Πανούληηη
Ναι είναι 16
τι καλα της μιλισες για εμας;;;;;Andromeda Black έγραψε:Αχ σε ευχαριστώωω !!
Πανούληηη
Ναι είναι 16
μην φανο αδιακριτη αλα τη της υπες :shy:-: :shy:-: :shy:-: :shy:-: :shy:-: :shy:-:Andromeda Black έγραψε:Είμαστε καλάαααααααααα
Θα στο πω να τελειώνουμε. Πες απλά γιατί δεν μου μιλάς. Δηλαδή συγγνώμη, τι έκανα και δεν μπορώ να έχω ούτε έναν καβγά σήμερα που έχω όρεξη?Prince le Mort έγραψε:Και που λες Γωγώ... έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε από τηλ!
θεςς να τσακοθις μαζη μουAngela Dorothea Merkel έγραψε:Θα στο πω να τελειώνουμε. Πες απλά γιατί δεν μου μιλάς. Δηλαδή συγγνώμη, τι έκανα και δεν μπορώ να έχω ούτε έναν καβγά σήμερα που έχω όρεξη?Prince le Mort έγραψε:Και που λες Γωγώ... έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε από τηλ!
Όχι. Με τον Πάνο είναι σίγουρο ότι θα νικήσω τον καβγάSafira έγραψε:θεςς να τσακοθις μαζη μουAngela Dorothea Merkel έγραψε:Θα στο πω να τελειώνουμε. Πες απλά γιατί δεν μου μιλάς. Δηλαδή συγγνώμη, τι έκανα και δεν μπορώ να έχω ούτε έναν καβγά σήμερα που έχω όρεξη?Prince le Mort έγραψε:Και που λες Γωγώ... έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε από τηλ!
Andromeda Black έγραψε:Όντως Πάνο μου Χτες λέγαμε με τον Χρήστο που σε φάνηκε άγρια η φωνή του
Πάρε με αύριο το μεσημεράκι αν θες ή θα σε πάρουμε το βράδυ με τον Χρήστο
Δανάη μου δεν της είπα τίποτα κακό μην ανησυχείς
Τυχεροίιιιιι θα μας έχετε x2
εχη και αυτη το ροζ σινεφακη σουAndromeda Black έγραψε:Όντως Πάνο μου Χτες λέγαμε με τον Χρήστο που σε φάνηκε άγρια η φωνή του
Πάρε με αύριο το μεσημεράκι αν θες ή θα σε πάρουμε το βράδυ με τον Χρήστο
Δανάη μου δεν της είπα τίποτα κακό μην ανησυχείς
Τυχεροίιιιιι θα μας έχετε x2
ποσο διαφορε τικη εκτος τα χρονακιαAndromeda Black έγραψε:Όχι αυτή είναι λίγο διαφορετική ...