Είσαι ένα αγόρι η μια κοπέλα μόλις συνάντησες ένα άτομο του αντίθετου φύλλου αλλά είστε μονίμως σε κόντρα... Αλλά μην ξεχνάτε ότι αυτό δεν γίνεται επειδή είστε διαφορετικοι αλλά επειδή είστε ίδιοι σε κάποια πράγματα και βλέπεται τον εαυτό σας στο πρόσωπο αυτού του ατόμου Τι πιστεύετε ότι προκύπτει από αυτό? Γτ έχω ακούσει ότι από τα μεγάλα μίση προκύπτουν μεγάλα πάθη και άρα κάτι κρύβεται....
+11
Minerva McGonagall
Morgan le Fay
FoNikos21
elliza
Μia Melanie Hawkins
Sylvie Lovegood
Isabelle Lightwood
Fenia Black
HermioneInLove
anthian9
Persival Nick 777
15 απαντήσεις
Μίσος και πάθος
Persival Nick 777- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 913
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°1
Μίσος και πάθος
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Μίσος και πάθος
Μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο, αλλά οκ, ήταν γελοίο, πρόπερσυ έγινε, σιγά το πάθος πια.
Ήταν ένας τύπος τον οποίο τον ξέρω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και από τότε μου έσπαγε τα νεύρα απίστευτα πολύ. Και εγώ έσπαγα τα δικά του και ούτω καθεξής. Σε κάποια φάση που κάθισε και μου μίλησε φυσιολογικά και εγώ το ίδιο, χωρίς να βριστούμε ούτε για 1 ολόκληρο λεπτό (αλήθεια! ), δεν ξέρω, έφαγα μια φλασιά και άρχισε να μου αρέσει και μου έλειπε ο καθημερινός καβγάς μας.
Τα είχαμε για λίγο το καλοκαίρι, αλλά δεν επιβίωσε και τίποτα στο τέλος, αρχίσαμε να πλακωνόμαστε σαν τον παλιό καλό καιρό και πάπαλα!
Πιο συγκεκριμένα, πιστεύω πως ισχύει αυτό που λέει το τόπικ, απλά δεν ξέρω κατά πόσο. Δες για παράδειγμα την δικιά μου ιστορία.
Ήταν ένας τύπος τον οποίο τον ξέρω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και από τότε μου έσπαγε τα νεύρα απίστευτα πολύ. Και εγώ έσπαγα τα δικά του και ούτω καθεξής. Σε κάποια φάση που κάθισε και μου μίλησε φυσιολογικά και εγώ το ίδιο, χωρίς να βριστούμε ούτε για 1 ολόκληρο λεπτό (αλήθεια! ), δεν ξέρω, έφαγα μια φλασιά και άρχισε να μου αρέσει και μου έλειπε ο καθημερινός καβγάς μας.
Τα είχαμε για λίγο το καλοκαίρι, αλλά δεν επιβίωσε και τίποτα στο τέλος, αρχίσαμε να πλακωνόμαστε σαν τον παλιό καλό καιρό και πάπαλα!
Πιο συγκεκριμένα, πιστεύω πως ισχύει αυτό που λέει το τόπικ, απλά δεν ξέρω κατά πόσο. Δες για παράδειγμα την δικιά μου ιστορία.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
until the axe reveals it.
HermioneInLove- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 699
Location : Λεβεντογέννα Κρήτη και άγιος ο Θεός.Το καλοκαίρι,τουλάχιστον.Το Σεπτέμβρη επιστρεφω...στο ''Χόγκουαρτς''!!!
Ημερομηνία εγγραφής : 31/01/2010
Magical Identity
Today's thought: There is no reality other than the one you create for yourself. As the architect of your own reality, it is you who decides your own failure or success. Belief has everything to do with it; if you know you can, you can!Take the microphone and sing the song of your life, the one that you will havw written on your own!
- Δημοσίευση Ν°3
Εγώ ξέρω ότι η αγάπη και το μίσος είναι οι δύο πλευρές του ίδιου νομίσματος. Π.χ ότι ένα αγόρι/κορίτσι το ερωτεύεσαι πολύυυυυυυυυ, αλλά δε σου δίνει σημασία...Δε νιώθεις -αν αυτό τραβήξει πολύ- ότι τον/την μισείς και ταυτόχρονα νιώθεις τόοοοοοοοοσο μα τόοοοοοοοοοοοσο ερωτευμένος;
Ποτέ να μη δειλιάσεις,ποτέ μη φοβηθείς
γιατί είσαι άξιος Γκρίφιντορ και θαρραλέος μαχητής.
Αν όμως μια στιγμή, στα δύσκολα βρεθείς
μη κανεις το κοκόρι...να αναμετρηθείς!
Το σπαθί του Γκρίφιντορ θα είναι πάντα εκεί
βαθιά ας ψάξουμε για του μυστικού το θάρρος στην ψυχή!
You might belong in Gryffindor
Where dwell the brave at heart.
Their daring, nerve, and chivalry
Set Gryffindors apart!
Proud to be a Gryffindor
Proud to be a member of Black's Family!
Fenia Black- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 37
Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: hmm..
- Δημοσίευση Ν°4
μισος και παθος πανε μαζι :grif2: :slyth2:
SLYTHERIN. one house to rule them all.
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°5
Αχ ναι, ναι, ΝΑΙ, ΝΑΙ!
Έχετε δικιο 100%.
Κι εγώ είχα μια ιστοριούλα παρόμοια με της Ανθής .
Ήταν ένα παιδί δυο χρόνια μεγαλύτερος που απλά δεν ήξερα καν την ύπαρξή του πριν μπω στο γυμνάσιο .
Δεν τον ήξερα και δεν είχα και καμοιά ιδιαίτερη σκασίλα να τον μάθω αλλά αυτός κάθε φορά που συναντιόμασταν πετούσε και τη σποντίτσα του. Τέλος πάντων η ίδια ιστορία συνεχιζόταν και με την αδερφή μου, για την ακρίβεια δεν ήξερε ότι είμασταν δύο για αρκετό καιρό .
Το έμαθε μια φορά που περπατούσαμε οι δυο μας στον διάδρομο ακι μας λέει:
-Αδερφές είστε; Μοιάζετε!
-Αδερφή είσαι; Μοιάζεις!
Λολ, ΑΓΑΠΩ την αδερφή μου .
Η αλήθεια είναι ότι είχαμε κυρήξει πόλεμο. ΠΑΝΤΑ βριζόμασταν όταν συναντιόμασταν, μια φορά είχαμε αρχίσει και το κλοτσομπουνίδι .
Μέχρι που μια φορά συνειδητοποίησα ότι έπαιζε κιθάρα πολύ ωραία, και δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω του .
Τέλος πάντων, φαντάζομαι ότι μαντέψατε ότι τα είχαμε για λίγο καιρό, δεν ταιριάξαμε, και γυρίσαμε στον καλό , παλιό καιρό .
Έχετε δικιο 100%.
Κι εγώ είχα μια ιστοριούλα παρόμοια με της Ανθής .
Ήταν ένα παιδί δυο χρόνια μεγαλύτερος που απλά δεν ήξερα καν την ύπαρξή του πριν μπω στο γυμνάσιο .
Δεν τον ήξερα και δεν είχα και καμοιά ιδιαίτερη σκασίλα να τον μάθω αλλά αυτός κάθε φορά που συναντιόμασταν πετούσε και τη σποντίτσα του. Τέλος πάντων η ίδια ιστορία συνεχιζόταν και με την αδερφή μου, για την ακρίβεια δεν ήξερε ότι είμασταν δύο για αρκετό καιρό .
Το έμαθε μια φορά που περπατούσαμε οι δυο μας στον διάδρομο ακι μας λέει:
-Αδερφές είστε; Μοιάζετε!
-Αδερφή είσαι; Μοιάζεις!
Λολ, ΑΓΑΠΩ την αδερφή μου .
Η αλήθεια είναι ότι είχαμε κυρήξει πόλεμο. ΠΑΝΤΑ βριζόμασταν όταν συναντιόμασταν, μια φορά είχαμε αρχίσει και το κλοτσομπουνίδι .
Μέχρι που μια φορά συνειδητοποίησα ότι έπαιζε κιθάρα πολύ ωραία, και δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω του .
Τέλος πάντων, φαντάζομαι ότι μαντέψατε ότι τα είχαμε για λίγο καιρό, δεν ταιριάξαμε, και γυρίσαμε στον καλό , παλιό καιρό .
Sylvie Lovegood- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 15673
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2010
Magical Identity
Today's thought: Μωρέ ποια ηθική και ποια αξιοπρεπεία....Τα μόνα χαρακτηριστικά που σε καθιστούν άνθρωπο, κατ εμέ, είναι η ειλικρίνεια κι η αυθεντικότητα.
- Δημοσίευση Ν°6
^Eμένα αυτά δεν μου τα 'πες.
Και πες του να μου μάθει κι εμένα κιθάρα.
Αν πάνε μαζί τότε 5-6 άτομα είναι φουλ ερωτευμένα μαζί μου ,κι αυτό δεν παίζει, οπότε δεν πιστεύω πως γίνεται πάντα έτσι.
Μπορεί μερικές φορές να δείχνεις πως μισείς κάποιον ως αντίθετη αντίδραση απέναντι σε αυτά που νιώθεις, μπορεί να το κάνουμε γιατί θέλουμε να μας δώσει σημασία, μπορεί ,μπορεί ,μπορεί.
Εγώ πάντως δεν είμαι ερωτευμένη με 2 που μισώ, οπότε πιστεύω πως πρώτα προκείπτει το πάθος και μετά το μίσος, ως αντίδραση, αλλά το αντίθετο δεν είμαι και τόσο σίγουρη ότι συμβαίνει.
Αυτά τα πολλά.
Και πες του να μου μάθει κι εμένα κιθάρα.
Αν πάνε μαζί τότε 5-6 άτομα είναι φουλ ερωτευμένα μαζί μου ,κι αυτό δεν παίζει, οπότε δεν πιστεύω πως γίνεται πάντα έτσι.
Μπορεί μερικές φορές να δείχνεις πως μισείς κάποιον ως αντίθετη αντίδραση απέναντι σε αυτά που νιώθεις, μπορεί να το κάνουμε γιατί θέλουμε να μας δώσει σημασία, μπορεί ,μπορεί ,μπορεί.
Εγώ πάντως δεν είμαι ερωτευμένη με 2 που μισώ, οπότε πιστεύω πως πρώτα προκείπτει το πάθος και μετά το μίσος, ως αντίδραση, αλλά το αντίθετο δεν είμαι και τόσο σίγουρη ότι συμβαίνει.
Αυτά τα πολλά.
Yes i Am a Shadowhunter
Demons beware
- ΜΜΚΓΘ:
Μia Melanie Hawkins- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7030
Ημερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
Magical Identity
Today's thought: Όλοι εσεις που προσπαθείτε καθημερινά να με βυθίστηκε,συνεχίστε,απλά να θυμ'αστε πως στην ιστορία έμεινε ο Τιτανικός και όχι το παγώβουνο.
- Δημοσίευση Ν°7
Κάποιες φορές ,επειδή και το μίσος και το πάθος είναι πολύ έντονα συναισθήματα,το μίσος κρύβει πάθος..Αλλά πολύ σπάνια.Μιλάω εξ πήρας
Τaste me,drink my soul,show me things that I shouldn't know..
- Everything looks better when the sun goes down.:
elliza- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 13381
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
Magical Identity
Today's thought: Α beautiful, healthy baby!
- Δημοσίευση Ν°8
Maraki Cullen έγραψε:Μιλάω εξ πήρας
Εγώ ελληνικά!
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
FoNikos21- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 39937
Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel...
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)
- Δημοσίευση Ν°9
Όντως, πολλές φορές η διαχωριστική γραμμή μεταξύ πάθους και μίσους είναι πολύ λεπτή. Και κάλλιστα μπορεί να γίνει και το αντίστροφο.
Πάθος -> Λάθος >Τάφος Μίσος
Και μιλάω εκ μπύρας!
Πάθος -> Λάθος >
elliza έγραψε:Εγώ ελληνικά!Maraki Cullen έγραψε:Μιλάω εξ πήρας
Και μιλάω εκ μπύρας!
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°10
Εγώ ας τα πω συνοπτικά
Στην πρώτη λυκείου μισιόμασταν απίστευτα, στην δευτέρα αρχίσαμε προς το τέλος να συμπαθιόμαστε, στην τρίτη τον γούσταρα άσχημα και αφού του το είπα 3 μήνες μετά την αποφοίτηση καταφέραμε να το ξεπεράσουμε και τώρα έχουμε μία υγιέστατη διαστροφική σχέση
Στην πρώτη λυκείου μισιόμασταν απίστευτα, στην δευτέρα αρχίσαμε προς το τέλος να συμπαθιόμαστε, στην τρίτη τον γούσταρα άσχημα και αφού του το είπα 3 μήνες μετά την αποφοίτηση καταφέραμε να το ξεπεράσουμε και τώρα έχουμε μία υγιέστατη διαστροφική σχέση
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive, live and thrive
I will survive
I will...
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°11
Μα ρε παιδιά μίσος δεν είναι μερικοί τσακωμοί της πλάκας. Αυτοί είναι μια χαρά και πολύ σέξυ μάλιστα, αλλά όταν μισείς κάποιον πραγματικά ούτε καλημέρα δε θες να του λες όχι να καταλήξει και έρωτας.
Mischief managed.
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°12
Minerva McGonagall έγραψε:Μα ρε παιδιά μίσος δεν είναι μερικοί τσακωμοί της πλάκας. Αυτοί είναι μια χαρά και πολύ σέξυ μάλιστα, αλλά όταν μισείς κάποιον πραγματικά ούτε καλημέρα δε θες να του λες όχι να καταλήξει και έρωτας.
+100000
Ειναι μεγαλη λεξη το μισος Ισως να αντιπαθεις καποιον και μετα να γινει ερωτας οχι και τον μισεις ομως.
Τεσπα εμενα δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο.
Maria Granger- Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
- Αριθμός μηνυμάτων : 6382
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
- Δημοσίευση Ν°13
Είναι σιγουρο ότι το μίσος φαίρνει πάθος.Μου έχει συμβεί και εμένα χωρίς το επιθυμητό τέλος...
Druella Black- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 6304
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
Magical Identity
Today's thought: "Are we really going to do this again? We both know I could rip you to shreds and do my nails at the same time."
- Δημοσίευση Ν°14
^και εμενα μου εχει συμβει αλλα με το επιθυμητο
Humanity is a vampire's greatest weakness.
No matter how easy it is to turn it off, it keeps trying to fight it's way back in.
Sometimes I let it.
- ♥:
Proud Rusher
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°15