Θα έφτιαχνα, εγώ, μόνος μου ένα δικό μου μαγικό σπίτι. Με προσωπικές ιδέες και αποκλειστικά δικό μου στυλ. Το σπίτι μου θα είχε σχήμα τριγωνου. Το υλικό που θα ειχε χρησιμοποιθεί για να φτιαχτεί το σπίτι μου θα ήταν το ξύλο από ελιά. Δυοροφο σπίτι με καμινάδα και φεγγίτη. Ρομαντικό και χαρούμενο. (
) Στον πρώτο όροφο, θα είχαμε ένα τεράστιο σαλόνι ( χολ
) με καναπέδες βαμένο με άσπρο και κόκκινο χρώμα. Διπλα από το σαλόνι, θα υπήρχε η κουζίνα. Μικρή, εύκολη στη χρήση της και αποτελεσματική. Θα την χρησιμοποιούσα καθημερινά ( ου... ναι...σίγουρα
). Με μεγάλους πάγκους και επιβλειτικά ντουλάπια, καρφωμένα στο ξύλο. Μετά, περπατάμε όλο ευθεία και βλέπουμε μία σκάλα... Καθώς περπατάμε πάνω της ακούγεται ένας ήχος...κάτι σαν να τρίζει.. Αργότερα, αφού ανεβήκαμε τη σκάλα, βλέπουμε έναν πολυέλαιο να δεσπόζει ψηλα... Με πολλά μικρά λαμπάκια ( ναι, σαν Χριστουγεννιάτικο δέντρο
). Το βλέμα μας, μετά, κατευθύνεται δεξία. Ενας νυπτήρας, κλέβει τη ματιά μας.. Μικρός, ντροπαλός και συγχρώνος πολύχρωμος νυπτήρας... Το νερό κυλάει όποτε το θες εσύ, μόνο όταν το βάλεις στο μυαλό σου.. Μόνο με μια σκέψη. Η ντουζιέρα ( το τζακούζι, δηλαδή
) απλή..... Η τουαλέτα ( που πάμε και κάνουμε ανάγκες
) σαν εκείνες τις πύλες για να μπαίνεις στο Υπουργείο. Μόνο που είναι τελείως καθαρή. Φεύγουμε από το μπάνιο και αριστερά βλέπουμε μία κρεβατοκάμαρα. Το κρεβάτι πιάνει μεγάλο μέρος του δωματίου... Με γαλάζοπράσινα σεντόνια και με μαξιλάρια που βουλιάζεις... Δίπλα από το κρεβάτι κομδύνα τα οποία ανοίγουν μόνο με το ραβδί του ιδιοκτήτη. ( μαγικά
) Μπροστά από το κρεβάτι, ενας τεράστιος καθρεύτης μαζί με τη ντάμα του..... Ενα σετ (
) τουαλέτας ( οχι για ανάγκες, αλλά για ομορφιά
) με καλυντικά... Για την γυναίκα που μου έχει κλέψει την καρδια... ( Κλέα
) Καθώς φεύγουμε από το δωμάτιο πηγαίνουμε σε ένα μέρος μόνο με ένα πράγμα... Με ένα τζάκι... Αυτό το τζάκι, φωτίζει και ζεσταίνει όλο το σπιτικό... Οταν η φλόγα του χαθεί, το σπίτι κινδυνεύει..., όμως έχομε και εναν που ανάβει τη φλόγα.... Ολο το σπίτι φυλάγεται από ένα σπιτικό ξωτικό. Μας υπηρετεί, χωρίς διαταγές. Του έχουμε σώσει τη ζωή και μας βοηθάει έτσι! ( ναι..ναι...παρόμοιος με το Ντόμπυ
). Εξω από το σπίτι, η αυλή για ξενύχτια και για έρωτες κλέβει όλα τα βλέματα. Άσπροι, εξωτικοί καναπέδες και ένα μπαρ με... ( αυτό το ζουμί που πίνουν οι μάγοι..κάτι με...κολοκυθια;;; Κάτι τέτοιο
) και με αλκόολ. Το σπίτι δν προστατεύετε από κανέναν και από τίποτα. Είμαι άξιος και δυνατός μάγος και μπορώ να αντιμετωπίσω όλες τις επιθέσεις μόνος μου... Το σπίτι βρίσκεται μέσα σε ένα πυκνο, μαγικό δάσος στον μαγικό κόσμο. Το βλέπουν μόνο ευπρόσδεκτοι άνθρωποι και φίλοι.