Goodbye ΓΚ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Helena Ravenclaw στις Τρι Δεκ 14, 2010 9:09 pm, 1 φορά
γιατη καλε εγω;;;;Prince le Mort έγραψε:Μόνο για τον Αλεξ
αυτο στην κοριφι ποδιλατο ειναι;Helena Ravenclaw έγραψε:Παρτε μια τουρταστα μουτρα
- Σπόιλερ:
Τώρα μωρή δεν μου χαλάς με τίποτα τη διάθεση...!!!Safira έγραψε:εσυ καλη μου ναRose Weasley έγραψε:Ναμηζήσετεψοφισηςμην φιγης
καλαRose Weasley έγραψε:Τώρα μωρή δεν μου χαλάς με τίποτα τη διάθεση...!!!Safira έγραψε:εσυ καλη μου ναRose Weasley έγραψε:Ναμηζήσετεψοφισηςμην φιγης
ετσι ουτε απο εμενα θα δηςRose Weasley έγραψε:Δεν έχει δώρο
την παμπτηRose Weasley έγραψε:Είμαι είμαι
Κοπελιά, εσείς πήρατε βαθμούς...??
ντροπη εγω που σεRose Weasley έγραψε:Άντε βρε, καλή αποτυχία
Rose Weasley έγραψε:Είμαι είμαι
Κοπελιά, εσείς πήρατε βαθμούς...??
τα αισθήματα είναι αμιβαίαSafira έγραψε:ντροπη εγω που σεRose Weasley έγραψε:Άντε βρε, καλή αποτυχίαμησοαγαπω
ναι καλη μουRose Weasley έγραψε:τα αισθήματα είναι αμιβαίαSafira έγραψε:ντροπη εγω που σεRose Weasley έγραψε:Άντε βρε, καλή αποτυχίαμησοαγαπωκάθαρμα
εγω αρνηθικα το απουσιολογιοRose Weasley έγραψε:Εγώ Καρδούλα μου έχασα το απουσιολόγιο για 1/13
Θα το βάλω σκοπό της ζωής μου από εδώ και πέρα να διαβάζω ΚΑΙ γεωγραφία
Εσύ είσαι κορόιδοSafira έγραψε:εγω αρνηθικα το απουσιολογιοRose Weasley έγραψε:Εγώ Καρδούλα μου έχασα το απουσιολόγιο για 1/13
οχι δεν θελο να τρεχο σαν χαζωRose Weasley έγραψε:Εσύ είσαι κορόιδοSafira έγραψε:εγω αρνηθικα το απουσιολογιοRose Weasley έγραψε:Εγώ Καρδούλα μου έχασα το απουσιολόγιο για 1/13