Αριθμός μηνυμάτων : 20437 Ηλικία : 571 Location : 12, Grimmauld Place, 4th floor Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.
Καλά αυτός ο Γιώργος με την Σίσσυ τι κάνουν όλη μέρα ρε φίλε; Βόλτες με τα ποδήλατα και τρία πουλάκια κάθονταν ξέρω γω, και ο Δημήτρης με την άλλη την κοπελίτσα δεν παίρνουν ανάσα τρία 24ωρα!
Α ρε Μερλινάκο με τις ατάκες σου!
"Δεν μου φτάνει που έχω τα προβλήματά μου με το μπαράκι, δεν ξέρω πως στο καλό θα το κάνουμε, έχω και την άλλη μου έρχεται με τις μπουκάλες σαν τον Ορέστη Μακρή! " Εκεί είχα λιώσει.
Κι εγώ, σε αυτό το σημείο έλιωσα.
Αυτά είναι, άλλοι ψάχνουν για τζάκια κι άλλοι το παίζουν Χάιντυ.
anthian9 έγραψε:Που να πάει ρε; Άπειρος φανγκερλισμός λέμεεε!
Εδώ χοροπηδούσα όταν έμαθα ότι θα 'ναι στην εκπομπή ο Δημήτρης, τώρα που τον είδα κιόλας.. παραλίγο θα κουτουλούσα το κεφάλι μου ταβάνι και ποιος σφουγγάριζε τα αίματα μετά.
Θα αρχίσω να τυπώνω μπλουζάκια σε λίγο καιρό, να ξέρετε.
Ε, ψιτ, χωρις πλακα, δεν το χω πει αυτο σε κανεναν αλλα ειμαι το πρωτο ατομο π σκεφτηκε να κανει μπλουζακια για την χεκατι γιεεε
Ρε Κώννα, μου κάνεις μια μετάφραση σε αυτό, γιατί κάπου είδα τ' όνομα μου αλλά δεν κατάλαβα τι παίζει
Αριθμός μηνυμάτων : 35474 Ηλικία : 864 Location : Elven Kingdom Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
Αριθμός μηνυμάτων : 35474 Ηλικία : 864 Location : Elven Kingdom Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
Δεν το είδα ολόκληρο χθες Αλλά ήταν τόσο συγκινητική η αρχή και είχε και Yann Tiersen Η γιαγιούλα που ήταν η μητέρα του κυριούλη,ήταν τόοοοοοσο γλυκιά Δημήτρη χρυσό μου,δεν σε είδα.Πήγε ο αδερφός μου για ύπνο κι έγραφα σήμερα,οπότε κάθισα να διαβάσω
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.” “Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
Αριθμός μηνυμάτων : 39937 Ηλικία : 33 Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel... Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)
Αριθμός μηνυμάτων : 20437 Ηλικία : 571 Location : 12, Grimmauld Place, 4th floor Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
anthian9 έγραψε:Που να πάει ρε; Άπειρος φανγκερλισμός λέμεεε!
Εδώ χοροπηδούσα όταν έμαθα ότι θα 'ναι στην εκπομπή ο Δημήτρης, τώρα που τον είδα κιόλας.. παραλίγο θα κουτουλούσα το κεφάλι μου ταβάνι και ποιος σφουγγάριζε τα αίματα μετά.
Θα αρχίσω να τυπώνω μπλουζάκια σε λίγο καιρό, να ξέρετε.
Ε, ψιτ, χωρις πλακα, δεν το χω πει αυτο σε κανεναν αλλα ειμαι το πρωτο ατομο π σκεφτηκε να κανει μπλουζακια για την χεκατι γιεεε
Ρε Κώννα, μου κάνεις μια μετάφραση σε αυτό, γιατί κάπου είδα τ' όνομα μου αλλά δεν κατάλαβα τι παίζει
Ρε καθυστερημα τι δεν επιασες; Στον δευτερο μηνα εγγραφης μου σκεφτομουν να φτιαξω μπλουχακια εμπνευσμενα απο την προσωπικοτητα.. Αβαταρ και υπογραφη σου
FoNikos21 έγραψε:Mήπως να αλλάζαμε header?
Σπόιλερ:
Τελος!!!!!!!!!!!!!!!! Δε αγαπω
Τεσσερις μετριοι, ο ενας πολυ γλυκος. Ποιος αραγε την παιρνει την αμετρητη θερμιδα;
Εντωμεταξυ εμεινα οταν εμαθα πως εχασαν τον γιο τους οι γονεις.
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Love crime I will survive, live and thrive I will survive I will...
Morgan le Fay έγραψε:Ε, ψιτ, χωρις πλακα, δεν το χω πει αυτο σε κανεναν αλλα ειμαι το πρωτο ατομο π σκεφτηκε να κανει μπλουζακια για την χεκατι γιεεε
Ρε καθυστερημα τι δεν επιασες; Στον δευτερο μηνα εγγραφης μου σκεφτομουν να φτιαξω μπλουχακια εμπνευσμενα απο την προσωπικοτητα.. Αβαταρ και υπογραφη σου
Φτιάξ' τα και όταν συναντηθούμε θα σου υπογράψω ένα :blasé:
Εμένα βρίστε με αλλά δεν το είδα σήμερα Έχω να ανοίξω τηλεόραση... από την προηγούμενη τετάρτη το βράδυ
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Αριθμός μηνυμάτων : 39937 Ηλικία : 33 Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel... Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)