Madame Maxime έγραψε:... ότι ο Λάζαρος καλά θα κάνει να κάτσει να γράψει συνέχεια.
Ότι εμ, έγραψα.
Madame Maxime έγραψε:... ότι ο Λάζαρος καλά θα κάνει να κάτσει να γράψει συνέχεια.
... ότι χμ, θέλω κι άλλη.Sorazal the Erised έγραψε:Madame Maxime έγραψε:... ότι ο Λάζαρος καλά θα κάνει να κάτσει να γράψει συνέχεια.
Ότι εμ, έγραψα.
Sorazal the Erised έγραψε:ότι την γράφω και λογικά μέχρι το τέλος της βδομάδας θα έχω βάλει κι άλλο.
Fleur Delacour έγραψε:Sorazal the Erised έγραψε:ότι την γράφω και λογικά μέχρι το τέλος της βδομάδας θα έχω βάλει κι άλλο.
Ότι την πάτησες, αν αρέσει η ιστορία σου στην Λίζα δεν θα σε αφήσει σε χλωρό κλαρί, θέλει νέο κομμάτι και το θέλει ΤΩΡΑ!
I'll be waiting.Sorazal the Erised έγραψε:ότι την γράφω και λογικά μέχρι το τέλος της βδομάδας θα έχω βάλει κι άλλο.
Σόφι.Fleur Delacour έγραψε:Sorazal the Erised έγραψε:ότι την γράφω και λογικά μέχρι το τέλος της βδομάδας θα έχω βάλει κι άλλο.
Ότι την πάτησες, αν αρέσει η ιστορία σου στην Λίζα δεν θα σε αφήσει σε χλωρό κλαρί, θέλει νέο κομμάτι και το θέλει ΤΩΡΑ!
Merlin the Great έγραψε:οτι καθε που μιλάω με την πατσαβούρα ξεχνιεμαι!
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Μου χει λείψει η Ναρκίσσα
Fleur Delacour έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Μου χει λείψει η Ναρκίσσα
Ότι πρέπει να σε δει γιατρός ή παπάς εξαρτάται από το πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή σου
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Μου χει λείψει η Ναρκίσσα
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Fleur Delacour έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Μου χει λείψει η Ναρκίσσα
Ότι πρέπει να σε δει γιατρός ή παπάς εξαρτάται από το πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή σου
Ότι θα θελες πολύ να είσαι Κίσι Αλλά δεν το χεις
Merlin the Great έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Μου χει λείψει η Ναρκίσσα
+100
Γενικότερα μου έχει λείψει η εποχή των μεγάλων.
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Merlin the Great έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Μου χει λείψει η Ναρκίσσα
+100
Γενικότερα μου έχει λείψει η εποχή των μεγάλων.
ΑΡΠΑΞΕΣ ΣΟΦΗ!
Merlin the Great έγραψε:οτι θελω ξανά για μία μέρα ταυτόχρονα Kισι, Παντφουτ, Σεβ, Ναθανιελ, Σεβεν etc.
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ότι παρακαλείται η κλώσα η Ντελακουρ ή να κάνει κάνα ιδιαίτερο για να γίνει Κίσι ή να εξαφανιστεί από προσώπου Γης
Merlin the Great έγραψε:οτι θελω ξανά για μία μέρα ταυτόχρονα Kισι, Παντφουτ, Σεβ, Ναθανιελ, Σεβεν etc.