α τορα μου μιλας εεεεεε;Maria Lovegood έγραψε:Χάρηκα για τη γνωριμία, Αλέξανδρε, Μαρία!
Πώς είστε Αλέξανδρε και Δανάη;
χμ
πολη πολη πολη καλα εσυυυυυυυυυυ
α τορα μου μιλας εεεεεε;Maria Lovegood έγραψε:Χάρηκα για τη γνωριμία, Αλέξανδρε, Μαρία!
Πώς είστε Αλέξανδρε και Δανάη;
στην ακυροκατασταση και χθες εδωMaria Lovegood έγραψε:Ω, ναι, καιρό έχουμε!
Ρε, μίκρυνε λίγο τη γραμματοσειρά ή βάλε μερικές λέξεις από κάτω, γιατί μεγαλώνει πολύ η μπάρα κύλησης
Πώς είσαι Πάνοοοοο;;;;;;;
Γιατί ρε Δανάη, πότε δε σου μίλαγα;
δεν πεταω ακυρα οταν λεω γιουχου σας ενοω για σας ομος το λεω ε τον δικο μου τροπο και αντη να μου πητε για δεν μου μιλατεMaria Lovegood έγραψε:Στην ακυροκατάσταση δεν πιάνεις κουβέντα, απλά πετάς άκυρα
σινχορεμενηMaria Lovegood έγραψε:Οκέι, μάλλον εμείς δεν το καταλάβαμε, συγνώμη :shy:-:
για σου και εσενα πανο και εγω σε νιαζομεPrince le Mort έγραψε:Safira, κούλαρε λίγο. Αν δεν σου μιλάμε τότε ψαξτο και βρες τον λόγο.
Μαρία, τώρα είμαι οκ;
Μια χαρά... Βλέπω τα χάλια μας
εκη που κολαι το γεγονος οτι δεν ηπαρχη προβλιμα απλος δεν αταλαβενομαστε μετην μαριαPrince le Mort έγραψε:Αυτο πού κολλάει;
Prince le Mort έγραψε:
Μαρία, τώρα είμαι οκ;
δεν θελης να ξερης καλ μου δεν θες να ξερης υσε απλος ενα πιονη :blasé:Prince le Mort έγραψε:Αν πω "ναι" τι θα μου κάνεις;
καλα κανης :blasé:Prince le Mort έγραψε:
Φοβάμαι!
Έχετε αντιπρσόπους απ όλους τους κοιτώνες? :blasé:Prince le Mort έγραψε:Μμμ... Πάλι εγώ θα ξεκινήσω τοχορόδιαλογο... Κάνουμε ένα τσακωμό κοιτώνων;