+16
Beedle the Bard
Elohim Meth
Clary Fray
FoNikos21
Amelia Blackfoot
RemousLoupin
Andromeda Black
Fleur Delacour
Morgan le Fay
justin19
anthian9
Imperio
Jace Wayland
Cassandra Black
Amycus
Sorazal the Erised
20 απαντήσεις
Μπουζουκο-σκυλαδικο-τσιφτετέλια
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Μπουζουκο-σκυλαδικο-τσιφτετέλια
Τα τσιφτετελια ντεμοντε? Ο Χριστος και η μανα του
Amelia Blackfoot- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20437
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.
- Δημοσίευση Ν°27
Θα μπορουσες να με πεις hater..
Βασικα τετοιου ειδους τραγουδια χωρις κανενα νοημα δεν ειναι καθολου του τυπου μου, με εκνευριζουν τα χαζα στιχακια οποτε, ναι, ουτε να τα ακουω..
Στο τσακιρ κεφι, ομως, τα ακουω, σε φαση παρεας κι ετσι.. Αλλα μεχρι εκει..
Βασικα τετοιου ειδους τραγουδια χωρις κανενα νοημα δεν ειναι καθολου του τυπου μου, με εκνευριζουν τα χαζα στιχακια οποτε, ναι, ουτε να τα ακουω..
Στο τσακιρ κεφι, ομως, τα ακουω, σε φαση παρεας κι ετσι.. Αλλα μεχρι εκει..
FoNikos21- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 39937
Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel...
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009
Magical Identity
Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)
- Δημοσίευση Ν°28
Όσο ήμουν μαθητής, τα άκουγα μόνο με τη συνοδεία ωτοασπίδων
Στη Θεσσαλονίκη οι κακές παρέες με έκαναν μπουζουκόβιο! Well OK, εννοώ ότι με ανάγκασαν να πατήσω το πόδι μου σε σκυλάδικο και μάλιστα όχι μια-δυο φορές
Νταξει, σαν ακούσματα υστερούν και σε στίχο και σε σύνθεση, αλλά είναι για αυτό που λέμε "τσακίρ κέφι" Απεχθάνομαι τους χορούς τους και τα ακούω μόνο για χαβαλεδίστικους σκοπούς.
Δε μπορείς, έστω κι αλλιώς, να πάρεις στα σοβαρά στίχους όπως "Οι ωραίοι έχουν χρέη" ή "Μείνε μαζί μου έγγυος, είμαι πολύ φερέγγυος"
Στη Θεσσαλονίκη οι κακές παρέες με έκαναν μπουζουκόβιο! Well OK, εννοώ ότι με ανάγκασαν να πατήσω το πόδι μου σε σκυλάδικο και μάλιστα όχι μια-δυο φορές
Νταξει, σαν ακούσματα υστερούν και σε στίχο και σε σύνθεση, αλλά είναι για αυτό που λέμε "τσακίρ κέφι" Απεχθάνομαι τους χορούς τους και τα ακούω μόνο για χαβαλεδίστικους σκοπούς.
Δε μπορείς, έστω κι αλλιώς, να πάρεις στα σοβαρά στίχους όπως "Οι ωραίοι έχουν χρέη" ή "Μείνε μαζί μου έγγυος, είμαι πολύ φερέγγυος"
Fleur Delacour- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 21971
Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Go sell crazy someplace else, we're all stocked up here
- Δημοσίευση Ν°29
Δεν υπάρχουν μόνο φωνές σαν του Πανταζή ή τραγουδια σαν τα δικά του. Σε σκυλάδικα έχω ακούσει και τραγουδιστές που έχουν πολύ καλές φωνές αλλά που ποτέ δεν έγιναν γνωστοί. Η ποιότητα της φωνής ενός τραγουδιστή δεν είναι πάντα ανάλογη με τον χώρο που εργάζεται ή με την καριέρα που κάνει.
Επίσης τραγούδια που είναι "σεσημασμένα" σκυλάδικα τα έχουν πει και τα λένε σε live εμφανίσεις τους τραγουδιστές που τους θεωρούμε πολύ κουλτουριάρηδες: πχ η Χάρις Αλεξίου έκλεισε συναυλία της στον Λυκαβηττό πριν λίγα χρόνια, τραγουδώντας το "πόσο μου λείπει" του Σώτη Βολάνη και καταχειροκροτήθηκε. Ή η Γαλάνη που θεωρείται ακόμα πιο κουλτουριάρα, έχει εντάξει στο πρόγραμμά της τραγούδια όπως το "ερωτά μου αγιάτρευτε" και έδωσε έτσι άλλοθι στους κουλτουριάρηδες του κρατικού ραδιοφώνου να παίζουν το συγκεκριμένο τραγούδι πάρα πολύ συχνά. Η πρώτη εκτέλεση δεν ήταν του επιπέδου τους
Επίσης τραγούδια που είναι "σεσημασμένα" σκυλάδικα τα έχουν πει και τα λένε σε live εμφανίσεις τους τραγουδιστές που τους θεωρούμε πολύ κουλτουριάρηδες: πχ η Χάρις Αλεξίου έκλεισε συναυλία της στον Λυκαβηττό πριν λίγα χρόνια, τραγουδώντας το "πόσο μου λείπει" του Σώτη Βολάνη και καταχειροκροτήθηκε. Ή η Γαλάνη που θεωρείται ακόμα πιο κουλτουριάρα, έχει εντάξει στο πρόγραμμά της τραγούδια όπως το "ερωτά μου αγιάτρευτε" και έδωσε έτσι άλλοθι στους κουλτουριάρηδες του κρατικού ραδιοφώνου να παίζουν το συγκεκριμένο τραγούδι πάρα πολύ συχνά. Η πρώτη εκτέλεση δεν ήταν του επιπέδου τους
Clary Fray- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14284
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2010
Magical Identity
Today's thought: What doesn't kill you makes you stronger.
- Δημοσίευση Ν°30
Οχι, δε μου αρέσουν τα σκυλάδικα, τα μπουζούκια κτλ!
Προτιμώ άλλα είδη μουσικής...
Δεν είμαι χέιτερ...αλλά απλά δε μου ταιριάζει αυτή η μουσική!
Προτιμώ άλλα είδη μουσικής...
Δεν είμαι χέιτερ...αλλά απλά δε μου ταιριάζει αυτή η μουσική!
Stop looking out your window
and get out of your front door!
- hidden secrets:
When life means
something more than just breathing...
Elohim Meth- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 15264
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2010
Magical Identity
Today's thought: I won't ever be the best at anything. Or rather, you might say that I've stop trying to be.
- Δημοσίευση Ν°31
Συμφωνώ με την Μυρτώ.
Δεν μου αρέσουν, ποτέ δεν μου άρεσαν αυτά τα τραγούδια. Δεν μου ταιριάζει αυτό το είδος μουσικής, αλλά δεν το μισώ κιόλας. Ούτε κατακρίνω τους άλλους που ακούν τέτοια. Δεν έχω πάει σε μπουζούκια και ούτε πρόκειτε, για ρεμπετάδικο το σηζητώ.
Δεν μου αρέσουν, ποτέ δεν μου άρεσαν αυτά τα τραγούδια. Δεν μου ταιριάζει αυτό το είδος μουσικής, αλλά δεν το μισώ κιόλας. Ούτε κατακρίνω τους άλλους που ακούν τέτοια. Δεν έχω πάει σε μπουζούκια και ούτε πρόκειτε, για ρεμπετάδικο το σηζητώ.
- Puri:
Beedle the Bard- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 5006
Ημερομηνία εγγραφής : 30/01/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: A real gentleman, even if he loses everything he owns, must show no emotion. Money must be so far beneath a gentleman that it is hardly worth troubling about.
- Δημοσίευση Ν°32
Δεν ακούω τέτοια εγώ.
Edit by Sorazal the Erised: Απέφευγε να γράφεις με κεφαλαία έντονα και υπογραμμισμένα αν δεν έχεις λόγο γιατί κουράζουν το μάτι
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°33
Amycus έγραψε:Και βέβαια ακούω!!!! Καθ'εκάστην και αργίαν!!!!! Πρωί,μεσημέρι,βράδυ-χειμώνα,καλοκαίρι-Χριστούγεννα,Πάσχα,Δεκαπενταύγουστο και κάθε του Οσίου Καψούρη και της Αγίας τραπεζοανεβάστρας.Μια φορά τον χρόνο,καταθέτω στεφάνι απο γαρούφαλλα και γαρδένιες στο Μνημείο της αγνώστου Τσιφτετελιάζουσας,σπάω μια δωδεκάδα πιάτα και ανοίγω και έξι σαμπάνιες,τις οποίες χύνω στο τιμημένο έδαφος που έχουν οργώσει δωδεκάποντες γόβες,μελετημένες τα ξημερώματα σε σκυλάδικο -salon Oriental-,προσφέροντας σπονδή στις αδικοχαμένες πενιές του μπουζουκσή που αγνόησαν οι τραγουδιάρηδες πάνω στο τσακίρ κέφι τους.Ύστερον δε,τιμής ενεκέν και το μίνι μανεκέν,καίω τα γούφερ μου,ακούγωντας τον λάγνο ήχο του κυμβαλίζοντα τουμπερλεκιτζή και την όλο νάζι και παράπονο φωνή του τραγουδιάρη που κλαίγεται και μοιρολογάει ''Ωχ,αμάν,αμαααααααααααν/με παράτησες κακούργα/και κατάντησα Ταρζάν/να σε ψάχνω μεσ'την ζούγκλα.''Η σεμνή τελετή τελειώνει με παρέλαση και πορεία με πανό που καταλήγει σε ναό φιλοτσιφτετελοειδή και καψουροφιλικό.Τρέχουμε στην γκαρντα-ρόμπα,αλλάζουμε τα επίσημα της σεμνής τελετής,τα αγοράκια ντύνονται ή γκαρσόνια (άσπρο πουκάμισο-μαύρο παντελόνι-λουστρίνι μυτερό) ή μαφιόζοι (μαύρο πουκάμισο-μαύρο παντελόνι-σατέν γραβάτα-λουστρίνι μυτερό),τα δε κοριτσάκια χρυσόμυγες-χρυσόσκονες-Στράς Καν, και αρχίζουμε την Διονυσιακή μέθεξη με τα τσιφτετελοvibes να δονούν τα κορμιά μας (Δονήσου,δονήσου,να δω την ηδονή σου) και τα ντεκαπάζ να καταυγάζουν τον χώρο,παρασερνοντάς μας σε μια ατέλειωτη δίνη -που δεν στην δίνει- κεφιού,χορού,ευδαιμονίας και καψουροκατάνυξης.Αυτά.
Τσάκα κι'έναν ύμνο:
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ;
Πες μου ότι θυμάσαι τι είχες πιει πριν το γράψεις
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Alviva Black- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20832
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011
Magical Identity
Today's thought: Credo in un Dio crudel.
- Δημοσίευση Ν°34
Tα μισώ.Δεν μ'αρέσουν καθόλου,δεν είναι του στυλ μου Ακούω τα πάντα εκτός από αυτά
- RAULSON:
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°35
Mωρέ,τελικά έχω ταλέντο στην συγγραφή.Hecate έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ;
Πες μου ότι θυμάσαι τι είχες πιει πριν το γράψεις
Βασικά δεν θυμόμουν ότι το είχα γράψει καν!
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°36
^Δεν θες να ξέρεις πόσες φορές έχω διαβάσει ποστ σε διάφορα τόπικ, πάω να τα σχολιάσω και συνειδητοποιώ ότι είναι δικά μου
.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°37
Είναι λόγω διχασμού ή χτυπάς καινούργια ύψη σαρκασμού;
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°38
Amycus έγραψε:Είναι λόγω διχασμού ή χτυπάς καινούργια ύψη σαρκασμού;
Λίγο και απ' τα δύο. Κάποιες φορές είμαι σε φάση "ποιος έγραψε αυτή τη μπούρδα", άλλες "πω, απ' το στόμα μου το πήρες" αλλά κυρίως "καλά, τι έραψα πάλι το άτομο, τα συγχαρητήρια μου"
.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°39
Hecate έγραψε:...αλλά κυρίως "καλά, τι έραψα πάλι το άτομο, τα συγχαρητήρια μου"
Είσαι η κλασική περίπτωση "Θα ήθελα να ήμουνα άντρας για να αγαπήσω μιά γυναίκα σαν εμένα".
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°40
απλά το αγαπώ, τέλος. Και του τζαμπο το αγαπώ και τη Στανίση αγαπώ
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°41
Θέλω σε αυτό το τιμημένο, πλην ξεχασμένο θρέντ, να τιμήσουμε την κοντή, αμόρφωτη Χρυσαυγίτισσα Πάνο Καλίδη, εκτός φυσικά της προσφοράς του στην ελληνική λαϊκή σκηνή, για την υπέροχη συνέντευξη που έδωσε και που όλοι επαινέσαμε για το ήθος του, την αγάπη του και την προσήλωση του στο "ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" που ξεχωρίζει τα αγνά, λαϊκά παιδιά από τους κουνιστούς που ρημάζουν το τιμημένο και άγιο χώμα της πατρίδας μας.
Υ.Γ. Μην διαβάσω καμιά μαλακία τύπου "έχει δικαίωμα στην άποψη του", σας πήρε και σας σήκωσε ο Διάολος! Δημοκρατικά πάντα.
Υ.Γ. Μην διαβάσω καμιά μαλακία τύπου "έχει δικαίωμα στην άποψη του", σας πήρε και σας σήκωσε ο Διάολος! Δημοκρατικά πάντα.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°42
"Βέβαια. Με το γιόκα μου θα βάλω να δούμε ένα ωραίο σέξι βίντεο κλιπ, όμορφα κορίτσια που θα κουνάνε τον ποπό τους, ενώ στα κορίτσια μου δεν θα τους βάλω να δουν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι να φιλιούνται και να με ρωτάνε: «Τι κάνουν αυτοί οι δύο εκεί μπαμπά;». Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι."
"Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας…"
"Όταν ένας ομοφυλόφιλος υιοθετήσει ένα παιδί και το μεγαλώσει ως πατέρας, αυτό είναι καλό. Αν ένας ομοφυλόφιλος, εξωτερικά άντρας, το μεγαλώσει σαν μητέρα, το παιδί όταν καταλάβει πολύ γρήγορα τι γίνεται, μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα."
"επειδή ξέρω ότι αύριο θα πρέπει να δώσω κατάθεση στο τμήμα Γλυφάδας για αυτή τη δήλωση, ΤΟΝΙΖΩ ότι είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας και όχι των ομοφυλόφιλων".
Τρικυμία εν κρανίω, αυτά συμβαίνουν αν δεν έχεις εγκέφαλο και έχει πολύ χώρο για ηχώ
Για τα σχόλια περί γιού και σέξι βιντεοκλίπ, δεν ξέρω πόσο χρονών είναι το παιδί αλλά ας περάσει μια πρόνοια να το ρωτήσει αν τ' αρέσει να το στρώνει ο πατέρας του στην τηλεόραση για να δει κώλους μήπως και τύχει αλλιώς να βγει γκέι. Επίσης, ο γιος βλέπει γυναικείους κώλους για να γίνει ετεροπηδήκουλας, οι κόρες δεν βλέπουν ούτε ετεροφυλοφιλικό φιλί γιατί πρέπει να μείνουν παρθένες μέχρι να ορφανέψουν από πατέρα.
Εννοείται ότι δεν έχει φίλους γκέι, η ατάκα είναι χιλιοειπωμένη από κάθε λογής σκουπίδι για κάθε λογής δικαιολογία. Πως γίνεται και όλοι οι ομοφοβικοί, ρατσιστές κτλ. έχουν φίλους γκέι μαύρους...
Και στο τέλος το κλασικό "tRigGeRed, θΕλοΥν νΑ μΕ βΑλοΥν μΕσΑ γιΑ τΙς αΛήθΕιΕς πΟυ λέΩ"
"Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας…"
"Όταν ένας ομοφυλόφιλος υιοθετήσει ένα παιδί και το μεγαλώσει ως πατέρας, αυτό είναι καλό. Αν ένας ομοφυλόφιλος, εξωτερικά άντρας, το μεγαλώσει σαν μητέρα, το παιδί όταν καταλάβει πολύ γρήγορα τι γίνεται, μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα."
"επειδή ξέρω ότι αύριο θα πρέπει να δώσω κατάθεση στο τμήμα Γλυφάδας για αυτή τη δήλωση, ΤΟΝΙΖΩ ότι είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας και όχι των ομοφυλόφιλων".
Τρικυμία εν κρανίω, αυτά συμβαίνουν αν δεν έχεις εγκέφαλο και έχει πολύ χώρο για ηχώ
Για τα σχόλια περί γιού και σέξι βιντεοκλίπ, δεν ξέρω πόσο χρονών είναι το παιδί αλλά ας περάσει μια πρόνοια να το ρωτήσει αν τ' αρέσει να το στρώνει ο πατέρας του στην τηλεόραση για να δει κώλους μήπως και τύχει αλλιώς να βγει γκέι. Επίσης, ο γιος βλέπει γυναικείους κώλους για να γίνει ετεροπηδήκουλας, οι κόρες δεν βλέπουν ούτε ετεροφυλοφιλικό φιλί γιατί πρέπει να μείνουν παρθένες μέχρι να ορφανέψουν από πατέρα.
Εννοείται ότι δεν έχει φίλους γκέι, η ατάκα είναι χιλιοειπωμένη από κάθε λογής σκουπίδι για κάθε λογής δικαιολογία. Πως γίνεται και όλοι οι ομοφοβικοί, ρατσιστές κτλ. έχουν φίλους γκέι μαύρους...
Και στο τέλος το κλασικό "tRigGeRed, θΕλοΥν νΑ μΕ βΑλοΥν μΕσΑ γιΑ τΙς αΛήθΕιΕς πΟυ λέΩ"
.
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°43
Καλέ είπε και ότι έχει πέσει θύμα βιασμού από γυναίκα... ψυχολογικού. Από τα ρούχα που φόραγε και τον προκαλούσε.
Εντωμεταξύ καλά αυτός ζει στην άγνοια, πολύ αργά για να κάνουμε κάτι, τα μυαλουδάκια των παιδιών του τι του φταίνε?
Εντωμεταξύ καλά αυτός ζει στην άγνοια, πολύ αργά για να κάνουμε κάτι, τα μυαλουδάκια των παιδιών του τι του φταίνε?
- We seed the stars:
Gellert- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19472
Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2009
Magical Identity
Today's thought: "Per Aspera Ad Astra" Through hardships to the stars...
- Δημοσίευση Ν°44
Εμενα δεν με ενοχλούν οι ακροδεξιοί φασίστες σεξιστές. Έχω και φίλούς ακροδεξιούς φασίστες σεξίστες, αλλά να μην προκαλούν δημόσια, να μην το συζητάνε και αμα γίνεται γενικά να πιούν ξυδάκι και να χωνέψουν οτι βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα και όχι στο 1245.
Έλεος.
Έλεος.
«Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει»
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°45
Όμως έχω πραγματικά κουραστεί από την μαζική ηλιθιότητα των σκυλάδων. Από τον Καλίδη που αθωώνει τους βιαστές γιατί όπως γράφει και η Γιάννα "έχει πέσει θύμα βιασμού από γυναίκα... ψυχολογικού", από τον Οικονομόπουλο που δηλώνει ότι η γυναίκα είναι για να πλένει πιάτα καθώς, έτσι έμαθε από τον παππού του, από τον Τερλέγκα που αναθεματίζει και ελαφρά τη καρδία και δηλώνει ότι καλύτερα νεκρός ο γιός του από το να είναι gay (δεν παραλείπει βέβαια να μας ενημερώσει ότι έχει άμεση επαφή με τα Θεία) και από όλη αυτήν την κατηγορία των λαϊκών ανδρών με τα πολλά κιλά παπάκια που θέλουν να αποδείξουν τι ακριβώς; Ότι είναι μισογύνικα και ομοφοβικά σκουπίδια; Ευχαριστούμε, το έχουμε καταλάβει. Και κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί γιατί στοχοποιούνται αυτοί ή ο κλάδος ενώ δίπλα μας έχουμε τέτοιες δηλώσεις ή συμπεριφορές. Κακά τα ψέματα, αυτοί δίνουν συνεντεύξεις, αυτών ο λόγος αναπαράγεται σε όλα τα μέσα, αυτοί προβάλλονται σαν πρότυπα (σκατά πρότυπα) οπότε, δεν λυπάμαι καθόλου, θα σταυρώνεται η κάθε κουβεντούλα τους.
Μπράβο στην γυναίκα Καλίδη που έτρεξε να υπερασπιστεί τον συμβίο της και να αρχίσει τις θεωρίες συνωμοσίας ωσάν καλή και υποταγμένη γυναικούλα. Θέλω να της πω μόνο ότι μπορεί να τα φέρει έτσι η ζωή που σε δέκα, είκοσι χρόνια, κάποιος άλλος Καλίδης θα κάνει την ίδια δήλωση για τα πωπουδάκια και μπορεί αυτά τα πωπουδάκια να είναι της κόρης της. Και πέρα από την αντικειμενικοποίηση, θα πρέπει να υπερασπιστεί και έναν πιθανό βιασμό γιατί, αυτή έδειξε τα πωπουδάκια της όποτε, τα ήθελε ο... πωπός της!
Μπράβο στην γυναίκα Καλίδη που έτρεξε να υπερασπιστεί τον συμβίο της και να αρχίσει τις θεωρίες συνωμοσίας ωσάν καλή και υποταγμένη γυναικούλα. Θέλω να της πω μόνο ότι μπορεί να τα φέρει έτσι η ζωή που σε δέκα, είκοσι χρόνια, κάποιος άλλος Καλίδης θα κάνει την ίδια δήλωση για τα πωπουδάκια και μπορεί αυτά τα πωπουδάκια να είναι της κόρης της. Και πέρα από την αντικειμενικοποίηση, θα πρέπει να υπερασπιστεί και έναν πιθανό βιασμό γιατί, αυτή έδειξε τα πωπουδάκια της όποτε, τα ήθελε ο... πωπός της!
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___