2) ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΑΝΤΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
3) ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ!!!!!!!!!!
Hemione94 έγραψε:1)Ποτέ δεν θα προδώσω όσους αγαπώ
3)Ποτέ δεν θα ξεχάσω όποιν φεύγει....
darkdemon έγραψε:ποτε δν θα πω ποτε........( εκτοσ απο το 1 ποτε)..........γτ αμα πω ποτε ποτε δν ξερω τι θα συμβει........(μαλλον μπερδευτικα)
aiswp0s έγραψε:
λοιπον, εγω ποτε δε θα ξεχασω να μην ξαναεξφρασω τον εσψτερικο μου κοσμο σε κανεναν ανθρωπο. μακρια κι αγαπημενοι, γιατι ετσι και ερθει κοντα σου ο αλλος...
aiswp0s έγραψε:ναι... μπορει απλα αν εχεις αποφασισει στη ζωη σου να ζεις κοντα στους ανθρωπους να νιωσεις πιο ανθρωπος ακομα και αν πληγωθεις, να αισθανθεις και να κανεις τους αλλους να αισθανθουν... απλα δε μου χρησιμευει κατι τετοιο, δεν ειμαι ανθρωπος.
aiswp0s έγραψε:σωστη η διευκρινηση.οτι ειμαι απο τη φυση μου,ειμαι. απλα δε νιωθω. ισως να μαι και λιγο υπερβολικος... whtever...
aiswp0s έγραψε:ok, δικιο, απλα υπηρξαν μερικα περιστατικα στη ζωη μου που με εκαναν ν'αλλαξω, αυτο θελω να πω. οχι οτι ημουν παντα ετσι. απο τη φυση μου ειμαι ανθρωπος, οπως και να χει. οχι οτι τωρα δε νιωθω, αλλα το πνιγω. ετσι μ εμαθε η ζωη, γενικοτερα. να κρυβομαι.
aiswp0s έγραψε:οπως μου λεγε μια παλια καλη μου φιλη οποιος δε το δειχνει ειναι απλα δυνατος. δεν ειμαι δειλος, απλα προστατευω τον εαυτο μου.
aiswp0s έγραψε:Δε φοβαμαι να ζησω. απλα ξερω τι με περιμενει αν ζησω. δεν γινεσαι τερας με το να μην εκφραζεις τα συναισθηματα σου. προστατευεσαι. τα λογια της δεν τα παραερμηνευσα, τουλαχιστον για τοτε που τα ακουσα. προτιμω μια ασπιδα παγου γυρω μου. απλα η καρδια σταματα να χτυπα, αν και πονας περισσοτερο ετσι. αλλα προστατευεσαι. δε φοβαμαι να ζησω. απλα δεν ειναι αναγκη. παλιοτερα ισως να ρισκαρα.