Ό,τι ιστορίες έχω στο pc μου κατηγοριοποιημένεςMaria Lovegood έγραψε:Τι είναι αυτά;
Θέλω μύτινγκ με τη Γιάννα. Τώρα.-
Μισό να διακτινιστώ
Ό,τι ιστορίες έχω στο pc μου κατηγοριοποιημένεςMaria Lovegood έγραψε:Τι είναι αυτά;
Θέλω μύτινγκ με τη Γιάννα. Τώρα.-
Cassandra Black έγραψε:Μισό να διακτινιστώ
Colin Creevey έγραψε:Έκανα μπάνιο 1 και 15 λεπτάαα!
Cassandra Black έγραψε:Completed Stories: 6
Never-to-be-finished Stories: 3
To be Rewritten Stories: 1
On Hiatus Stories: 3
Planned Stories: 1
Drabbles: 26
Oh my Zehel
Hecate έγραψε:
Και οι δικές μου κάπως έτσι είναι αν εξαιρέσεις το completed stories που είναι μηδενικό
Δεν ειναι φανταστικο; Αν και μας βγαινει λιγο η πιστη ολοι μενουν υπερευχαριστημενοι...Madame Maxime έγραψε:DSAMUN.
Συμμετέχεις στο DSAMUN;Selina έγραψε:Δεν ειναι φανταστικο; Αν και μας βγαινει λιγο η πιστη ολοι μενουν υπερευχαριστημενοι...Madame Maxime έγραψε:DSAMUN.
Madame Maxime έγραψε:"..οι άνθρωποι που γεννήθηκαν σε χρονιά του Σκύλου διαθέτουν μεγάλα αποθέματα υπομονής και γενναιότητας. Έχουν έντονη την άισθηση της ειλικρίνειας και της εντιμότητας. Συνεχώς εμπνέουν τους άλλους και κερδίζουν έυκολα την εμπιστοσύνη τους. Ο Σκύλος είναι το πιο πιστό απο τα 12 Κινέζικα Ζώδια και ξέρει να κρατάει μυστικά. Δεν τον ενδιαφέρουν τα πλούτη και η δόξα αν και είναι οικονομικά ανεξάρτητος. Ο Σκύλος μπορεί να είναι πολύ εγωιστής, τρομερά πεισματάρης και εκκεντρικός. Είναι γνωστός για την ρητορικό του ταλέντο και την ικανότητα του να χαλιναγωγεί τα πλήθη.."
Αρ γιου τοκινγκ του μι;