.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+12
elenaki8
Maria Granger
Sectumsembra
Albus P.W.B. Dumbledοre
Mrs Lovett
Romilda Vane
Amelie Poulain
Isabelle Lightwood
Amycus
Jace Wayland
Minerva McGonagall
Tom Marvolo Riddle
16 απαντήσεις

"It does not do to dwell on dreams and forget to live"

Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle
    Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 30733
    Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.

"It does not do to dwell on dreams and forget to live" Empty "It does not do to dwell on dreams and forget to live"

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Σαβ Φεβ 12, 2011 10:27 pm

"It does not do to dwell on dreams and forget to live" Tumblr_lfk8kxI0sQ1qcnyy5o1_400

“Let me explain. The happiest man on earth would be able to use the Mirror of Erised like a normal mirror, that is, he would look into it and see himself exactly as he is. Does that help?”
    Harry thought. Then he said slowly, “It shows us what we want… whatever we want…”
    “Yes and no,” said Dumbledore quietly. “It shows us nothing more or less than the deepest, most desperate desire of our hearts. You, who have never known your family, see them standing around you. Ronald Weasley, who has always been overshadowed by his brothers, sees himself standing alone, the best of all of them. However, this mirror will give us neither knowledge or truth. Men have wasted away before it, entranced by what they have seen, or been driven mad, not knowing if what it shows is real or even possible.
    “The Mirror will be moved to a new home tomorrow, Harry, and I ask you not to go looking for it again. If you ever do run across it, you will now be prepared. It does not do to dwell on dreams and forget to live, remember that. Now, why donʼt you put that admirable cloak back on and get off to bed?”

Το πιο σοφό, όπως έχει χαρακτηριστεί, απόφθεγμα από τα βιβλία, έρχεται σε αντίθεση με το ίδιο το περιεχόμενό τους. Η σειρά αποτελούσε για κάθε παιδί (ή και μεγάλο...) μία διέξοδο από την πραγματικότητα, όμως ο καθηγητής Ντάμπλντορ μας συμβουλεύει πολύ εύστοχα, από το πρώτο κιόλας βιβλίο, να μην ξεχνάμε τα προβλήματά μας.
    Ακολούθησε ο Χάρι Πότερ αυτήν την συμβουλή; Τον βοήθησε πουθενά; Ο ίδιος ο Ντάμπλντορ το πίστευε ειλικρινά αυτό; Και αν ναι, πως αντιμετώπισε την δική του πραγματικότητα, δηλαδή τον θάνατο της Αριάννα για την οποία αισθανόταν υπεύθυνος;
    Τέλος, εσείς συμφωνείτε με την ρήση του καθηγητή; Την εφαρμόζετε; Πιστεύετε ότι υπάρχουν φορές που πρέπει να ξεχνάμε την πραγματικότητα και να αφοσιωνόμαστε στον κόσμο των ονείρων μας;
    Εσείς στη θέση του Νταμπλντορ, θα απομακρύνατε τον Χάρι από τον καθρέφτη του Έριζεντ, στερώντας του έτσι την μοναδική επαφή με τους γονείς του;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tom Marvolo Riddle στις Κυρ Φεβ 13, 2011 10:55 am, 2 φορές συνολικά

Statler
    Minerva McGonagall
    Minerva McGonagall
    Member of Order Of Merlin 2nd
    Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 22848
    Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009

Magical Identity
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.

"It does not do to dwell on dreams and forget to live" Empty Απ: "It does not do to dwell on dreams and forget to live"

Δημοσίευση από Minerva McGonagall Σαβ Φεβ 12, 2011 10:38 pm

Well, πρώτα απ' όλα νομίζω πως ο Χάρι ακολούθησε τη συμβουλή. :P
    Δεν κάθισε να κλαψουρίζει άλλο για τους νεκρούς γονείς του, και κατάφερε να αντιμετωπίσει την απειλή του Βόλντεμορτ, γιατί, ξέρεις, όταν έχεις το όνειρο μπροστά σου η πραγματικότητα φαίνεται απάνθρωπα σκληρή. Είναι πραγματικά γενναίο το να μπορέσεις να αποδεχτείς πως κάποια πράγματα, ή ακόμα χειρότερα, κάποιο άνθρωποι, χάθηκαν για πάντα. Δε θα αδικούσα ποτέ κανέναν από τους ανθρώπους που προσκολλήθηκαν στον καθρέφτη ξεχνώντας να ζήσουν. Ναι είναι αδύναμοι, αλλά η ζωή είναι σκληρή και αυτό δεν το αντέχουν όλοι.

Ο Νταμπλντορ πάλι, νομίζω πως ακόμα κι αν είχε τύψεις μετά το θάνατο της Αριάννα, συνέχισε κανονικά τη ζωή του, και όχι απλά κανονικά, αλλά άλλαξε τελείως τη στάση του και τον τρόπο που έβλεπε τον κόσμο, και κατέληξε να κάνει σπουδαία πράγματα.

Αν την εφαρμόζω εγώ; Με το χέρι στην καρδιά όχι. :P Είναι αιώνιο πρόβλημά μου το να προσπαθώ να συγκεντρωθώ και να προσγειωθώ στην πραγματικότητα. Καμιά φορά είναι απελπιστικά βαρετή. roll

Mischief managed.
    Jace Wayland
    Jace Wayland
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 11954
    Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010

Magical Identity
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.

"It does not do to dwell on dreams and forget to live" Empty Απ: "It does not do to dwell on dreams and forget to live"

Δημοσίευση από Jace Wayland Κυρ Φεβ 13, 2011 10:58 am

ο Νταμπλντορ αντιμετωπισε την δικη του πραγματικοτητα με το να κρυψει απο ολους τα πραγματικα αισθηματα του και αλλαξε τελειως απο εναν εφηβο που διψουσε για εξουσια σε ενα συνηδητοποιμενο ενηλικα που εγινε ο σπουδαιοτερος μαγος ολων των εποχων...
    Εγω προσωπικα δεν την εφαρμοζω...πολλες φορες μου λενε συνεχεια οτι ονειροπολω και οτι δεν δινω σημασια αλλα βαριεμαι τοσο απιστευτα πολυ αυτην την καθημερινοτητα που ειναι γεματη εγνοιες...για να δωσω ενα παραδειγμα και τσακωμος να γινεται στο σπιτι η να συζητιεται ενα σοβαρο προβλημα εγω ποτε δεν δινω ιδιαιτερη σημασια διοτι ονειροπολω μαζι με τα βιβλια μου και τα προτιμω απιστευτα απο τα συνεχη προβληματα roll
    Εγω θα συμβουλευα τον Χαρι να συνεχισει να ονειροπολει αλλα να μην ξεχασει την πραγματικοτητα και τα προβληματα της...

"It does not do to dwell on dreams and forget to live" Jace-sig

Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Κυρ Φεβ 13, 2011 12:01 pm

Θεωρώ πως τα λόγια του Ντάμπλντορ είναι πολύ σοφά και πραγματικά μας βοηθάνε. Αν ήμουν ο Ντάμπλντορ τώρα θα προσπαθούσα να αφοσιωθώ στον Χάρι, να καταλάβω τι προσπαθεί να κάνει και αν έχει καταλάβει τίποτα παραπάνω από όσα του είπε ο Χάγκριτ για τον Βόλντεμορτ. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε τα προβλήματα που έχουμε. Ο κόσμος δεν δημιουργείται μόνο από τα όνειρα, αλλά από τις πράξεις και τα λόγια που λέμε. Αν βρισκόμουν εκεί, δεν θα τον απομάκρυνα, αλλά αντιθέτως θα τον άφηνα να κοιτάξει παραπάνω. Όμως από μέσα μου θα ευχόμουν να καταλάβει πως ο κόσμος δεν είναι μέσα από έναν καθρέπτη, ή από ένα αντικείμενο, αλλά από την πραγματικότητα. Όταν έφευγε, θα του εξηγούσα πως είχαν τα πράγματα και θα του έλεγα πως τη ζωή δεν την φτιάχνουμε με τα όνειρα, ακόμα και τη μαγική.
    Amycus
    Amycus

Αριθμός μηνυμάτων : 29797
    Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!

Δημοσίευση από Amycus Δευ Φεβ 14, 2011 2:43 pm

Ο Ντάμπλντορ είναι πραγματικά μεγάλος μάγος.
    Δεν λέει ''Ξέχνα το παρελθόν σου,αγνόησε ό,τι έχει συμβεί και ζήσε το τώρα'',όπως θα έκανε κάθε επιπόλαιος άνθρωπος.Το αντίθετο.Με έναν πολύ επιδέξιο τρόπο,τονίζει στον Χάρι την σημασία του παρελθόντος,όλων αυτών των γεγονότων που έχουν μπολιάσει την ζωή του με τον οποιονδήποτε τρόπο και τα τοποθετεί στην σωστή τους θέση.''Να θυμάσαι το παρελθόν σου αλλά να μην σε καταδιώκει και να μην σε κατατρέχει.Να μην ξεχνάς να ζείς''.

Και η φυγή απο την πραγματικότητα; Ναι,είναι καλή ορισμένες φορές,αλλά μόνο για λίγο.Αργά ή γρήγορα θα κληθείς να την αντιμετωπίσεις και πρέπει να είσαι έτοιμος για αυτήν.Ένας ονειροπαρμένος άνθρωπος είναι κάτι τελείως διαφορετικό απο έναν άνθρωπο που μπορεί να ονειρεύεται.Είναι σαν να ακούω τον Ντάμπλντορ.''Να ονειρεύεσαι Χάρι αλλά ποτέ μην ξεχάσεις να ξυπνήσεις''.

but why is the rum gone:

Ο Χάρι το κατάλαβε.Κράτησε τους γονείς του στην καρδιά του,την αγάπη τους και την θυσία τους και προχώρησε.Προχώρησε πολύ θα έλεγα.Άλλαξε τον κόσμο των μάγων και άλλαξε και την ζωή του.Έκανε απλά τα ονειρά του πραγματικότητα.

Και όσον αφορά εμάς πια,το απάντησα και παραπάνω.Άλλο ο ονειροπαρμένος άνθρωπος και άλλο ο άνθρωπος ποιυ μπορεί να ονειρεύεται...

_
    __
    ____
    ___
    ___
    -----
    -----
    ---------------------------------------
    "It does not do to dwell on dreams and forget to live" Gg10
    Isabelle Lightwood
    Isabelle Lightwood
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 36189
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

Magical Identity
    Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.

Δημοσίευση από Isabelle Lightwood Τετ Φεβ 16, 2011 9:34 pm

Εντάξει Ριδλ, σε μισώ, απλά snob . Άνοιξες τόπικ με την αγαπημενότερη (Razz) ατάκα ΜΟΥ από τα βιβλία ti? .

Βασικά ο Χάρι έκανε αυτό που κατά τη γνώμη μου όλοι πρέπει να κάνουμε. Δεν ξέφευγε υπερβολικά πολύ, δεν βασιζόταν μόνο στα όνειρα, δεν ξεχνούσε πως δεν ζει μέσα στο όνειρό του... Και ναι, τον βοήθησε, γιατί κατέφευγε στον δικό του κόσμο των ονείρων όποτε το χρειαζόταν , ενώ ήταν αρκετά συνεσταλμένος ώστε να μην κολλήσει στην απόλαυση και να αφήσει την πραγματικότητα.
    Εγώ να πω την αλήθεια δεν ξέρω αν θα απομάκρυνα κάποιο παιδί από τον καθρέφτη. Μ'αρέσει υπερβολικά πολύ να ονειρεύομαι και να χτίζω τις δικές μου περιπέτειες κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ. Αλλά ο Ντάμπλντορ έπραξε πολύ σωστά. Μπορεί ο Χάρι να μην το καταλαάβαινε σε αυτή την ηλικία αλλά αν συνέχιζε να πιστεύει σε έναν κόσμο που δεν υπάρχει εύκολο θα παρασίρονταν. Γιατί , όπως είπε πάλι ο Ντάμπλντορ, έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα στο σωστό και το εύκολο. Και τα όνειρα μάλλον είναι ο εύκολος τρόπος για να ζει κανείς... oh!

"It does not do to dwell on dreams and forget to live" Ypo
    Amelie Poulain
    Amelie Poulain
    Εκτοετής στην Σχολή
    Εκτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 366
    Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011

Magical Identity
    Today's thought: It really hurts...But you make me feel better with your rose!

Δημοσίευση από Amelie Poulain Τετ Μαρ 02, 2011 4:48 pm

Σίγουρα ο Χάρι την εφάρμοσε. Αν δεν το είχε κάνει θα ήταν ένα μεμψίμοιρο νεκρό αγοράκι...
    Ο Νταμπ. την ε΄φαρμοσε και αυτός αφού μετά από το θάνατο της αδερφής του άλλαξε ζωή και έγινε μύθος.
    Εγώ την εφαρμόζω αλλά κάθε βράδυ ο ύπνος με παίρνει ενώ ονειρεύομαι...
    Αλλά σσς μη το πείτε πουθενά hoho

Vous au moins, vous ne risquez pas d'être un légume, puisque même un artichaut a du cœur.

"It does not do to dwell on dreams and forget to live" Amelie
    Romilda Vane
    Romilda Vane
    Δασοφύλακας
    Δασοφύλακας

Αριθμός μηνυμάτων : 12879
    Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;

Δημοσίευση από Romilda Vane Κυρ Μαρ 06, 2011 10:26 pm

πιστευω οτι ναι ο Χαρυ την εφαρμοσε και συνεχισε τη ζωη του, χωρις αυτο να σημαινει οτι ξεχασε τους γονεις του... Οσο για τα ονειρα, καλα ειναι αλλα μερικες φορες γινονται παγιδα.... Γιατι δεν φτανει μονο να ονειρευεσαι αλλα πρεπει και να σηκωθεις απο το κρεβατι σου για να τα κανεις πραγματικοτητα. Και πιστευω αυτο ειναι το ωραιο της υποθεσης: Να πραγματοποιεις τα ονειρα σου, οχι να φτιαχνεις ενα κοσμο φανταστικο και να ξεχνας τον πραγματικο...αντι να ονειρευομαστε να κανουμε σχεδια... και να τα πραγματοποιουμε, αν μπορουμεWink

ghgh
    hhg
    hy
    "It does not do to dwell on dreams and forget to live" 2yv6ngk
    Reveal your secrets:
    Mrs Lovett
    Mrs Lovett
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 533
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/06/2010

Magical Identity
    Blood Status:
    Today's thought:

Δημοσίευση από Mrs Lovett Σαβ Μαρ 12, 2011 8:00 pm

Πρέπει να υπενθυμίζω αυτή τη φράση στον ευατό μου αρκετά συχνά.Ορισμένες φορές,είναι πολύ βολικό να βουλιάζεις στα ονειρά σου.Ξεφεύγεις από τις αγωνίες της καθημερινότητας αλλά δε ζεις πραγματικά.Μετά,σου χτυπάει η πραγματικότητα την πόρτα και όλες οι συνέπειες του ονειροπολήματος και προσγειώνεσαι ανώμαλα.
    Φυσικά και πρέπει κάποιος να ονειρεύεται για το μέλλον του.Βοηθάει στο ν ανακαλύψεις τι θες να κάνεις πραγματικά στη ζωή σου και τα όνειρα σου δίνουν ένα σκοπό.Όμως πρέπει να ξέρεις πότε να ξυπνήσεις,να βγεις από το βόλεμα και να προσπαθήσεις να πλησιάσεις τα ονειρά σου.Μόνο έτσι μπορείς να πετύχεις κάτι.

Όσον αφορά τον Χάρι,πόσο εύκολο γι αυτόν θα ήταν να χαθεί μες στις αναμνήσεις του παρελθόντος και να ονειρεύεται συνεχώς τη ζωή που έχασε.Κι εκεί που θα βούλιαζε μες την κατάθλιψη,θα τον έπιανε ο Βόλντεμορτ κυριολεκτικά στον ύπνο.
    Αντίθετα χρησιμοποίησε τη γνώση του παρελθόντος προς οφελός του.Οι αναμνήσεις,του έδωσαν κίνητρο ν αγωνιστεί και να κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε.Φυσικά αυτό το έμαθε από τον ίδιο τον Ντάμπλντορ,ο οποίος φρόντισε να του μάθει καλά το μαθημά του.
    Ο Ντάμπλντορ απέκτησε σοφία μέσα από τα γεγονότα του παρελθόντος και έτσι δίδαξε σωστά τον Χάρι.Και ο ίδιος φυσικά έμαθε να ζει με τις τύψεις του και να μην τον καταπιούν(βλέπε Σνέιπ)γεγονός που βοήθησε στο να γίνει εξαιρετικός δάσκαλος.

I don't have any reasons
    I've left them all behind

I'm in a New York state of mind

"It does not do to dwell on dreams and forget to live" Images?q=tbn:ANd9GcT0pIrV7BqV4LS5E3bk2QOGkaIQFe1gtg6wlZCPuGwmjAJytpln_Q
    Albus P.W.B. Dumbledοre
    Albus P.W.B. Dumbledοre
    Τάγμα του Φοίνικα
    Τάγμα του Φοίνικα

Αριθμός μηνυμάτων : 3488
    Location : Αίθουσα 05,σειρά K,Θέση 15,έτοιμος να δω το Part 2 της 7ης ταινίας!!
    Ημερομηνία εγγραφής : 30/01/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Today's thought: Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυΐας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυϊα έχει όρια.

Δημοσίευση από Albus P.W.B. Dumbledοre Σαβ Μαρ 19, 2011 9:47 am

ο χαρι σιγουρα την ακολουθησε την συμβουλη του νταμπλντορ,αν και καποιες φορες ονειροπολουσε οπως τοτε με την τζινι...ο αλμπους σαν δυνατος χαρακτηρας δεν πιστευε πως θα μπορουσε να φερει την αριανα στην ζωη ξανα,γι'αυτο και δεν ονειροπολουσε...

ωστοσο πιστευω πως καποιες φορες πρεπει να ονειροπολουμε...ετσι ειναι η φυση μας.αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε την πραγματικοτητα,τη ζωη...

εγω δυστυχως ονειροπολω αρκετες φορες και ξεχναω την πραγματικοτητα.πιστευω πως αυτο που φανταζομαι ειναι αληθεια παρολο που μεσα μου ξερω πως δεν ειναι κι ουτε θα γινει ποτε πραγματικοτητα ποτε...

A red-glow burst suddenly across the enchanted sky above them
    as an edge of dazzling sun appeared over the sill of the nearest window.
    The light hit both of their faces at the same time, so that Voldemort's
    was suddenly a flaming blur. Harry heard the high voice shriek
    as he too yelled his best hope to the heavens, pointing Draco's wand:
    "Avada Kedavra!"
    "Expelliarmus!"
    The bang was like a canon blast, and the golden flames that erupted between them,
    at the dead center of the circle they have been treading, marked the point where the spells collided.
    Harry saw Voldemort's green jet meets his own spell, saw the Elder Wand fly high,
    dark against the sunrise, spinning across the enchanted ceiling
    like the head of Nagini, spinning through the air toward the master it would not kill,
    who had come to take full possession of it at last.
    "It does not do to dwell on dreams and forget to live" 4yearsHW
    Sectumsembra
    Sectumsembra
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 5829
    Ημερομηνία εγγραφής : 28/05/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Today's thought: Life sucks.Get a helmet!

Δημοσίευση από Sectumsembra Τρι Μαρ 13, 2012 6:18 pm

Ο Χάρι ακολούθησε την συμβουλή του Ντάμπλντορ και δεν ακολούθησε τον καθρέφτη.Ο Χάρι δεν βοηθήθηκε όμως από αυτό.Ο Ντάμπλντορ το πίστευε αυτό επειδή θεωρούσε πως κανένας δεν έπρεπε να ζει μέσα στα όνειρα.Με αυτόν τον τρόπο πιστεύω πως ξεπέρασε τον θάνατο της Αριάννας.Εγώ πιστεύω πως ο καθηγητής έπραξε σωστά και πως όλοι μας πρέπει να φεύγουμε λίγο από την πραγματικότητα.

"It does not do to dwell on dreams and forget to live" Tumblr_ovdiwtlMXU1u034pso1_500
    Slytherin Fiction Team
    Maria Granger
    Maria Granger
    Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
    Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι

Αριθμός μηνυμάτων : 6382
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.

Δημοσίευση από Maria Granger Τρι Μαρ 13, 2012 7:21 pm

Αν ήμουν στη θέση του Ντάμπλντορ θα μετακινούσα σίγουρα τον καθρέπτη για να κάνω τον Χάρι να είναι δυνατός και να μην τρέχει κάθε φορά που έχει κάποιο πρόβλημα να δει τους γονείς του στον καθρέπτη....

"It does not do to dwell on dreams and forget to live" 6yearsHW3

"It does not do to dwell on dreams and forget to live" Banner-huff
    elenaki8
    elenaki8
    Πεμπτοετής στην Σχολή
    Πεμπτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 296
    Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2012

Magical Identity
    Today's thought: Ανήκεις εκεί που είναι η καρδιά σου!!!

Δημοσίευση από elenaki8 Παρ Απρ 13, 2012 5:28 pm

Εγώ σαφώς και θα μετακινούσα τον καθρέφτη γιατί ο Χάρι άμα πήγαινε εκεί συνέχεια θα του γινόταν εμμονή όπως σε πολλούς όπως είπε ο Ντάμπλντορ και στο τέλος θα τρελαινόταν.

"It does not do to dwell on dreams and forget to live" Images?q=tbn:ANd9GcQ5yK0YKC5AkaIKwr8i6iixWVXPpI1Pi3jVoqM_JBdInPPn7ZQopg
    princessmaggie
    princessmaggie
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 414
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2012

Magical Identity
    Today's thought: I Solemnly Swear That I Am Up To No Good....

Δημοσίευση από princessmaggie Τετ Ιουν 13, 2012 2:03 pm

Θα κρατούσα τον καθρέφτη για λίγο καιρό ακόμα...είμαι σίγουρη πως ο Χάρι λίγο καιρό μετά θα το καταλάβαινε κι απο μόνος του..!!Δυστυχώς όταν η πραγματικότα μας απογοητεύει η ονειροπόληση είναι ο μόνος τρόπος να μην τρελαθούμε..
    Αlbus Dumbledοre
    Αlbus Dumbledοre
    Τάγμα του Φοίνικα
    Τάγμα του Φοίνικα

Αριθμός μηνυμάτων : 649
    Ημερομηνία εγγραφής : 26/10/2012

Magical Identity
    Today's thought: To the well-organised mind,death is but the next great adventure!!!

Δημοσίευση από Αlbus Dumbledοre Πεμ Νοε 15, 2012 7:37 pm

Τον βοήθησε πολύ και μάλιστα στο 7ο βιβλίο!!Ο Ντάμπλντορ για να το είπε θα το πίστευε!!!

harryworld THE BOY WHO LIVED hufflepuff

Albus Dumbledore

Help will always be given at Hogwarts to those who deserve it!!

I solemny swear that I'm up to no good :P

...Ο βασιλιάς των λουλουδιών
    λένε πως είν'ο κρίνος
    μα στη δικήυ σου ομορφιά
    μαραίνεται και 'κείνος!!!...
    Leon Black
    Leon Black
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 3276
    Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010

Magical Identity
    Today's thought: Nothing Is True Everything Is Permitted

Δημοσίευση από Leon Black Πεμ Αυγ 01, 2013 1:03 am

Πιστεύω ότι καλό είναι να ξεφεύγεις από την πραγματκότητα και να κάνεις όνειρα και δικές σου σκέψεις, να δημιουργείς τον δικό σου ξεχωριστό κόσμο...αλλά αν το παρακάνεις τρελαίνεσαι και αυτό ήθελε να πει ο ΝΤάμπλντορ να μην ζούσε τελείως ξεκομμένοι από τον κόσμο και να ζούμε τη ζωή, το ίδιο έκανε κι αυτός με την Αριάννα

"It does not do to dwell on dreams and forget to live" Sx8o
    "It does not do to dwell on dreams and forget to live" Zj73
    Σπόιλερ:
    teddy potter
    teddy potter
    Χρυσούχος
    Χρυσούχος

Αριθμός μηνυμάτων : 745
    Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2014

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από teddy potter Τετ Απρ 23, 2014 11:17 pm

Συνφωνω με τους απο πανω

"It does not do to dwell on dreams and forget to live" CHAMPION

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 2:54 am