικό παίζει να το ξαναχρησιμοποιήσουν;
Τέλος, ο τυπάς με τη στολή είναι...
- Σπόιλερ:
o future Simon?
jate έγραψε:Jeez,women
@Ανθή:Κι εγώωωω!Αλλά από τότε που ήταν να φασωθούνε και δεν φασώθηκαν,γιατί η Κέλλυ ένιωθε σαν να φιλάει τον αδερφό της,ξενέρωσα
Αγαπημένο στόρυλάιν:Ο τύπος που νόμιζε ότι ήταν σε βιντεοπαιχνίδι
anthian9 έγραψε:
Κορίτσια υπάρχουν 2 Σάιμον, διαλέγετε και παίρνετε.
Morgan le Fay έγραψε:
@σπόιλερ: έχεις μία καταπληκτική ικανότητα στο να τα βρίσκεις αυτά
β) What's with the letters? :S Νακρωτικά, κορμία, τι έπαθες;
Και σιγά το σώμα του Νέηθαν, τον θέλουμε για να τον μαμήσωμεν