La Fée Verte έγραψε:Στο στέλνω!Apοlline Delacour έγραψε:Ανθή δε μπορώ να σου στείλω πμ. Μου βγάζει οτι δεν υπάρχει το όνομά σου. Ναι θέλω να μου στείλεις το τεστ
Οκ Ευχαριστώ
La Fée Verte έγραψε:Στο στέλνω!Apοlline Delacour έγραψε:Ανθή δε μπορώ να σου στείλω πμ. Μου βγάζει οτι δεν υπάρχει το όνομά σου. Ναι θέλω να μου στείλεις το τεστ
Ναι και θα ελέγξω τις επιλογές του προφίλ σου καλού κακού.SaveWaterDrinkBlood έγραψε:Θα ήθελα κι εγώ το τεστ γιατί δεν μπορώ να στείλω πμ..
Ρε συ γιατί νόμιζα πως στο έστειλα; -.-Apοlline Delacour έγραψε:Δε μου ήρθε ακόμα το τεστ Το έστειλες Ανθή;
Δεν τις έχω'.' Κάνε έναν κόπο πάλι αν μπορείς!Eleanna Lovegood έγραψε:Τις απαντησεις σου εχω στειλει
Σε λίγο καιρό θα τα μαζέψεις!joanna longbotom έγραψε:τελεια ιδεα αλλα δεν εχω πολλα post
anthian9 έγραψε:Ρε συ γιατί νόμιζα πως στο έστειλα; -.-Apοlline Delacour έγραψε:Δε μου ήρθε ακόμα το τεστ Το έστειλες Ανθή;
ΜΙΣΟ!
Όνδως.Είναι άδικοAndros the Invincible έγραψε:Ένστασηηηηηηηηηηη!Απαιτούμαι να ανοίξει κάτι παρόμοιο για τα αγόρια :P
mR.Geoϟ έγραψε:Όνδως.Είναι άδικοAndros the Invincible έγραψε:Ένστασηηηηηηηηηηη!Απαιτούμαι να ανοίξει κάτι παρόμοιο για τα αγόρια :P
Μπορώ να στείλω κι εγώ πμ στο kandrakar?