Θα τα παίξω. Τι ήθελα και άνοιξα το laptop σήμερα?
Why, την ατυχία μου μέσα?
Madame Maxime έγραψε:Είμαι κι εγώ στο φαν κλαμπ.
Και θα είμαστε και δικαιολογημένες γιατί θα τον πιάσουν τα κουτσομπολίστικα και θα φτιάξουμε φαν κλαμπ.anthian9 έγραψε:Madame Maxime έγραψε:Είμαι κι εγώ στο φαν κλαμπ.
Εγώ χοροπηδούσα απ' την χαρά μου. Θα τυπώσουμε σε μπλουζάκια την φάτσα του Δημήτρη
Madame Maxime έγραψε:Και θα είμαστε και δικαιολογημένες γιατί θα τον πιάσουν τα κουτσομπολίστικα και θα φτιάξουμε φαν κλαμπ.anthian9 έγραψε:Madame Maxime έγραψε:Είμαι κι εγώ στο φαν κλαμπ.
Εγώ χοροπηδούσα απ' την χαρά μου. Θα τυπώσουμε σε μπλουζάκια την φάτσα του Δημήτρη
Madame Maxime έγραψε:Αυτή η Σίσυ πολύ μιλάει.
FoNikos21 έγραψε:Madame Maxime έγραψε:Αυτή η Σίσυ πολύ μιλάει.
Ότι είναι ψώνιο... η ξυλόκοτα
Sorazal the Erized έγραψε:FoNikos21 έγραψε:Madame Maxime έγραψε:Αυτή η Σίσυ πολύ μιλάει.
Ότι είναι ψώνιο... η ξυλόκοτα
Δεν είσαι στις εξομολογήσεις βρε φρόκαλο.
Δεν την συμπαθώ την Σίσσυ.
Madame Maxime έγραψε:^Είσαι κι εσύ φαν του κλαμπ;
Madame Maxime έγραψε:Και εκεί που τη γλυτώσαμε για 4 λεπτά.... τσουπ, εμφανίστηκε με δώρα.
Τα δίδυμα έχουν φάση. Είναι φασαριόζικα βέβαια αλλά οκ.Sorazal the Erized έγραψε:Madame Maxime έγραψε:Και εκεί που τη γλυτώσαμε για 4 λεπτά.... τσουπ, εμφανίστηκε με δώρα.
Θέλετε να την σκοτώσουμε μαζί με τα δίδυμα???
Madame Maxime έγραψε:Τα δίδυμα έχουν φάση. Είναι φασαριόζικα βέβαια αλλά οκ.Sorazal the Erized έγραψε:Madame Maxime έγραψε:Και εκεί που τη γλυτώσαμε για 4 λεπτά.... τσουπ, εμφανίστηκε με δώρα.
FoNikos21 έγραψε:Madame Maxime έγραψε:Τα δίδυμα έχουν φάση. Είναι φασαριόζικα βέβαια αλλά οκ.Sorazal the Erized έγραψε:
Μου αρέσει που το σκέφτεται κιόλας