Αριθμός μηνυμάτων : 6682 Ηλικία : 26 Location : εκει που η φαντασια αγγιζει τα συνεφα, εκει που το ονειρο γινεται πραγματηκοτητα εκει ζω, Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2010
Αριθμός μηνυμάτων : 6682 Ηλικία : 26 Location : εκει που η φαντασια αγγιζει τα συνεφα, εκει που το ονειρο γινεται πραγματηκοτητα εκει ζω, Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2010
Αριθμός μηνυμάτων : 36189 Ηλικία : 124 Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Pureblood Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Αριθμός μηνυμάτων : 15673 Ηλικία : 27 Location : Bon Temps Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: Μωρέ ποια ηθική και ποια αξιοπρεπεία....Τα μόνα χαρακτηριστικά που σε καθιστούν άνθρωπο, κατ εμέ, είναι η ειλικρίνεια κι η αυθεντικότητα.
και ότι οι φίλες μου είναι ηλί8ιες...αντί να μου πουν μπράβο και να με ενθαρρύνουν μου λένε ότι δεν λέει να πάω γιατί δεν μπορώ ούτε μια μπάλα να πιάσω... Μόνο μια φορά έγινε. Σιγά.
...ότι Σύλια, μην αφήσεις καμία να σου ρίξει το ηθικό, ειδικά αφότου πας. Από προσωπική εμπειρία, πρέπει να 'χεις γερά νεύρα. Κυκλοφορούν πολλές ψωνισμένες στους συλλόγους βόλλεϋ.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart until the axe reveals it.
οτι θελω να μαθω πως γινεται να γνωριζει καποιος απταιστα μπαλλετο! τι ειναι το μπαλλετο χρυσο μου? Αγγλικα ή γαλλικα?
_ _ Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred And the depression that came to play again Min Yoongi is already dead (I killed him) It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή! The North Remembers