Παιδια 1000 συγνωμη αλλα εγινε κατι τρομερο....!!Λοιπον ο υπολογιστης μου κολλησε ιο και τον πηγαμε για επιδιορθωση....επειδη η ζημια ηταν αρκετα μεγαλη ο μπαμπας επεμενε να αγορασουμε ενα καινουργιο...κι ετσι κι εγινε....τωρα θα μου πειτε γιατι σας τα λεω ολα αυτα....ε λοιπον,στον παλιο-χάλασμενο-υπολογιστη ηταν αποθηκευμενες ολες οι απαντησεις σας απο τους διαγωνισμους.....επομενος τωρα χαθηκαν!!!!!Παιδια,δεν το ηθελα συγγνωμη.......!!!!Τι παει να πει τωρα αυτο???Παει να πει πως πρεπει να μου ξαναστειλετε τις απαντησεις σας!!!!Μιας και τα γραμματα και το ημερολογιο της Τζινη Ουεσλι ακυρωθηκε, θα μου ξαναστειλετε μονο τις απαντησεις βγαλμενες απο τον κοσμο του Χαρι Ποτερ καθως και τους διαλογους!!!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!Αν εχετε στειλει τους διαγωνισμους και στον π.Φαληρο δεν χρειαζετε να μου τους ξαναστειλετε.....επισης αμα δεν εχετε αποθηκευσει τις απαντησεις σας στον υπολογιστη σας,πηγαινετε στα απεσταλμενα πμ σας και καντε αντιγραφη/επικολληση τις απαντησεις σας.......ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΞΑΝΑ!ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΑΜΕΣΩΣ ΒΑΘΜΟΥΣ!!!!!Και παλι ζητω να με συγχωρεσετε αλλα δεν εφταιγα εγω!!!!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!Αν εχετε στειλει τους διαγωνισμους και στον π.Φαληρο δεν χρειαζετε να μου τους ξαναστειλετε.....επισης αμα δεν εχετε αποθηκευσει τις απαντησεις σας στον υπολογιστη σας,πηγαινετε στα απεσταλμενα πμ σας και καντε αντιγραφη/επικολληση τις απαντησεις σας.......ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΞΑΝΑ!ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΑΜΕΣΩΣ ΒΑΘΜΟΥΣ!!!!!Και παλι ζητω να με συγχωρεσετε αλλα δεν εφταιγα εγω!!!!!!