Νοέμβριος 2010
Στα Magic Quotes Οκτωβρίου καλείστε να ψηφίσετε την αγαπημένη σας ανάμεσα στις τελευταίες προτάσεις του κάθε βιβλίου!
- "(Οι Ντάρσλι) δεν ξέρουν πως δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούμε μάγια στο σπίτι. Θα σπάσω πολλή πλάκα με τον Ντάντλι το καλοκαίρι". - Φιλοσοφική Λίθος
- Και μαζί πέρασαν την πύλη προς τον κόσμο των Μαγκλ. - Κάμαρα με τα Μυστικά
- Και χαμογελώντας διάπλατα βλέποντας το τρομοκρατημένο ύφος του θείου Βέρνον, ο Χάρι κατευθύνθηκε προς την έξοδο του σταθμού με τη Χέντβιχ να κροταλίζει μπροστά του, για ένα καλοκαίρι που έμοιαζε καλύτερο απ' το προηγούμενο. - Αιχμάλωτος του Αζκαμπαν.
- Ο Χάγκριντ είχε πει πως ότι είναι να ρθει, θα ρθει... και θα έπρεπε να το αντιμετωπίσει όταν ερχόταν. - Κύπελλο της Φωτιάς
- Χαμογέλασε, σήκωσε το χέρι του σε χαιρετισμό, γύρισε και κατευθύνθηκε έχω από τον σταθμό, στον ηλιόλουστο δρόμο, με τον θείο Βέρνον, τη θεία Πετούνια και τον Ντάντλι να τον ακολουθούν βιαστικά. - Τάγμα του Φοίνικα.
- Το χέρι του έκλεισε αυτόματα γύρω από τον ψέυτικο Παμπτουσιωτή και σε πείσμα των πάντων, παρά τον σκοτεινό και δύσκολο δρόμο που εκτεινόταν μπροστά του, παρά την τελευταία συνάντηση με τον Βόλντεμορτ που ήξερε πως θα συμβεί σε ένα μήνα, σε ένα χρόνο ή σε δέκα, αισθανόταν ευτυχισμένος όταν σκεφτόταν πως υπήρχε ακόμα μια υπέροχη μέρα ειρήνης για να απολαύσει με τον Ρον και την Ερμιόνη. - Ημίαιμος Πρίγκιπας
- Όλα ήταν καλά. - Κλήροι του Θανάτου
Η ψηφοφορία θα λήξει την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου.
(Την κατανόηση σας για τη μετάφραση. Δεν έχω τις ελληνικές εκδόσεις μαζί μου οπότε μετέφρασα μόνη μου τις προτάσεις. Πιθανώς να είναι διαφορετικά και καλύτερα διατυπωμένες στα βιβλία)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Hecate στις Σαβ Δεκ 04, 2010 12:22 pm, 9 φορές συνολικά