Σε κάθε ταινία ή βιβλίο βλέπαμε τον ουρανό που είχε δημιουργηθεί πάνω από την Τραπεζαρία. Ήταν στολισμένος με κεριά, σύννεφα και αστέρια. Η μαγεία ήταν εκείνες τις στιγμές που το βλέπαμε κάτι παραπάνω για εμάς. Αν μπορούσατε να στολίζετε εσείς κάθε χρονιά τον μαγικό ουρανό, πώς θα τον στολίζατε; Με τι χρώματα, αντικείμενα και καιρικά φαινόμενα; Η εμφάνιση του ουρανού θα έκφραζε τα συναισθήματά σας;
+29
Leon Black
ΧΑΡΙκλεια_ΠΟΤΕΡοπουλου
Αlbus Dumbledοre
Harry James Potter
Hermionepiano
Bella Black
papanakis
Sectumsembra
Eleanna Lovegood
Ronerm
Madame Maxime
Leonie Vernier
Helena Ravenclaw
Minerva McGonagall
Hecate
Isabelle Lightwood
Amycus
Tom Marvolo Riddle
Lily Luna Potter
Jace Wayland
Beedle the Bard
Albus P.W.B. Dumbledοre
Maria Lovegood
Amelia Blackfoot
lily_potter
Katie Bell
FoNikos21
Dimitris el Mago Secreto
anthian9
33 απαντήσεις
Μαγικός Ουρανός
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°1
Μαγικός Ουρανός
Σε κάθε ταινία ή βιβλίο βλέπαμε τον ουρανό που είχε δημιουργηθεί πάνω από την Τραπεζαρία. Ήταν στολισμένος με κεριά, σύννεφα και αστέρια. Η μαγεία ήταν εκείνες τις στιγμές που το βλέπαμε κάτι παραπάνω για εμάς. Αν μπορούσατε να στολίζετε εσείς κάθε χρονιά τον μαγικό ουρανό, πώς θα τον στολίζατε; Με τι χρώματα, αντικείμενα και καιρικά φαινόμενα; Η εμφάνιση του ουρανού θα έκφραζε τα συναισθήματά σας;
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Μαγικός Ουρανός
Νομίζω πως όπως ήταν προγραμματισμένος, δηλαδή να αντιγράφει τον ουρανό με τις πραγματικές του συνθήκες, έτσι θα τον άφηνα. Πανέμορφος. <3
Μόνο σε ειδικές περιστάσεις θα τον τροποποιούσα λίγο αν μπορούσα. Για παράδειγμα αν το ηθικό ήταν πεσμένο, θα τον έκανα πιο φωτεινό και αισιόδοξο.
Μόνο σε ειδικές περιστάσεις θα τον τροποποιούσα λίγο αν μπορούσα. Για παράδειγμα αν το ηθικό ήταν πεσμένο, θα τον έκανα πιο φωτεινό και αισιόδοξο.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
until the axe reveals it.
Dimitris el Mago Secreto- παίκτης/ρια Quidditch
- Αριθμός μηνυμάτων : 7784
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Κοίτα με... Έχεις τα μάτια της μητέρας σου...
- Δημοσίευση Ν°3
Αν θα μπορούσα να δώσω εγώ μία μορφή, θα ήταν αυτή του καταγάλανου ουρανού που ο μισός είναι καλυμμένος με γκρι σύνεγγα και οι ακτίνες του ήλιου διασχίζουν τα κενά των συνεεφων. Είναι πολύ ωραία εικόνα!! Καθε φορά που βλέπω έτσι τουρανό θέλω να τον φωτοφραγίσω (το έχω κάνει μια - δυο φορές!! )
Ravenclaw Fiction Team
- Harry be safe, be strong:
FoNikos21- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 39937
Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel...
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)
- Δημοσίευση Ν°4
Θα ήθελα όλη την ώρα να ξεχωρίζει ένας φωτεινός ήλιος στο κέντρο του, με λίγα συννεφάκια να τον πλαισιώνουν. Δε θα επιθυμούσα ούτε μισή στάλα βροχής να απεικονισθεί στο ταβάνι. Και σε φάσεις ρομαντικής διάθεσης, θα θελα να μετατρέπεται σε ένα σκουρόχρωμο πέπλο καλυμμένο με αστερόσκονη
Katie Bell- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 1922
Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
Magical Identity
Today's thought: Don't wait for it to happen...MAKE it happen ;)
- Δημοσίευση Ν°5
Θα προτιμουσα το πρωι να εχει ενα πεντακαθαρο ουρανο με εναν φωτεινο ηλιο ενω το βραδυ εναν ουρανο γεματο αστερια!!!!!
Αν και θα ηθελα γενικως να επεικρατουν ολα τα καιρικα φαινομενα!!Γιατι αυτη ειναι αλλωστε και η μαγεια του καιρου!
Αν και θα ηθελα γενικως να επεικρατουν ολα τα καιρικα φαινομενα!!Γιατι αυτη ειναι αλλωστε και η μαγεια του καιρου!
Life is a fairytale . Live it!
lily_potter- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 168
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°6
Θα τον άφηνα έτσι όπως είναι και στον πραγματικό ουρανό, εκτός και αν για αρκετό καιρό έβρεχε ή είχε συννεφιά ίσως να έκανα κάποιες μικροαλλαγές. Για παράδειγμα, αν ψιχάλιζε θα δυνάμωνα την βροχή και θα έβαζα και κανα κεραυνό!
Εκεί που είναι ο θησαυρός σου, εκεί είναι και η καρδιά σου...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°7
Εγώ θα τον έφτιαχνα ακόμη πιο μαγικό. Με άστρα που φωτίζουν όλη την αίθουσα, με κεραυνούς και αστραπές που φωτίζουν την Τραπεζαρία και την τρίζουν και με χιόνια.. Βέβαια αυτό στον δικό μας κόσμο δν μπορεί να γίνει, αλλά εκεί είναι....Hogwarts!!! Το χιόνι να στρώνεται στον διάδρομο που ενώνει τις θέσεις των καθηγητών με την πυλη. Η σημαίες θα είναι "λουσμένες" με άσπρο χρώμα... Το υπόλοιπο χιόνι θα αιωρείται στην ατμόσφαιρα...
Amelia Blackfoot- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20437
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity
Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.
- Δημοσίευση Ν°8
Εγώ θα ήθελα πολλά.
Να έχει αραιά σύννεφα και ένα ροδοκόκκινο χρώμα, σαν ηλιοβασίλεμα.
Να είναι μες στα αστέρια τη νύχτα και στη μέση τον Σείριο (το άστρο ντε) να τον εβλέπω κάθε φορά.
Τα Χριστούγεννα απαραιτήτως χιόνι και το καλοκαίρι ένα φωτεινόοοτατο ήλιο.
Αυτά τα λίγα.
Να έχει αραιά σύννεφα και ένα ροδοκόκκινο χρώμα, σαν ηλιοβασίλεμα.
Να είναι μες στα αστέρια τη νύχτα και στη μέση τον Σείριο (το άστρο ντε) να τον εβλέπω κάθε φορά.
Τα Χριστούγεννα απαραιτήτως χιόνι και το καλοκαίρι ένα φωτεινόοοτατο ήλιο.
Αυτά τα λίγα.
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°9
Λοιπόν, εγώ θέλω αρκετά. Μου αρέσει ο ουρανός να είναι καθαρός, οπότε θα το επιδίωκα όσο περισσότερο μπορούσα. Τα ηλιοβασιλέματα, θα ήθελα περισσότερα σύννεφα, έτσι ώστε να χρωματίζονται σε λιλιά, ροζ και πορτοκαλί αποχρώσεις. Όταν θα έβρεχε, ωραίο θα ήταν να φαίνονται οι κεραυνοί να σκίζουν τα σύννεφα(και αυτό θα ήταν απαραίτητη προϋπόθεση ιδιαίτερα για την ημέρα του Χάλογουιν!). Το βράδυ, θα φρόντιζα να μην υπάρχει σύννεφο στον ουρανό, εαν η νύχτα ήταν αφέγγαρη. Έτσι, το βαθύ μπλε πέπλο του ουρανού θα στολίζονταν από σειρές και σιερές χιλιάδων ασημένιων αστεριών. Θα ήταν τόσο τέλειο, θα τα χάζευα με τις ώρες. Τις νύχτες με φεγγάρι, και ειδικά δε με πανσέληνο, το βρίσκω μαγικό να βλέπεις να μαβιά σύννεφα πότε να κρύβουν και πότε να εμφανίζουν το φεγγάρι, οπότε θα επέλεγα σύννεφα και πάλι σύννεφα.
Αυτά τα ολίγα.
Αυτά τα ολίγα.
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Albus P.W.B. Dumbledοre- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 3488
Location : Αίθουσα 05,σειρά K,Θέση 15,έτοιμος να δω το Part 2 της 7ης ταινίας!!
Ημερομηνία εγγραφής : 30/01/2011
Magical Identity
Today's thought: Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυΐας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυϊα έχει όρια.
- Δημοσίευση Ν°10
την ημερα των καλοκαιριων θα ηταν πεντακαθαρος,τα ηλιοβασιλεματα και την αυγη θα υπηρχαν λιγα συννεφα.το χειμωνα θα φαινονταν οι κεραυνοι να σχιζουν τα συννεφα και οι βροντες θα αστραφταν σε ολη την τραπεζαρια...
A red-glow burst suddenly across the enchanted sky above them
as an edge of dazzling sun appeared over the sill of the nearest window.
The light hit both of their faces at the same time, so that Voldemort's
was suddenly a flaming blur. Harry heard the high voice shriek
as he too yelled his best hope to the heavens, pointing Draco's wand:
"Avada Kedavra!"
"Expelliarmus!"
The bang was like a canon blast, and the golden flames that erupted between them,
at the dead center of the circle they have been treading, marked the point where the spells collided.
Harry saw Voldemort's green jet meets his own spell, saw the Elder Wand fly high,
dark against the sunrise, spinning across the enchanted ceiling
like the head of Nagini, spinning through the air toward the master it would not kill,
who had come to take full possession of it at last.
Beedle the Bard- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 5006
Ημερομηνία εγγραφής : 30/01/2011
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: A real gentleman, even if he loses everything he owns, must show no emotion. Money must be so far beneath a gentleman that it is hardly worth troubling about.
- Δημοσίευση Ν°11
ουαου!και απεξω θα μας ειχαν περικυκλωσει παταφρωνες αλλα εμεις θα ειμαστε προστατευμενοι και ασφαλεις!
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°12
Εμενα θα ταν ολη την ημερα καταγαλανος με λιγα κατασπρα συννεφακια σαν βαμβακι
Το απογευμα θα χε το χρωμα που εχει η ωρα που πεφτει ο Ηλιος το καλοκαιρι ενα πολυ απαλο μπλε
και το βραδυ ενας καταμαυρος ουρανος με εκατομμυρια εκατομμυρια αστερια
Το απογευμα θα χε το χρωμα που εχει η ωρα που πεφτει ο Ηλιος το καλοκαιρι ενα πολυ απαλο μπλε
και το βραδυ ενας καταμαυρος ουρανος με εκατομμυρια εκατομμυρια αστερια
Lily Luna Potter- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 8875
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Jo, thank you for making glasses, spectacles, and red hair really cool.
- Δημοσίευση Ν°13
Ο ουρανος αν ηταν στο χερι μου θα ηθελα να εχει παντα το χρωμα του δειλινου...
Και οχι το να χαμε να λεγαμε δειλινο που βλεπουμε εμεις τα παιδια της πολης... αλλα αυτο που βλεπουμε σε ενα νησι του Ιονιου μια καλοκαιρινη μερα.
Για μικρη αλλαγη ωστε να μην υπαρχει μονοτονια θα ηθελα οπωσδηποτε χιονι τα Χριστουγεννα και στα πιο δυνατα μου συναισθηματα να αντικατοπτριζεται η διαθεση μου.
Και οχι το να χαμε να λεγαμε δειλινο που βλεπουμε εμεις τα παιδια της πολης... αλλα αυτο που βλεπουμε σε ενα νησι του Ιονιου μια καλοκαιρινη μερα.
Για μικρη αλλαγη ωστε να μην υπαρχει μονοτονια θα ηθελα οπωσδηποτε χιονι τα Χριστουγεννα και στα πιο δυνατα μου συναισθηματα να αντικατοπτριζεται η διαθεση μου.
- Σπόιλερ:
- Hufflupff Fiction Team
Β.W.F.C.
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°14
Μαγικός ουρανός, αστραπές δε φοβάται
Θα τον άφηνα όπως είναι, ειδικά στην τρίτη ταινία (Κουαρόν, βεβαίως βεβαίως, τι να λέμε ) είχε κάτι πλάνα απίστευτα!
Δηλαδή φαντάζομαι πως θα ήταν αν έβγαινε και σε 3Δ
Θα τον άφηνα όπως είναι, ειδικά στην τρίτη ταινία (Κουαρόν, βεβαίως βεβαίως, τι να λέμε ) είχε κάτι πλάνα απίστευτα!
Δηλαδή φαντάζομαι πως θα ήταν αν έβγαινε και σε 3Δ
Statler
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°15
Αχ,μαβιά ηλιοβασιλέματα,φωτεινός ήλιος,γκρίζα σύννεφα,δυνατές αστραπές,μελαγχολική βροχή,κάτασπρο χιόνι,μαγευτικές ανατολές,θυελλώδεις άνεμοι,έναστρες νύχτες...
Όλα ωραία και όλα μαγευτικά.Γιατί να επιλέξω ένα; Κάθε μέρα και κάτι καινούργιο.Τα πάντα λοιπόν για να γίνονται τα πάντα πιο μαγικά...
Όλα ωραία και όλα μαγευτικά.Γιατί να επιλέξω ένα; Κάθε μέρα και κάτι καινούργιο.Τα πάντα λοιπόν για να γίνονται τα πάντα πιο μαγικά...
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°16
Σαν την Ανθή κι εγώ θα προτιμούσα να είναι όπως είναι στην πραγματικότητα τα καιρικά φαινόμενα. Καθαρός ουρανός, σύννεφα, ήλιος, συννεφιά, βροχή, χιόνι, αστραπές και....αστέρια <3.
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°17
Θα απεικόνιζε πάντα το Βόρειο Σέλας :blasé:
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°18
Hecate έγραψε:Θα απεικόνιζε πάντα το Βόρειο Σέλας :blasé:
Μπα; για να το βαρεθούμε και να χάσει την μοναδική μαγική του αξία;;
Είσαι πράκτορας της australis
Statler
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°19
Πφφ, εύχεσαι να είχες πει το ίδιο
- Σου χω πει:
- πως είχα φτιάξει ιστορία με Aurora Borealis vs. Aurora Australis;
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°20
Νομίζω πως αυτός ο ουρανός θα έπαιζε μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία των μαθητών, όπως το χρώμα του δωματίου μας ένα πράγμα.
Οπότε θα θελα έναν ουρανό που να τους κάνει χαρούμενους ακόμα κι αν δεν είναι καλά , να τους αναπτερώνει το ηθικό, να τους φτιάχνει τη διάθεση
Θα έβαζα τα πιο όμορφα σύννεφα με τα πιο περίπλοκα σχέδια και τις πιο μαγικές αποχρώσεις. Θα είχα πάντα ένα ζεστό ήλιο να φωτίζει τα πάντα, και τις νύχτες πάντα θα είχε ξαστεριά
Αν γινόταν, θα έβαζα και εικόνες όπως βλέπουμε από το τηλεσκόπιο, ίσως κάποιον αστερισμό από πιο κοντά ή κάποιον πλανήτη, ή δε ξέρω
Οπότε θα θελα έναν ουρανό που να τους κάνει χαρούμενους ακόμα κι αν δεν είναι καλά , να τους αναπτερώνει το ηθικό, να τους φτιάχνει τη διάθεση
Θα έβαζα τα πιο όμορφα σύννεφα με τα πιο περίπλοκα σχέδια και τις πιο μαγικές αποχρώσεις. Θα είχα πάντα ένα ζεστό ήλιο να φωτίζει τα πάντα, και τις νύχτες πάντα θα είχε ξαστεριά
Αν γινόταν, θα έβαζα και εικόνες όπως βλέπουμε από το τηλεσκόπιο, ίσως κάποιον αστερισμό από πιο κοντά ή κάποιον πλανήτη, ή δε ξέρω
Mischief managed.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°21
Hecate έγραψε:Πφφ, εύχεσαι να είχες πει το ίδιο
- Σου χω πει:
πως είχα φτιάξει ιστορία με Aurora Borealis vs. Aurora Australis;
Λίγο ναι, αλλά μετά σκέφτηκα πως ειναι καλύτερα να στρέψω την κοινότητα του φόρουμ εναντίον σου
Statler
Helena Ravenclaw- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 10829
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Itʼs not just that she makes him a better person. Damon challenges her, surprises her. He makes her question her life, her beliefs. Damon is either the best thing for her or the worst.
- Δημοσίευση Ν°22
Εγώ γενικά κάθε εποχή και όπως και να είναι η διάθεση μου ο ουρανός θα είναι κόκκινος με άλλα έντονα χρώματα.Αγαπημένα χρώματα,απλά.Το πρωί να έχει την ανατολή του ηλίου μέχρι το μεσημέρι που θα έχει έναν λαμπερό ήλιο .Το απογευματάκι το ηλιοβασίλεμα και το βράδυ πολλά πολλά αστέρια.
Αααααα και το χειμώνα το βράδυ μαζί με τα αστέρια να έχει και χιόνι.
Αααααα και το χειμώνα το βράδυ μαζί με τα αστέρια να έχει και χιόνι.
Leonie Vernier- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 70128
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009
Magical Identity
Today's thought: I have to fest it up!
- Δημοσίευση Ν°23
- Σπόιλερ:
- FoNikos21 έγραψε:Θα ήθελα όλη την ώρα να ξεχωρίζει ένας φωτεινός ήλιος στο κέντρο του, με λίγα συννεφάκια να τον πλαισιώνουν. Δε θα επιθυμούσα ούτε μισή στάλα βροχής να απεικονισθεί στο ταβάνι. Και σε φάσεις ρομαντικής διάθεσης, θα θελα να μετατρέπεται σε ένα σκουρόχρωμο πέπλο καλυμμένο με αστερόσκονη
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°24
Ήλιο δε θα ήθελα ούτε εγώ.
Θα μου άρεσε να έχει τον βραδινό ουρανό, λίγο πριν βρέξει. Ξέρετε, αυτό το μουντό μαυρογκρι από τα σύννεφα που είναι συγκεντρωμένα που συνοδεύεται με ένα ελαφρύ αεράκι και την ψύχρα.
Άλλες φορές μπορεί να ήθελα πεντακάθαρο ουρανό με λίγα αστέρια να λάμπουν. Λίγα όμως. 4, 5 το πολύ.
Θα μου άρεσε να έχει τον βραδινό ουρανό, λίγο πριν βρέξει. Ξέρετε, αυτό το μουντό μαυρογκρι από τα σύννεφα που είναι συγκεντρωμένα που συνοδεύεται με ένα ελαφρύ αεράκι και την ψύχρα.
Άλλες φορές μπορεί να ήθελα πεντακάθαρο ουρανό με λίγα αστέρια να λάμπουν. Λίγα όμως. 4, 5 το πολύ.
C. Addicts for the win.
Ronerm- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 12534
Ημερομηνία εγγραφής : 19/10/2010
Magical Identity
Today's thought: Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια
- Δημοσίευση Ν°25
Λοιπόν εγώ ο Μαγικός Ουρανό θα ήθελα να είχε υπέροχο γαλανό χρώμα και ένα πολύ όμορφο λαμπερό ήλιο και στρουμπουλά, απαλού χρώματος και μικρά σύννεφα όταν η διάθεση θα ήταν up (και κυρίως το πρωί και το μεσημέρι).
Απόγευμα θα ήθελα να είχε πιο σκοτεινά χρώματα και ο ήλιος να έχει άν πορτοκαλί χρώμα λίγο πριν δύσει.
Το βράδυ θη ήθελα πάντα να έχει πανσέληνο, πολλά πολλά αστερία και καθόλου σύννεφα.
Βέβαια το χειμώνα θα ήθελε να είχε πολύ χιόνι και χαλάζι.
Επίσης καμιά φορά για να σπάσει η μονοτονία θα τον διαμόρφωνα με πολλές αστραπές, βροντές κευραβνούς και μαύρα σύννεφα!
Απόγευμα θα ήθελα να είχε πιο σκοτεινά χρώματα και ο ήλιος να έχει άν πορτοκαλί χρώμα λίγο πριν δύσει.
Το βράδυ θη ήθελα πάντα να έχει πανσέληνο, πολλά πολλά αστερία και καθόλου σύννεφα.
Βέβαια το χειμώνα θα ήθελε να είχε πολύ χιόνι και χαλάζι.
Επίσης καμιά φορά για να σπάσει η μονοτονία θα τον διαμόρφωνα με πολλές αστραπές, βροντές κευραβνούς και μαύρα σύννεφα!
Wands up for our queen J.K.Rowling