both. Εκνευριστικά γρηγοραMilady D' Hiver έγραψε:τελειωνουν ή χανονται;
+55
Roland Weasley
Anguis Demorte
Sauron the Great
Half Blood Princess
geowizard
Magic Is Might
Arcturus Regulus Black
Violleta Black
@RtVaVa
greekwizards
Ignotus Peverell
Helena Malfoy
Hermione Black
Katherine Black
Milady D' Hiver
Eleanna Lovegood
Aurora Sinistra
Lena*
Phineas Nigellus Black
Αstοria Greengrass
Angelika-Lavender Black
elliza
Maria Granger
Harry James Potter
Hermione11031997
Mysterious Wizard
Roxy Black
Apοlline Delacour
Cassiopeia Black
Alicia Spinnet
SaveWaterDrinkBlood
Maria Lovegood
Isabelle Lightwood
The Sorting Hat
The Voice of Eternity
Romilda Vane
FLEUR258
Imperio
-Moony
Andros the Invincible
Tom Marvolo Riddle
Phyllida Spore
Amelia Blackfoot
Elohim Meth
anthian9
Minerva McGonagall
Laverne de Montmorency
Madame Maxime
Berenice
Cassandra Black
Leonie Vernier
FoNikos21
Hecate
Halfblood Prince
jason
59 απαντήσεις
Με τι γραφετε;
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°76
Απ: Με τι γραφετε;
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°77
Χρησιμοποιώ Faber Castel στυλό τα τελευταία 2-3 χρόνια
Οτιδήποτε άλλο με κουράζει
Οτιδήποτε άλλο με κουράζει
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
until the axe reveals it.
Sauron the Great- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 4137
Location : Είμαι παντού και πουθενά! Ναι, είμαι το Μαύρο Φάντασμα!
Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2014
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: never try to teach a pig to sing it wastes your time and it annoys the pig...
- Δημοσίευση Ν°78
Παλιότερα, από το δημοτικό μέχρις την ΄Β Γυμνασίου, είχα συνηθίσει τα μολύβια και για να πούμε την αλήθεια ήταν και φοβερά εύχρηστα(όταν δεν χρειαζόσουν να τα ξύνεις
Πλέον έχω ξεπεράσει εντελώς το όλο θέμα με το μολύβι και γράφω αποκλειστικά και μόνο με στυλό, λεπτά στυλό bic που είναι και τα πιό ιδανικά για εμένα(και φθηνά ), τα χονδρά στυλό με κουράζουν και μόνο που τα κρατάω και στο τέλος με κάνουν να βαριέμαι να γράφω, αα και προτιμώ το μπλε χρώμα, τα υπόλοιπα είτε δεν χρειάζονται(τι το θες το κόκκινο πχ για εξετάσεις?)είτε για έναν άλλον λόγο...Αυτό είναι το στυλό που μου φτιάχνει κάθε ημέρα την διάθεση!
Katherine Black- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 5614
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°79
εγω στο δημοτικο εγραφα με μολυβι. Στις τελευταιες ταξεις, απο τεταρτη η τριτη εγραφα με μηχανικο γιατι τα αλλα με κουραζαν πολυ. απο γυμνασιο αρχισα το στυλο. θυμαμαι ειχα κολλημα με το μαυρο, αλλα μετα τα τετραδια μου ηταν η μπλε η ουρανια τοξα. απο στυλο μου αρεσουν
αυτα http://papyroc.gr/shop/image/cache/data/Grafh/80320-400x400.jpg
αυτα που εχουν υγρο μελανι http://heartymagazine.com/wp-content/uploads/2011/04/pilot-hi-tecpoint-v5.jpg
αυτο http://csimg.webmarchand.com/srv/FR/2800284631767/T/340x340/C/FFFFFF/url/stylo-bille-bic-for-her.jpg
και αυτα http://external.webstorage.gr/ProductImages/0828589/Stylo-Diarkeias-BIC-Cristal-Miss-for-Her-1-Temaxio-400-0828589.jpg
αυτα http://papyroc.gr/shop/image/cache/data/Grafh/80320-400x400.jpg
αυτα που εχουν υγρο μελανι http://heartymagazine.com/wp-content/uploads/2011/04/pilot-hi-tecpoint-v5.jpg
αυτο http://csimg.webmarchand.com/srv/FR/2800284631767/T/340x340/C/FFFFFF/url/stylo-bille-bic-for-her.jpg
και αυτα http://external.webstorage.gr/ProductImages/0828589/Stylo-Diarkeias-BIC-Cristal-Miss-for-Her-1-Temaxio-400-0828589.jpg
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Anguis Demorte- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 2547
Ημερομηνία εγγραφής : 30/11/2013
Magical Identity
Today's thought: Exterminate!
- Δημοσίευση Ν°80
Εδω και τέσσερα χρόνια γράφω με στυλό
- Loyalities:
Roland Weasley- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 4343
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2014
Magical Identity
Today's thought: Fuck it all.
- Δημοσίευση Ν°81
Με στυλό
Just because everybody hates it doesn't mean it's no good.
-Despicable Me 2
-Despicable Me 2
Yes, you are cute
but a minion will always be cuter
but a minion will always be cuter
Alison Sheridan- Hogwarts Professor
- Αριθμός μηνυμάτων : 10933
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2013
Magical Identity
Today's thought: Je deviens plus difficile, plus insociable, de plus en plus misanthrope.
- Δημοσίευση Ν°82
Με το αριστερο χερι. Α δεν ζητας αυτο καλααα
Κι εγω με στιλο γραφω, και δεν μας αφηνουν να γραφουμε με μολυβια αλλα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το μπλανκο και οποιος φεριε παιρνει αποβολη. Αντε να βγαλεις ακρη
Κι εγω με στιλο γραφω, και δεν μας αφηνουν να γραφουμε με μολυβια αλλα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το μπλανκο και οποιος φεριε παιρνει αποβολη. Αντε να βγαλεις ακρη
~NEMI4ever♥πολύ με ΛΙ
.- Baby let my blood flow:
- grey until the fuckin’ grave.
Natalia McDonald- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 2748
Ημερομηνία εγγραφής : 05/12/2014
Magical Identity
Today's thought: fucking is my cardio
- Δημοσίευση Ν°83
και με τα δυο αλλα προτιμω το μολυβι γιατι κανει καλυτερες ζωγραφιες στα περιθωρια ασε που τα στυλο γλιστρανε καπως και μου σπανε τα νευρα
~NEMI4ever♥
πολυ με ΛΙ
- Descenus Auerno Facilis Est:
dimitra granger- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 683
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2014
Magical Identity
Today's thought: Somietimes you win, sometimes you won
- Δημοσίευση Ν°84
Με στυλο φυσικα καμια φορα γραφω και με μηχανικο
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°85
Με τόνους ^, ^^, ^^^
Evie Frye- Administrator
Head of D.M.L.E. - Αριθμός μηνυμάτων : 5580
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015
Magical Identity
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°86
Δημοτικό μόνο μολύβι.Για κάποιο λόγο μετά στο γυμνάσιο,χρησιμοποιούσαμε στυλό αν και κανείς δεν μας έλεγε να γράφουμε με στυλό.Άγραφος κανόνας
Χρησιμοποιούσα μπλε και μαύρο,αν και αργότερα,ειδικά στα διαγωνίσματα και εξετάσεις έγραφα μόνο με μπλε μελάνι,γιατί ήταν τα γράμματά μου πιο ευανάγνωστα.Επίσης,με το μαύρο είχα. περισσότερες κηλίδες και σβησίματα όπως πέρναγα το χέρι μου στο χαρτί. .Απέφευγα με αυτά με το υγρό μελάνι,διότι τελείωναν γρήγορα.
Από μάρκα,γιατί η διαφήμιση επιβάλλεται,PILOT.Όχι με τη χοντρή μύτη,γιατί είναι κουραστικά.Προτιμώ τα που υποθέτω πως είναι 1.0.Έχω δοκιμάσει και πιο λεπτό,αλλά είναι πολύ λεπτό.
Στη σχολή,εδώ και ένα μήνα χρησιμοποιούσα μηχανικό και μολύβι αλλά δεν συμφέρει με το τόσο γράψιμο.Από μύες 0.5 και 0.7 κλασσικά.Αγαπημένα μολύβια είναι τα Faber-Castell,αυτά που έχουν το γκρίζο και κεραμιδί χρώμα και αυτά με τις μαύρες βούλες πάνω τους.Τα αγαπώ τόσο πολύ που λυπάμαι να τα χρησιμοποιήσω.Για αυτό χρησιμοποιώ αυτά τα ξενέρωτα κιτρινόμαυρα μολύβια,τα οποία σπάνε και εύκολα
Για ζωγραφική,νομίζω έχω Faber-Catell .Τα είχα πάρει με το περιοδικό "Μαθαίνω Σχέδιο" (και δεν έμαθα ποτέ).Έχω δύο καρβουνάκια,κάτι B,B2,B3,B4,B6 και HB μολύβια και κάτι ξυλομπογίες που δεν είναι τόσο ξυλομπογιές.Από μελανοειδή(δεν είναι τίποτα επαγγελματικά ή copic markers,απλά στυλό είναι) έχω,Bic Triumph ( ) 0.5 μαύρο,PILOT V Ball Grip 0.7 σε μαύρο και 0.5 σε μπλε και Faber-Castell Ecco Pigment 0.1 σε μαύρο.
Και οι πένες είναι ωραίες.Δεν έχω χρησιμοποιήσει.Θεωρώ πως είναι σπατάλη χρημάτων αν δεν χρησιμοποιηθούν για τον ιερό της καλλιγραφίας.
Χρησιμοποιούσα μπλε και μαύρο,αν και αργότερα,ειδικά στα διαγωνίσματα και εξετάσεις έγραφα μόνο με μπλε μελάνι,γιατί ήταν τα γράμματά μου πιο ευανάγνωστα.Επίσης,με το μαύρο είχα. περισσότερες κηλίδες και σβησίματα όπως πέρναγα το χέρι μου στο χαρτί. .Απέφευγα με αυτά με το υγρό μελάνι,διότι τελείωναν γρήγορα.
Από μάρκα,γιατί η διαφήμιση επιβάλλεται,PILOT.Όχι με τη χοντρή μύτη,γιατί είναι κουραστικά.Προτιμώ τα
Στη σχολή,εδώ και ένα μήνα χρησιμοποιούσα μηχανικό και μολύβι αλλά δεν συμφέρει με το τόσο γράψιμο.Από μύες 0.5 και 0.7 κλασσικά.Αγαπημένα μολύβια είναι τα Faber-Castell,αυτά που έχουν το γκρίζο και κεραμιδί χρώμα και αυτά με τις μαύρες βούλες πάνω τους.Τα αγαπώ τόσο πολύ που λυπάμαι να τα χρησιμοποιήσω.Για αυτό χρησιμοποιώ αυτά τα ξενέρωτα κιτρινόμαυρα μολύβια,τα οποία σπάνε και εύκολα
Για ζωγραφική,νομίζω έχω Faber-Catell .Τα είχα πάρει με το περιοδικό "Μαθαίνω Σχέδιο" (και δεν έμαθα ποτέ).Έχω δύο καρβουνάκια,κάτι B,B2,B3,B4,B6 και HB μολύβια και κάτι ξυλομπογίες που δεν είναι τόσο ξυλομπογιές.Από μελανοειδή(δεν είναι τίποτα επαγγελματικά ή copic markers,απλά στυλό είναι) έχω,Bic Triumph ( ) 0.5 μαύρο,PILOT V Ball Grip 0.7 σε μαύρο και 0.5 σε μπλε και Faber-Castell Ecco Pigment 0.1 σε μαύρο.
Και οι πένες είναι ωραίες.Δεν έχω χρησιμοποιήσει.Θεωρώ πως είναι σπατάλη χρημάτων αν δεν χρησιμοποιηθούν για τον ιερό της καλλιγραφίας.
- ASMR πένα:
- Σπόιλερ:
- Μέχρι και για τα στυλά και τα μολύβια έγραψα έκθεση
- Stuff and Thangs:
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°87