Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ο καημένος ο Φονικούλης, πόσο θα υπέφερε αν ήμασταν πραγματικά αδέρφια;
Πως είσαι τόσο σίγουρος ότι εσύ θα την έβγαζες λάδι?
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ο καημένος ο Φονικούλης, πόσο θα υπέφερε αν ήμασταν πραγματικά αδέρφια;
FoNikos21 έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ο καημένος ο Φονικούλης, πόσο θα υπέφερε αν ήμασταν πραγματικά αδέρφια;
FoNikos21 έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ο καημένος ο Φονικούλης, πόσο θα υπέφερε αν ήμασταν πραγματικά αδέρφια;
Sorazal the Erised έγραψε:FoNikos21 έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ο καημένος ο Φονικούλης, πόσο θα υπέφερε αν ήμασταν πραγματικά αδέρφια;
Δηλαδή Λευθέρης τι θα μου ήσουν εσύ αν ήσουν αδερφός του Νικαλάκη που είναι παππούς μου???
FoNikos21 έγραψε:Βασικά είναι αδερφός μου
Sorazal the Erised έγραψε:
Βασικά Νίκο ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ είναι ένας εκδιδόμενος ανήθικος ξέρεις!
FoNikos21 έγραψε:Sorazal the Erised έγραψε:
Βασικά Νίκο ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ είναι ένας εκδιδόμενος ανήθικος ξέρεις!
Βρε και περιφερόμενος πίθηκος είναι, αλλά what's the matter?
Madame Maxime έγραψε:Νίκο κουράστηκα.
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Νίκο, μήπως συμμάχησες με τον θανάσιμο εχθρό μου;
Sorazal the Erised έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Νίκο, μήπως συμμάχησες με τον θανάσιμο εχθρό μου;
Δεν θέλω ούτε καν να υποψιαστώ ότι αναφέρεσαι σε κάποιον από τους παρεβρισκομενους.
Λευθέρης ασταδιαλα χρυσέ μου.
Αrigato Nii-chan.FoNikos21 έγραψε:Madame Maxime έγραψε:Νίκο κουράστηκα.
Λιζάκι μου... με το πάσο σου
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Sorazal the Erised έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Νίκο, μήπως συμμάχησες με τον θανάσιμο εχθρό μου;
Δεν θέλω ούτε καν να υποψιαστώ ότι αναφέρεσαι σε κάποιον από τους παρεβρισκομενους.
Λευθέρης ασταδιαλα χρυσέ μου.
Καλά, απορώ με το θράσος σου κουκλίτσα μου. Τη μια μου κλέβεις την Κόνη και την άλλη μου μιλάς σαν να γνωριζόμαστε από χτες; Στην κόλαση να πας!
Isabelle Lightwood έγραψε:Γιατί γιατί, γιατι στη πληροφορική παραδίδει το μάθημα σε word 3 ενώ έχουμε όλοι το 7...??
Tom Marvolo Riddle έγραψε:
Τι είπε, ΡΕ, η κοπέλα; Αυτή καλά τα λέει. Εσένα βλέπω να της κουνιέσαι. Και να κολλάς πάνω της. Με πήρε τηλέφωνο να μου τα πει, ΡΕ. Δεν σε αντέχει άλλο. Την ενοχλείς, λέει. Άντε, ξεκόλλα μην έρθω εκεί και σε χαστουκίσω