μια χαρα λιγο πινασμενη ομος καλαSylvie Lovegood έγραψε:Σχετικά καλάαα
Εσύ?
για ολγα τι κανηηηηηηηηηηης
μια χαρα λιγο πινασμενη ομος καλαSylvie Lovegood έγραψε:Σχετικά καλάαα
Εσύ?
Θα ήμουν, αλλά μόλις έμαθα κάτι για κάποια άτομα και δεν ξέρω αν θα έπρεπε να συνεχίσω να τα συμπαθώ ή όχι...Lily Luna Potter έγραψε:
Ευχαριστω πολυ γιατι σχετικα?? επρεπε να εισαι στρουμφοφανταστικα!
- Σπόιλερ:
ναι με εχει πιασει πρωινη βλακεια! κατηγορηστε την αλγεβρα!
Αρκετάα...Lily Luna Potter έγραψε:
Μπερδεμενη κατασταση Σιλια?
Κι αν δεν έχει δίκιο αυτός που μου έδωσε αυτές τις πληροφορίες?Safira έγραψε:
- ΣΙΝΒΟΥΛΙ ΔΑΝΑΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΛΙΑ:
μην το κανης κρατα αποστασης και οταν δυς οτι ειχες δικιο σταματα να κανης παρεα μαζη τους
για αυτο σου λεω να κρατισης αποστασης αν ειχε δικιο σινεχισε να κανης παρεα μαζητουςSylvie Lovegood έγραψε:Αρκετάα...Lily Luna Potter έγραψε:
Μπερδεμενη κατασταση Σιλια?Κι αν δεν έχει δίκιο αυτός που μου έδωσε αυτές τις πληροφορίες?Safira έγραψε:
- ΣΙΝΒΟΥΛΙ ΔΑΝΑΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΛΙΑ:
μην το κανης κρατα αποστασης και οταν δυς οτι ειχες δικιο σταματα να κανης παρεα μαζη τους
για αυτο της λεω να κρατιση αποστασηςLily Luna Potter έγραψε:Α Σιλια πρωτα εξακριβωσε το! Μην αφησεις μια πληροφορια που θα σου πουνε να αλλαξει τη γνωμη σου για καποιον!
Ειδικα αν πιστευεις οτι αποκλειεται να εχει γινει κατι τετοιο!
γιατι καμια φορα απο στομα σε στομα η τριχα γινεται τριχια που λενε... τα φουσκωνει λιγο ο ενας, μετα ο αλλος και γινεται χαμος!
Λαμπρα! εγω τη Δευτερα γραφω τεστ για το προφ στα αγγλικα και αρχαια στο σχολειο!Maria Lovegood έγραψε:Τα νέα μου: Γράφω Φυσική Γενικής την Δευτέρα και τώρα ζωγραφίζω και ταυτοχρόνως προσπαθώ να κάνω μία ανάρτηση στο μπλογκ μου
Εσείς;