edit:
Minky
Δεν είναι τέλειο που πάνε στην παλιά καλή παμπ;<3
Madame Maxime έγραψε:Αν σκεφτούμε όμως πως η δεσποινίς Λιβ, όλους τους καταλαβαίνει και όλοι την συμπαθούν, φτάνουμε στο συμπέρασμα πως σίγουρα θα κάνει κάτι με τον Άλο.Morgan le Fay έγραψε:Madame Maxime έγραψε:Πιο πολύ μου κολλάει Άλο/Λιβ παρά Άλο/Μίνι.
Ίου και τα δύο; Μπλιάχ!
jate έγραψε:LIV,Y U NO CRAWL UNDER A ROCK AND DIE?
edit:
Minky
Δεν είναι τέλειο που πάνε στην παλιά καλή παμπ;<3
jate έγραψε:M'αρέσει το όλο Νικ/Φράνκι που ο Νικ την υπερασπίστηκε και θα είναι φίλοι και θα παρηγορούν ο ένας τον άλλον
Ξέτε ποιος είναι σχετικά ωραίος αλλά στην σειρά φαίνεται λιγότερο ωραίος;
Ο τυπάκος που υποδύεται τον Rich,Alexander Arnold!
Hecate έγραψε:Θα ξεκινήσω petition στο νετ για να βρεθεί κάποιος να σπάσει την Liv στο ξύλο σε ένα από τα επόμενα επεισόδια
Έχει ωραίο στυλάκι αλλά είναι λογικό να μην φαίνεται ωραίος στη σειρά. Το μαλλί του είναι χειρότερο από το δικό μου και αυτό λέει πολλά
Morgan le Fay έγραψε:
Μισώ τον David Blood. Και γενικώς έχω ένα μίσος με όλους τους γονείς των Skins.
jate έγραψε:Morgan le Fay έγραψε:
Μισώ τον David Blood. Και γενικώς έχω ένα μίσος με όλους τους γονείς των Skins.
Are you fucking kidding me?
Ειδικά αυτή την σίζον,έχουμε φοβερούς γονείς!Με αξαίρεση την μάνα της Λιβ και του Άλο
Αρχικά να πω το σημαντικότερο:
ΟΜΓΚ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑΤΙΟNAL!!!!!!ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΥΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ
Και τώρα στα του επεισοδίου
Φράνκι/Μίνι.Minky Τα λεγα,τα λεγα; Δεν μας έλεγε τίποτα το ιδιαίτερο το επεισόδιο,όσο το τρέιλερ
Καημένη Γκρέις. Υπάρχει χαρακτήρας που να δεις επεισόδιο και να μην τον κατασυμπαθήσεις;Εκτός από την Λιβ.
Και τον Σιντ.Και τον Τόμας Και τον Τζέι Τζέι
Ριτς,τι καλός μωρέ.Μέχρι που μας τα χάλασε με τις ιδέες του.skins είμαστε,όχι OTH.
Ήθελα κι άλλο Νικ<33
Ας βάλουμε στοιχήματα για το ποιος θα πεθάνει ή ποιον θα πατήσει νταλίκα!
Morgan le Fay έγραψε:
jate έγραψε:@Connie:
Ωραίο και το sorrow αλλά αυτό είναι τόοοσο αγαπημένο κομμάτι
jate έγραψε:Morgan le Fay έγραψε:
Γονείς Φράνκις( ),γονείς Άλο,μάνα Λιβς( ),πατέρα Νικ/Ματτυ,πατέρα Ριτς